Alle innlegg Sukkerforum

Er det sånn dere er : ) !?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 13:45

En liten observasjon etter å ha vært borte fra gullfiskbollen en kort stund:
Det er forstålig at ikke alle bruker forum for debattene fremstår definitivt som mindre intressante og mer tåplig når man selv ikke er med på putekrigen.
Så vidt jeg kan skjønne har man to fornuftige valg... man kan holde seg unna eller "just lean in to it".
Litt som med karaoke antar jeg...

Hva synes dere har vært de beste trådene i 2010?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 10 jan. 2010 13:56

Manduuu, er du tilbake!:D
..min favoritt var nok den som oppstod i sommer og som kom på over 1000 innlegg..ah, good times:D

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 14:03

Hei gullet! Tenk at ingen har plukket deg enda? mystisk...
Den tråden var fin men det var jo i fjor.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 10 jan. 2010 14:08

Hehe, jeg er nok litt for uhåndterbar til å plukkes opp sånn uten videre;P

..jupp, den var i fjor..vet nemlig ikke om noen bra tråd fra i år, det har nesten bare vært skittkasting fra A-Å...eller, muligens den REVY-tråden..der virket det som om alle hygget seg:)

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 10 jan. 2010 14:16

JA! Revytråden er den beste til nå ,håper den lever videre.....Ellers desverre litt for mye sure innlegg og svar :-(

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 14:18

Mandu! Hadde håpet at du hadde funnet mannen i ditt liv sånn at vi slapp å se deg mer her, jeg... :-)

Men i år? Myyye sutring er vel fasiten.

Skjult ID med pseudonym bruttern sø. 10 jan. 2010 14:21

kansje folk ikke hadde noen grunn til å klage på revytråden fordi den ikke skulle være seriøs?
Det største problemet her er jo ikke at enkelte klager på respons osv, men det at nesten samtlige seriøse tråder blir ødelagt med fjas....

Så til det mandu spør om....enig med Elikapeka,.har ikke vært noen gode tråder her i 2010.
Noen har prøvd å lage gode tråder, mens andre bruker tiden på å ødelegge gode tråder....

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 14:42

Må skuffe zoid... ingen mann.

Hvis jeg forstår det rett er noen misfornøyd med fjas og noen misfornøyd med at noen klager over fjas. Er det sånn?
Har du laget noen artige tråder som ble ødelagt bruttern?

Skjult ID med pseudonym bruttern sø. 10 jan. 2010 14:49

Har gitt opp å lage seriøse tråder....er lei av at de skal bli ødelagt.

Du har missforstått litt. Folk klager ikke over fjas. Det er bare gøy med slike tråder.
Det man derimot klager over er at alle seriøse tråder også blir fjasetråder pga en fast gjeng. Og når det stort sett skjer hele tiden, så blir folk etterhvert møkklei og prøver å si ifra.

"gjengen" liker selvsagt ikke det at de får kjeft for å konstant ødelegge tråder, og så har vi den evige diskusjonen her inne med påfølgende dårlig stemning.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 15:01

ok ... hva slags gjeng snakker vi om egentlig?

Skjult ID med pseudonym bruttern sø. 10 jan. 2010 15:25

De som er gjengen nå var ikke nødvendigvis gjengen for 1 år siden. Med andre ord gjengen er dynamisk og sammensetningen forandrer seg noe etterhvert. Med det de har til felles er at de som MÅ skrive noe i mer eller mindre samtlige tråder her inne, og mesteparten av det de kommer med er bare fjasing dem imellom. Private chattestunder i seriøse tråder altså.

Hvem dette er er ikke så vanskelig å se hvis man kikker litt i noen tråder. Er flere her inne som jeg er sikker på har minst 50-100 innlegg i forumet hver eneste dag.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 15:35

Jeg synes det der med å bruke begrepet gjeng er litt rart i forumsammenheng. De som kaster dritt med sjult ID er jo ikke en gjeng som er enige om å være ekle, og de som fjaser kan tiltale de som ikke fjaser uten at det gjør dem til bestevenner.

Jeg liker at folk holder seg tett på trådtema. Synes likevel det er en fordel at folk er aktive for da slipper man å vente 20 min før noen kommer med et nytt innspill.

Hvis det var en begrensing på anntall innlegg man skal ha i døgnet på feks 5 innspill ville forum vært svært anderledes. Det er mulig at innspillene ville være lengre og mer gjennomtenkt, men det ville være mindre impulsivitet og liv. Det er vel et spm om hva man foretrekker. Jeg skjønner at fjas kan være et problem, men jeg har aldri riktig forstått hvorfor det er problematisk at folk skriver mye. Kan ikke feks du forklare det for meg @bruttern, siden du virker som en forkjemper av færre innlegg pr pers.

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 10 jan. 2010 15:42

For meg har revytråden helt klart vært den morsomste tråden i år så langt, full av humor og utrolig morsom å lese.
Det har vært flere bra seriøse tråder her også til tross for at forumet har hatt en del gruff nå på nyåret, men jeg har ikke lyst til å plukke ut hvilke jeg syns har vært de beste av de seriøse trådene.
:-)

Skjult ID med pseudonym bruttern sø. 10 jan. 2010 15:52

du missforstår igjen mandu

Synes ikke det er noe problem at folk skriver mye. Antall innlegg ble nevnt fordi dette har en sammenheng med hvem som ødelegger tråder. Stort sett er det de som skriver mange innlegg som også driver med denne private chattingen/fjasingen i alle tråder. Folk må fjerne skrive massevis, men de bør ha respekt for TS og det har de som oftest ikke.

At de i tillegg ofte er ufine mot nye brukere her er heller ikke akkurat bra (og ja, det har jeg sett mange ganger). Det er nok også noe av grunnen til at mange velger å være anonyme. Meg inkludert....

Er heller ikke motstander at folk fjaser. Som nevnt tidligere, så kan man fjase så mye man vil, men det er helt unødvrndig å gjøre det i seriøse tråder. Hva som er seriøse tråder er ikke så vanskelig å se hvis man leser første (og ikke siste) innlegg skikkelig.

Det med 20 minutter opplegget ditt har jeg ingen forståelse for. Er ikke alle som er her 24 timer i døgnet og da må det være lov at en trå ligger "død" i noen timer. Emnet er ikke mindre relevant eller interessant av den grunn.
Må ikke være slik at det er fritt frem for fjasing når det ikke har vært ett innlegg i tråden på 20 minutter. Noe som jeg ser at gjengen ofte argumenterer med og det vitner om veldig mangel på respekt på det andre skriver. Igjen så er det bare å nevne at fjasing kan vel godt gjøres i egne tråder...........

Skjult ID med pseudonym Deedee sø. 10 jan. 2010 16:06

Den beste tråden i 2010 var gladmeldingen om at den tidligere så aktive forum-skribenten Mart1s hadde funnet drømmedama!

Skjult ID med pseudonym eh sø. 10 jan. 2010 16:09

Javisst, helt til han avsluttet med å informere oss om at Sukker er tull og vi ligger tynt an hele gjengen hvis vi innbiller oss at vi skal finne noen her. Ædda bædda liksom, bare fordi han selv fant noen utenfor Sukker :-D

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 16:13

@bruttern: Da er vi altså sjønt enige om at fjasing bør skje i egnede tråder, og så har vi litt ulikt syn på hvor fort vi foretreker at tempoet er. Etter å ha skummet litt i trådene ser jeg jo også at det har vært litt uenighet om når en tråd har sklidd ut. Slikt kan jo også skape misnøye.

Har noen laget nyttårsforsett tråden i år?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 10 jan. 2010 16:16 Privat melding

Det er vel mer allianseplukkelusfradinrygg opplegget som gjør det så usmakelig, at bajaser kaster dritt fra skjultid er bare et tegn på at nordmenn generelt er et feigt folkeslag som er livredd for seg selv og sin egensikkerhet men som så gjerne vil kaste litt dritt alikevel.

F.eks sånn du skriver "hei gullet osv" da synes jeg det blir utholdelig å lese en tråd og spyr nesten i mitt eget fang, men alikevel det er gøy å si sin mening og se hvordan andre reagerer i et land der det omtrent finnes følelser eller temperament.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 16:17

hvorfor skal seriøse tråder skli ut i hele tatt?

Har man ikke noe fornuftig å komme med så er det jo bare å finne seg en fjasetråd.
Er ikke noe annet en mangel på respekt til TS hvis man fjaser i seriøse tråder....

Skjult ID med pseudonym Deedee sø. 10 jan. 2010 16:22

@eh
Hva Mart1s mener om det, får være hans sak. En annen tildigere forumbruker (Timtim) fant kjærligheten på sukker i sommer, og nå har de flyttet sammen. Sukker funker for noen, så ikke gi opp riktig ennå :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 16:44

Jeg liker Elikapeka SteinR, derav den entusiasitske hilsnen. Artig å se at du også holder stand.

...og til sjult ID16:17 får jeg inntrykk av at ingen argumenterer for å at det er greit å ødlegge tråder med fjas selv om det har gått tid. Det er sikker mange som gjør det, men ikke mange som argumenterer for det.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 17:02

vel...jeg har sett det flere ganger av noen av de mest aktive her inne som gjør det.....

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 17:09

Da skal jeg ikke motsi deg å det @sjult id, men i denne tråden synes det å være enighet.