Alle innlegg Sukkerforum

hvordan få kontakt med jenter på dette stedet!

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 06:48 Privat melding

ganske så ny på dette opplegget her,var litt skeptisk til dette men blei da med og noe jeg ikke angrer på,men syntes det er nesten umulig å få kontakt med jenter/damer her inne,er man på chatten så svarer det ingen og skriver man i innboksen så får man ikke svar stort sett....visst man får svar så er det ett sånn standard svar,er ingen modell men ser helt normal ut...som de fleste andre,men skal det være så vanskelig å komme i kontakt med jenter her inne???

(mann 34 år fra Oslo) lø. 9 jan. 2010 07:04 Privat melding

Har du prøvd mange da, har du høye krav selv? Og hva skriver du til de da evnt(dette har jo mye å si tross alt)?

Lykke til uansett.

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 08:00 Privat melding

har da prøvd noen...har ikke så høye krav,men de må være oppgående og nogenlunde på bølgelengde,hva jeg skriver er vel litt om meg selv og hva jeg holder på med,så kanskje ett par spørsmål til den utvalgte om hvor de bor eller noe i den duren..noen forslag?

Skjult ID med pseudonym Hofingen lø. 9 jan. 2010 09:13

Hei emeff :P

Prøv heller å ta for deg profilen til de du kontakter, hvorfor akkurat hun appelerer til deg, hvilke kvaliteter hun har som du faller for, du trenger ikke fortelle så mye om deg selv, det har du vel fått frem i din egen profil.
Ellers så finns det vel ikke noen fasit, svarer de ikke er det vel ett eller annet de ikke liker, prøv da neste i stedet. ;)

Lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym mmm lø. 9 jan. 2010 10:09

Ja, det er vanskelig, og jo før du venner deg til tanken jo enklere blir det å holde på med nett dating. ;) Jeg er lei for å si det men det er bare en av realitetene. Ikke at det er så lett å se her, men de fleste nettsteder har som regel 2-4 ganger så mange menn som kvinner. Så du kan jo tenke deg hvilken pågang det kan være for enkelte(sier ikke at alle jenter har innboksen full,men mitt inntrykk er største parten).

Mine tips er: Ikke bruk shotgun prinsiplet, dvs. sende standardmelding til mange. Les profilene nøye, og bruk det du får av informasjon er til å formulere en første melding.

Det funker sånn en av ti ganger, men er den beste måten har jeg funnet ut hvis man absolutt vil sende meldinger. I mine øyne er det beste å være aktiv og vente til ei jente kontakter deg. Dette er ofte de mest interessante jentene, og de man får best kontakt med. ;)

Skjult ID med pseudonym fotballpia lø. 9 jan. 2010 12:08

Er enig med mmm her. Ikke det at min innboks alltid er full, så langt der i fra.. Men det er hyggelig å få melding fra en mann som fakisk virker som han har lest profilen min og faktisk virker genuint interessert.. Kjipeste mld jeg får er : "Hei, hvordan går det med denne jenta da?" Woho, skikkelig gjennomtenkt og orginalt.. Jeg svarer stortsett alle, men det er jo mye hyggeligere å få en melding som ser ut som den er bare til deg enn en som kunne vært sendt ut til 100 stk..

Jeg syntes det var veldig vanskelig å skrive meldinger til å begynne med, men det blir litt lettere etterhvert:)

Lykke til:)

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 14:53 Privat melding

mye bra svar!takk!:-)mener att uansett om bildet er noe feil,eller man har skrive feil eller burde endre teksten sin så bør folk uansett svare iallefall noen...testet litt og har vel siste 3 mnd sendt ut 50 mail,da jeg noen ganger har skrevet noe om innholdet i profilen til den jeg skriver til,andre ikke,men bruker aldri standard mail..tror jeg har fått svar av kanskje 3 stk..av de ett par standard svar..så hva er nesten vitsen å være her inne??jeg er ikke noen type som ser etter damer med store pupper og er modeller men vanlige jenter i gata,har jorda godt planta på jorda men skjønner ikke helt opplegget med dette nettstedet..hva mener dere?tar jeg feil?har aldri tidligere vært inne på noe sånt selv så mulig jeg tar feil..

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 15:07 Privat melding

bråk hvordan kan det bli bråk?hva er galt med litt råd eller diskusjon?

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 9 jan. 2010 15:08

Tror det med chatten kan bunne i at den ofte ikke virker, for meg hvertfall. Ofte når noen vli chatte og jeg aksepterer får jeg bare melding om at brukeren er logget av eller optatt i en annen chatt... Ikke alltid jeg rekker den heller, siden jeg også hører på musikk og er på andre sider samtidig. Ellers er jeg enig med @hofingen over her, bedre å skrive noe om jentas profil enn å legge ut om deg selv, syns jeg hvertfall;) Lykke til.)

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 9 jan. 2010 15:09

@skult id: det har noe med hvordan man ordlegger seg og legger frem saken sin på, om man får svar med folkeskikk eller ikke;)

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio lø. 9 jan. 2010 15:12

Prøv å gjøre noen forandringer her og der, og se om det utgjør noen forskjell (over litt tid). Bytt profilbilde, se igjennom profilteksten og prøv å forestille deg hvordan den 'høres ut' for ei jente som er innom og ikke kjenner deg, og eventuelt forandre små ting der etc. Det kan hjelpe noe ihvertfall.

Personlig skulle jeg ønske de som ble interessert etter å ha vært innom profilen la igjen et hjerte, for da slapp man i det minste å skrive gjennomtenkte mail til de som bare var innom men ikke fant noe interessant der. Umulig å vite hvem som er i hvilken kategori ellers.

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 9 jan. 2010 15:18

Chatten min er også helt på bærtur som oftest. Tror det er noe med pc`n eller nettforbindelsen, for mange ganger åpner ikke vinduet seg når noen forsøker å kontakte meg, og andre ganger går det så lang tid før det åpner seg at de sikker tror at jeg ikke vil svare. Så jeg er ingen fan av chatten her inne. Foretrekker brev-veksling, det er mye enklere, og man kan svare når man har tid. Jeg for min del flyr mye frem og tilbake mellom pc og andre ting i perioder, og da er ikke chatt så enkelt uansett. Og det er ikke alltid jeg har hode til å svare på brev før neste dag eller dagen etter der....

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 15:20 Privat melding

nja tja hvordan man ordlegger seg...skjønner det,men stort sett de mailen som jeg har sendt er jo stort sett hyggelige og positive og veldig lite om meg selv!men mulig som sagt jeg tar feil,men blir liksom hvor lenge skal man gidde dette?

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 9 jan. 2010 15:23

@emeff: den kommentaren om hvordan man ordlegger seg var ment her på forumet:) og til skjult id, mente ikke du ikke kunne det;)

Tipper du gidder til du får napp:)) hehe, som alle oss andre:P

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio lø. 9 jan. 2010 15:27

Hvis jeg var deg ville jeg ha lagt ut flere bilder i albumet. Folk vil gjerne vite hvordan man ser ut i forskjellige situasjoner og vinkler. En annen ting som noen nok ville pirke på er grammatikk og 'trykkleifer', men jeg mener vel at det får stå som det er, ellers kan de bli mistenksomme når de begynner å skrive med deg. MEN jeg ville nok forandret den ene bildeteksten så det sto "Sveits" og ikke "svetis". ;-)
Ellers synes jeg profilen din var bra nok; tror du får frem hvordan du er. Jeg er ikke tilhenger av å "vaske" profilen for mye etter råd fra andre, for da fremstår du til slutt som noen du ikke er.

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 15:31 Privat melding

hehee....får se men gidder ikke å bruke tid og engasjere meg i andres profil når 99% av tilfellene det ikke blir besvart...mulig jeg skriver feil eller ord legger meg feil...men føler ikke att det er derfor jeg ikke får svar...men som sagt jeg tar sikkert feil..men slutter nok å være inne på litt visst det fortsetter i den retningen,uansett hvem jeg får av så svarer jeg iallefall...ikke bare ett sånt auto svar.

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio lø. 9 jan. 2010 15:34

Det er jeg egentlig enig i - jeg svarer alle selv uansett. Men noen jenter får veldig mange mailer visstnok, og da blir det vel fort til at de siler ut og ikke svarer alle. Evig tema her, dette her. :D

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 9 jan. 2010 15:37

Prøv noen andre damer :)
Eller send brev til alle damer du har høy nok mach med, så ser du hvem som svarer :) Det er jo i så fall de som svarer som er noe for deg uansett.
Man ønsker jo uansett ikke å bil kjent med en dame/mann som ikke svarer en :P

Skjult ID med pseudonym thinkpad lø. 9 jan. 2010 15:39

Enig med TS, ikke så lett å få svar. Dvs. i starten fikk jeg langt flere svar + at andre tok kontakt med meg. I det siste har det egentlig bare gått en veg, nedover. Så kraftig nedover at jeg har begynt å tvile litt på meg selv og det føles ikke bra. Å få hjerter fra jenter er egentlig best, da er du garantert svar!

Eneste råd jeg kan gi deg emeff er å prøve litt forskjellige vinklinger på førstemailen og for guds skyld, ikke pøs ut standardfraser. Jeg ser ikke poenget i det bortsett fra om kvantitet overgår kvalitet. Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 9 jan. 2010 15:45

@TS

Du får ikke kontakt med damene. Det er greia. Så ender du opp på forumet istedet. Med langtidsmedlemskap på Sukker.

:-))

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 15:54 Privat melding

hehehe...hadde jeg vært helt på desperaten så er vel det en mulighet!men det skjer ikke meg...har bare ett kort medlemskap:-)

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2010 15:55 Privat melding

Hah! mener du å si vi som er her inne er desperate?? (jeg bare tuller om du ikke tok den;)

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 16:37 Privat melding

nei absolutt ikke !!handler vel ikke om desperasjon men heller ett spørsmål siden jeg ikke har vært med på dette så lenge *:-.)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 9 jan. 2010 16:50

Får si som Jokke - la alltid en jente sjekke deg, det er mye enklere spør du meg...

Bare det skjer, da.

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 9 jan. 2010 18:11 Privat melding

Sant det @zoid77, la det skje...hehe

Hørte dere jenter?

Ja @lashes, vi er desperate her ;)) Har du ikke skjønt det enda :P

Skjult ID lø. 9 jan. 2010 19:22

Fjern albumbildene dine. De er ikke bra. Har du ikke noen bedre bilder av deg selv?

(mann 37 år fra Buskerud) lø. 9 jan. 2010 19:28 Privat melding

nei har ikke det nå pga att jeg har ikke den pcen jeg vanligvis bruker...så du mener det er derfor ikke folk svarer?visst jeg hadde tatt bilder av meg nå så hadde de ikke blitt så stor forskjell...men takk for tipset:-)

(mann 31 år fra Hordaland) to. 18 feb. 2010 22:45 Privat melding

Jeg er enig, sliter litt med samme problemet, ser ikke helt den at bilde skal ha så veldig mye å si, det er jo personligheten det kommer an på.

(mann 41 år fra Akershus) to. 18 feb. 2010 22:54 Privat melding

Dette er ett kjøttmarked. Fint bilde= svar
så får du heller imponere med personlighet senere...

Siler du ikke ut hvem du sender melding til selv da? ... :)

Jaja.. Sliter med bilder selv jeg.. fikser ikke helt " strike the pose!" .. :)

(mann 42 år fra Telemark) to. 18 feb. 2010 22:57 Privat melding

Damene som er her inne er det for å chatte med hverandre og slikt.....neida, men hvis det er rektig at det er mange færre kvinner på sukker så er nok det en av de viktigste årsakene.

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 22:59

Det der oppe var bare tull, jeg har akurat fått avslag....

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 23:12

Blir litt provosert av enkelte innlegg som hevder at hva du skriver er så uhyre viktig. En presentasjon av deg selv og en kort utredning om hva som gjør at du tar kontakt bør være nok, får du da..jeg er ikke interessert eller noe lignende så har ho antakelig rett.

Det fine er at du kan glemme dama og gå videre.

Skjult ID med pseudonym pepsi to. 18 feb. 2010 23:14

Egentlig, sånn egentlig. Holder det å flashe trynet sitt. Da har man vist frem hvordan man ser ut, og at man er intressert i å bli kjent

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 23:16

Har gjort noen dårlig forsøk på å ta kontakt, skriver f.eks hei navn, hvor jeg bor...liker profilen din.
Dette er lite spennende og kan nok virke noe lettvint men...er dama interessert så opprettes kontakt alikevel!

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 18 feb. 2010 23:18 Privat melding

Tror ikke det er enklere å få kontakt med mannfolk.........har skrevet til 3 stk å fått at de er interessert i noen å vil ikke ha kontakt

Skjult ID med pseudonym emeff to. 18 feb. 2010 23:24

en stund siden jeg skreiv dette...men har vel ikke blitt noe klokere av dette siden den gang...så tror nok jeg dropper ut av dette om ikke lenge...om man skriver kort....eller om man skriver litt mer ...så svares det stort sett ikke...så d KAN man bruke tiden på noe annet...sier ikke dette for å sutre....

(mann 31 år fra Oslo) to. 18 feb. 2010 23:25 Privat melding

Tror vi mindre fotogene skulle fått en innføring i hvilke bilder av oss som er bra og dårlige. Sliter litt med å bedømme selv :P

Skjult ID med pseudonym pepsi to. 18 feb. 2010 23:27

Syns bildet av deg er fint jeg @stray:)

Skjult ID med pseudonym beff to. 18 feb. 2010 23:30

SLUTA TUTA!

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 18 feb. 2010 23:30 Privat melding

Synes d blir litt sutring.....................du er ikke alene med å ikke få mye kontakt,,men kansje dukker det opp noen:-))

(mann 31 år fra Oslo) to. 18 feb. 2010 23:31 Privat melding

Næmmen takk! :D Nå sitter jeg faktisk og prøver å skrive noe fornuftig i min første melding, så jeg ser her for tips. Keep them coming :P

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 18 feb. 2010 23:35

Kikket på profilen din @tuppeline1, men det var mørke skyer over matchtreet

(mann 37 år fra Buskerud) to. 18 feb. 2010 23:42 Privat melding

spørsmålet i utgangspunktet var litt hva som kunne gjøres anderledes..fikk noen bra tips...men føler selv om man justerer det så hjelper det vel ikke all verden..

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) to. 18 feb. 2010 23:42 Privat melding

Da er d jaggu ikke god match:-)) men guuud d finnes sikkert masse blå himmel på mange andre:-)))stå på

Skjult ID med pseudonym Observatør lø. 20 feb. 2010 16:30

Emeff, du må nok bare vedkjenne deg at dette er realiteten. Jeg tror også at utseende teller mye som nevnt lengre opp her, men det er ikke dermed sagt at alle bruker samme skala.

Sannsynligvis er du bare en av mange,mange, maaange i kampen om oppmerksomheten til en jente du er nysgjerrig på. Jeg var også registrert på møteplassen i godt over et år, og fikk noe sånt som 5-6 henvendelser i løpet av den tiden. Profilen min var "utfyllende" med bilde.

Ei jente jeg var i kontakt med der sa at hun fikk et 10-talls med brev hver dag den første tiden hun var registrert. Det er bare dømt til å bli sånn med overvekten av menn på nettdatingsstedene.

Hvis vi setter oss inn i damas situasjon kan vi teorisere med at hun:

1. Er drittlei av all pågangen
2. Har noe på gang allerede
3. Er rett og slett ikke interessert
4. Venter på noe "bedre" ettersom det er jevn pågang

Dette høres sikkert utrolig tafatt ut, men jeg har ikke tatt initiativ mot en eneste profil her inne. Jeg venter heller på at noen skal kontakte meg, for da vet jeg at jeg i det minste har noe oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym emeff lø. 20 feb. 2010 18:57

ja jeg regner med att det mange som får massee brev hele tiden sånn er det ...enig med deg att man heller venter på noen som tar kontakt!:-)takk for svar.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 21 feb. 2010 02:37 Privat melding

@Observatør

Er enig i den lista du har satt opp der, men dersom dette skal stemme helt så vil de vi er interessert i aldri ta kontakt med oss. (siden de bare sitter å venter på meldinger)
Litt skummelt dersom alle skal sitte og vente på at den rette skal melde seg.
Jeg har ikke så lang fartstid her inne, men jeg merker at det ikke er alle henvendelsene i innboksen som er like interessante (selvfølgelig). Da kan det være at jeg svarer høflig, eller lar være. Dette må bli opp til hver enkelt.
Jeg tror ikke vi skal være så redd for et avslag eller å ikke få noe svar. Da har vi i alle fall prøvd.

En annen ting som forundrer meg litt her inne, er alt snakket om hvilken "hylle" og hvilken "klasse" man stiller i. Man får sende en melding og se hva som skjer tenker jeg.

Ha ei fortsatt fin helg.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 21 feb. 2010 13:09

http://www.kk.no/511409/menn-sikter-for-hoyt

http://www.kk.no/516393/kvinner-sikter-for-lavt

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 21 feb. 2010 13:19

@petita
La merke til denne i den siste linken din:

"En trøst er det kanskje at kvinner har det bedre sammen med menn som er mindre attraktive enn dem, ifølge en annen fersk undersøkelse."

Håper flere tar dette på alvor... :-P

Skjult ID med pseudonym Observatør sø. 21 feb. 2010 14:40

Møre78:

Ja, det er selvmotsigelsen i innlegget mitt :) Men jeg overgeneraliserer selvsagt litt med den lista. Hovedpoenget mitt er fortsatt at
stor pågang sannsynligvis fører til mer passivitet.