Alle innlegg Sukkerforum

Ikke for pyser!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tutta ti. 12 jan. 2010 16:11

Det var en terskel for meg å legge meg ut på en datingside. Når jeg først gjorde det - har jeg forsøkt å være så ærlig som mulig - men selvsagt også forsøkt å "selge" meg inn til aktuelle kandidater.

Målsetningen min er helt seriøst å forsøke å finne "mannen i mitt liv". Jeg synes faktisk at det føltes ganske "hudløst" å legge ut informasjon og bilder av seg selv - uten å kunne sortere hvem som sitter i andre enden og mottar.

Og da er jeg ved poenget - det hjelper ikke på selvtilitten at veldig mange ikke er høflige nok til å svare på de henvendelsene som gjøres. Full respekt for at det kan være mange årsaker til manglende svar - men har likevel en oppfordring til alle her inne.

Forsøk å behandle andre med respekt - uansett hvor lite interessert du er i vedkommende.

Hilsen
HH

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 12 jan. 2010 16:29

Hadde samme opplevelsen da jeg laget profil og det tok lang tid før jeg var komfortabel.

Helt enig i at folk bør svare, jeg gjør det derfor alltid selv. Men det er mange folk som gir blaffen i vanlig folkeskikk.
Kanskje ikke beste reklame for nettet men min erfaring er at man (dessverre) blir litt kynisk, eller tykkhudet, av å være på nettet, så jeg er kun aktiv i perioder.
Men vet da at det også er bra folk her så lykke til:)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 12 jan. 2010 16:33

Hei Tutta :-)

Du kommer opp med et tema som ofte blir tatt opp her, og som neppe noen gang vil bli ferdigdebattert nettopp fordi det stadig kommer inn nye mennesker.

Jeg er av dem som nok ikke alltid svarer dersom det er slik at jeg ikke ønsker å opprette kontakt med den som har sendt meg en melding, og jeg ønsker heller ikke å få et høflig avslag fra menn jeg prøver å kontakte. Jeg foretrekker at de ikke svarer meg.

De forhåndsskrevne avslagsbrevene man kan sende blir stort sett bare et god-dag-mann-økseskaft- svar som jeg sjelden får meg til å bruke.

Uansett kan jeg i hvertfall fortelle deg at det er mange, mange her inne som opplever det samme som deg, av både menn og kvinner, så behold selvtillitten din selv om du ikke alltid får svar :-)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 12 jan. 2010 16:33

Se på det som sportsfiske: De fleste kast får du ikke napp på, likevel er det bedre enn å ikke ha snøret ute i det hele tatt!

;-)

Skjult ID med pseudonym Tutta ti. 12 jan. 2010 16:46

Takk for alle gode svar!

Sportsfiske sammenligningen var veldig bra - jeg får fortsette å ha snøret ute og håpe at det napper - tilslutt...

:o)

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio ti. 12 jan. 2010 16:52

For å ta tak i det andre temaet du bringer opp, så er det helt klart ikke bare bare å være her, og ikke noe for "pyser", nei. :)
Man kan få forsterket selvtilliten her til tider, men kan også få den "tråkka på" et par ganger, så man bør helst ha noe å "gå på" når det gjelder dét. Det er litt berg-og-dalbane, følelsesmessig. Ihvertfall for meg, for jeg våger å tro, og våger å føle noe før hver date.
Forrige gang var jeg veldig optimistisk, men det ble ikke noe ut av det allikevel. Men jeg fortsetter og trår til igjen, (nesten) like optimistisk som før! :D Vel - med en liten innlagt 'pause' imellom, da. :)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 12 jan. 2010 17:36

Manglende svar kan være irriterende nok. Og man føler seg litt dum. Men alt blir en vane. Jeg vet ofte at jeg ikke kommer til å få svar, dvs. jeg har det på følelsen om han er litt kjekk. Som regel stemmer magefølelsen, men i blant tar jeg feil og får hyggelig svar, så man kan jo ikke forhåndsdømme for hardt.

Det eneste er at jeg begynner å bli raskere på avtrekkern i forhold til å blokkere de som ikke svarer. Gidder sjelden vente mer enn 3-4 dager etter at meldingen er lest. Orker ikke se på de selvgode fjesene... hehe.

Selv har jeg begynt å skrive: Takk for post - Svar kommer! og ikke noe mer - bare for å fortelle at de ikke må slette meg... når jeg skjønner at det kan drøye med svaret, altså... Det er kanskje noe å tenke på de få gangene man er veldig busy?