Alle innlegg Sukkerforum

Er profilen min..og jeg så ille at jeg ikke fortjener en pen avvisning en gang? "om å

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 20:46

Jeg regner egentlig med at dette er lagt ut maaange ganger her inne.. men alikevel..så undrer jeg.. hvorfor i all verden kan ikke folk sende en mld og ihvertfall bekrefte at de har mottat mld og ikke er interessert? Jeg har vel sendt rundt 10 mailer de siste 2-3 dagene... noen svarer selfølgelig..men hva med de som ikke lar høre fra seg? Det er en ærlig sak å ikke være interessert, men da går det vel an å skrive det da? Syns det er det minste man kan "forlange" på en datingside! Uansett hvor uinteressant og lite aktuell en mann er for meg så svarer jeg! Og alltid i en hyggelig tone. Man trenger ikke nødvendigvis si sannheten en gang..Det er lov å pynte på ting så fremt det er for å være grei mot den andre.. Og av og til kan det jo faktisk hjelpe den andre å være ærlig (.f.eks ang bilder, tekst osv) til å oppnå lykke senere...

Jeg forstår det ikke..er det så mange umodne mannfolk her inne???

Det er vel bare høfflighet å svare på en mail? Kan forstå at det vil ta litt tid om man mottar over 20 mail per dag.. men hvor mange her inne gjør egentlig det?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 20:48

Ikke svar er vel regelen heller enn unntaket, men det er jo et svar det også, da er de ikke interesserte. Selv synes jeg det er et like klart svar som et avslag.

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 20:51

Hehe.. ja du har kanskje rett.. men jeg er nå en gang oppdratt til å være høflig..og for meg er det ikke høflig å la være å svare.... så jeg undres uansett.. ser forestn nå at det er en liknende tråd ang pyser litt lengre nede på siden.. beklager å ta dette opp igjen...

Og dessuten så kan det jo være flere grunner til at noen ikke svarer.. Og man kan undres om de ikke er interesserte eller om enkelte bruker sin tid på å svare.. Men men... Jeg er ihvertfall glad for de svar jeg får..uahengig om det er avslag eller annet.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 12 jan. 2010 20:51

Du kan se at de har mottatt mailen i din utboks, der kan du også se når de har lest den.
Om de ikke svarer så finner de ikke "deg" interessant. Nei, alle svarer ikke, svarer du ALLE?

Skjult ID med pseudonym O ti. 12 jan. 2010 20:53

Ikke-svar er jo et avslag, men det *føles* som et 'kaldere' avslag enn om man får avslag i en melding; det føles som man ikke engang er verdt å sende en melding på en setning eller to.
I tillegg - dersom man er av typen som helst skriver med én av gangen - så må man jo gjerne vente et par dager *i tilfelle* vedkommende svarer, og en avslagsmelding ville fått saken ut av verden umiddelbart.

Men dette her er bare å glemme. Dette er sånn det er, og det er ingen vits i å klage på det, for det kommer ikke til å forandre seg.

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 20:54

Ja jeg svarer ALLE! det skreiv jeg i det første innlegget her.... Og det at en person har lest mailen og ikke har svart omgående betyr ikke at det ikke er aktuelt! Jeg har selv lest en mail tidlig på dagen og ikke hatt mulighet til å svare før kveld og tilog med dagen etter... Alikevel vil det stå at den er lest....

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 20:56

@O
Jeg er faktisk ikke enig i at det føles "kaldere", jeg. Vedkommende vet jo uansett ingenting om deg, så det er så godt som umulig å benytte et avslagssvar til noe som helst.

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 20:57

Ja det er vel bare slik... Men å klage litt det gjør jeg nå lell! =) Tror ikke jeg er alene om den saken heller.. Jeg kommer ihvertfall til å fortsette å svare til jeg finner den jeg søker.. ! om det i hele tatt er mulig via nett. jeg tviler...

Skjult ID med pseudonym O ti. 12 jan. 2010 20:59

Neida, det er greit nok, men for å bruke et bilde så føles det som man har kasta et brev på en vegg, og ikke gitt det til en person. Det er litt sånn "talk to the hand" attitude over det. Men samma det. Høres jo ut som jeg bryr meg fælt om dette her nå da, men jeg gjør egentlig ikke det. Er bare litt enig med de som klager over det.

Skjult ID med pseudonym snøball ti. 12 jan. 2010 21:08

Foretrekker å ikke få svar fremfor å få et skriftlig avslag, jeg!

Selv forsøker jeg å svare på meldinger der avsenderen tydeligvis har lagt noen minutter i meldingen, men får meg ikke til å si at jeg ikke er interessert. Svarer gjerne kort på spørsmålene og stiller ingen spørsmål tilbake - i håp om at samtalen skal dø ut av seg selv. Og foretrekker den måten å bli avvist på selv også :)

Men har ingen planer om å dømme andre som foretrekker å avvise og bli avvist på andre måter. Fokus burde tross alt være på meldingsutveksling drevet av gjensidig interesse :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 21:12

@snøball
Det er en strategi jeg ikke liker, vi er jo noen som ser håp i det likevel...

Skjult ID med pseudonym Emil ti. 12 jan. 2010 21:16

Har likestillingen kommet på sukker også? For det er snart like mange jenter som klager på at de ikke får svar slik som guttene.
Hvor finner vi jentene som ikke får svar blant de som nesten får for mye meldinger? :)

Skjult ID med pseudonym japp ti. 12 jan. 2010 21:21

Har du blitt oppdratt til hvordan du skal oppføre deg på en datingside på internett?! :P

Jeg foretrekker å ikke få svar hvis personen ikke er interessert. Så hvordan skal man oppdra framtidige barn når det gjelder svar på sukker.no når ikke alle ønsker å få et skriftlig avslag?

Kanskje det enkleste blir å oppdra dem til å takle avslag i alle former, framfor å gi dem ferdighetene til å gi alle slags mulige avslag på en gang uten å over- eller underkommunisere noe som helst.

Skjult ID ti. 12 jan. 2010 21:23

snøball- for en feig måte å gjøre det på.

Jeg foretrekker et avslag raskt og greit. Da slipper jeg å lure på om det kommer mail eller ikke. Siden mennene klager over å ikke få svar her inne, så er det jo litt rart at de ikke klarer å sende et avslag når de omsider får en henvendelse fra en de ikke er interessert i. Det er jo ikke akkurat som om de får skrivekrampe heller da!!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 12 jan. 2010 21:27

Opps, må bare beklage, men jag hadde ambisjoner om å svare alle, men etter en tid blir man "litt" slappere og får et mer avslappet forhold til hele greia.. Som mange sier så aksepter at sånn er det bare.. Mange grunner til at nien eller mange ikke svarer å slett ikke alle lar vær på grunn av deg og den DU er...

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 21:28

Enig med sistskrevne her...

Og til Japp: Jeg skrev at jeg er oppdratt TIL Å VÆRE HØFLIG... i alle sammenhenger... så ditt svar var jo bare usaklig..den delen av svaret ditt ihvertfall.. Men jeg ser poenget ditt med å takle avslag i alle former.. men dog.. Som det skrives av andre her.. menn klager hele tiden på at de ikke får brev.. MANGE menn klager på dette.. alikevel sitter jeg her med mange ubesvarte brev... Ikke at jeg forventer at jeg skal være guds gave til mannfolk.. men jeg tror ikke jeg er den værste ugla i treet heller...

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 21:29

Altså nest siste ble d nå da... ikke nettfebers innlegg jeg var enig i

Skjult ID ti. 12 jan. 2010 21:30

Emil- godt spørsmål. En får gå etter de en liker tror nå jeg :) Det er bare et fåtall av damene her inne som får mye mail. Du kan jo regne med at gratispassasjerene får mange henvendelser, siden de ikke finner det nødvendig å kjøpe medlemsskap..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 21:32

Skal jeg vurdere ut fra svarprosenten (i fjor var den på omtrent 30% for meg, nå er den på kanskje 17-18%, gudene vet hvorfor) er det nok et mindretall som faktisk ønsker svar uansett. I hvert fall dersom man lever etter mottoet "gjør med andre det du vil andre skal gjøre med deg".

Skjult ID med pseudonym anonymcab ti. 12 jan. 2010 21:34

Dette er det jeg kaller likestilling i praksis

Skjult ID med pseudonym Emil ti. 12 jan. 2010 21:37

Skjult id: Det er nok en myte at jenter får SÅ mye meldinger nå. Tidligere ja, men tidene endrer seg. Jenter som aldri tar initativ samtidig som hun kanskje sitter på gjerdet, lever nok i fortiden på sjekkesider. Det er nytt tiår ny tidsalder. Likestilling på nettet. :)

Skjult ID med pseudonym røykelaks ti. 12 jan. 2010 21:37

@zoid
Kansje svaprosenten går ned fordi stadig fler her på forumet sier det er greit å ikke svare? Ond sirkel det vettu :)

Skjult ID med pseudonym snuppe ti. 12 jan. 2010 21:38

Jeg fikk masser av mail før, men den siste mnd har det nesten ikke kommet noen.. Men men, sånn er det bare, jeg er vel gammel i gamet på sukker nå, og de som er igjenn er ikke intressert..

Skjult ID med pseudonym brand ti. 12 jan. 2010 21:38

Hei:)

Her skal dere få ett veldig godt tips: jeg var elendig til å flørte.. vel det er jeg enda:P men jeg fikk aldri svar før i tiden før avbrekket mitt- 1 svar per 30'te melding var standarden.
Så jeg tok ett avbrekk og bare nøt livet i mellomtiden, kom tilbake nå nylig, egentlig helt tilfeldig og begynte å lese profilene og når jeg nå sender en mail til noen er jeg genuint interessert i det jeg spør etter når jeg endelig sender ut mail. Jeg får dermed svar på sånn ca annenhver jeg sender til. Ikke ta deg nær av å få avslag:) tenk som thomas edison som prøvde flere tusen ganger å få en lyspære til å virke. Så når han endelig greide det spurte en journalist om han ikke fikk lyst til å gi opp etter så mange feilte forsøk: svaret hans var legendarisk: Jeg feilet ikke, jeg fant bare 1000 vellykkede metoder til hvordan en ikke lager en lyspære og hver tok meg ett skritt nærmere:)

Skjult ID med pseudonym emeff ti. 12 jan. 2010 21:50

opplevd mye av det samme,,er det er kort standard mail så skjønner jeg det litt,,men har skrevet noen ganske lange og gjennomtenkte mail men når man ikke får svar gidder man ikke dette i lengden...det er jo veldig mange som er på logget til alle døgnets tider....men svare gjør de ikke....syntes det er litt rart på en sånn side som dette.

Skjult ID ti. 12 jan. 2010 21:51

Emil- tror du får lese det jeg skrev en gang til. Du fikk t.o.m. svar på hvor de damene er som ikke får tonnevis med mail. Sats på damene som betaler så skal dere se at svarprosenten går opp!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 21:51

@emeff
Er jo mulig de er logget på fordi de melder med noen. Ellers så har de dårlig erfaring med folk som ikke takler avslag.

Skjult ID med pseudonym japp ti. 12 jan. 2010 21:52

Hvorfor får jeg ofte inntrykk av at folk som oppdras til å være høflige (iallfall oppdras til å prate mye om høflighet og uhøflig irrettesette manglende høflighet) ikke oppdras til å være easy-going, hyggelige og morsomme? Men det er nok bare antennene mine som ikke er helt innstilt på høflige folk.

Men uansett, brands tips fungerer mye bedre enn all slags former for høflighetsfraser.

Skjult ID med pseudonym M ti. 12 jan. 2010 21:58

Sånn er det bare. Det er ikke rart med alt det tullet man får i retur etter en hyggelig avslagsmelding. Jeg ble rett og slett lei av å bli skjelt ut til de grader, fortalt hvor dum og idiotisk jeg var, hvor overlegen og drittkjerring.

Skjult ID med pseudonym Emil ti. 12 jan. 2010 22:02

Takk for tipset @Skjult id. :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 12 jan. 2010 22:06

Saken er at du ikke kan forlange noe som helst, av mennesker du ikke kjenner.
Det er heller ikke høflig.
Det er heller ikke høflig å kalle noen du ikke kjenner for uhøflig, da du ikke vet grunnlaget for hvorfor de ikke svarer.

Du skulle blitt litt bedre oppdratt, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 22:06

Hehe.. Godt mulig det er slik Japp... Men jeg kan personlig garantere at jeg hyggelig og morsom og easy going i tillegg til å være høflig nok til å svare på brv som kommer til meg på sukker... Men da må noen nesten gi meg en sjanse til å vise det da? Er ikke værre enn å skrive: takk for brev, men du er nok ikke hva jeg ser etter! enkelt og greit! Men for all del..er klar over at det finnes de som ikke takler avslag og blir rasende.. men disse blir vel rasende om de ikke får svar og antar jeg?

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 22:08

Til Mr spiff: kjøper den med at man ikke kan vite grunnlaget for mangel på svar.. men tviler på av 7 av 10 har noe bedre grunn til å la være enn at de ikke er interessert.,og som jeg skreiv.. helt ok d..men vær nå så grei at du skriver det tilbake da...

Men godt mulig jeg burde vært oppdratt annerledes..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 22:12

@Svarer du?
Kanskje du skulle avsløre deg selv her, da?

Skjult ID med pseudonym Svarer du? ti. 12 jan. 2010 22:15

Hehe.. kanskje jeg skulle det ja.. men er redd jeg ville fått mer negative brev enn positive brev... på bakgrunn av hva folk har svart i denne tråden..

Skjult ID med pseudonym Pastill ti. 12 jan. 2010 22:23

Du kan prøve @"Svarer du". :)

Skjult ID med pseudonym emeff ti. 12 jan. 2010 22:25

noen skriver visst det noe du lurer på eller noe i den duren så send gjerne en mail..det hadde vært koselig...så gjør du det...legger litt i det..så får man ikke ett svar...så syntes det er litt rart...men mulig jeg tar feil..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 22:40

@emeff
Til de som skriver det får jeg ofte lyst til å spørre "hvor høyt er det høyeste punktet i Lesotho?" eller "hva er forholdet mellom sidene i en rettvinklet trekant?"... Hvis det er det eneste som står, synes jeg man med fordel kan la være å skrive noe i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 12 jan. 2010 23:26

Jeg liker ikke å avvise folk, men forsøker å si at jeg er opptatt å skrive med andre for tiden (noe som stort sett også er sant). Av og til hender det jeg ikke finner noe godt svar på det de spør om, som gjør at jeg kan avrunde meldingsutvekslingen i én melding, så da lar jeg dessverre heller være.

I motsetning til det enkelte andre opplever, så synes jeg det har tatt seg opp betraktelig etter jul. Jentene er flinke til å sende meldinger, og til å svare på mine. Problemet er vel at jeg begynner å bli dritlei meldingsskriving. Føler jeg må begynne fra scratch med livshistorien hver gang...Noen jenter som vil bli med på date uten masse pjatt på forhånd? :D

Skjult ID med pseudonym Mmillions ti. 12 jan. 2010 23:27

Jeg er med;)

Skjult ID med pseudonym Chatata ti. 12 jan. 2010 23:27

Jepp! ;D

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 12 jan. 2010 23:30

Er enig med @wintermute! Er litt lei av å begynne fra scratch med hele historien hver gang... derfor orker jeg bare å kaste loss en gang i blant - blir rett og slett sliten av all denne krevende og omstendelige blikjentgreia... Mye lettere å bare dumpe borti noen IRL - sånn helt tilfeldigvis og så ta det derfra!!

Skjult ID med pseudonym tvilling ti. 12 jan. 2010 23:38

chat/ mail noen dager, så date. Da slipper man å legge ut hele livshistorien sin, får sjekket kjemien tidlig og se om det er noe å satse på :-)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 12 jan. 2010 23:41

Blir fort nok livshistorie tvilling... spørs hvor skillet går hen - kan jo ikke bli helt intetsigende.. Litt som i poker - "all in"! ;) Vart du skræmt no?!

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 12 jan. 2010 23:45

"Trikset" er vel å gjøre det til en dialog mer enn spørsmål-svar.

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 13 jan. 2010 00:06

ikke lætt skræmt nei...he he

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 13 jan. 2010 00:12

wohoo!...double date med Molly Millions og Chatata! Snakk om Jackpot!.....hei vent nå litt...vi er jo alle anonyme...doh! :((

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 13 jan. 2010 00:13

Men som TS skriver, så er det surt å ikke få tilbakemelding...... Jeg syns ikke det tar lang tid å skrible ned noen velvalgte ord og sende som svar. Bedre å få svar enn bare stillhet....... Jeg har opplevd at ei jeg maila med bare ble borte og ikke finnes på sukker lengere! Har sjekket og profilen finnes ikke lengere, ble borte uten noen forklaring, snakket om alt og ingenting, var faktisk på tur å avtale date, og *vips* borte uten noen som helst forklaring eller forvarsel. Og jeg var høflig og saklig ang min interesse for henne. Hmmmm ikke morro :-(

Skjult ID med pseudonym Mmillions on. 13 jan. 2010 00:19

@wintermute: jeg er da ikke anonym, ei heller du for meg;) haha

Skjult ID med pseudonym Svarer du? on. 13 jan. 2010 00:29

Huff da tvilling..det var leit å høre... Ser du..NOE slikt ville jeg aldri ha gjort....

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 13 jan. 2010 00:31

Ikke jeg heller @Svarer du, det er ikke pent og dessuten sitter det en igjen på andre siden og lurer på om h*n gjorde noe feil!

Skjult ID med pseudonym Svarer du? on. 13 jan. 2010 00:34

Huff:( Glad jeg ikke har opplevd det enda.. jeg syns det er ille nok at jeg ikke får svar.. om enn ett avslag på mailene mine.. Men er vel bare jeg som ønsker at jeg lever i en slik verden.. for den finnes ei! Mennesker er dyr..og vi går etter hva som tiltrekker oss.. resten driter vi i!

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 13 jan. 2010 00:39

Vel verden går videre, jeg sitter ikke å gråter fordi det da.....Har også ikke fått svar på mail/ flørt, men det synes jeg ikke er så farlig, da har jeg ikke fått kontakt og nettkjemi med personen ennå, men som sagt denne dama mailet jeg med en stund og det var litt rart at hun bare plutselig ble borte.... ja ja synd for henne tenker jeg he he hun fikk jo ikke bli kjent med en kjekk kar da! ;-)

Skjult ID med pseudonym Svarer du? on. 13 jan. 2010 00:42

=) godt du ser slik på det...

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 13 jan. 2010 01:07

alltid optimist;-) se lyst på livet og lev vel...har seff tunge stunder men etter regn kommer alltid sol så det er ikke vits i å stenge seg inne og furte...Men det hadde jo vært supert å kunne fått seg kjæreste snart da!!! Savner veldig nærheten i et forhold....

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 09:00

SteinR: Får ikke du også 100-talls meldinger med tilbud om sånt? Får de hele tiden jeg ;) Perpahs I`m special? ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 12:27

Finner det mer facsinerende at TS har funnet 10 menn på 2-3 som er interessante nok til å ta kontakt med.
Selv har jeg ikke sett 5 stk. verdt å kontakte på det siste året..Langt mindre 10! :-)

(mann 39 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 12:32 Privat melding

Clueless: Er det så dårlig stilt med gutter her inne, eller er du bare usedvanlig kresen? ;)

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 12:35

Mente vel egentlig menn, men du skjønner hvor jeg vil ;) Ups, glemte anonym i forrige post, men shit au ;)

Skjult ID on. 13 jan. 2010 12:37

For enkelte ville det blitt en fulltidsjobb, om man måtte svare ALLE ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 12:39

Kresen? Jeg skjønner ikke engang hva folk her inne mener når de sier slikt. Jeg er godt vandt fra før,og tar ikke til takke med noen som ikke får det til å kile både sør og nord for navelen.
Har skjønt at det er en populær og utbredt tese her inne at man skal "ta til takke", men jeg har ikke kjæreste bare for å ha en..

I fare for å tråkke på sure tær, utvalget her inne har sine begrensninger. Men det gjelder i og for seg RL også

Skjult ID med pseudonym undrende on. 13 jan. 2010 13:02

hmmmmmm

Har dere noen gang tenkt på at sukkersiden, er for noen et tidsfordriv ??
For andre en fin løsning på å treffe MANNEN/KVINNEN vi er på søken etter.....

Det er her, som i den vanlige verden utenfor døren vår,
vi finner/treffer de som er seriøse, useriøse, spreke, stygge, uintelligente, intelligente, interessange, uinteressange, og listen er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang, kan fortsette i det uendelige....... Tar du poenget?????

MEN :

Det kan hende...at

vi stikker innom en tur " bare" for å se om noen har sett på oss...og ikke har tid til å svare akkurat der og da....eller...
kommer hjem, åpner sukkersiden og oppdager at den som har gitt lyd fra seg kanskje virker " litt fremmadstormende"
i forhold til slik vi er selv og ikke tør å svare.....grunnene kan være mange til at vi ikke får svar fra de vi sender en mail til....

Selv svarer jeg ÆRLIG med det samme jeg har muligheten, Sorry, du er ikke min type, eller, jada, skal svare deg så fort jeg kan, nå var jeg bare en " tur innom"....
Er du like flink til å svare de som sender DEG en mail????

Grunnene er mange....

Tenkt på det noen gang??????

Undrende fra Øst

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 13:16 Privat melding

Om en jente sier jeg ikke er hennes type ender det som oftest med at jeg blir kjent med den jenta hehe...faktisk ingen unntak.

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 13:28

Clueless: Jeg spurte fordi du sier at du ikke har funnet 5 fyrer du synes er verdt å ta kontakt med på 1 år. I mine øyne vil det enten være et resultat av at du er kresen, eller at mannfolka her inne er heeeeelt håpløse...... Jeg håper virkelig at de som har tatt kontakt med meg ikke har gjort det fordi de "tar til takke" med en som meg. Dessuten mener jeg at profilteksten ofte er langt fra bra nok grunnlag til å bedømme personer ut ifra..... Legger også merke til at du sier "sett", mener du med det utseendemessig, eller helhetlig?

SteinR: Det står det faktisk mye respekt av. Det synes hvertfall jeg. :) BTW: hvordan får man en sånn kropp uten å trene så mye? ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 14:00

Jeg mener selvfølgelig helhetlig. Men synes jeg ikke de er kjekke nok hjelper det lite at profilen er brilliant, og omvendt.

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 14:04

Jeg håpet det var helhetlig du snakket om ja. Men synes fortsatt 5 på et helt år er veeeeeldig lite. Men dette er tydeligvis temmelig individuelt. :) Når du sier brilliant så er du jo på en måte kresen da, uten at jeg mener noe stygt med det. ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 14:21 Privat melding

snillguttn hvorfor referer du til profilen min som anonym og attpåtil gutt, om du er ute etter bråk er det bare å stå frem med bilde istedenfor å gjemme deg.

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 14:35

SteinR: Er IKKE ute etter bråk, og psedonymet jeg bruker er nicket mitt på sukker. + at jeg ikke bruker pseudonymet hele tiden....

Og jeg mente på ingen måte å være frekk, beklager om det fremstod slik.

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 15:07 Privat melding

Ok, men da beklager jeg.....i det siste har det vært deilig å skrive på forumet fordi svarene mine lest og argumentert tilbake for/imot og jeg lærer noe og synes det er artig, men før var stort sett 100% av svarene på meg som person eller bilde/profil, noe som på ingen måte har noe med mine argument å gjøre.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 13 jan. 2010 15:09

Nå må du, @SteinR, slutte å være så mistenksom mot alle, da!
snillgutt gav deg jo bare positiv feedback på innlegget ditt!
:-D

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 15:12

SteinR: Hvis du er så misfornøyd med usaklige svar pga profilbildet ditt, hvorfor dropper du ikke bare å legge ut hvert eneste innlegg med bilde?
Jeg er sikker på at du har fått med deg at du kan skrive ditt eget nick i det lille hvite feltet til høyre....

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 15:20 Privat melding

Som sagt Clueluess om du har noe uoppgjort med med meg er det bare å sende meg en melding også tar vi det derifra, jeg mener det en skriver på nett fra et personlig perspektivt er verdiløst uten bilde og det er noe jeg står for.

Skjult ID med pseudonym Svarer du? on. 13 jan. 2010 17:06

"Så desperate som norske menn er....skal det egentlig ikke utrolig mye til som kvinne å ikke meldinger/svar? I en kultur bygd opp på at mannen får ris/ros av "sjefen" eller kvinnen og kan være så heldig å bli belønnet med et parforhold osv, er det ikke da ganske vanskelig å ikke få svar som kvinne? eller melding?
Jeg har ikke spesielt mange nære jentevenner, men har noen som er aktive her og det er snakk om flere 100meldinger iløpet av en uke med tilbud fra menn som vil betale regninger, ta dem med på reiser eller spandere middag.....hadde det vært slik for gutter hadde vi neppe vært superbrukere."

Vet du SteinR.. da må jeg være forferdelig uatraktiv og håpløs... for jeg får IKKE 100 mld i løpet av en uke... men hadde det vært fra menn som ville betalt regningene mine kan jeg heller ha d like godt uten! hehe..for det er jeg ikke ute etter... Har vel mer med det faktum at jeg har barn å gjøre!

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 17:29

SteinR: Det var et oppriktig kompliment. Jeg trener temmelig mye, men føler ikke at det går veldig fort fremover. ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 18:27 Privat melding

snillguttn om du trener temmelig mye forbrenner du de kcal du trenger for å bygge muskulatur, så da går det mot sin egen hensikt...jeg trener sjeldent mer enn 1 eller to ganger i uken.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 13 jan. 2010 18:49

Du må passe på å stappe i deg nok proteiner @snillguttn
Du kan godt trene flere ganger i uken, men bytt på hvilke muskelgrupper du trener.
Man bør ha min et par-tre hviledager mellom trening av samme muskelgruppe.

Så har det også med hvordan du trener.
For volum bør du løfte tungt(med færre repetesjoner) og helst "mer en hva du klarer".
Du bør få med deg en treningspartner, som kan pushe deg når du har tenkt å gi opp.
Han kan ev. hjelpe deg med "siste løftet".

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 19:07

Jesus Kristensen. Dosere ned litt kanskje? Man kan fint skrive innlegg her med eget nick. Kan ikke skjønne at vi trenger å se trynet til alle som har noe på hjertet hele tiden? Ihvertfall ikke når disse hisser seg opp hver gang noen kommenterer det opplagte.

Men by all means, fortsett med ampre verdifulle innlegg med bilde du.

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 19:35

Mrspiff: Tro meg, jeg spiser nok proteiner. Ofte 2-3g pr kg kroppsvekt. Før kjørte jeg en 4 split, dvs hele kroppen ila uka(feks bryst/triceps, rygg/biceps, du skjønner poenget). Nå før jul prøvde jeg release your potential(få sett pr muskelgruppe, men hele kroppen 3 ganger pr uke), og det funka egentlig ganske bra, hvertfall styrkemessig. De sier jo 6-12 reps for masse da, under 6 er styrke..... Har treningspartner ;)

(mann 29 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 20:12 Privat melding

@TS

Selvfølgelig går det an å svare alle sammen. Noen har helt sikkert tid til dette. Personlig bruker jeg den tiden her inne kun til å skrive med personer jeg synes det virker aktuelt å møte personlig. Utover å spy ut litt drit på forumet i ny og ne, har jeg ikke tid til stort sett annet. Skole, verv og jobb går langt foran!

Også vil jeg gjerne legge til at brev sendt i form av "flørt" ikke er nevneverdig verdt å svare på, med mindre det er noe ekstraordinært ved denne personen. Meldinger som "Hei, hvordan går det?" er heller ikke slikt som får en sikring til å ryke her i gården iallefall......

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 20:23

JarlH: Mulig du har litt flere å ta av enn meg, og muligens en god del bedre selvtillitt. Jeg har ingenting imot korte beskjeder som første beskjed, føler at dette er en måte å føle seg frem på, eller noe i den dur. Når jeg ser på min svarprosent føler jeg hvertfall at lange mail med masse innhold fort vekk kan føles som bortkastet når man uansett ikke får noe svar. Så da tenker jeg at noen av jentene føler det på samme måte.... Jeg velger hvertfall å svare de som sender meg korte mail første gangen, om jeg finner profilene deres interessante da, selvfølgelig.

Skjult ID on. 13 jan. 2010 20:28

Det som er felles betegninga, ihvertfall utifra det inntrykket jeg har, så er det langt flere useriøse mennesker på Sukker enn seriøse.

Mange eier ikke folkeskikk, både når det gjelder meldinger de sender, og om eller hvordan man svarer på en melding.

Svært mange jenter får mye idiot meldinger fra menn som ikke kan oppføre seg, og noen menn får meldinger fra kvinner som ikke er skrudd helt riktig sammen.

Til slutt. SteinR. Slutt å være så tøff i trynet mot folk. Folk liker ikke innleggene dine fordi du sier mye tull og du formulerer deg på en måte som gjør deg til en bitter kjip fyr.

Lær deg å kommuniser som normale folk, og slutt å hold forbanna taler i hvert innlegg.

Du er en sånn der "skal vi ta det utenfor" type og du virker som du er bitter.

(mann 29 år fra Oslo) on. 13 jan. 2010 20:51 Privat melding

@ snillguttn

Jeg er med på det du sier og enig. Jeg har heller ikke noe imot korte brev, men da må profilen være interssant som du sier. Man kan treffe på kornet med en kort, humoristisk melding ;)

Skjult ID med pseudonym snillguttn on. 13 jan. 2010 20:54

JarlH: Da er vi på nett ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 13 jan. 2010 21:06

@skjult ID:

Cudos!

Skjult ID med pseudonym newbie on. 13 jan. 2010 23:02

Er bedre med ikkje svar enn "Du er stygg...".. *veldig skuffa over sinnsjukt dårlig oppførsel!!*

Skjult ID on. 13 jan. 2010 23:14

Et ikke-svar er også et svar...

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 00:27

Enig med skjultid. (Den siste)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID to. 14 jan. 2010 00:29

Er jeg den siste?

Skjult ID med pseudonym Binders to. 14 jan. 2010 00:32

Joda. Et ikke-svar er et svar. Men det er et tregt ett, som betyr å kaste bort tida til folk som venter. Du vet liksom helt når beskjeden er kommet.

Jeg mente tidligere at det ikke gjorde meg noe å ikke få svar. Og det tar fremdeles ikke nattesøvn eller selvtillitt fra meg. Men det stjeler litt tid. Og det er i grunn irriterende nok. Svarer derfor alle selv.

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 14 jan. 2010 10:08

Grow up!

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 10:31

You two would make a lovely couple :)

Skjult ID med pseudonym The One to. 14 jan. 2010 10:33

Det er desverre eller heldigvis ikke slik at et ikke-svar er det samme som uinterressert. Har flere ganger sendt en oppfølgingsmail og fått svar. Så for få en ryddig og grei kommunikasjon hadde det beste vært om alle svarte. Dessverre er det noen useriøse som ødelegger for dette.

@SteinR
Noen ganger skriver du gode og reflekterte innlegg, men veldig ofte kommer det litt bitre, sure og tildels usakelige. Det ødelegger for deg og det er litt synd. Jeg vet du skriver for å provosere noen ganger også, men hadde du ikke virket så sint i dine innlegg ville du kommet bedre fra det.......bare et lite tips

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 14 jan. 2010 10:42

Du stein? Hvis du holdt munn lenge nok til å lese hva andre skrev i stedet for å være opptatt i å skrive lange navlebeskuende avhandlinger, tror jeg du kunne fått mer ut at å være her.

"konsekvensene av det jeg sier og har sagt"? Jeg ler meg skakk! :-)

Og nå er jeg ferdig med dette barnslige tøyset ditt. Du får fortsette å ralle i vei..

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:04

Make up og shake hands. Hva med å starte på ny frisk, så ser dere hvor lenge det går før dere blir uenige igjen. Dere må da love at dere begge er helt objektive til hverandres innlegg. ;) Eventuelt kan en av dere, eller begge, være flink nok til å heve seg over dette. Jeg er sikkert for blåøyd. Synes bare det er veldig synd når folk kommer så dårlig overens, og ofte er mye av problemet kommunikasjonsfeil. Har maaaange ganger diskutert, og nærmest kranglet, med folk på feks msn, og ofte fordi ting kommer ut på en helt annen måte enn det man har til hensikt. Altså, den som skriver det mener det på en helt annen måte enn hva mottaker oppfatter det som.

Skjønner at dere er fundamentalt uenige, men synes dere begge kan være "litt" usaklige til tider. En annen ting er jo at alle blir tilskuere, selv om dette egentlig er en sak mellom dere to. Men what tha hell, skal lære meg å holde kjeft jeg.

Ikke noe vondt ment altså. Dont shoot the messenger. ;)

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:12

Hehe, snakker om tapt slag fra min side ;)

SteinR: meeeen du har vel foreslått å ta dette på privaten med henne, eller husker jeg feil?

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:23

Denne tråden sporer helt av, men jeg kom på en annen ting jeg bet meg merke i da jeg leste en eller annen tråd her. En person uttalte seg om en annens mailkorrespondanse. Hvis det skjer med meg, da tror jeg at jeg kan finne på å bli både sint og lei meg. Med mindre jeg har oppført meg som en komplett idiot mener jeg at dette er mellom meg og hun jeg mailer, og ikke et egnet tema her på forumet.

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:32

SteinR: Altså, det er et kjent fenomen at folk er tøffe i trynet når de er annonyme. Leit, men sånn er det blitt. Skummelt å ta opp emner som engasjerer folk, dessverre. :( Likestilling, rasisme, politikk mm tør jeg ikke engang tenke på å uttale meg om :(

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 17 jan. 2010 05:22

@TS:

Endelig en jente som føler seg på samme måte som guttene.
Du får ikke svar pga guttene føler at de er for gode for deg. Det samme skjer i 90% av tilfellene for gutter.

BTW
SteinR:
Du fremstår som direkte truende. Ingenting er som gode argumenter, jeg foreslår det som løsning.
M.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 17 jan. 2010 06:53 Privat melding

@SteinR

Jeg datet en dame herfra i på din alder i fjor sommer. Vi kjørte gjennom Sagene i Oslo, og plutselig sa hun "han der er på Sukker" På fortauet så jeg en dritstor mann sammen med en kompis. Jeg tenkte ikke på det mer for jeg begynte å lese forumet. Da dukket du plutselig opp igjen, Jeg har følgende og si til deg:
-du skriver forbausende mange kloke ting som til og med en som er x antall år eldre en deg må tenke over
-du sier i blant så teite ting at jeg gleder meg til du blir like gammel som meg, så vi kan le av det
-du er i min verden en av få på forumet som har substans, og er konsekvent
-jeg tar deg i håndbak (tror jeg)
-du virker som en jeg kunne ta en halvliter med

Ellers synes jeg alle skal bare skrive og kose seg her. Ingen melding er for dårlig.Ingen meldig vil bli husket mer enn i 30 sekunder.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 17 jan. 2010 12:41 Privat melding

Wow...sier du at når jeg er 39 så er det realistiske muligheter for at jeg kan date en jente på 24-25? og er du sikker på at det ikke var min x du kjørte rundt med? isåfall kan du sende meg en melding så ta....eller nei nevermind hehehe :)

Det var en som kom frem til meg igår på grunerløkka og sa utrolig mye hyggelig til meg som sa han var fra forumet, og for meg er det slike ting det burde handle om, at en ikke kaller hverandre fæle ting men trekker frem positive eller konstruktive trekk...slik du gjør her.

Vi kan sikkert ta en pils, du har en positiv og entusiastisk måte å være på som jeg er sikker på smitter over på andre :)