Alle innlegg Sukkerforum

Betydningen av Profilbilde på Sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 10:49

Jenter som får lite oppmerksomhet får bruke kvinnelisten sin til å justere "profilbildet" opp. I motsatt fall får de heller justere seg ned noen øyne på terningen. Det er ikke nødvendigvis juks. Bare se på ymse kjendiser om de mot formodning viser seg 100% naturlige en vakker dag.. Virker ikke som om stjernestatusen settes etter etter de dagene. Ei heller virker det som om mannfolka bryr seg nevneverdi all den tid de vet om potensialet ;-) Gutter er (aldeles ikke sikker på at det bare er en mannegreie?) svært sensitiv på førsteinntrykket. Hvor urettferdig det enn høres ut og hvor neanderthal noen mener det måtte være er det faktisk profilbildet som avgjør om du kommer videre i sukkerleken.. Det er avgjørende for om noen gidder å sjekke resten av profilen..
Vis deg som du kan være på profilbildet og mer som du er på albumet..

Om alle bare var ærlige og erkjente den ville verden bli et mindre frustrerende sted å være. Da snakker jeg "Sukkerverden" om ikke annet ;- )

Dessuten er jeg skråsikker på at en time hos en proffesjonell fotograf kan gjøre underverker for menn og kvinner ..

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 10 jan. 2010 11:25 Privat melding

Har du selv etterfulgt denne tankegangen i egen profil, Nettfeber?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 11:42

Nei, men så er jeg ikke blant de som klager min arme nød om å befinne meg i ytterlighetene heller ;-)
Jeg sier ikke at det er bra at at det synes å være slik, men konstaterer at det kan være sånn det henger sammen... Sorry :-/

Om noen er uenig må de gjerne slege seg på... ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 11:50

Jeg tenker faktisk omvendt - om jeg ser et profilbilde som helt åpenbart er tatt hos fotograf spør jeg meg hvorfor det er nødvendig. Jeg ønsker jo å se hvordan hun ser ut i virkeligheten, jeg...

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 jan. 2010 11:58

eg hadde aldri dratt til fotograf for å ta bilder ment til bruk på Sukker. Aldri. Men det betyr jo ikke at fotografbilder kan fungere, kanskje tvert i mot - og når sant skal sies, er det jo mange anledninger en møter i livet som betyr besøk hos fotograf. Å bruke slike bilder må jo være greit.

Men jeg er av den oppfatning av at bilder som ikke er helt strøkne, som ikke nødvendigvis viser ansiktet helt og holdent, og som til og med kan være passe utydelig (Sukker er "litt" av og til passe slappe i håndteringen av de tøysete profilbildereglene sine for jentutter), fungerer vel så bra som lokkemat. I alle fall i en slik verden hvor vi gutta må gjøre mye av jobben selv :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 12:02

Som sagt lik det eller ei, men etter å ha lest side opp å side ned om fokuset på bilder er det vel bare å konstatere at dette må være en av foklaringene ... Da er det bare to alternativer for de som føler at de ikke oppnår det de vil. De må prøve å skaffe seg bedre bilder (profil) av seg selv eller la det være å akseptere at ting er som de er..

Vi er alle ulike å har ulike preferanser derfor er det ingen fasit for alle, men har du forsøkt og misslyktes i første omgang er det vel ikke noe galt å tenke nytt i neste eller hva?

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2010 12:07 Privat melding

Er det noen som kan anbefale noen flnke fotografer, eller er du selv god til å ta bilder? Kan gjerne være amatører, som ikke koster all verdens. Mine bilder er litt over ett år gamle nå, og jeg er tilhenger av mest mulig oppdaterte bilder... Ta kontakt, da vel. :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 12:12

Profilbildet til EI9 er ikke i hht til sukkers regler, men det er selvsagt hennes valg å gjøre som hun vil. Dog synes det som om Sukkers "profilbildepoliti" er mindre nøye på jentenes bilder ja... Om hun mot formodning (antagelig ikke) klager over dårlig respons har jeg vel et poeng ?

Neida noen fotograf trenger ikke de fleste, men om de ikke klarer å vise seg fra sin bedre side må av ulike årsaker. Mobilkamera foran speil etc.. er det et godt alternativ. Lyssetting mm blir unektelig bedre enn de fleste klare selv..

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 jan. 2010 12:19

@Nettfeber

Profilbildet har naturligvis mye å si, men det betyr ikke nødvendigvis at det må være sånn og sånn. Som du sier, det er ganske individuelt. For noen fungerer det sikkert med et profesjonelt fotografbilde, for andre passer det med et et litt utydelig bilde, for andre uten bilde i det hele tatt. Om jeg skal snakke for meg selv, er det spesielt ett av de 4-5 bildene jeg har prøvd opp gjennom årene som har gitt meg høyt antall besøk (både mtp. antall besøk, og hvor mange av de besøkende det ble kontakt ut av) . Dessverre passerer ikke dette bildet Sukkers lengre, selv om det gjorde det noen måneder - og når det for de er viktigere at bildet følger reglene, enn min subjektive oppfatning av opplevd suksess, så må en vel bare bøye seg deretter). Har også prøvd uten bilde, noe som resulterte i det nest beste resultatet hittil (mange gratispassasjerer, vet du, så enhver Superbruker mottas sikkert med takk). Kanskje noe å tenke på.

@Lilleulv

Du er langt utenfor min målgruppe, men kan ikke se at bildene dine er så ille? :)

For øvrig ser det jo ut til å gå total inflasjon i salg av speilreflekskameraer og allskens annet dyrt fotoutstyr om dagen, så det er sikkert noen i din bekjentskapskrets som kan ta deg med en tur til Frognerparken, eller et fotostudioaktig innredet rom, eller liknende.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 12:26

Jepp enig med deg, men som jeg nevner i trådstarten er det de som har kjørt seg fast som bør vurdere en ny strategi. Utfra mange tråder før kan det tyde på at flere burde ta hintet :-) En oppusset profil med nyere friske bilder kan fort vekk sende signaler til nye målgrupper på Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym Dr. Phil sø. 10 jan. 2010 12:42

Klart... jeg forundrer meg jo enkelte ganger når jeg ser noen jenters profilbilde og de er gustne i huden, flisete, tørt (eller fett), rett hår, ingen sminke, dårlig lyssetting, og ser litt triste ut i ansiktsuttrykket. NOE må man kunne gjøre med profilbildet. Virker nesten som enkelte tar bildet i 'protest': "SÅNN ser jeg ut, og SÅNN skal jeg få lov til å se ut! Ikke noe skjønnhetstyranni her i gården!". Men som Dr. Phil sier; "How's that working for you?".

Når det er sagt er jeg ingen tilhenger av å pynte for mye på virkeligheten heller. Stort sett når jeg ser igjennom albumbildene, går jeg ut fra at de dårligste er de mest representative for virkeligheten. Så får jeg heller eventuelt bli positivt overrasket når man møtes. Noe jeg misliker er de som KUN har profilbilde, eller profilbilde og bilder av hunden og hytta og fjellet i albumet. Det funker bare hvis man er objektivt pen, og liksom ikke KAN være mindre pen i virkeligheten - NOEN har et sånt utseende, der det holder med ett bilde. Men det er de færreste. Og de er uansett FOR pene for de fleste... :p

Ja - utseendet teller! Det er helt klart. Så legg ihvertfall LITT i bildene, om ikke full overhaling hos sminkør, fotograf og deretter photoshop.

Bare så det er sagt; jeg ser ikke ut selv, men jeg PRØVER (så godt man kan som mann). Og jeg velger så klart ikke ut de verste bildene og legger dem i albumet...

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 10 jan. 2010 12:51

Her er et gratis bildebehandling program, for dem som vil fikse på profilbilde.

http://paint.net/

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 10 jan. 2010 13:10

@Nettfeber: du har helt rett i at mitt profilbilde ikke er i henhold til sukkers regler. Det passer meg helt utmerket, er ikke så glad i regler :o)
Om det praktiseres ulik håndheving av menn og kvinners profilbilder? Har ikke noe grunnlag for å si om dette stemmer eller ikke, men jeg registerer at det er den gjengse oppfatningen her på forumet at vi kvinner har det lettere.

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 jan. 2010 13:17

Jeg tok meg til og med tid i et kjedsomt øyeblikk til å spørre Sukkersupporten om å få lov til å bruke et bestemt bilde, som de tidligere sannsynligvis hadde gått glipp av å se at jeg brukte (en kan selvfølgelig spørre seg om hvorfor jeg i det hele tatt prøvde å bytte det ut slik at de oppdaget det, i stedet for å bare fortsette å bruke det).

Bildet viser meg, og ingen av mine bekjente hadde hatt noe som helst problemer med å se at det er meg, men det bryter muligens med ett (og bare ett) av punktene i listen de har satt opp for å kunne godkjenne et profilbilde. Nå skjønner også jeg at regler er til for å følges, men når de nå er såpass lite konsekvent i håndhevingen generelt, tenkte jeg at det var verdt bryet å spørre likevel, siden JEG tross alt hadde grei empiri for at det ga meg høyere andel besøk og mulighet for kontakt med andre, og ikke.

Men nei. Så jeg har endt opp med å ikke bry meg så hardt om saken :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 13:21

@EI9 Joda, men så er du sikkert tilfreds med responsen også. Om du var fortvilet og frustrert av det motsatte vile du nok satt pris på et godt råd ;-) Det var det som var budskapet mitt.

@Dr.Phil Ja akkurat det jeg mener også. Ser de ut som en "nitrist ta meg som jeg er dame eller gi faen dame" tar jeg signalet..
Også møtt damer av kategrien "objektiv" pen. Hadde faktisk problemer med å se likheten, men som sagt skjønn dame "som ikke behøver å si no" Kom å se på meg dame liksom ;o)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 10 jan. 2010 14:49

@nettfeber:
"Vis deg som du kan være på profilbildet og mer som du er på albumet.."

Setningen over poengterer en liten "forskningsstudie" jeg har foretatt her inne på sukker. Ja, man får flere treff ved å vise hvordan man kan være på profilbildet, man får gjerne flere brev MEN det er ikke nødvendigvis de brevene man ønsker (da man gjerne ønsker brev fra dem på sin egen alder fremfor de som er 20+ år eldre enn seg selv).

Men! Flere treff blir det! Og utelukker man desperadoene som er 20 år eldre enn seg selv så kan det hende at man finner en liten gulltråd midt i brevbunken :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 16:17

Hehe Ja, men nå var det som sagt ment å hjelpe de som i utgangspunktet ligger undre "snittet" opp et hakk eller to på attraksjonsskalen.. Ser du ut som Hally Barry eller Angelina Jolie å topper den ytterligere antar jeg at du sliter. Strategien er med andre ord ikke for alle, men at den kan hjelpe de gråeste musene her inne et lite hakk opp og de ønsker mer respons står jeg ved mine påstander ;-)
Skrev jo også at noen kan være tjent med å tone ned "litt".. Er vel ikke akkurat rakketforskning dette her eller hva ?

Når jeg sa"vis deg som du kan være på profilbilde og som du er på albumet" mente jeg at det første bilde må friste såpass at du får flere til se ditt album og resten av profilen. Ergo kan ingen i etterkant si at du var uhederlig på din "profil". Om du har toppet profilbildet med what ever kan de andre bildene godt vise en litt gråere variant. Det viser jo bare litt av av ditt spekter fra hverdag til fest. Hva er feil med det ? :-)

Skjult ID med pseudonym samsung sø. 10 jan. 2010 16:23

Det er klart att profilbilde har mye og si, jeg klikker heller ikke på bilder av damer, med uren hud slitt hår osv.
Men etter tips fra kamerater, sies det att jeg burde legge lista litt lavere enn før.
Ved evt samboerskap er det bedre og ha ei som er hyggelig, positiv og snill, med kanskje ikke fullt så bra utseende.
Enn og ha ei som er kjempepen men helt ufordraglig oppførsel. Misforstå meg rett men det er en liten sannhet!
Min oppfatning velger du de "råeste" damene får du og de råeste problemene!

i`we been there!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 17:25

Hihi pussig du skulle nevne akkurat det på tampen ;-) Er det en regel uten unntak tro? Hope so.. MEN skal man fristes til å ta kontakt i utgangspunktet må det være en ørliten fasinasjon innenfor det man ser for seg ;-)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 10 jan. 2010 17:36

Nettfeber:

jeg var enig med deg men det kom kanskje ikke frem i innlegget mitt :-) Hadde ikke fått kaffikoppen min enda da jeg skrev det og jeg skjønte poenget med første innlegget ditt ;) Syntes det er bra om man kan dele tips til de som er her fremfor å lesse ned forumet med negativitet som virker å ha vært en trend!

Vi vil vel alle at vi skal finne oss en partner så hvorfor ikke hjelpe hverandre frem fremfor å dra hverandre ned? :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 2010 17:47

Jepp Føler vel at mange tråder er lite konstruktive og sytetete. En endeløs ring med syting og negative bølger sprer frustrasjon og intet annet..
Jeg har samme erfaring som de fleste andre på Sukker og andre steder, men legger ikke like mye i det som enkelte. Man kan ikke ta et avslag eller mangel på tilbakemelding som et tegn på at man ikke er "god nok". Mange ulike årsaker til at mange ikke svarer eller svarer negativt. Om noen ikke svarer "meg"eller gir et avslag er ikke det værre mest sannsynlig ikke aner at drømmeprinsen banket på og at de ikke har filla peiling på hva de egentlig gikk glipp av.. MEN når alt kommer til alt er det førwst og fremst "dems" problem.
For snille gutter, jenter, Drømmeprinser og prinsesser ordner det seg før eller siden :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 13 jan. 2010 21:01

Noen som har fulgt oppfordringen å fått noen erfaringer ?? Antagelig ikke, men i tilfelle?? ;o)