Alle innlegg Sukkerforum

Han er faktisk ikke interessert...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente29 sø. 10 jan. 2010 20:09

"Tar han ikke kontakt er han rett og slett ikke interessert".

Stemmer dette?

Selv har jeg ingen problemer med å ta initiativ etter en første-date jeg har lyst til å treffe igjen, men erfaringen er at han tar kontakt dersom han er interessert. Tar han ikke kontakt, og jeg derfor selv tar kontakt i håp om at han kanskje likevel er interessert...renner det alltid ganske raskt ut i sanden.

Konklusjonen er derfor at jeg ikke har noe å tape på å sitte på gjerdet og vente.

Har jeg rett???

Skjult ID med pseudonym blomsten sø. 10 jan. 2010 20:10

Ja.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 jan. 2010 20:12

Eller at han er overbevist om at du ikke er interessert og derfor lar deg være i fred.

Skjult ID sø. 10 jan. 2010 20:17

"Det er ingen regel som gjelder for alle".

-Nytt jungelord.

Skjult ID med pseudonym MiSs sø. 10 jan. 2010 20:18

Etter en date så får du gjerne en feeling på om det er noen vits å snakkes igjen eller ikke. Er en person interessert så er det jo normalt å vise det når man først avtaler en date?

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 10 jan. 2010 20:20

jeg er også litt usikker der.. Er det sånn at det er kun mannen som skal ta kontakt eller kan liker godt dama sende en melding for å vise litt interesse?

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 10 jan. 2010 20:20

Men hva hvis han tenker det samme? Har du vært på en date og synes det var en positiv opplevelse, taper du ikke noe på å ta kontakt igjen.

Skjult ID med pseudonym Snømann sø. 10 jan. 2010 20:22

Det er sikkert en del som ikke tar kontakt selv om de er intressert, sånn som meg fordi jeg ikke vil være for masete. Dessuten tenker jeg også at hun tar vel kontakt hvis hun er intressert.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 10 jan. 2010 20:33

Hvis jeg føler gjensidig kjemi, så tar jeg som regel kontakt igjen i løpet av noen få dager etter daten. Hvis jeg er usikker på hva jenta føler, f.eks hvis hun var litt tilbakeholden på daten, venter jeg og ser hva hun gjør. Hvis de ikke tar kontakt så er de enten ikke interessert, eller for feige til å gjøre noe med det.

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 10 jan. 2010 20:35

Trenger ikke mase etter en date, send en hyggelig mail der du skriver at du hadde det koselig og trivdes i h*nnes selskap, la slutten stå litt åpen og se hva som kommer til svar :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 10 jan. 2010 20:37

Jeg tar i hvertfall alltid kontakt igjen dersom jeg ønsker å treffes igjen.
Og det ligger faktisk litt latskap i det, for da har jeg sagt i fra om at jeg gjerne vil treffes igjen, og lar dermed neste respons være opp til han.
Jeg får bare vondt i stumpen av å sitte på gjerdet ;-)

Skjult ID med pseudonym jente29 sø. 10 jan. 2010 20:38

Har som sagt ingen problemer med å være førstemann til å ta kontakt. Innbiller meg at det kan være en million andre grunner til at han ikke tar kontakt (sjenert, vil ikke være masete, tror kanskje ikke jeg er interessert, osv). Og har jo ikke noe å tape på å ta kontakt. Men resultatet er alltid det samme - tar han ikke kontakt er han ikke interessert... Så da sitter jeg jo med følelsen av at det egentlig ikke spiller noen rolle hva jeg gjør. Og at jeg like gjerne kan sitte på gjerdet og vente på at han skal ta kontakt - og om han gjør det, først da har jeg en reell mulighet til å "velge" om jeg vil ta det videre eller ikke...

Når det gjelder førstemeldinger er det helt annerledes - der kan jeg likegjerne ta kontakt som å bli kontaktet. Han kan godt være interessert selv om han ikke har tatt kontakt.

Men når det gjelder initiativ etter førstedaten...har jeg faktisk aldri opplevd at en som ikke har tatt kontakt har vært mer enn sånn halveis interessert.

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 10 jan. 2010 20:42

Det der er jo ett problem for de fleste tenker jeg. Vi er alle forskjellige, så noen vil oppfatte kontakten som masete, noen som det perfekte, andre en eller annen grad i mellom.

Fort kan man ende opp med to som sitter på hver sin side av gjerde og er skuffet at den andre ikke tok kontakt. Det jeg heller prøver er å ta kontakten først(MSN, telefon, osv). Så føler jeg meg fram, lar den andre ta litt initiativ og. Ut i fra tiden så prøver jeg å få en magefølelse av om det er en funksjon av interessen eller ikke. Så tar jeg det derfra, men om jeg føler det er kun jeg som initiserer kontakt, så regner jeg med at det viser at den andre part ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym snøball sø. 10 jan. 2010 20:56

Har samme erfaring faktisk.
Også med ONS... arg!!

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 10 jan. 2010 21:07 Privat melding

Jeg tar kontakt om jeg er intressert i å treffe den jeg har vært på date med.... gidder ikke sitte å vente på at han skal ta kontakt.
Gir gjerne lyd fra meg enten den kvelden eller dagen etter daten.

Skjult ID med pseudonym Snømann sø. 10 jan. 2010 21:52

Jeg skal ihvertfall slutte med den tøvete beskjedenheten. Dersom jeg har lyst til å treffe en jente for første gang eller igjen skal jeg si det.
Tenk så fint å slippe unna sånne unødvendige misforståelser.