Alle innlegg Sukkerforum

Mye på hjertet!

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) on. 5 des. 2007 23:54 Privat melding

Siste 5 dager er det startet 37 tråder med tilsammen over 1000 svar! I tillegg er det i samme periode også skrevet noen hundre innlegg på gamle og populære tråder. Hyggelig å se at det er så mange som har noe på hjertet :)

Skjult ID med pseudonym villrede to. 6 des. 2007 00:14

Siden du er så godt igang med statistikk, så kunne du kansje se hvor mange ulike personer som har lagt inn innlegg de siste 5 dagene også? Har nemmelig en liten misstanke at det er en veldig liten del av medlemsmassen som lagt inn alle disse innleggene :)

Og kansje til og med lage en helt uoffisiell topp 10 liste over hvem som er mest pratesyke? Og så plutselig så har vi en ny diskusjon angående dette også :)

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 6 des. 2007 08:45

villrede:
tror du har rett i det........er nok en del gjengangere her.....noen er litt pratesyke...noen er litt nysgjerrige......noen er litt selsakpsyke.......noen blir litt hekta på forumet osv osv.
Digger forumet jeg(det er en annen tråd..men anyhow...)
De som ikke har oppdaget forumet går glipp av litt morro og et og annet seriøst innspill.

Skjult ID med pseudonym Pippi to. 6 des. 2007 10:37

Jeg vet at villrede har helt rett når det gjelder deltagere på forum, jeg er selv en av de aktive medlemmene.
Trenger sånn sett ingen grundig analyse av villredes påstand. Det er i utgangspungtet positivt at det er mye aktivitet, men jeg skulle ønske at villrede og likesinnede som sitter å observerer heller ble med der det er debatter.

En annen side av saken er intern koseprat / skravling som utvikler seg når flere føler de er kjente. Her har sukker.no tidligere hatt forslag om å gjøre en splitt i forumet. En kosekrok og en debattkrok ville nok gjøre at flere nye ville delta i debattene.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 6 des. 2007 12:53

Det er ingen dum ide! Vi skal se på saken:)

Skjult ID med pseudonym mrAlpin to. 6 des. 2007 14:04

Se på andre forumer, der har dem delt forumet inn i Sex/samliv, politikk/samfunn og en snikksnakk/tøysekrok. Vi bør også kunne sitere andres innlegg, linke til artikler utenifra og legg inn bilder. Selvsagt vil dette ta mye server-plass, men jeg er aktiv på dem andre stedene også, og det virker som om Sukker tar en stadig større markedsandel, og da bør dem ta seg råd til å oppgradere forumet. Det er mange av oss som aldri får svar på mailene våre, og som søker trøst i forumet. Siden vi tross alt betaler mye for å være her, gi oss et forum med litt kvalitet.

Det bør også være en admin eller moderatorer som sørger for at debattantene ikke forgriper seg på hverandre, eller spammer ned forumet. Men så har vi det stor spørsmålet, skal man kunne være anonym, eller skal profilen vises ? Hvis man må stå åpent frem på forumet, så vil nok mange få mentale blokkeringer som hemmer den frie diskusjonen. Men faren ved å være anonym er at man kan bruke andres nick på forumet. Jeg har ofte postet innlegg under pseudonymet mrA, men nå ser jeg at en annen person bruker pseudonymet Mr.A som er veldig likt, og noen har også gitt meg skylden for dem innleggene, hvis innhold jeg tar sterk avstand fra.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 6 des. 2007 14:57

Det går stort sett pent for seg på dette forumet og mye av grunnen er at det er voksne folk som skriver her. Vi har forøvrig jevnlig oppsyn med det som skrives, så en slags moderatorfunkjsjon er det.

Når det gjelder muligheten for å sitere andres innlegg så har vi valgt å ikke ha det slik. Det blir fort rotete og et ork å komme inn i for dem som ikke skriver aktivt. Linking til andre sider gjør vi ikke da vi ikke har kontroll på hvilke sider dette er, hva de viser og om de er frie for virus. Det å legge inn bilder er heller ikke noe vi vil gjøre da vi ikke har kontroll over hva slags bilder som publiseres før de er publisert. Vi tror dessuten ikke at behovet for dette ikke er så stort.

Vi vurderer å dele opp i forskjellige kategorier, men er ikke helt sikre på det heller. Vi vil derfor gjerne ha innspill fra flere brukere angående dette :)

Skjult ID med pseudonym kjærring to. 6 des. 2007 15:33

tja...i forhold til deling...i forskjellige kategorier....kan være greit nok det....dersom "koseprat" og litt tull og tøys er til distraksjon/sjenanse/irritasjon el.
For min del..tenker jeg at vi er voksne mennesker som burde ha toleranse, rausehet og evne til å ha flere"baller i luften".
Er ikke så opptatt av å følge struktur i en hver sammenheng...blir litt tørt... og ja....kanskje bitte litte grann kjedelig.
Så fra mitt ståsted..ser ikke behov for deling.

Skjult ID med pseudonym Pippi to. 6 des. 2007 16:10

Mr Alpin

- man tar ikke feil av deg og den nye Mr A ;=)))))

Skjult ID med pseudonym Expekt to. 6 des. 2007 17:56

Har også sett litt rart på muligheten til å utgi seg for andre her inne. Kunne det ikke vært mulig at f.eks alder og kjønn hadde blitt hentet fra profilen, mens navnet blir det en velger selv. Da hadde det i hvert fall vært mulig å skille de enkelte fra hverandre.

Skjult ID med pseudonym M36 fr. 7 des. 2007 23:21

Hvorfor ikke ha et registrert pseudonym i personalia-profilen. Så er man anonym når man vil det, og ingen kan tjuvlåne ditt pseudonym.