Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig til å flørte..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr X sø. 10 jan. 2010 19:54

Hei, Jeg har møtt på en liten håndfull her på sukker. Vi har det fint på "daten" men så får jeg ikke svar etter at vi har møttes, evt de synes det ikke klaffet helt.

Jeg vet jeg er litt dårlig til å flørte. Jeg har jo mine øyeblikk, men ofte holder jeg meg litt på matta. Det er jo viktig å klare å skape litt spenning!

Kan jo også nevne: Har hatt noen ons på byen, og gått ut med ei fra utenfor sukker ganske lenge nå (selv om vi nok har stagnert litt dessverre!). Men har ikke hatt kjærste noen gang.. Tror dog at jeg i en dels øyne nok kan være relativt kjekk. Og morsom. Har også god utdannelse og ting på stell. Men alle har sine preferanser da. Er over midten av tyveårene.

Tror litt av problemet er at siden jeg aldri har hatt kjærste, så har jeg etter hvert lært meg å bli litt for respekterende overfor damenes private sfære, a la en ubevisst "man går ikke rundt og bare tar på folk" regel..

Noen tips til hvordan også jeg kan lære å skape litt "gnister"? Da håper jeg bare at jeg får til å poste uten å bruke mitt kallenavn.. det kunne jo blitt katastrofalt :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 20:04

Hvorfor skulle det være så farlig å "stå frem" med det? Jeg innrømmer glatt at jeg ikke er noen storflørter og heller ofte ender opp slik som du beskriver...

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 10 jan. 2010 20:09

Ta en date i omgivelser du velger og synes er trygge og bestem deg for å ha det gøy. Men dersom en jente etter daten føler at gutten ikke virket interessert, så er det jo ikke så rart om du ikke hører noe:)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 10 jan. 2010 20:12

Du ber om råd... her er mitt:

Berør henne så vidt. I små glimt. Men ikke så lenge at hun må foholde seg aktivt til det. Ikke så lenge at det føles forpliktende.

Eksempel: Dere er på en utecafe. Legg hånden din oppå hennes (om den er på bordet) et lite øyeblikk før du reiser deg og går på toalettet eller for å bestille mer å drike osv. Ikke vent på reaksjonen hennes der og da. Om hun fortsatt har hendene tilgjengelig på bordet når du setter deg igjen, har du mest sannsynlig svaret ditt. :-)

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 20:15

Jeg kan ikke gi deg noen råd, for jeg kjenner meg igjen i det du skriver, men jeg kan vel si at dersom denne beryktede kjemien er der fra starten av, og begge fortsatt er interessert etter de første 60 sekundene, så burde det vel komme av seg selv?

På min forrige date prøvde jeg å komme nærmere henne, gjorde noen diskré 'fremstøt', men hun trakk seg unna eller kom meg ihvertfall ikke i møte. Da mister jeg litt 'piffen' selv og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Er litt avhengig av positiv tilbakemelding. Litt "magnetisme". Men så viste det seg etter daten at hun ikke følte noe heller da. Men det er jo vanskelig å vite om det var fordi jeg ikke var MER frempå, eller om ingenting ville ha hjulpet, fordi jeg etter de første sekundene allerede var ute av bildet?

Heldigvis har jeg vært på andre dater der det har blitt noe helt annet, så jeg er ikke helt håpløs. Men man må vel "snakke samme (kropps)språk"; det er vel det som er kjemi kanskje.

På den annen side har jeg hatt nesten identisk opplevelse en gang (helt "dødt" først), men hun ga meg et par sjanser til for å bli kjent, og DA først ble det "andre boller" (på tredje date).

Så... det varierer.

Skjult ID med pseudonym snøball sø. 10 jan. 2010 20:24

Tror kanskje en del har litt for store forventninger til første-daten....
Har ofte lyst til å treffe en førstdate igjen - selv om det ikke akkurat slo gnister over kaffekoppen.
For min del kommer gnistene litt etterhvert. Men har inntrykk av at mange forventer en masse første gang man treffes. Kanskje fordi det er så enkelt å bare gå videre til nestemann?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 11 jan. 2010 10:49

@ snøball

Der tror jeg du er inne på noe vesentlig i nettdatingens natur. Ved å fortelle seg selv (og være overbevist om) at det SKAL slå gnister ved de første 30 sekunder, så har man "alibi" for å gå videre til nestemann når så ikke skjer. I kanskje 80% av profilene står det: "Drømmedama er vaskelig å beskrive. Det vet jeg når jeg ser deg." Hmmm.

Jeg tror det er to måter å bli forelsket på: Den ene er den velkjente første blikk-varianten, og den andre er den som kommer snikende hvor det er andre sanser enn det rent visuelle som brukes... Kanskje lukt, noe i latteren som er tiltrekkende, kanskje opplevelsen av felles sans for humor osv.

Jeg tror mange på nett går glipp av den siste måten å bli forslesket på, og således tar det kanskje lenger tid for mange (inkl. meg selv) å finne sin livsledsager...

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 11 jan. 2010 14:04

SteinR - du er en annen aldersgruppe enn meg. Mange i 40-årene ER ikke bar tilfedigvis ute på byen, og om vi er det en gang i skuddåret, så er det gjerne for å treffe noen vi ikke har sett på lenge.

For oss som kanskje har skaffet barnevakt for å komme fra noen timer, så er det ikke så mange alternativer til "en date". Men det er jo ikke noe entydig begrep. Man MÅ ikke sitte overfor hverandre på et lite cafebord... Date betyr vel bare å ha en avtale om å møtes. Hva er galt med det?

Jeg aner ikke hvor du har det fra at menn har tapt allerede før de kommer til daten. Mulig det er din erfering, men det er ikke min. Tror jeg oftere har blitt avvist enn å avvise selv... (men nå er ikke jeg typen som folk pleier å utnytte). I alle fall er det nokså likt på hvem som ønsker å sees igjen og ikke.

Jeg tror problemet med en date, ofte er at man er for opptatt av vurderingen av hverandre og ikke av å ha det hyggelig sammen.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) ma. 11 jan. 2010 18:59

Det mange ikke tar hensyn til, er at "kjærlighet ved første blikk" er annerledes i RL, enn på date.

På date via nettet, så er man på date med en person fra f.eks. "sukkers meny". Hvis motpart ikke lever opp til forventninger, så sitter mange med "neste værsegod" på date.

Via sjekking utenfor nettet, så er det ingen neste på lista for de fleste, så man får en annen holdning til dette. Det er derfor lettere å blir bedre kjent i RL.

Skjult ID med pseudonym svisj ma. 11 jan. 2010 19:20

På første date....hvis du er interessert, så er det viktig å bruke øynene. Sørg for å se på jenta , se henne rett i øynene....hold gjerne blikket et par sekunder mer enn du normalt ville ha gjort.... Dette i seg selv vil signalisere til henne at du er interessert. Smil mye! Le av morsomhetene hennes! Du trenger ikke å ta på henne for å signalisere interesse. For noen kan for rask fysisk kontakt virke påtrengende.
Men så er det også sånn at noen ganger er ikke kjemien der......det slår ingen gnister......og da er det ikke så mye man får gjort, annet enn å se på det som en hyggelig erfaring og "move on" :-)
LYKKE TIL!

Skjult ID med pseudonym lillimy ma. 11 jan. 2010 20:35

Hva med å faktisk gjøre noe utenom a4 som en første date, snøballkrig? vet ike helt egentlig,men da blir det kanskje mere naturlig å "være borti" hverandre..

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 20:36

Squash ;)

Skjult ID med pseudonym lillimy ma. 11 jan. 2010 20:39

Squash byr vel kanskje ikke så mye "borti hverandre".. Haha.. Kanskje ikke snøballkrig heller.. Men hey kreativiteten lenge leve...

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 20:40

Spinning :) Sitte ved siden av hverandre og glo... God forberedelse til det som kommer seinere! :))