Alle innlegg Sukkerforum

slitsom nabo ! iriterer meg mest i grunnen

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 20:30 Privat melding

hva hadde dere gjort i dette , tilfelle ! naboen min kommer stadigvekk til tide å u tide på besøk , han tar aldrig et nei for et nei :) enten skall han låne filmer , popcorn bare for å ha en undskyldning får å komme inn her , han går aldrig , men kommer bestandig når jeg driver med ander ting , menske er 40 år men oppfører seg som 12 . når jeg ikke vil kjøre han noe sted , eller har vørt i butikken å sier nei , så blir han sur , på nytårsaften prøvde mensket å sjenke meg , men jeg sa i mot ! han var sur en stund . å jeg må hele tiden ha døren låst , og gardiner foran vindune , her får å ungå at menske , kikker inn vindune , å stadig vekk går forbi uten grunn , ikke mening å klage i gjenn . men hadde det stille i en uke etter at jeg sa skikklig fra . han sa han hadde forstått det men virker ikke sån på meg , jeg tar ikke dette opp for å klage som sakt . men begyner å bli utrolig lei dette , skulle tro han eide meg sån spm menske oppfører seg , av de av dere , som synes dette anses som mas la vær av å les det :) der etter ønsker jeg alle en god kveld :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 11 jan. 2010 20:37

han høres ikke spes smart ut,første du må gjøre er å ikke lukke opp når han kommer...foruten å anmelde han for skremmende atferd,kan du montere lys som har bevegelses sensor like utenfor,ikke så aktuelt å snike på vinduene da...
men du burde si ifra til huseier,og etter andre problemer med huseier,ville jeg prøvd å finne et annet sted å flytte til:-)

(mann 36 år fra Nordland) ma. 11 jan. 2010 20:45 Privat melding

Hørest ut som en fæl nabo, jeg hadde nektet han å komme inn om jeg ikke ønsket han dær:)

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 20:46

Du MÅ finne deg et annet sted å bo! Det å sette grenser for et annet menneske på den måten kan være vanskelig, men du er rett og slett nødt å si til han at det ikke passer! Ikke slipp han inn. Bare lukk døren og lås den. Om han ikke respekterer deg så får du si at du blir nødt å kontakte politiet.

Syns ene problemstillingen etter den andre dukker opp her, med leieboere og utnyttelse av arbeid.
Det er nok påtide å skifte beite, bokstavelig talt!

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 11 jan. 2010 21:00

Litt dramatisk å flytte kanskje, men du har helt klart en utfordring med å si "NEI"! Du får begynne med å si ifra at du ikke er interessert i å snakke med han, og så får du slutte å slippe mannen inn!?

Det er ikke så rart at han fortsetter å komme, så lenge du setter deg ned å drikker med han? Synes det er litt merkelig at man slipper noen inn som man overhodet ikke liker..

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 21:04 Privat melding

jeg er fult klar over dette :) vidre så tror han vi er sammen så prøvde seg på nyttårs aften .
jeg vet at dere synes det har vært mange problemer , her men kunne ikke ungå å legge ut denne tråden . da jeg pr i dag var ganske lei og iritert . jeg har som sakt lit andre ting å tenke på en å foreksempel kjøre katten hans på dyrlegen

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 11 jan. 2010 21:19

Jeg mener ikke at det er noe galt i å ha mange problemer, det var ikke det jeg ville frem til, men mente at det var så mye å sette fingeren på at det virker som det blir mye frustrasjon for deg og at du får det bedre av å flytte. Virker som dette går inn på deg.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 21:28 Privat melding

:) jeg beklager mente det ikke slik ! mulig mange tar dette som mas , men de som kjenner meg godt vet at jeg ikke mener noe vont med dette . men ja du har rett i en ting , det går nok inn på meg for det jeg har nok å tenke på fra før av som jeg hadde glemt fra før av , jeg også vurdere å flytte . for det er ikke noe bra for katten her heller tror jeg . men vil ikke flytte så langt ikke foreløbig i tilfelle . normalt sett burde jeg sitti å lest på tysken nå , men kansje , beder å starte med det i morgen .

(mann 33 år fra Oslo) ma. 11 jan. 2010 21:29 Privat melding

Høres egentlig ut som en som bare koser seg lett i andres selskap hehe

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 11 jan. 2010 21:32 Privat melding

du har nok helt rett i at jeg ikke burde , gått med på champanjen , men jeg skjønte , det desverre , for sent , jeg hadde lyst til å være alene på nyttår , men han ba seg selv :) her får jeg virklig sterke, meninger til bake :) men det er bare fint det altså