Alle innlegg Sukkerforum

jente som ikke vet hva hun vil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gaast sø. 10 jan. 2010 20:09

Jeg kjenner verdens herligste jente, vi er mye sammen, ler og har det moro, prater om viktige ting i livet...Men hun er ikke sikker på om det var rett at hun dumpet eksen. Jeg vil ha henne, hun tenker på eksen og vi er bare venner.

Hva skal jeg gjøre? Hun tror kanskje jeg nå har slått til ro med bare å være venn med henne, men jeg tenker på henne hele tiden. Bør jeg si det til henne og si at hun får si fra hvis hun etterhvert kjenner følelser for meg? Eller bør jeg droppe og treffe henne? Vil jo være mest mulig sammen med henne, det gjør meg godt, men også litt vondt, fordi det ikke er annet enn et vennskap. Jeg er redd for å miste henne som venn.

Sukk, litt fortvilet her nå...

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 10 jan. 2010 23:59

Om hun er trygg på at du er fornøyd med vennskap har du gått på en smell.
Du må nok bare slå deg til ro med nåværende situasjon..

Skjult ID med pseudonym tvilling ma. 11 jan. 2010 00:03

Du vet ikke hva hun tror Gaast, så da må du prøve deg forsiktig frem hvis du evt vil beholde vennskapet. Hvis hun ikke går tilbake til eksen så er det bare å satse på henne, hva hvis du ikke gjør det og senere får høre at hun egentlig var innteressert?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 11 jan. 2010 10:11

No pain, no gain...

Vil du ha dama som kjæreste så kan du ikke være kompis. Det er en utrolig vanskelig barriære å krysse når du først har havnet i kompis båsen. Samtidig hjelper det ikke å bare distansere seg. Du må også få henne til å forstå at du faktisk er interessert.

Her må det modige romantiske grep til. Alternativt får du skrinlegge alle sjekkeplaner og bare være kompis.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 11 jan. 2010 10:32

Enig med Atreju. Ikke bland kortene. Om du egentlig har det ganske bra sånn, så fortsett som venn- ikke ikke prøv deg etter en flaske vin. Ikke tenk på det engang.

Om det er såpass tøfft å i lengden skjule hva du føler så fortell henne det og stå for det. IKKE si at vennskapet kan fortsette som før likevel om hun ikke vil noe mer. Det kan ikke det. Du blir ikke trodd og det er både uromantisk og tøffelaktig. Ta i alle fall en time out så dere rekker å savne hverandre og tenke over tingene...

Lykke til!