Alle innlegg Sukkerforum

Forkledning...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vil se deg to. 7 jan. 2010 23:17

Jeg har ikke vært her mange dagene..men jeg legger merke til en liten ting... greit nok..de fleste har ett greit nok bilde av seg selv på selve profilsiden.. Det er jo påbudt..hehe..så de har vel ikke mye valg...men så går man inn på album..og der finner man mennesker forkledd til det ugjenkjennelige...hvorfor?? Hva er poenget med å legge ut ett bilde hvor man kun ser ett par briller stikker ut? Dette blir for mg ett tegn på usikkerhet... og det er ikke veldig fristende å sende mld til denne personen...

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 7 jan. 2010 23:32

Velkommen til Sukker - den fremste kilden for ubesvarte spørsmål!

Skjult ID to. 7 jan. 2010 23:37

Jenter som kun fokuserer på bilder ville ikke vært noe for meg.

Skjult ID med pseudonym nordjenta fr. 8 jan. 2010 00:11

Eller alle de profilene med bare bilde av bikkja, motorsykkelen, utsikten, hytta osv osv osv.. Er jo personen man vil se, ikke alt annet..

Skjult ID med pseudonym arwen fr. 8 jan. 2010 00:16

For ikke å snakke om alle fyllebildene... Jeg blir ikke akkurat veldig imponert av en mann der 4 av 5 bilder er fra fest..

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 8 jan. 2010 12:15

var innom en profil her som hadde et greit bilde på profilen, men så gikk man på album og alle bildene der var av ho og ei annen, men ingen ligna ho på første sida, ikke lett da :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 8 jan. 2010 12:26

Dette er en kjent problematikk slik jeg har lest tråder tidligere også. Det er vel sånn at de fleste av oss vil trekke besøkere til profilen, men hjelper ikke det om avviket fra profilbilde til fotoalbumet er veeldig stor.. Da lurer vel de fleste på hva som egentlig er representativt for denne personen.
De som kun har fyllebilder har vel ikke noen andre bilder av seg selv muligens. De forstår nok at seriøse folk helst vil se normale og edrue folk på brorparten av bildene! :)

Skjult ID med pseudonym pingla fr. 8 jan. 2010 12:30

Men det er jo ofte sånn, at mange av oss kun blir tatt bilde av på fest. I alle andre sammenhenger er det alltid jeg som tar bildene, somregel hvertfall, har bare ett bilde fra fest i albumet da, men er ikke mange bilder der heller. Kannskje man burde ha en photoshoot hvor man blir tatt bilder av for å fylle opp albumet:P

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 8 jan. 2010 12:38

Forslag: kanskje vi skal ta en egen pause med photoshoot på neste sukkerfest - når de fleste enda er edrue!! :P

Skjult ID med pseudonym Lysfontena fr. 8 jan. 2010 12:38

Som pingla sier så er det jo nettopp på fest at det tas bilder, i tillegg har man pyntet seg + er i godt humør og smiler så det er jo ikke så rart at det blir fest-bilder på profilen. Kan jo være en idé å photoshoppe ut ølflaska med en tranflaske slik at de kjernesunne av dere ikke blir frastøtt selvsagt.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 8 jan. 2010 12:41

Tranflaske hadde skremt meg mer enn ølflaske hvis bildet tydelig var fra en fest! ;)

Skjult ID med pseudonym pingla fr. 8 jan. 2010 12:41

@Lysfontena: nettopp, er jo da vi er pyntet og smiler:P Ikke å moro å legge ut bilder der man ser helt idiotisk ut, selvom jeg har gjort det;) Skal huske det med tranflaska, eller rett og slett bytte ut innholdet slik at jeg altid har en flaske tran på bildene mine:P

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 8 jan. 2010 20:25

Synes det er helt OK at folk viser seg frem som de kan fremstå når de gjør det de synes er morro også.. Nitriste bilder tatt med mobil foran speilet er vel ikke all verden..

Nei friske profiler som viser alle modusene inklusive partystasen er helt greit.

Skal man markedsføre seg på en profil er det ingen vei utenom bilder som forhåpentligvis viser hvem du er.

"Skult id... "Jenter som fokuserer på bilder er ikke noe for meg? Nei, men det er vel sannsynligvis gjensidig å da må du som i alle andre sammenhenger forstå "man ikke er i målgruppen" :-)

Skjult ID med pseudonym Vil se deg fr. 8 jan. 2010 22:17

Takk for alle svar..hehe.. og til " Jenter som kun fokuserer på bilder ville ikke vært noe for meg.".. da er du ikke gutten for meg heller.. Jeg har erfart at de som sier det samme som deg er så usikre på seg selv..og på sitt eget utseende at halve kunne vært nok.. Om man ikke er sikkert nok på seg selv at man kan legge ut ett bilde som er representativt for hvordan man faktisk ser ut kan det være det samme...da er man ikke mye seriøs? Uaktuelt for meg å møte opp på en totalt "blind" date ihvertfall... Blir jo det samme med meg..og derfor har jeg flere bilder ute.. jeg vil ikke møte noen som syns jeg er frastøtende..da ser jeg ikke poenget.. bortkastet energi! Nei.. selfølgelig er personligheten og kjemien det viktigste..men de som sier at utseende og fysisk tiltrekning betyr 0 lurer kun seg selv..og ingen andre...