Alle innlegg Sukkerforum

Utrolig irriterende!

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Telemark) lø. 9 jan. 2010 15:47 Privat melding

Så utrolig moderat irriterende det er når man har skrivd et forholdsvis langt brev til noen, også dukker det ei fin skreppe opp i bildet på høyresiden, også i et lite ugjennomtenkt øyeblikk så klikker mann på dette bildet for å undersøke nærmere, og da er det jo veldig lett å forbanne seg selv for at en har klart å da slette det brevet en var kommet så langt på!

TIps: Kopier teksten en skriver underveis! :P

Noen som deler denne fantastiske erfaringen?

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 9 jan. 2010 15:50 Privat melding

Hahahaha, nei, deler ikke den erfaringen. Men nå dukker det aldri opp skrepper på høyrdesida mi heller da:P

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 9 jan. 2010 15:52

Fort gjort! ;-)

Jeg TROR du kan unngå det (ja - bortsett fra å ikke klikke der, da...) ved å gå inn på Min profil / Synlighet og preferanser , og klikke av for at nye sider skal poppe opp i separate vinduer.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 9 jan. 2010 16:03

Så hold deg til en, og ikke se på andre damer mens du er opptatt ;)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 lø. 9 jan. 2010 16:05

Skriver jeg langt så skriver jeg heller i en tekst-editor og kopierer inn når jeg er klar.

:-p

Skjult ID med pseudonym Lars lø. 9 jan. 2010 16:05

Hvis du bruker en annen browser en Internet explorer, så er det stort sett bare å trykke tilbakeknappen så er teksten der ennå.
Virker på Opera iallefall.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 9 jan. 2010 16:48

På Firefox kan du velge pop-up-vinduer, og da kommer alle du trykker på i sidebanneret i nye vinduer. Men hvis du trykker på en profil fra et annet sted, fra forum, "siste besøkende" e.l. kommer profilen opp i samme vindu og du mister det du har skrevet.

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 9 jan. 2010 17:51

Når jeg skriver brev her, så følger jeg ikke med å andre profiler samtidig, hehe....
Nope, aldri vært borti det problemet :P

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 9 jan. 2010 17:52

Hadde du skrevet ordet: SKRIVD til meg så hadde jeg hoppet videre til neste profil. Skrivd er et ord man mest sannsynlig også sier sånn og det er babyspråk.

off topic, men kanskje vesentlig dog?

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 9 jan. 2010 20:28

Lar meg aldri distrahere av såntno. Er en kald fisk som lar sliden gå sin gang uten å bry meg!

Skjult ID med pseudonym gunda lø. 9 jan. 2010 20:36

Pusen, lurer jeg. Pedagoglight eller helse og sosial ??? :))

Skjult ID med pseudonym Guapo lø. 9 jan. 2010 23:06

Trykk på tilbake knappen i nettleseren, eller "backspace" på tastaturet.

Skjult ID med pseudonym tvilling lø. 9 jan. 2010 23:12

Ikke aktuell problemstilling for meg....en av gangen gjelder, men alle får :-)

(mann 33 år fra Telemark) sø. 10 jan. 2010 17:04 Privat melding

Pusen, tillat meg å korrigerer mine egne feil, jeg burde selvfølgelig ha brukt "skrevet.
Forøvrig ganske jævlig irrelevant, men du har det med å komme med den type innlegg har du ikke?

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 17:12

@jetrotuhl

Jeg hang meg og opp i at du hadde skrevet "skrivd" jeg valgte bare ikke å kommentere det, noe som sikkert var greit når jeg ser hvordan du svarer pusen.. Trenger man å være så ekkel bare fordi man sitter bak en pc skjerm?

Jeg må innrømme at om jeg er innom en profil med masse skrivefeil a la den du hadde her, så går jeg rett videre (litt of topic, I know) og jeg vet veldig mange jenter som har samme reaksjonen. Det er ikke for å være en gramatikksnobb eller hva man skal kalle det, og folk kan jo selvsagt ha dysleksi eller andre skrivevansker, men for meg er det et oppheng og noe som gjør at jeg "rusler" videre.

(mann 33 år fra Telemark) sø. 10 jan. 2010 17:20 Privat melding

Det var ikke meningen å være ufin på noen måte, jeg mener bare det pusen kommer med er så utrolig ikke-tema.
Visst det oppfattes som krasst, så beklager jeg det, jeg vet det er mye sarte sjeler der ute så jeg skal passe meg for hvor jeg setter ned foten til en annnen gang.
Hadde jeg laget en tråd hvor jeg lurte på om noen kunne ta en stavekontroll for meg så hadde jeg fint kunne ventet meg svar i den stilen der, men nå var ikke det akkurat tema her ;) var det vel?

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 17:22

gunda: Har jobbet som lærer ja;) Litt pedagog light ja.
Jetrotuhl: Ikke irrelevant, vet at jeg hopper over profiler med sånne skrivefeil så ville gi deg et velment råd. (for at du skal få flere damer) Fiks opp profilen din så godtar alle at noen har dysleksi i såfall. Men jeg tror ikke man sier skrivd selv om man har dysleksi?
Om du ikke vil ha det så er det jo greit, og beklager om måten jeg sa det på ikke var korrekt skrevet :)
Jeg skriver rett fra levra og ser ingen grunn til å pakke ting inn ;) Ikke meningen å såre deg på noe vis.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 17:25

Jetro: Angrep er beste forsvar, jeg tåler det :) Jeg er ingen sart sjel, så no hard feelings. Var et velment råd, om du mener det er sånn jeg stort sett opptrer så er det helt okei.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 17:28

For meg er det viktigere hva noen har å si enn hvordan man sier det.

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 17:30

@jetrothul
Det kommer vel kanskje ann på hvordan man leser det.. Ulempa med å skrive, man hører ikke tonefall.. Jeg syntes at det fremkom litt krasst. Ja, jeg vet at dette ikke er en tråd om rettskriving/stavekontroll.. Men som sagt, det fins noen av oss som har et oppheng i korrekt grammatikk og noen ganger klarer vi bare ikke la vær å kommentere dette... Jeg kan ikke lese avisen uten å irritere meg over all den dårlige grammatikken, hehe:) Beklager denne avsporingen...

Når du snakker om det å miste meldinger, jeg har flere ganger skrevet en mail og prestert å trykke på "lukk vindu" knappen, for det er den største og den virker mest logisk å trykke på for å sende, sånn i farta når man ikke tenker seg om..

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 17:30

Noen ganger høres man krass ut også pga skrive og tenkemåte. Jeg tenker på nordlandsk og kaster ut mitt budskap.. ikke alltid setningene er bygd opp på korrekt vis;) Men Jetro måtte ta meg som person: At det er jo sånn du er pusen, ikke sant? Det er dårlig. Jeg holdt meg ikke til saken, greit nok, dette er ikke en grønn tråd så jeg tillot meg å komme med et tips, men jeg angrep det IKKE som person ;) Ha en fin søndag, 17 timer med Greys foran meg ;)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 17:32

Det samme kan ofte skje om man holder på med en mail og plutselig er blitt utlogge i mellomtiden. Jeg syns man burde kunne være pålogget når man er det, og at man er av når man er av.. og det er man ikke heller...

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 17:35

@pusen, jeg mente at jetro var krass, ikke du.. :) Det var det personangrepet jeg også reagerte på.. Men, ferdig med det:)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 18:02

Ja jeg skjønte det nordjenta;) Men jeg forklarte bare at skrivemåten til oss nordfra noen ganger kan være det uten at vi mener det sånn! Men slik jeg ser det snakker jeg stort sett sak og ikke person :) Ja ferdig med det, nå er det søndag! :) Filmen er klar!

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 18:08

En smule interessant å se to høner (hvorav den ene deltakeren ikke akkurat er noen overraskelse) gjøre gode forsøk på å pirke istykker en tråd av noe så bagatellmessig som feil stavelse av et ord. Unnskyldningen om at tråden ikke er merket grønn, er, og bør være, passe tynn.

Enda mer interesant blir det når disse to ikke evner / prøver å skrive korrekt norsk selv, engang.

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 18:20

@skjultid 18:01

Om du gidder å lese alt så vil du se at det allerede er opp og avgjort med trådstarter,og det må da være lov å svare noen som skriver noe i tråden? Hva gir deg retten til å være komme å være uforskammet? Hva med å oppføre seg selv om man sitter bak en pc-skjerm? Det er lov. Jeg var på ingen måte frekk idet jeg sa til Jetro, og da har ikke du noen grunn til å komme her å være frekk mot meg.. BTW, ikke kast stein i glasshus... Du skriver ikke korrekt norsk selv....

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 18:27

Skjult id: du har glemt en s i interessant på nederste linje. Istykker er i to ord.
Sånn kunne jeg holdt på i hvert eneste innlegg, men gjør jeg det? Nei, jeg har et ord jeg alltid kicker på og det er SKRIVD. Mest sannsynlig sier de skrivd også siden de skriver det feil, og da er det bedre at de får vite at dette er feil, da ganske mange jenter ville dumpet en gutt som forteller om alle brevene han har skrivd siste uka. Skikkelig turnoff!

En annen ting så sporer du av tråden nå for å angripe meg, noe som er litt dumt siden vi var gått tilbake til saken ;)
Så du er ikke noe bedre enn meg;)

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 18:29

Er det uforskammet å kommentere folk som klager på andres språk (innrøm det, å kommentere slike små skrivefeil er å gjøre gode forsøk på å spore av tråder), og ikke skriver særlig godt selv? Jeg skjønner at du føler deg truffet, men å bruke 10 innlegg på å forklare for noen at å skrive "skrivd" er helt på bærtur, er vel så uforskammet når tråden i utgangspunktet ikke omhandler bruk av skriftspråk overhodet.

Kom gjerne med korreksjoner på skrivingen min, forresten - jeg er spent på hvor glasshuset sprekker. Men nå var det ikke nødvendigvis jeg som klaget på dårlig skriving her, jeg bare kommenterte at noen som påpeker feil hos andre, ikke er stort bedre selv.

Gjort opp, eller ei - jeg ser ikke akkurat noen signert avtale (ikke ta meg bokstavelig nå, er du snill) her.

(Men ok, for å forhindre at glasshuset sprekker, siden dette også er en form for avsporing, er det kanskje greit å gi seg mens leken er god, siden noen visstnok ikke ser ut til å ta poenget).

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 18:33

Jepp, det er helt på sin plass å forsvare avsporing av en tråd fordi du (ja, du) har en sær skrivefeilissue, det har du rett i.

Til strådstarter: Skriv lange mailer i notepad eller liknende, evt. sitt med skylapper når du skriver lange mailer :)
(Evt. sett på åpning av profiler og mailer i eget vindu).

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 18:37

@skjultid
nå er det tross alt du som fortsetter å spore av tråden.. Men jeg gidder ikke engasjere meg i en som tydeligvis bare er ute etter å krangle.. Så bare hygg deg videre med å spre eder og galle du...