Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så forsiktige med navn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Olafen sø. 10 jan. 16:42

Hei.

Jeg presenterer meg alltid med navn når jeg skriver til en jente for førtse gang. Kan hende det er litt tidlig,, men ok.

Men flere gonger må jeg hale ut navnet frå jenta etter flere brev fram og tilbake. Hvorfor er det så vanskelig å gi ut sitt navn?

Olafen

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio sø. 10 jan. 17:33

Fornavnet burde vel være greit, men internett er ikke bare bare, kanskje spesielt for kvinner, så jeg kan godt forstå at de er skeptiske i utgangspunktet. Mye rare folk der ute.

Skjult ID med pseudonym gottery sø. 10 jan. 17:36

Jeg kaller meg alltid Olav. Enten det er her inne eller på byen. Jeg heter noe annet irl. Who cares? Et navn er bare et navn.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 17:37

Fordi du ikke skal ha mange opplysninger før du praktisk talt vet alt om vedkommende inklusive skatt og inntekt.
Om du oppgir fornavn, alder og ca bosted skal det ikkke mye til før du finner bostedsadresse, telefonnummer etc etc.
Det kan det være lurt å holde for seg selv lenge. Selv om mange gutter ikke hadde hatt noe i mot et damebesøk ut av det blå er det ikke sikkert jentene synes det er like kult ;o)

Derfor oppfordrer jeg alle om å være svært forsiktig med hva man gir fra seg av informasjon. Du kan aldri vite hva eller hvem du kan bli utsatt for ...

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 10 jan. 17:39

Om jeg skriver noen mailer att og fram med noen og det virker som vi har en slags kontakt har jeg ikke noe problem med å si fornavnet mitt. Syns det er hyggelig å vite hva folk heter :) Mer personlig.

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 10 jan. 17:49

Det kan være lurt å være forsiktig ja :)
Men fornavn går helt greit :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 10 jan. 17:56

Om du har et litt uvanlig fornavn,oppgir alder og et ca distrikt du bor i er du IKKE trygg. Internett er nådeløs om du søker på kjent informasjon..

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 10 jan. 18:17

Har vel nærmest kun opplevd det motsatte - at jenter ofte bruker fornavnet sitt veldig tidlig.

Skjult ID med pseudonym Donnald sø. 10 jan. 18:20

Kanskje det også kommer litt an på hva du heter til fornavn? Jeg tenker om du heter noe spesielt til fornavn,hmmmm, som la meg finne på noe på sparket: Tryls-Magni (ja, det er bare på tøys), så kan det jo være du fort er den eneste som heter akkurat det der du bor. Ellers må jeg si meg enig med Nettfeber - det SKAL ikke mye informasjon til fra din side før noen med uedle hensikter kan finne ut langt, langt mer om deg.

Men uansett. Det er vel ingen her inne som har "edle" hensikter uansett? ;)

Skjult ID med pseudonym elfrodo sø. 10 jan. 18:32

Har samme erfaring som mannigata. De fleste damer undertegner med fornavn i første melding.

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 jan. 18:36

Jepp, ditto.

Eventuelt initialer første gang, og så kommer navnet fort i melding nr.2 eller 3.

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 18:40

Jeg venter ofte en stund før jeg gir fra meg navnet mitt for jeg har, som Donnald er inne på, et ganske uvanlig navn og kan nok være rimelig lett å finne. Så har jeg møtt på en del merkelige mennesker på nett (Ikke nødvendigvis her.) så jeg er lett skeptisk.. :)

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 10 jan. 20:25

Har samme erfaring som mannigata.. Det er damene som er raske med å oppgi fornavnet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 10 jan. 20:39

Fornavn er jo ingenting .. helt naturlig å skrive det .. Jeg har jo også verdens mest vanlige navn ... så no problem :o))

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 10 jan. 20:53

Jeg har vel "blama" navnet mitt til de som har fått det her inne.. Skal vel ikke så lang tid å finne meg så lenge det bare er 1669 av meg i norges land!!

Lykke til alle navnløse sukkerklumper!! :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 21:09

Selv har jeg et fornavn som var relativt uvanlig da jeg var yngre, men som annenhver tass under fem år synes å hete nå i dag. Er ganske slitsomt å høre flotte damer rope navnet mitt, for så bare å se en liten guttunge som kommer stavrende bort til henne... :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 10 jan. 21:18

Selv er jeg så dum at jeg har fornavnet i kallenavnet mitt her på sukker, så da slipper jeg å tenke noe mer på det :P Flere av datene googler, sjekker skattelister og facebook i forkant av date, men jeg har ikke noe å skjule så jeg bryr meg ikke noe om det. Jeg tror jeg skulle overlevd om noen skulle finne på å stalke meg også, men skjønner at jentene er mer forsiktig :D

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 21:20

Har jo også opplevd at jeg har meldt med jenter her kun med fornavn, men fått høre noe om etternavnet mitt også...

Skjult ID med pseudonym Chatata ma. 11 jan. 01:24

Jeg er en av de som desverre, etter å ha brukt mitt navn (kun fornavn) i mail her, og ble lett sporet opp da jeg også avslørte hvor jeg bodde og det kom sms'er jeg ikke ønsket å få.. Har ett ikke helt vanlig navn, samt at det er få eller ingen med det samme fornavnet på min alder der jeg bor. Har blitt litt resevert etter dette og avslutter nå med initialer i første mailer inntil jeg føler meg passe trygg på at det ikke er en tulling jeg mailer med...

Skjult ID med pseudonym gottery ma. 11 jan. 06:50

Fornavnet mitt gjør meg lett å identifisere.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa ma. 11 jan. 06:52

@zoid 21:09:
Den var søt da :D

(mann 40 år fra Rogaland) ti. 12 jan. 16:05 Privat melding

Koffor skjult id med pseudonum da olafen? Hadde vært fint for jentene å gått inn å sett profilen, kanskje det ville trukket den rette:)
verden er full av mentalt syke mennesker som faktisk bare er søppel og ikkje eier snev av moral!
holder med yourX.
viktigere å ha ett bildet å sette samtalen til, synes nå ihvertfall eg:)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 12 jan. 16:43

Jeg har opplevd at ganske mange jenter er skeptiske til å komme med navn før man har bygget opp tillit over en viss tid. For å ikke virke forlangende så holder jeg tilbake mitt eget en stund og signerer heller bare med forbokstaven.

Skjult ID med pseudonym CCL77 ti. 12 jan. 18:33

Hittil tror jeg det bare er ei jente som har vært skeptisk med å komme med navnet sitt tidlig for min del.. Veldig vanlig at det kommer i mail 1 eller 2 :).

Skjult ID med pseudonym Blomsten ti. 12 jan. 18:43

Jeg avslutter med "Godkjent og ekspedert uten underskrift" til slutt jeg.

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 12 jan. 20:07

Jeg har blitt mer forsiktig med å si navnet mitt til noen, etter at jeg to ganger har opplevd å bli funnet på face etter jeg har blokkert her inne.. Da ha jeg bare sakt fornavn, men står jo ca hvor jeg bor også på profilen min her, så ikke vanskelig å finne ut av. Er mer skeptisk til å fortlle sånnt på nett enn det jeg er irl