Alle innlegg Sukkerforum

trenger å komme på rett kjøl

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 03:27

mens jeg sitter her i natten å tenker ,. kom jeg plutselig på at jeg hadde lovet å være posetiv ! dette har til tider vært veldig vansklig . hadde virklig hatt trengt noen å snakke med . men stadig vek har ikke dette vært så lett desverre . noen som ønsker . å hjelpe meg på andre tanker ?

(mann 49 år fra Vestfold) ma. 11 jan. 2010 03:50 Privat melding

Hvem er det som sitter bak slike dystre tanker i vinternatten da?
Legg alle mørke tanker til side, løft hodet å se fremover i stedet nå, det går mot lysere tider, snart er våren her med sol og varme ;)
Sett på NRK1, KLM på jukeboksen der nå ;)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 03:56

ja kansje det

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 04:00

Ikke bare kanskje, våren kommer den... ;)
Er det noe spesielt du vil ta opp er det jo bare å sende meg en mail....så kan jeg godt prøve å hjelpe deg litt jeg :)
100% diskresjon loves :)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 04:07

hjalp jo lit her for en stund siden å du tror jeg , at våren kommer det er jeg helt sikker på ;) ingen fare med det

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 04:10

Fint at du syns det hjalp den gangen da ;)
Men hva slags tanker er det du sitter med nå da som gjør deg søvnløs?

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 04:15

vansklig å forklare spessielt når det gjelder dyr , sitter på nettet å prøver å finne ut om det er vert å gjøre noe med eller ikke , eller om jeg bare skall la det gå

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 04:17

Et sykt dyr? Det er alltid et vanskelig spørsmål...hva feiler det dette dyret da?
Hva slags dyr er dette da?

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 04:30

muligens 2 syke dyr en katt og en hest . kan ta katta først den er 6 månder er u sikker på om den har fått i seg råtte gift og hvor lenge , det sitter i kroppen , den har virket helt frisk i over over 1 1`2 uke nå men fikk beskjed om å se etter blødninger , plutslig her om dagen , fant jeg spor av blod i avføringen hans , serførglig kan det være noe annet å men er veldig u sikker .

når det gjelder hesten så er dette nesten værre . den har vært dålig over hele høst perioden . vi tilkalte dyrlegen . å fikk som beskjed at han ikke fant noe eller at det var vansklig å se , men hesten har tygd lite , å sliter med å få ned høyet samt at jeg har funnet tegn etter høy i møkka . vi fikk også beskjed om at vist dette går for langt må den avlives pga , om de ikke spiser skiklig så blir den så syk at den kan få tarmslyng å dø ! det er helt greit vist det er det beste for den , men jeg er ikke så veldig glad i uvisthet spessielt ikke da det gjelder dyr . derfor var vi inne på tanken om å tilkalle spesialist , men det er lit dyrt å en periode , har den virket beder , jeg er bare redd vintern kan bli for hard . usikker på det meste i grunn

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 04:42

For å ta hesten først da, siden dyrlegen ikke finner noe galt fysisk sett, så ville jeg mistenke tennene på hesten, drev en del med hest tidligere og siden du finner høy i avføringa så kan det virke som at den ikke klarer å tygge maten skikkelig, noe som kan komme av slitne/ skarpe tenner, ville jo egentlig trodd dyrlegen sjekket dette, men ikke alltid de gjør det, jeg ville prøvd å få de raspet og se om det hjalp.
Katter og rottegift har jeg ikke mye greie på, men trodde kanskje den ville tørste veldig om den hadde fått i seg det, mener rottegiften gjør at den blir dehydrert...

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 04:53

når det gjelder katta så er jeg ikke sikker på hva du mener med dehydrert. vet bare at de får indre blødninger og kan dø av dette , det er vansklig for meg å vite om det var noe anet da mye har virket så rart

men når det gjelder hesten er vi sikkre på at det er tennene , den har alerede mistet tenner , å vært ridd med hack , dyrlegen vil ikke raspe , de , men fant ikke noe røt i tankjøttet , men mye tyder på at det vil være noe slikt da den for det første ikke tygger skiklig bare slenger , høy runt i boksen , spiser ikke , mye ute heller virker til å være i dålig form , å heste møkka dens virker ikke bra den heller , er lit redd det går mot nød slakt ja , vidre sier dyrlegen at det er det beste om det blir sån , har hørt de kan få tarm slyng ut av det , blir bare så trist av tanken på det , hadde vært greit om de faktisk fant noe , missliker sterkt u vist het spessielt når det gjelder dyr som ikke føler seg helt bra ;( desverre

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 05:06

Skjønner ikke hvorfor dyrlegen ikke ville raspe tennene på den, for så lenge tennene forblir skarpe så vil ikke den spise grunnet smertene med å tygge, uansett skader det ikke å raspe tennene for å se om det hjelper, det er forresten noe du fint kan gjøre selv også, om ikke dyrlegen gjør det for deg :)

Når det gjelder katten din, fant jeg dette:

http://dyrenett.no/no/s/veterinar.asp?art=Katt&h=d&id=417

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 05:17

takk skall se på linken . vi heller skjønner ikke hvorfor dyr legen ikke vil det ;( men kan jo prøve da , jeg bruker betegnelsen vi for hesten er ikke bare min deler på det . ingen skjønner hvorfor . men kan snakke med de ander å høre om det er noen som kan raspe tenner , den er jo 23 år så er vel kansje bare å innse . men jeg må virklig beklage at jeg ikke klarer å være posetiv akoratt for øyeblikket

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 05:24

Aldri moro når noen er syke eller dårlige da, enten det er dyr eller mennesker, er jo noe DU bryr deg om, er jo det som betyr noe ;)
Klar hesten begynner å bli gammel, men er ikke dermed sagt man ikke skal behandle den av den grunn, og om det kun er tennene er det jo en enkel sak å gjøre noe med, når det gjelder rasping, så får du jo kjøpt rasp de fleste stedene som selger utstyr til hest...Men uansett, lykke til med begge to ;) Håper det ordner seg til det beste for både katten og hesten ;)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 05:25

ble vel ikke noe sælig minder engstlig av å lese , det . men det hjalp for å vite , mer , forøvrig , så har jeg vært på dyr legen med ham , like etter intak , men de sa han virket fin men at jeg skulle følge med noen dager , har gått over tids perspektivet . men men ble engstlig i gjenn når jeg fant blod

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 05:26

men tror jeg har fåt svar på det meste , trenger bare å roe meg ned lit å tenke posetivt i stede kansje

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 05:29

det håper virklig jeg også

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 05:34

Grunn til at jeg valgte den linken var pga. tidsperpektivet...virker jo som at pusen din har kommet seg over den kritiske fasen og er i mye bedre form enn den burde vært om en hadde fått i seg for stor dose ;)

Du har nok rett i at du trenger å roe deg ned litt, vet at det ikke er lett når du har det du har å tenke på, men du må jo prøve å få tankene over på noe mer positivt ;) Føler meg ganske sikker på at når du får raspen tennene på hesten så ordner det meste seg til det beste, og da er du plutselig blid og fornøyd igjen ;)

Og nå er det ikke lenge før det lysner av dag igjen heller, ny dag nye muligheter ;))

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 05:41

jo du har sikkert rett i det men ser på kl nå at jeg likså gjerne kan holde meg våken . alle dyren skall ut kl ved 7 -8 tiden men sov godt . og takk for at du prøvde

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 05:44

Jeg kommer ikke til å sove jeg heller ;)
Har to barn her som skal opp om en times tid...skoledag igjen for de nå :)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 12:01

ok fått de avgårde :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 12:19

Jada, de var avgårde kl. 08.00 de...du da, har du fått ut alle dyra?

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 17:26

fikk de ut ja , ble bare lit sent

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 17:30

Jaja..innimellom gjør jo ikke det så mye da...de klager vel ikke så alfor høyt ;)
Var vel ikke så varmt at det gjorde noe hos deg på morgenen heller :)

Fått snakket med de andre ang. rasping av tenner da?

(mann 46 år fra Østfold) ma. 11 jan. 2010 17:47 Privat melding

Det er et gammelt ord språk som sier at det er i oppover bakker det går oppover.
Kort fortalt de fleste blir flinkere/bedre mennesker i jobb eller privat når de har utfordringer så lenge de gripper anledningene og reiser seg og går videre med livet.
Det er kun en selv som bestemmer om man skal gjøre det beste ut av livet.
Vet det kan være vanskelig men det er sannheten.
carpe diem
http://no.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 17:50

det er ikke så varmt her nei har den siste uken vært Nærmer -30 ikke noe sælig varme noen sted her :) jeg skall snakke med de om raspingen , når de kommer å tar kveldsforingen sener i kveld . disse hesten blir lett rastløse :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 17:52

Det gjør de...trenger å bli brukt litt de også, og det er ikke fristende i -30 ;))

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 17:53

du har mye rett i det du sier men :)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 17:55

ikke akkoratt men dt er vert det :)

Skjult ID med pseudonym tanken ma. 11 jan. 2010 20:12

nå synes jeg det har vært lit mye i det siste her . nå har vi plutslig en hest till som har fått hov byll aner ikke hva jeg skall gjøre med det anet en å la de gå på bløtt underlag . så mye som har vært her nå så får jeg faktisk lyst til å ta dyrepleier utdanningen alikavell :)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 22:29 Privat melding

kan ta det her å meg som la ut denne i natt også . desverre

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 11 jan. 2010 22:34

Vaske og bløte hoven i rent grønnsåpevann.....det hjelper :)

Skjult ID med pseudonym kroken ma. 11 jan. 2010 22:40

Siran,

Jeg har full respekt for mennesker som ikke alltid har det like bra, og jeg har full respekt for at livet av og til kan være tungt.

Men, tror du at "spam" av forumet med hvor leit, vondt og trist du har det vil gjøre deg mer interessant for det motsatte kjønn, enten på kort eller lang sikt?

Jeg vet med meg selv at det ikke sjarmerer veldig.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 23:01 Privat melding

takk !

hva mener du korken

Skjult ID med pseudonym kroken ma. 11 jan. 2010 23:28

Jeg mener at personlig blir jeg ikke veldig sjarmert eller interessert i ei jente som tydeligvis sliter veldig og samtidig bruker en del tid på å hente sympati fra et forum.

Derfor lurte jeg på om du trodde denne måten å agere på her på forumet ville gi deg flere beilere, eller om det er en annen tanke som ligger bak.

I min verden fremstår det noe sytete, noe sutrete og overhodet ikke tiltalende. Beklager om jeg er ufin eller lite fintfølende, men det er sånn jeg føler det.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 23:41 Privat melding

har desverre ikke noe godt svar til deg , ferdig med den saken