Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym til overs fr. 8 jan. 2010 04:46

Jeg er lys våken og kl er midt på natten en gang.. Har ligget og kjent på hvordan det føles å bli dumpa på en snill måte. Jeg møtte ham her, og han var bedre i virkeligheten selv om vi virkelig fant tonen her inne! Vi var sammen en uke i strekk og hadde det skikkelig bra før jeg dro på ferie i romjulen, men da jeg kom hjem oppførte han seg annerledes og jeg har ikke sett ham siden jeg kom tilbake. Vi snakket sammen i kveld og han sa han ikke visste helt og at han var lei seg.. og at han ville møtes for å prate.. og jeg sa "det går fint, sånn er det, ikke vær trist. Vi kan være venner.." og jeg sa at "jeg vil helst ikke møtes, og hadet bra.."

Jeg syns det var utrolig okei at han ringte for å fortelle meg det sånn som det er.. og jeg følte at jeg fikk sagt det jeg ønsket og at han skjønte meg. Men jeg føler meg fortsatt litt lurt.. for var det ikke jeg som endte med å trøste HAM??

Så lurer jeg selfølgelig på 1000 ting.. når en gutt virker lei seg over å dumpe meg- ER han egentlig lei seg eller gjør han det mest for å slippe unna dårlig samvittighet eller å ødelegge mitt gode intrykk av ham? Tenker han på hvor kjipt det var i ettertid? Angrer han? Og når han velger å "dumpe" meg etter at jeg har vært på ferie i 10 dager, og etter å ha hatt en råbra uke sammen før det, hvordan trekker han egentlig den konklusjonen?? Må han holdes varm?? Vi har jo tross alt ikke kjent hverandre så lenge at det er noe annet som holder oss sammen..?

Uansett, det er ikke noe sælig gøy å bli dumpa.. og selvom jeg ikke klarte å si det til ham er jeg lei meg og ganske skuffet...buhu :,(

Skjult ID med pseudonym blondine fr. 8 jan. 2010 08:36

Det er aldri kjekt å bli dumpa. trøstetanker til deg.

Om han virkelig er lei seg, eller om han bare døyver egen dårlig samvittighet er umulig å vite. Siden du heller ikke ville prate med ham, finner du det jo ikke ut, eller hva?
Det finnes faktisk menn med samvittighet. det høres ut som om han har valgt en real og ryddig måte å gjøre det på. Dermed er smerten din bare kjærlighetssorgen, ikke sant? Den gjør som regel enda vondere enn om du kunne "tatt ham" for noe, og dermed erstattet sorgen med sinne. Brutalt og vondt, men ærlig og rederlig.

Trøst til deg en gang til =)

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 8 jan. 2010 10:20

Hei,

Det er fristende å spekulere seg blå og ønske svarene på hvor og hvorfor, når og hvordan ting endret seg. Som regel finner vi det aldri ut, så det har liten hensikt å lure på om han traff noen andre, merket at han ikke savnet deg nok, merket at han likte friheten sin litt for godt, eller hva som skjedde mens du var borte.

Han uttrykte tvil. Du avviste muligheten for å treffes og få svar på flere spørsmål. Det er forstålig at du ikke ville møte ham, men da er det jo kanskje litt eget ansvar at du ikke vet mer om grunnen enn du gjør. At DU trøstet ham og ikke omvendt, var et valg du tok. Du kunne like godt sagt at du var lei deg. Da ville HAN trøstet deg.

Nå mener jeg ikke å være frekk, for jeg vet hvor leit det er å sitte med følelsen av å være dumpa når man tror ting går veien: Men du viser oss at du ikke sier ting slik du faktisk opplever dem.... Kan det hende at han ikke visste hvor han hadde deg følelsesmessig? Det er ikke en påstand. Bare et spørsmål...

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 8 jan. 2010 11:09

Føler med deg og sender en trøsteklem.

At han ringte deg og ville prate,si i fra på en ordentlig måte tilsier jo at han virkelig brydde seg om deg og respekterte det dere har hatt sammen. Hadde han ikke gort det, hadde han ikke ringt og ville prate.Virker på meg som en real mann.

Men skjønner at du er lei deg fordi du ikke fikk sagt at du faktisk er litt lei deg også. Men slik er vel vi mennesker.Er det noen som sårer oss ..så lukker vi oss inn i oss selv og vil egentlig ikke høre det.Forsikrer den andre parten at alt er bra , alt er greit og at vi skjønner osv...selv om vi ikke gjør det. Er ikke det en måte å beskytte seg selv på? Litt slik at : Han skal søren ikke se at jeg lider! Men etterpå så lurer man på hva egentlig gikk galt og man blir lei seg fordi man ikke tenkte på å si noe. Etterpåklokskap er alltid lettere enn når man er midt oppe i det.

Alle har vi vel opplevd å bli dumpet og skjønner hvordan den følelsen er..Ikke lett uansett. Ønsker deg lykke til videre og håper du ser frem mot lysere tider...Klemmer deg i igjen:)

Skjult ID med pseudonym takkfordet fr. 8 jan. 2010 11:34

Vær glad du fikk en avslutning på hele greia. Jeg har opplevd å date en over tid og vi hadde det helt supert. Jeg dro på ferie et par uker, og han bestemte seg for å avlutte kontakten mens jeg var der. Han ga ingen forklaring, bortsett fra en simpel tekstmelding uten noe som helst innhold. Hørte aldri noe mer fra han. Synes han du snakker om har gjort ting på en veldig bra måte. Han har sørget for at du kan gå videre og gitt deg en forklaring. Det er mye bedre enn å gå i usikkerhet.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 8 jan. 2010 11:50

Alltid en vanskelig situasjon å komme oppi dette - for begge parter. Måten du formidler siste samtalen ("..han sa han ikke visste helt og at han var lei seg.. og at han ville møtes for å prate") gir meg en følelse av at han ønsket å avklare ytterligere. Han ønsket samtidig å være ærlig på hvordan han følte det hele - usikkerheten som hadde kommet snikende. Kan kjenne meg igjen i hans opplevelse også.. Et godt tegn at han var såpass ærlig på dette såpass tidlig, spør du meg!

Selvom dere hadde en kjempebra tid sammen før jul og følte mye fungerte bra sammen, betyr ikke det at en periode med fravær skaper tanker og grublerier hos enkelte. Syns @binders kanskje var inne på noe når hun nevner et par grunner som: merket at han ikke savnet deg nok og merket at han likte friheten sin for godt. Jeg tror det kanskje ikke er verre enn at enkelte kanskje blir skremt av egne følelser når de kjenner at dette virkelig kan bli seriøst og ikke har noen gode "rømningsveier". Da blir det litt å veie for og imot om hva som er mest attraktivt her og nå. Kanskje han ville fortelle noe av dette i en samtale med deg utover telefonsamtalen?!

Sympatiklem fra meg :)

Skjult ID med pseudonym til overs fr. 8 jan. 2010 14:21

Takk folkens, det hjelper å høre noen andres tanker! Jeg er veldig enig i alt som er sagt! Og idag er visst ikke så værst likevel! :)

Skjult ID med pseudonym SKUFFET fr. 8 jan. 2010 16:29

Jeg skjønner deg meget godt jeg.

Jeg var sammen med en fyr i 5 år som ikke greide å si til meg at han var glad i meg. Men han VAR det, for det vet jeg.

Men nå, når han har flyttet ut og har funnet seg en ny dame , DA FINNER HAN DET I SEG Å SI TIL MEG PÅ SMS AT HAN ER GLAD I MEG!!!!! Hva gir du meg????

Hvordan i helv... skal man forstå seg på mannfolk som ikke har filla peiling på hvordan man skal ordlegge seg.
Han flesker til med å si meg de ordene når det er slutt.. Mere feil kan det vel ikke bli?

Drit i mannfolk som ikke kan stå opp for sine meninger og som ikke kan si rett ut hva som gjelder og går.

Jeg er drittlei sånne!

Skjult ID med pseudonym Ærlighet fr. 8 jan. 2010 16:46

SKUFFET: Det er da ikke noe feil med å være glad i ei man ikke er sammen?
Jeg er veldig glad i eksen min, hun er en av de personene i livet mitt som betyr mest.. Men det betyr ikke at jeg vil være sammen henne av den grunn.

til overs: Det er mye lurere å ikke være anonym i slike tilfeller, så får du noen nye tilbud med en gang, og blir ferdig med fyren.

Skjult ID med pseudonym SKUFFET fr. 8 jan. 2010 16:57

Ærlighet: Det er jo ikke det jeg sier da.... Poenget her (hvis du leser hele innlegget mitt) er at han ikke kunne si det til meg mens vi var sammen, men valgte å si det etter at det var slutt, det ble jo som salt i såret det.

Menn har ikke så lett for å finne ord, jeg vet alt det der... Men det må jo være lov for andre menn å TENKE FØR man skal si noe, det ble jo helt feil det.

Men du er jo mann, så det er sikkert derfor du ikke skjønner hva jeg mener også...

Skjult ID med pseudonym blondine fr. 8 jan. 2010 17:04

@ TS Godt å høre at du føler deg bedre i dag. Det hjelper ofte å ordlegge seg, enten skriftlig eller med å snakke med noen.
Jeg synes du har fått gode tilbakemeldinger =)

@skuffet
Det har ikke falt deg inn i at han er glad i deg på en annen måte etter at det ble slutt, og at det er lettere å sette ord på enn de følelsene han hadde/eventuelt manglet når dere var sammen? Alternativt at "glad i" dekker mer de følelsene han hadde både da og nå, og at det ikke var det du ville høre? For du er vel som meg - og alle andre kvinner (ironisk generalisering) - og vil høre "jeg elsker deg" i stedet for " jeg er glad i deg"?

Skjult ID med pseudonym Chatata fr. 8 jan. 2010 17:06

@SKUFFET

Var da litt av ett angrep på mannen her da.. Er vel ikke helt borte damene heller da, pakker ting inn og sier ikke hva de egentlig mener eller ønsker...:) gjelder kansje ikke deg, men gjelder veldig mange uannsett kjønn!

Skjult ID med pseudonym Ærlighet fr. 8 jan. 2010 17:26

SKUFFET:
Hvis du har en litt annen måte å face mannen på kan det hende menn vil komme til å være annerledes mot deg og.

Se på hva blondine skrev, det er nok veldig mye i det..

Skjult ID med pseudonym blondine fr. 8 jan. 2010 17:31

@ ærlighet.

takk =)

(det hører med til sjeldenhetene at noen faktisk backer andres innlegg her på forumet, så vidt jeg har opplevd, da)

Skjult ID med pseudonym Chatata fr. 8 jan. 2010 17:39

@ærlighet
@blondine

Enig, og gode innlegg dere har her :)

Jeg bare pakket det litt inn jeg..men nå er jo jeg dame da ;-)

Men klar tale er ett must om ting skal funke, og det fungerer best når klar tale ikke kommer som angrep

Skjult ID med pseudonym ???? fr. 8 jan. 2010 18:36

Jeg syns ikke du skal føle deg lurt. Hva om du ikke fikk de rette følelsene for han, lurte du han da?

Skjult ID fr. 8 jan. 2010 20:31

jeg vet selv hvoe hart det er å bli dumpet på en slik måte , har vært mellom det selv . å det er ikke lett . ænsker deg go bedring , men det viser seg at du vil ha det beder om du bare klarer å glemme ham :)

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 8 jan. 2010 20:35

bedre å bli dumpa enn ikke å ha prøvd.