Alle innlegg Sukkerforum

frustrerende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frustrert sø. 10 jan. 01:54

lurer egentig på hvorfor alle damer her inne sitter på gjerdet og sorterer mail istedet for å engasjere seg litt selv jeg. Har ei venninne som hadde 1200 besøk på profien sin de første 5 dagene her inne, profilen min har knapt hatt 70 lesere. Hva skal man egentlig gjøre for å bli sett her inne ? Mulig jeg er dum og ikke forstår en dritt av dette, men synes egentlig dette fungerer skikkelig dårlig ..

(kvinne 33 år fra Akershus) sø. 10 jan. 01:59 Privat melding

Du burde starte med å vise frem bildet ditt her på forumet, det hjelper;)

Skjult ID med pseudonym ex60 sø. 10 jan. 01:59

1200 besøk!? da er det mange om beinet! tydlegvis mer menn enn kvinner her da! Det er kjempefrustrerende! mest lyst til og gi opp hele greia, og stikke på byen større sjanse og bli kjent med damer der!

Skjult ID med pseudonym mojo sø. 10 jan. 02:01

Hva venter du på.

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 10 jan. 02:01

Vis deg på forumet - eller skriv på forumet! Det burde få fart på besøkene dine... Men det hjelper kanskje ikke på brevskrivinga, men et sted kan du jo begynne!! :) Good luck Mr Frustrert!!

Skjult ID med pseudonym kjøtthue sø. 10 jan. 02:34

hehe...vet ikke om jeg kan gå god for det der med forumet. Selv så synes jeg de fleste som skriver her på forumet ikke akkurat fremstår som...tja...skal la vær å skrive det jeg tenkte nå :)

Men det er jo noen som bare leser og ikke skriver i forumet , så det kan jo finnes noen godbiter blandt dem som vil ta kontakt etter at du har gitt lyd fra deg her. :)

Skjult ID med pseudonym static sø. 10 jan. 04:05

Problemet er ikke jentene, men den gjengen som teppebomber dem med mail. Også kjent som spamming.. Bare sende nok brev så får man svar. Jentene får ikke tid til annet enn sortering.