Alle innlegg Sukkerforum
(mann 41 år fra Akershus) on. 5 des. 23:57 Privat melding

Glede: Byttet fra tog og bus til bil i dag og det var kjempe deiligt. Dyrt, men deiligt. Blir dobbelt så dyrt, men med en ekstra 30-45 mins fritid om dagen, tror jeg det alene vil være verd det. Det vil sikkert også nedsette sykefraværet når man slipper å sitte opp og ned av halvsyke mennesker og å stå og vente en halv time i -15 på tog/bus i vanlig NSB/SL-stil. Ikke kan togene kjøre når snøen kommer og ikke kan de kjøre på sommeren når skinnerne blir for varme...

Bonus glede: Som den samfunnsengasjerte personen jeg er, gleder jeg meg over å hjelpe til at vi kan få et litt bedre klima her oppe i det kolde nord :-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 6 des. 10:43 Privat melding

kjører bil jeg.. vil gjerne har det litt varmere i nord :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 6 des. 13:14

Forstår godt hva du mener og er helt enig! Jeg ønsker i utgangspunktet å være miljøvenlig, og er etter egen oppfatning ganske bevisst, men et sted går grensen. Jeg ga opp for ca 1,5 år siden og det skal nok mye til før jeg kvitter meg med bilen igjen....
Kan legge til da, at da jeg endelig kjøpte bil kjøpte jeg den mest miljøvennlige i sin klasse, selv om det ikke sier allverden, har ikke elbil akkurat.

Skjult ID med pseudonym tigerdyr to. 6 des. 18:02

Kjører forsåvidt også ganske 'miljøvennlig' jeg uten det var noen direkte faktor i kjøpet av bilen. Registrerer iøvrigt at en ny forskningsrapport viser at et ekstra felt gjennem Oslo hadde redusert utslippene med 60% eller noe i den stil, men hvis ikke en løsning indeholder ordene 'nye avgifter' er politikkerne jo lite interesserte i den.

Men uanset, snø passer best på fjellet, ikke i byen, så det kan gjerne bli noen grader varmere for min del :-)