Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bekky ti. 12 jan. 2010 20:15

Jeg trodde aldri at det skulle være så vanskelig å finne noen jeg kunne få de rette følelsene for igjen, og som følte det samme tilbake.. Jeg er vel et typisk "forhold menneske" trives ikke alene! Har vært singel et år nå, etter å ha vært i forhold i mange år. Ja jeg vet at for mange så føles ikke et år så lenge akkurat.. Men det er bare det at jeg aldri forventet meg at det skull være så vanskelig å finne en.. Skjønner at det er veldig frustrerendes for de som har gått singel år etter år... Det jeg da lurer på er hvor lenge har dere vært single og nyter dere singellivet eller blir det bare mere og mere frustrerendes og vanskeligere etter som årene går??

Skjult ID med pseudonym ååååååå ti. 12 jan. 2010 20:27

jeg har vært singel i drøye 2 år... har hatt 2 korte forhold men siden de føltes feil og jeg avbrøt, føles det som jeg har vært syyyyykt lenge alene... innimellom er det deilig, men merker mer og mer at jeg savner noen.. at jeg ikke trives slik situasjonen er.. jeg har alltid vært i forhold.. kun korte opphold i mellom så jeg trodde ikke det skulle gå sååå lang tid før en ville dukke opp. og denne gangen skulle jeg jo virkelig få det til å vare.. hm men merker jeg er blitt for kresen? får endel tilbud, men alltid noe jeg bare vet ikke vil funke... stort sett gir jeg ikke folk en sjanse..
kanskje der det ligger.må bare hoppe i det og bli kjent med folk en egentlig ikke har troen på?. for jeg savner virkelig en kjæreste:)) føles som jeg kaster vekk mye tid som kunne vært brukt til å gjøre alle de deilige tingene kjærester kan gjøre... både fysisk og psykisk.... men til våren føles det kanskje lettere igjen..?jeg vil ha en mann!!!! nååååå!!

Skjult ID med pseudonym Mc.Sat ti. 12 jan. 2010 20:35

2 år, and still counting.. Er vel ikke sånn at jeg nyter å være single akkurat, men jeg deler jo ikke armkroken min med hvem som helst heller! Kvalitet før kvantitet, og det finner jeg hverken frustrerende eller vanskelig.
Krysser fingrene for at våren kommer til å bli super-fantastiskt i år:-)

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 12 jan. 2010 21:05

Det lengste jeg har vært singel i strekk tidligere er ca 4 år.
Jeg møtte mange menn, og var på mange dater. Men når man har blitt brent av ting i tidligere forhold, er man svært bevisst på hva man vil ha og hva man ikke vil ha.
Jeg for min del går ikke inn i et forhold hvis ikke jeg er 110% overbevist om at det er en mann jeg kan dele resten av livet med. Både psykisk og fysisk. Er jeg usikker på en mann og ikke vet, så er han ikke den rette tenker jeg.
Men gudene skal vite at jeg mange ganger kunne ha tenkt meg å hive meg inn i noe, bare for å oppleve en forelskelse, og ha noen for en stund. Men jeg kan ikke risikere å leke med mine egne eller andre sine følelser. Så en forelskelse i seg selv er ikke nok for meg til å bli sammen med noen.

Skjult ID med pseudonym ååååååå ti. 12 jan. 2010 21:07

kjenner meg igjen i deg@minney...ja er nok best vente.. en dag....:) det blir en vanvittig deilig dag...

Skjult ID med pseudonym Donnald ti. 12 jan. 2010 22:02

Når høsten kommer har jeg vært singel de siste 9 årene. Har hatt et ordentlig forhold i hele mitt "voksne" liv, er 27 år nå. Men etter så mange år som singel så ja jeg vet ikke - man går 'glipp' av noe føler jeg. Jeg klarer stort sett karre meg til et par tre dater i løpet av et år, hvor de fleste av dem ender opp med at jeg får meg en ny jentevenn. For det er stort sett ingen av de som synes jeg er en dritt. Tror jeg i alle fall, da ville de nok ikke holdt kontakten. Er det gjerne slik at dere jenter kan lukte en 'evigsingel' på lang avstand? :P

Skjult ID med pseudonym ex60 ti. 12 jan. 2010 22:02

Har vært singel over ett år, etter ett lite hyggelig brudd, jaggu hadde ho finni seg en ny! "brent barn skyr ilden" går veldig i bølgedaler. føler meg veldig ensom i blant. Men samtidig har man det veldig bra som singel man kan gjøre hva man vill. Jobbe så mye man vill ingen som ringer og "maser". Kan være med gutta, reise på guttetur uten og ha dårlig samvittighet om man titter på andre damer. Det er ingen som spør etter penger og visa kort, det er ingen som riper og bulker bilen din.
Men samtidig kan de fleste av oss ikke leve uten kvinnfolk, ingen og være glad i, ingen som støtter deg ingen som tar initativ til ferieturer, ingen som vasker og ordner i huset, ingen og dele seng med. + masse andre goder selvfølgelig! Dere kvinner er unnværlige. Og det er ingen ting som er så godt og være forelska! Det er noe av det beste som finnes!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 12 jan. 2010 22:10

Snart to år og det går opp og ned for å si det sånn. Sjarmen med å være singel er betydelig overdrevet og mest sannsynlig en påstand fra de som ikke er single å glemt hvordan det var. Ellers deler jeg mange av ex60 sine synspunkter :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 22:11

@Donald
Du skal ikke se bort fra det. Bortsett fra at jeg er fem år eldre enn deg, er jeg i samme situasjon, og det er ikke fritt for at noen får kalde føtter når jeg forteller det. Mulig du opplever noe av det samme?

Skjult ID med pseudonym M ti. 12 jan. 2010 22:12

Det er ikke lett å være singel når man ikke ønsker det. Men det er enda verre å være singel og å hele tiden fokusere på det negative og dårlige ved å være det. Tenk bare på all negativ energi du kanskje utstråler (jeg sier kanskje, for jeg vet ikke). Jeg lærte tidlig at hvis jeg gikk rundt og ventet på noe, så skjede det ikke, og når det endelig skjedde så var det mer fordi jeg hadde tvunget det frem fra noe som kanskje ikke var det rette alikevel. Da jeg begynte å se på sukker som et sted hvor jeg bare kunne bli kjent og utvide min horisont, ja, da begynte det å skje saker!

Du må la ting skje, være åpen! Det er bedre å være singel enn i et dårlig forhold, du må ikke gå inn i noe halvveis! :)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Guapo ti. 12 jan. 2010 22:19

Har vært singel i 2,5 år, med et kortere forhold i den tiden. Når jeg føler at jobben og treningen går bra, det skjer mye gøy ellers og man får litt moro med jentene innimellom tenker jeg at "gud så herlig". Men i hovedsak savner jeg noen. Har vel lett aktivt nå i 8-9 måneder. Savner en som vil ligge i armkroken min, som jeg kan vise jeg setter pris på og som viser hun setter pris på meg. Jeg er faktisk kosesyk. Ja, vi gutter er det også. Har vært på Sukker i omtrent like lang tid og er egentlig mest overrasket over alle de samme ansiktene som er her i dag som da.

@Minney:
"Så en forelskelse i seg selv er ikke nok for meg til å bli sammen med noen."
Vel, hva skal man basere seg på da? Er man forelsket, er man jo nettopp tiltrukket av et menneske og de kvalitetene en ser. Eller skal man bla opp kriterielisten og gjøre en vektet avveining? Tenker man sånn kan man gå singel til man står bakerst i rekkene og må ta til takke med det man kan få.

@ååååååå:
Man kan ikke hoppe inn i det med noen man ikke har tro på! Den saken er grei. Men hvis man blir betatt/ forelsket, da er det bare å hoppe i det spør du meg. Man blir forelsket av en grunn!

Jeg synes egentlig mange jenter har et litt "profesjonelt" forhold til hva de legger vekt på når de skal velge en partner. Mange gir opp veldig lett når man har et marked som Sukker (merk det jeg sa om at det er mange ansikter som har vært her lenge). Det er "enklere" å "bare" gå på nett igjen enn å heller prate og forstå vedkommende man i utgangspunktet ble forelsket i. Man bør tenke litt på hva som _egentlig_ er viktig. Er man tiltrukket av vedkommende, så er det bare å jobbe for å fortsette og sette pris på de tingene man ble tiltrukket av. Å opprettholde et forhold krever arbeid, ikke bare ovenfor vedkommende, men minst like mye med seg selv. Mitt inntrykk er at dagens jenter kaster inn håndklet først.

Skjult ID med pseudonym Donnald ti. 12 jan. 2010 22:35

@zoid77

Det kan jo kanskje være, men akkurat hvor lenge jeg har vært singel er ikke noe jeg forteller til noen uten at de spør. Samme med profilen her inne - jeg holder det ute for å unngå at folk får de kalde føttene. Jeg er mer redd for at jeg har glemt hvordan jeg "ter" meg rundt en dame. Siste daten jeg var på for en måneds tid siden fikk jeg beskjed under daten om at hun hadde NULL kjemi. Som hun sa. Jeg kan takle det - har hørt det før, men det er ekkelt å tenke på. Fordi da føler jeg at jeg gjør noe feil. Enten noe jeg gjør eller noe jeg ikke gjør :P

Vanskelig? JA! :) hehe

Skjult ID med pseudonym Donnald ti. 12 jan. 2010 22:42

@zoid77

Det kan jo kanskje være, men akkurat hvor lenge jeg har vært singel er ikke noe jeg forteller til noen uten at de spør. Samme med profilen her inne - jeg holder det ute for å unngå at folk får de kalde føttene. Jeg er mer redd for at jeg har glemt hvordan jeg "ter" meg rundt en dame. Siste daten jeg var på for en måneds tid siden fikk jeg beskjed under daten om at hun hadde NULL kjemi. Som hun sa. Jeg kan takle det - har hørt det før, men det er ekkelt å tenke på. Fordi da føler jeg at jeg gjør noe feil. Enten noe jeg gjør eller noe jeg ikke gjør :P

Vanskelig? JA! :) hehe

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 22:43

@Donald
Jeg tenker at det er noe som vil komme for en dag uansett. Er ikke akkurat noe jeg skryter av, men jeg synes det er relevant på et relativt tidlig tidspunkt. Så får vel heller eventuelle potensielle som leser dette i forumet og skygger unna bare gjøre det.

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 12 jan. 2010 22:54

@guapo
Det hjelper ikke om man feks forelsker seg i en som kanskje ikke er flyttbar før om 7 år dersom man selv heller ikke er flyttbar. Jeg ønsker ikke noe avstandsforhold, og ser at det sannsynligvis vil by på problemer på sikt.
Det kan også være mange andre ting man ser at kan bli et stort problem på sikt. Og er man ærlig på slikt til å begynne med, så ser som oftest begge parter at det er bedre å la ting ligge, selv om man har rukket å bli forelsket. Feks om den ene parten har barn, den andre ikke, og det er tvilsomt om den som har barn ønsker noen flere. Man ønsker jo ikke å frata et annet menneske muligheten til å få barn selv om man er aldri så forelsket i han/henne. Jeg vet mange kanskje ikke tenker slik, men jeg kan ikke ha det på min samvittighet.

Skjult ID med pseudonym ååååååå ti. 12 jan. 2010 23:03

neida:) vil bare bli forelska jeg:)) resten får bare komme etter hvert. kom mai du milde

Skjult ID med pseudonym Guapo ti. 12 jan. 2010 23:19

@Minney
Joda, klart hvis man er i avstand eller vil/ ikke vil ha barn, er det klart at det ikke går. Men alt annet likt. Man bor på samme sted, ingen skal flytte, begge ønsker barn i fremtiden. Si at alle sånne formelle ting er på plass. Likevel...

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 13 jan. 2010 00:21

Jeg blir nesten uvel av enkeltes tanker om forhold som noe bortimot et forretningsforhold med besvisst definerte egenbehov og handleliste som skal dekkes. Blir begge forelsket så blir man jo sammen. Punktum. Følelser har da ingenting med fornuft å gjøre. Hva pokker er nå fantastisk deilig med det? Bedre med en dag som løve enn et liv som sau..

Skjult ID med pseudonym ååååååå on. 13 jan. 2010 08:09

eeeeeeeey bruce:) skal vi kline?;)

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 09:11

2 år som singel, nyter det ikke på noen måte, men det er helt greit. Noen flørter i ny og ne, men ikke blitt noe seriøst ut av det, dessverre.

Er forresten sjalu på bruce, jeg vil også kline ;)

Skjult ID med pseudonym Mmillions on. 13 jan. 2010 11:22

@donald og @zoid: Jeg må bare si: om en som hadde vært singel så lenge, fant meg intressant, ble forelsket i meg, hadde jeg tatt det som et skikkelig kompliment, sikkert blitt forelsket tilbake bare av den grunn:D

Jeg har ikke vært singel lenger en 7 mnd, det var lett til å begynne med, egentlig litt godt, men det blir bare tyngre og tyngre. Savner virkelig en å dele noe med, savner å ha følelser for noen, noe jeg ikke kan huske sist jeg hadde:(

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 11:27

Enig med deg @Mmillions, ikke noe moro å være singel, føler seg utenfor i de fleste sammenhenger.

(mann 49 år fra Østfold) on. 13 jan. 2010 11:44 Privat melding

@ååååååååååå
Bare å kline til med en melding det, så får vi se :)

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 12:06

Pokkern, trodde først den var til meg BruceW. ;)

Skjult ID med pseudonym Mmillions on. 13 jan. 2010 12:10

Jeg vil også kline:D

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 12:37

Bare å komme det Mmillions...er klinesyk jeg også ;P

Skjult ID med pseudonym Mmillions on. 13 jan. 2010 12:53

@hofingen, er nok litt for stor aldersforskjell mellom oss:)

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 12:58

Skal du begynne med tall også nå?....var det ikke kline vi skulle :P

Skjult ID med pseudonym Mmillions on. 13 jan. 2010 13:03

Joa, men kliner ikke med noen som er helt utenfor målgruppen;)

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 13:08

Jaja...sånn kan det gikk denne gangen ;))

Skjult ID med pseudonym ååååååå on. 13 jan. 2010 13:32

@bruce :)))))) tror det kunne vært bra;)

Skjult ID med pseudonym bekky on. 13 jan. 2010 13:34

Hehe alltid like spennnde å se hvordan en tråd utvikler seg, og denne endte opp i klining;)

Ser jo at det er flere enn meg som sliter litt med å være singel, og det er rart at det skal være så vanskelig å finne seg noen.. Jeg innrømmer gjerne jeg at jeg stiller nok endel kanskje høye krav til en ny partner, men tror det kommer av at jeg sitter med en urolig dårlig erfaring bak meg, som jeg ikke unner noen annen.
Men når det er sagt, så greier jeg da også å nyte det å være singel, bedre å savne nærhet enn å ha det vondt i et ødeleggende forhold:)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 13 jan. 2010 13:40

@Bekky
Jeg har egentlig ikke spesielt lyst på noen kjæreste eller samboer med alt det styret som hører med, men jeg vet jo at når jeg blir in løøøv så endrer jo den holdningen seg drastisk. Derfor holder jeg døra litt på gløtt og ser hvem som eventuelt banker på.. Ganske avslappende egentlig ;)

@åååååå
show yourself, woman! :)

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 13:41

Heisann bekky ;)

Beklager den avsporingen der :))

Klart det ikke er optimalt å være singel, og det at du sier du har en dårlig erfaring i ryggsekken er jo ikke noe bedre det, men du må ikke dømme fremtidige kandidater pga. tidligere dårlig erfaring, må være villig til å satse litt for å komme videre ;)

Skjult ID med pseudonym bekky on. 13 jan. 2010 13:50

@Hoffinger
Helt greit med litt avsporing;)

Er helt enig med det du sier, og jeg prøver virkelig ikke å dømme fremtidige partnere og fremstå som ei bitter "brent" dame, Det er ihvertfall det jeg ikke ønsker å gjøre da;) Men har endt opp med å gjøre det hver gang, og da blir et vanskelig for en ny person;) Men jeg tror det er viktig for meg å være åpen om det jeg har vært gjennom tidligere ovenfor en ny person, for da merker jeg fort også om han virkelig ønsker å utvikle noe mere seriøst med meg, for han trenger en god porsjon tålmodighet;)

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 13:57

Klart du skal være åpen om det, men spørsmålet er kanskje hvor tidlig man skal si så mye om det....lar du han rekke å bli skikkelig kjent med deg først?

Skjult ID med pseudonym bekky on. 13 jan. 2010 14:06

@Hoffinger
Jeg kommer vel ikke akkurat innpå det første gang vi treffes, men har vi snakket sammen en stund så forteller jeg det.. Det er noe som preger livet mitt i såpass stor grad og vil fortsette med å prege det, så jeg synes liksom at det er rettferdig ovenfor en ny person å ta stilling til om han selv ønsker å være endel av det:)

Skjult ID med pseudonym Hofingen on. 13 jan. 2010 14:13

Skjønner det, er en vanskelig ting å ta stilling til, men vi har vel alle en form for ballast i ryggsekken, kommer selvfølgelig an på graden det påvirker den enkelte da.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 13 jan. 2010 14:15

Jeg har vært singel i 7-8 år eller noe sånt nå.
Singellivet har jo sine klare fordeler.. Dessuten vil jeg ikke kaste meg inn i noe forhold før jeg faktisk finner ei jeg virkelig liker, den som venter på noe godt..

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 jan. 2010 15:52

Donald (og Zoid)
- nei, vi jenter kan sjelden lukte hvem som har vært single lenge hvis vedkommende ellers er en person med normalt sosialt liv.
Dvs noen ganger skjønner man det (tenker "han har sikkert vært single lenge" eller "han har garantert hatt langvarig forhold"), bare for så å oppdage at man tar feil. Men de gangene jeg har hatt en antagelse og har hatt rett, så har det vært at de med mange forhold er blitt litt mindre følsomme. Jeg synes det er et pluss at noen ikke har hatt så mange elelr lange forhold; da føler jeg at han er mer mottakelig for at det mellom oss "er unikt".

Bekky,
honnør for at du tar opp dette - som sikkert langt flere av de som er i parforhold vl applaudere enn den itt "tøffe" singlegjengen som på død og liv ikke skal ha på seg at det kan være kjedelig eller tøft å være alene og som kun gidder å ha kjæreste hvis alt er perfekt.

Jeg har det stort sett bra som single (1/2 år denne gang, har tidligere hatt 2,5 år som lengste periode, men hadde en 4-års periode for noen år siden i spedd tre kortere forhold, men følte meg vel egentlig single mesteparten a den tiden også). Faktisk helt topp i perioder. Det er veldig mye takket venner og familie, samt at jeg er en aktiv person med en viss grad av frihetstrang.
Det er såpass deilig å være single akkurat nå at jeg er redd det kan bli for komfortabelt også, for på sikt vet jeg at jeg vil ha en å dele alt med, så jeg må ikke bli for passiv heller.

Men jeg har hatt perioder som er ganske tunge, og det er særlig når jeg er i settinger der jeg føler meg nedvurdert eller "kasteløs" pga sivilstatus og at mitt liv ansessom totalt overfladisk og uinteressant fordi jeg ikke har reprodusert meg selv (enda). Jeg vet at da er det opp til meg å gi blaffen i hva andre projiserer på meg, men det hender likevel at jeg blir nedfor fordi det er litt slitsomt å skulle være så rakrygget hele tiden for å unngå medlidenhet og snakke timevis om barn og hytter uten at noen spør meg om hvilke morsomme ting jeg driver med når jeg ikke er bundet på bauger og kanter.