Alle innlegg Sukkerforum

Flørtete/ frihet med andre...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 19:40

Under relasjonsprofilen er det et punkt som heter "flørtete/ frihet med andre under forholdet" med en skala som strekker seg fra "flørter ikke med andre under forholdet" til "alt bortsett fra sex"!

Er det mange som ligger i øvre enden av skalaen? Selv anser jeg meg som en trofast type som ikke kunne tenke meg å "klå" på andre damer når jeg først er i et etablert forhold.

Hvordan ser dere på denne type flørting??

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 19:42

Uakseptabelt!

Skjult ID med pseudonym nordjenta ma. 11 jan. 2010 19:56

Enig med pusen, aksepterer ikke at kjæesten min flørter med andre, og jeg gjør det ikke selv heller..

Skjult ID med pseudonym bergenstøs ma. 11 jan. 2010 20:05

har litt med respekt å gjøre synes jeg... vil at min mann skal vise for alle at det er "oss" og ikke la andre komme imellom og så tvil.. for det gjør vondt og er helt unødvendig.. sist jeg var i ett godt forhold var det uansett deilig å merke at ingen "nådde " opp til kjæresten min likevel.. jeg hadde jo den aller beste ikke sant? og når begge har det slik.. ja da er det som det skal være.... for en stund i det minste.. kremt..intet varer evig? men en høflig samtale og en dans går ann:))
Han forrige jeg datet var så opphengt i å fortelle meg hvor flott mange av de forrige datene hans var og alle sminkedukkene på tv...forsto liksom ikke helt hvorfor han følte for å absolutt dele alt slikt med meg... kanskje for at jeg ikke er en sminkedukke.. hmmm men uansett gav jeg han "sparken"... etter noen måneder... slik gidder jeg ikke høre på....selv om jeg er inneforstått med at alle menn ser på flotte damer:) hold det for dere selv... med meg iallefall..

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 20:05

Det er tydeligvis mange som synes dette er greit, for jeg har valgt det laveste på skalaen og får knall rødt på svært mange jenter. Blir litt skeptisk til disse.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 20:09

Helt enig med deg @wintermute! Det var også min tanke bak denne tråden - blir litt lett undrende til hvordan et slikt forhold skal fungere i lengden!

Skjult ID med pseudonym R ma. 11 jan. 2010 20:14

Jeg flørter med andre når jeg er i forhold - jeg ser ikke noe galt i det. Jeg vet jo veldig godt hvor grensen går. Jeg har ingenting imot at min fremtidige kjæreste flørter heller, dersom han vet hvor grensene går. Det er jo bare hyggelig! Uskyldig flørt er bare sunt, tror jeg - men jeg mener ikke "alt bortsett fra sex", nei... Jeg mener artig flørting på byen. Ikke klåing.

Skjult ID med pseudonym bergenstøs ma. 11 jan. 2010 20:19

kommer kanskje ann på hvordan en definerer flørt og.... noen vil kalle det hyggelig/smilende samtale på tvers av skjønn? men da flørter jeg egentlig med de fleste:)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 20:25

De fleste har vi vel en frekk kommentar på lager en gang i blant og et glimt i øyet, men har inntrykk av at flørten under relasjonsprofilen strekker seg ganske fort langt lenger enn den slags hyggelige "uskyldige" samtaler. Syns faktisk fort dette punktet kan tolkes som "litt på kanten" når man beveger seg over 2-3 på skalaen.. For meg handler også dette om respekt og selvrespekt - og å vite grensene sine!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 20:26

Det er for noen av oss nesten umulig å ikke flørte litt. (hehehe).. da mener jeg , som @bergenstøs, at dette er flørt som går ut på et smil ,et blikk og en "flørtete" samtale.
Men det ligger ikke noe mer bak enn uskyldig moro.... altså IKKE klining (eller små nussing) ,sex eller berøring av visse kropsdeler ... !!!!
Så jeg tror jeg ligger sånn midt på den tabellen. :o))

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 20:28

Jeg har svart på klåing. Flørte kan jo være det samme som å være hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 20:28

Jeg har svart på klåing. Flørte kan jo være det samme som å være hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 20:29

Flørting gir den andre parten forhåpninger om noe mer, og da har man begynt å bevege seg på farlig grunn etter min mening. Å være normalt blid, glad og hyggelig, er ikke det samme som flørting. Jeg har vært i et forhold, hvor hennes stadige oppmerksomhetsbehov utviklet seg til et stort problem, og jeg vil aldri i et slikt forhold igjen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 20:34

Tror det ikke er snakk om noe annet enn tillit ... man må kunne stole på at om partner flørter på byen , kommer h*n alikevell hjem.
Selvsagt tar man hensyn til hva kjærsten tenker , men i et trykt forhold skal det ikke by på noen problemer..

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 20:43

Som sagt, så dreier flørt seg om å få den andre personen til å vite at du er interessert. Hva er poenget med å vekke romantiske følelser hos en annen person, når du har en kjæreste som sitter hjemme? Nå sier jeg ikke at man bare skal være hjemme og holde hender hele tiden. Man kan godt gå ut, være blid og hyggelig og prate med mennesker av det motsatte kjønn, men det er ikke flørting.

La oss ta noen helt vanlige flørtetips: http://www.kvinneguiden.no/artikler/flort_i_vei/73135

Hadde du virkelig likt det hvis kjæresten din hadde praktisert dette ute på byen hver helg?

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 20:46 Privat melding

Man vekker ikke romantiske følelser hos noen en natt på byen da.... hehehe...sånne følelser kommer når man blir kjent og dater noen.. ikke i fylla .

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 20:49

Ja men da flørter jeg ikke i forhold. Jeg har stadig vekk visst frem ringen min og sagt at jeg har en hjemme :)
Men for meg er vel flørte noe man gjør selv om man ikke har hensikter?

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 11 jan. 2010 20:52

Faren med å si at uskyldig flørting er greit er selvfølgelig at vi alle har forskjellig oppfatninger om hva det er.
Jeg hadde ikke vært komfortabel med at kjæresten min var så "vennlig" mot en annen kvinne at hun oppfatter det som at han vil ha henne.
Noen mennesker er som vi vet utstyrt med litt for mye selvtillit, og kan oppfatte all positiv oppmerksomhet fra det annet kjønn som interesse..

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 20:55

Vel, jeg har opplevd begge sider. Nå som jeg er singel flørter jeg masse når jeg er ute på byen. Innimellom leder flørtinga til klining og romantisk følelser for noen man nettopp har møtt. Mer enn en gang har jeg oppdaget i etterkant, at jenta jeg har flørtet med har vært gift eller hatt samboer (ringen forsvinner fra fingeren når de er med venninnene ut). Jeg har flere kamerater som har opplevd det samme. Jeg har selvsagt trukket meg unna før det har blitt til noe mer. Når jeg kommer i forhold lar jeg flørtinga være, og håper virkelig at jenta har samme innstilling.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 21:00

Clueless?...det var et nick jeg ikke har sett på evigheter...men du har kanskje postet under flere pseudonumer i senere tid, om du ikke er en annen ;)

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 21:09 Privat melding

@Clueless
Har det noe å si at en annen kvinne tror at han vil ha henne ???? Det må jo hun få tro så mye hun vil så lenge du stoler på typen din :o)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 21:18

hva legger du i flørting da smily? stryking på låret? hviske masse komplimenter i øret? intens øyekontakt? tett dansing? Fortell oss hva du legger i akseptabel flørting ute på byen når du er i forhold. Høyest på skalaen, dvs "Alt bortsett fra sex", involverer klining og intim kontakt, noe som jeg (jeg er tydeligvis ganske alene her) anser som utroskap.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 21:26 Privat melding

Det står lengere oppe her hva jeg legger i flørting... men kan sikkert gjenta meg selv :
"flørt som går ut på et smil ,et blikk og en "flørtete" samtale.
Men det ligger ikke noe mer bak enn uskyldig moro.... altså IKKE klining (eller små nussing) ,sex eller berøring av visse kroppsdeler ... !!!!"

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 21:28

Du er ikke alene om dine synspunkter her @wintermute! Jeg er helt på linje med deg om at flørting som anses å få den andres interesse og oppmerksomhet i denne sammenhengen etter mitt syn er en skummel linebalansering.. Da gir man tvetydige signaler utad som kan påvirke en selv også på det følelsesmessige planet! For meg er også "alt bortsett fra sex" helt klart utroskap og et klart brudd i tillitsforholdet til egen kjæreste!

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 11 jan. 2010 21:29

wintermute: nei det er meg. :-) Har bare ikke vært fryktelig aktiv her på en stund.

Smily:Jja hvis du synes det er greit at mannen din flørter slik at andre tror de har draget på han, så good for you. Personlig synes jeg det er respektløst.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 21:34

@Clueless
Men det har jo ikke noe å si ....om han flørter (.. så lenge jeg slipper å se det ) så lenge han ikke handler på det ...
Hva hun ,som han flørter med, tror får man ikke gjort noe med .... hun kan tro hun har sjangs bare for at han ser litt på henne..

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 11 jan. 2010 21:34

PS! Jeg har selv vært så tolerant/lite sjalu i forhold til ex-kjæresters væremåte ovenfor andre kvinner, at det har blitt tolket som likegyldighet. Og tro meg når jeg sier at single kvinner har tatt det som et signal på at det er fritt frem og åpen jaktsesong...

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 21:36

Berøring på div områder på kroppen er ikke ok.
Klining er ikke ok.
Tett dansing er ikke ok.
Man merker forskjell på morsom flørting og seriøs flørting, dvs blikkontakt og måten man snakker på.
Det beste er jo å si fra klart og tydelig hvor grensen går.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 21:38

@Clueless
Ja jeg tror deg ...at damer tror det er en sjangs .. for noen så er det det ... men det er da jeg mener det handler om tillit til partner.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 21:38

@wintermute
Mener du at det ikke finnes noe som heter uskyldig flørt?

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 jan. 2010 21:42

jeg mener at enn kan gå så langt som enn kan si ALT enn har gjort til sin partner. Når enn ikke helt tør si alt enn har gjort med noen andre har enn krysset grensen, synes jeg

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 21:45

Er det greit å avtale å spille squash med ei jente man møter på fest, så lenge dama er tilstede?

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 21:46

@pusen
Hvorfor ikke spille med dama?

Skjult ID med pseudonym bergenstøs ma. 11 jan. 2010 21:46

enig m ung 75:)) enkelt og greit

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 jan. 2010 21:49

@ pusen.. Kan du gå bort å si det til partneren din uten problem, så går vel det helt bra

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 11 jan. 2010 21:50

Best flørtinga er vel å spørre dama si om å spille da! ;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 21:51

Hurra for gråtass!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 21:51

@ung75 og bergenstøs
Så det er greit å ha sex med noen , så lenge man tørr å komme hjem å si det etterpå ?????

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 21:53

Fordi mannen skulle slanke seg og foreslo det selv da jeg sa jeg spilla. Dama har kun spille en gang.
Hun hørte på så da er de vel såpass trygge på hverandre.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 jan. 2010 21:55

@smily - du må kverulere ja.. Ja, ingen kan nekte deg det.. At du må leve med at du er singel etterpå og må leve med det er jo en annen sak... er det greit for deg så.. hvorfor ikke.. du forstod nok hva jeg mente, tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 21:55

Jeg synes ikke det er noe galt, men om man spiller 5 ganger i uka....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 11 jan. 2010 21:58

@ung75
Ja da ... jeg måtte bare ;oP

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 22:05

1-2 ganger kanskje. Får nå se om det blir noe av det.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 22:27

Jeg synes det er greit.
Men kun om jeg ikke hadde spilt selv...

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 22:29

Ja nå satt jeg ikke å snakket med han hele kvelden, så ingen grunn til bekymring.
Virker som de har et godt forhold og ikke noe å bekymre seg for. Jeg legger meg heller
aldri etter opptatte menn! Syns det er respektløst! Er nok av utfordringer i et forhold at noen
utenfor bør gå inn å prøve å ødelegge det.. ikke alle tenker sånn dessverre..

Skjult ID med pseudonym Minney ma. 11 jan. 2010 22:47

Alt man ikke kan si eller gjøre med en annen mens ens kjæreste er til stede, er uakseptabelt mener jeg. Det betyr at man ikke flørter, skriver med, tar på, osv, noe annet enn det man fint kan la partneren se, lese, osv.

Hvis man alltid ser for seg at partneren er til stede, så vet man hvor grensen går.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 jan. 2010 22:53

@pusen
Kan kanskje sammenlignes litt med å ha venner av motsatt kjønn?
Hva skal man gjøre med de når man er i forhold?
Godt med folk som er trygge på seg selv og det forholdet de er i.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 22:56

Ja det er godt.
Men jeg tenker litt at det er forskjell på venner man har fra før og venner man plutselig får av det motsatte kjønn.
Men jeg ville aldri foreslått noe annet med han alene, da ville jeg ha bedt begge to på middag. Så det er jo litt hvordan man oppfører seg. :)
Man skal ta vare på vennene sine selv om man er i et forhold! Den dagen man evt blir singel er det gullegodt å ha alle vennene sine :)

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 22:59

En venn er vel ikke det samme som en flørt? Hvis du flørter med vennene dine så kan det derimot være et problem. Gamle venner som du har kjent siden barndommen eller studietiden er en ting. Nye "venner" som du er blitt kjent med i fylla på en bar, eller via internett er en helt annen.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 23:01

Det var snakk om første kvelden på fest.. å avtale en squashtime..

Skjult ID med pseudonym R ma. 11 jan. 2010 23:02

Jeg synes at man kan flørte som man vil, så lenge man kunne gjort det samme dersom partneren din var i lokalet. Altså, jeg gjør ikke ting jeg ikke ville at han skulle gjort mot meg og jeg gjør ikke ting jeg ikke kunne gjort foran han. Dermed vet jeg at jeg har mitt på det tørre og at ting er greit. Så lenge fyren ikke forteller meg at jeg ikke får lov til å se på andre menn i det hela tatt, men da ville jeg jo pakket sekken min og gått. så det er er jo greit nok. Sykelig sjalusi vil jeg ikke ha noe av og jeg er heller ikke der selv.

Det må da for pokker være lov å SE på andre og flørte uskyldig, helt uten baktanker og med eventuelt fullt synlig ring?

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 23:04

hmm...ja mulig, men antok hun snakket generelt på det punktet.

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 11 jan. 2010 23:07

@R: Du skal vel få lov til å gjøre akkurat det du vil? Ingen som nekter deg det. Å se på noen og være hyggelig og imøtekommende anser da heller ikke jeg som flørting. Hvor går grensa for deg?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 23:09

aha, sorry;)

Skjult ID med pseudonym The Second ma. 11 jan. 2010 23:22

Når man bor i en liten by så er det ikke til å unngå at man kjenner igjen folk fra forskjellige miljøer, skoler, arbeidsplasser etc. når man går ut på byen eller på fester. Da er det bare forvirrende å oppleve at mennesker man vet(?) er i forhold sender uklare signaler om hva de vil.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 13 jan. 2010 19:54

Saken er vel gjerne at noen er mer "naturlige" flørtere enn andre. Jeg har en kompis jeg vet med sikkerhet at ikke er utro eller har planer om å være det, men like fullt kommer han til stadighet i kontakt med damer på byen, og selv om han forsøker å "lede dem over" til meg eller andre single kompiser, er det som regel ham de er interessert i. Han er rett og slett en naturlig flørt.