Alle innlegg Sukkerforum

Gamle profilbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lille frø sø. 10 jan. 2010 09:06

Har sett meg lei på menn(i mitt tilfelle) som har gamle profilbilder. Det blir jo et sjokk å møte noen når de ikke ser ut som på bildet i det hele tatt. Hvorfor legge ut bilder som er tatt for 6-10 år siden? Synes dere at dere var så mye kjekkere den gangen?
Er nok sikker på at dette gjelder damer også.

Skjult ID med pseudonym snuppa sø. 10 jan. 2010 09:22

Ja, det har jeg også lurt på. Hvorfor er de egentlig her da? Kaller det usæriøst og da er det over og ut for min del. Det er jo den første løgnen.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 10:15

Noen ganger lurer jeg på om bildene fra enkelte damer er fra fremtiden en gang... Eller dvs jeg tviler på at alderen de oppgir kan stemme ;o)

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 10 jan. 2010 10:42

Kjeeeeempelurt! De burde vel skjønne det etter et par dater og bytte til nyere bilder, forstår dere som må møte de og forklare problemet. Veldig synd da det gjør nettdating mindre seriøst......

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 11:42

Jeg har opplevd det motsatte, hadde date med en kar og han var mye kjekkere enn på bildet.. :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 11:44

Slå sikkert begge veier, men å lyve på aldern er visstnok ganske vanlig..

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 11:45

Er dette noe som gjelder mange? Selv har jeg nemlig aldri opplevd det...

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 11:48

Jeg skjønner ikke helt vitsen med å lyve om alderen (eller andre ting). Er vi ikke her for å finne en potensiell kjæreste? Skal man starte det med løgn? Ærlighet er vel noe de fleste skriver i profilene sine at de ønsker hos en partner...

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 jan. 2010 11:49

De mange som er så lei av ditt og datt i profiler, og må klage over dette (hei, finn på noe annet, kanskje?); hvilke alderssegmenter snakker vi her om?

Jeg har, etter altfor lang tid her, så og si fortsatt til gode å kunne nikke bekreftende til at "jess, dette gjelder jaggu mange av mine matcher også) til de påstander mange slenger ut her i tide og utide. Mulig noen lyver på alderen et år hit eller dit, men det har neppe noen avgjørende betydning, og skulle det bli oppdaget, får en ta det deretter.

Kanskje mitt utvalg flotte jenter er unikt i så tilfelle?

Skjult ID med pseudonym lille frø sø. 10 jan. 2010 11:51

Min aldersgruppe er fra 32-40.. Er mange der som ikke har et oppdatert profilbilde. Og da mener jeg ett som er tatt iløpet av det siste året..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 11:54

Noen legger ikke skjul på at de registrerer seg med en lavere alder for å unngå god match med "eldre damer" dvs på deres egen alder ;-) Jeg vet ikke om det er en lur strategi, men likevel det finnes de som prøver seg..

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 11:58

@Nettfeber
Det kunne Sukker løst veldig enkelt dersom aldersspennet som oppgitt hadde blitt lagt til grunn for aldersberegningen, og ikke det de mener burde passe. Det er noe som ikke stemmer når jeg, i en alder av 32, ikke har match pga alder med folk på 36 men har det med folk på 18.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 21:56

Inntrykk av at sukker mener at damer som er inntil 8 år yngre enn meg er toppers for meg, mens de som er to år eldre er for gamle?? Har jeg observert riktig? Er en høy mann å damer under ca165 får vissen blomst og dårlig match med meg. Skal jeg være ærlig burde de som ikke er så høy få oppgitt sin høyde på høye heler om de lover å bruke dem ;o)) hihi

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 22:02

for oss som har vært her i noen år, så ser jeg en del dameprofiler som bruker samme profilbilde som da jeg var fersk her.
Samme gjelder mangel på profiltekst etter flere år.

For meg blir dette for dumt, og jeg har nå begynt å sette svarte hjerter på disse..........

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 22:04

Siden du har vært her i så mange år å enda ikke fått ut fingern med gamle slagere er vel det kanskje like greit ja, gamle bilder eller ei ;)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 2010 22:06

1: Spør hvor gamle bildene er.
2: Spør om å få se dem på webkamera.
3: Spør om å snakke på tlf.
4: Date.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 22:56

Har observert at endel menn og kvinner her inne har det samme profilbilde selv om de har vært på nettet endel år. Noen av de har t.o.m. blitt yngre med årene...:)

Man bør forvente at folk her inne legger ut oppdaterte bilder. Har man tatt en fotoserie f.eks. i Tyrkia som ble veldig bra for noen år siden så bør man ha noen oppdaterte bilder av nyere dato og ikke kun de " heldige " bildene som ble tatt den gang.

Jeg vet at noen menn her inne har lagt ut missvisende bilder av seg selv. Man kan ikke kjenne personen igjen i det virkelige liv. De lurer ikke bare seg selv med å gjøre det, men også de som er seriøse i sin kontakt. Hvis det er noe jeg erfart ved å være på nettet så er det at de med missvisende bilder som da enten er for gamle eller at man ikke er gjenkjennelig har nok et eller annet å skjule. Be de sende noen oppdaterte bilder før man evnt. vurderer å treffe de.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 10 jan. 2010 23:08

Jeg fikk bekreftet at det forrige bildet stemte bra når så mange både kjente og ukjente kjente meg igjen på september festen.
Nå har jeg byttet til helt nytt bilde igjen, men det forrige var bare i overkant av ett halvt år gammelt.

Hvor vanskelig er det å bruke oppdatert bilde i disse dager? De fleste telefoner har jo kamera, og digital kamera er snart allemannseie. De som ikke bruker oppdaterte bilder har nok noe å skjule.

Noen av jentene jeg har møtt, har brukt opptil 5-6, år gamle bilder i profilen...De var vanskelig å kjenne igjen når både ansikt, hår og kropp hadde endret seg betraktlig.

......I lengden så lurer de bare seg selv. ;-)

Skjult ID med pseudonym vettug sø. 10 jan. 2010 23:11

@tomtom
Egentlig litt morsomt det der. Jeg er så lite fotogen at ingen kjenner meg igjen på bildene som har blitt tatt på festene.
Har flere ganger opplevd å prate med damer som har meg på kortet sitt, men som ikke kjenner meg igjen....

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 10 jan. 2010 23:24

@vettug: Jeg kan trøste deg med at jeg ikke er fotogen heller. Det må bli tatt flere 10-talls bilder i forskjellige settinger før ett ligner på MEG. ;-) Selv venner kjenner meg ikke helt igjen på flere bilder..hehe
hun siste jeg var i forhold med var slank, men hun så veldig overvektig ut på bilder.. hun hadde ikke en eneste kilo over i RL.

Du kan tro vi lo godt når vi tok bilder av oss i sofaen og ingen av oss kjente hverandre igjen på bildene..hehe

Skjult ID med pseudonym Fornuft ma. 11 jan. 2010 00:24

Er helt enig med spalteåpneren...

Man får jo sjokk når man møter vedkommende...
Hårlaus og hengemaga, men med et bilde som viser en trent stram type med flott hår og hele pakka..

DET er dårlig gjort det...

Skjult ID med pseudonym Denis ma. 11 jan. 2010 22:44

Dette er et problem hos jenter også. Og, jeg har som regel opplevd det med jenter som gjerne har gått opp 10-20 kilo de siste åra.

Disse jentene skriver gjerne også at de er "gjennomsnittlig" i profilen, også møter man ei jente som er mer enn godt satt med skikkelig hengemage og full fart.

Jeg er i utgangspunktet ikke så grunn at kropp betyr alt, men når ei jente lyver på bilde og kroppsfasong, så tenker jeg at lista for å lyve underveis i et forhold er mye lavere også. Samtidig mener jeg at det er misvisende reklame :)

Skjult ID med pseudonym nordjenta ma. 11 jan. 2010 23:16

@denis
Når du nevner det med at det står "gjennomsnittlig" i profilen til mange jenter så tror jeg det kan komme av at den neste beskrivelsen er "noen kilo for mye".. Man har kanskje ikke så veldig lyst å sette akkutar det, det lyder så negativt. Kunne ikke alternativet vært "formfull" eller noe sånt? :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 23:24

To av datene mine var vesentlig slankere på bildene, enn de var i virkeligheten. Ansiktsbildene var riktignok av nyere dato, men bildene i helfigur må ha vært minst 3-5 år gamle. Kvinner med små barn bruker gjerne bilder fra før svangerskapet. Nå er ikke jeg opphengt i sylslanke og perfekte kropper, men man føler seg jo litt lurt og det teller langt mer negativt enn om de hadde vært ærlige fra starten.

Skjult ID med pseudonym Denis ma. 11 jan. 2010 23:26

@nordjenta
Jeg synes faktisk ikke "noen kilo for mye" er så ille. Synes ikke det er negativt, og det er noe jeg forbinder med formfull. Men, formfull kunne jo sikkert også funka, men poenget mitt er at jeg har opplevd jenter som vel heller er i kategorien over begge de nevnte forslagene, til tross for at de i profilen omtaler seg selv som gjennomsnittlige. Da føler man seg noe lurt.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 11 jan. 2010 23:32

Har et bilde fra 1992.. etter det har jeg sett ut som et helvete.
Det er jo ikke noe galt i det?

(mann 66 år fra Østfold) ma. 11 jan. 2010 23:47 Privat melding

Mener nå det at skal de legge ut et bilde i profilen som ikke samsvarer med vedkommende in real life burde de i hvertfall være såpass inteligent at de hadde bilder i albumet som samsvarer med profilbildet.