Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 37 år fra Hordaland) sø. 10 jan. 2010 19:31 Privat melding

Lurer litt på hvorfor det er så mange her inne som ikke gidder eller vil ha bilde av seg selv ? selv har jeg skrevet på profilen min at jeg IKKE svarer dem som ikke har bilde av seg selv...syns det er en VIKTIG del av en "sjekke side" og kunne se hvem man prater med/ eventuelt ikke ønsker og prate med ... man kan da ikke påstå at det er overfladisk?? alle mennesker uansett hvordan man ser ut,bruker øynene til og bestemme om man liker utseende til en potensiel kjæreste?
Det er klart at man kan falle for sjarm ,humor og mange andre egenskaper enn utseende og jeg mener selv at et bra utseende ikke er "alt" men på en sånn side som dette så er det vel litt mer vesentlig enn om man møter en person på jobb/fest/byn osv?

Skjult ID med pseudonym Donnald sø. 10 jan. 2010 19:37

Jeg skjønner poenget ditt :) Om man registrerer seg på et sjekkested uten noe som helst form for bilde - blir ikke det litt som å gå ut på byen med en pose over hodet?

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 10 jan. 2010 19:58

Er det fler enn meg som kjenner det litt ubehaglig å bli gjenkjent av folk pga jobb..at man ikke vil at hvem som helst skal ha innsyn i livet ditt? Noen prester, gynokologer eller kjendiser på forum her feks?
Jeg fjernet profilbilde for noe tid tilbake siden men merker jo at det gjør noe med hvem som tar kontakt.
Noen som har innspill på denne typen dilemma.

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio sø. 10 jan. 2010 20:04

Det har da vært noen kjente (d.v.s. folk jeg kjenner igjen, ikke folk jeg kjenner) fra jobben innom profilen min siden jeg kom hit, og sikkert mange andre kjente også som har vært innom men som ikke har verken profilbilde eller album. "Snokere", m.a.o. ;-)

Men samme det? Jeg har ikke noe å skjule, og jeg er ikke flau over at jeg leter etter en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym nordjenta sø. 10 jan. 2010 20:04

Jeg har ikke bilde på profilen, men flere i albumet. Synes det er greit..

(kvinne 30 år fra Buskerud) sø. 10 jan. 2010 21:55 Privat melding

Man snur seg ikke etter en bra personlighet på gata uansett!! Man snur seg etter pene folk,men likevel! Man vil jo gjerne se hvem som er i andre enden...

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 10 jan. 2010 22:01 Privat melding

Helt enig med noldus1 her. Bilder er et must uansett. Er jo i utgangspunktet pga. av bilder man først tar kontakt med folk her inne.. Hvem pokker tar kontakt med en bildeløs profil.

(kvinne 30 år fra Buskerud) sø. 10 jan. 2010 22:03 Privat melding

Nei, det er ikke godt å si. Per, Pål,men høystsannsynlig Espen Askeladd?
Vet faktisk ikke.. Man snur seg som sagt etter mennesker man liker ved utseendet på gata, ikke personligheten deres.. SSDW.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 22:05

Jeg tar gjerne kontakt med bildeløse profiler om de ellers er interessante, men jeg foretrekker nok et bilde å forholde meg til.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 22:09

@mandu
er vel ingen grunn til å synes at det er flaut å vise at man er singel. Eller at man er på utkikk etter en kjæreste.
Blir om donald sier. Man går vel ikke med en papirpose på hodet på byen fordi man er flau over at man er på søken? :)

Nei, slutt å være flau og redd for at noen skal kjenne deg igjen. Nettet er bare en annen arena for å bli kjent med andre mennesker. Ikke noe verre enn det. Dessuten så har vel en halv million nordmenn eller fler en profil på en eller annen nettside, så du er ikke akkurat alene om dette :)

(mann 49 år fra Østfold) sø. 10 jan. 2010 22:16 Privat melding

Ser det er noen som ikke vil bli gjenkjent av kjente her, men disse er jo også her om de kan kjenne deg igjen ;-) Er det slik at folk som ikke har bilde her også går ut på byen i burka for å ikke bli gjenkjent?

(kvinne 30 år fra Buskerud) sø. 10 jan. 2010 22:19 Privat melding

Da kan de jo i tilfelet ta bilde av seg selv i en burka å da ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 22:19

@BruceW
Det er nok fortsatt for noen mer sosialt stigmatiserende å være på Sukker enn å gå i gata. Dessuten, hvordan hadde du reagert hvis for eksempel Isabella Martinsen hadde lagt ut en profil her? :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 10 jan. 2010 22:22

Ville vel ikke reagert noe på det. Hvorfor skulle jeg? jeg tenkte ikke på å gå på gata, men å ta seg en tur på pub eller annen sjekkearena.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 22:27

har sett flere kjendiser her jeg, men lager ikke noe støy rundt det uansett.
De har vel like behov for å finne den rette som oss andre. Er som sagt bare en annen arena enn det som var mest vanlig før....

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 10 jan. 2010 22:38

Syns det er helt greit at noen ikke har bilde i profilen sin, jeg svarer alle som sender mail og får hyggelige svar tilbake, bilde kommer seff på priv mail etter en liten stund :-) Profilen bør jo ellers være godt utfyllt!