Alle innlegg Sukkerforum

Drømmemannen

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 10:32 Privat melding

Innlegg under...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 14 jan. 2010 10:32

Drømmemannen er utadvent, sosial, morsom, initiativrik, veltrent, sporty og nevenyttig. Jeg kjenner typen. Han kommer i to varianter:

Kjernekaren. Han er snill og trofast i tillegg og dermed for lengst gift, har 3 unger, bikkje, villa og stasjonsvogn. Kona vet hun har fanget gullfuglen, så hun gir ikke slipp på ham med mindre hun dør i en tragisk ulykke. Skulle hun gjøre det så står damene i kø for å kaste seg over enkemannen, så han finner du altså ikke på sukker.

Rundbrenneren. Han ser på sin oppgave på jord å nedlegge som mange damer som fysisk mulig får han går i graven. Riktignok vasser han i damer når han går på byen og blir invitert til venners venner fest annenhver helg, men han er på sukker også. Det kunne jo hende han får et hull i kalenderen eller at en ekstra heit og billig dame melder sin interesse. Ettersom han er kynisk og har mange års trening klarer han fint å utgi seg for å være kjernekaren og utnytter dette til fulle.

Er dette virkelig typen dere vil ha? Hva med å la drømmemannen holde seg i drømme og gi oss mindre perfekte som faktisk finnes her en sjanse?

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 10:53

Skal være enig i at det er noen drøøøøye beskrivelser av drømmemannen i ny og ne. Jo lengre teksten er, jo lengre skygger jeg unna. ;) Hvis jeg ser den er halve profilteksten (+ litt til) gidder jeg ikke engang starte å lese. Sannsynligheten for at jeg ikke er "bra nok" er sikkert høy nok, men selv om jeg hadde vært "bra nok" ville jeg ikke vært sammen med et slikt kvinnemenneske.

Hva gjorde egentlig folk før sjekkesider dukket opp? Har sett flere her inne si at "de ikke tar til takke med hva som helst" og lignende fraser, men det får jammen meg være måte på. Hvordan i svarteste klarte folk å finne en kjæreste for 10 år siden, gikk alle menn/kvinner gjennom en intervjurunde(eller tre) og psykologiske tester jeg aldri har hørt om? Hvordan fant man ellers "drømmepartneren"? De er kanskje ikke like lykkelige som de som finner hverandre nå? Og det verste er jo at folk holdt bedre sammen før, enn hva de gjør idag. Til tross for at man idag kan finne ut MYE mer om partneren før man innleder et forhold.

Nå skal det sies at jeg skrev dette i affeksjon, så det er ikke veldig gjennomtenkt ;) Regner med jeg kan få pepper for både det ene og det andre i innlegget mitt, og jeg har en viss peiling på hva visse kommer til å sette fingern på. :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 14 jan. 2010 11:04

Så det du sier (om jeg ikke har missforstått), er at alle som er utadvent, sosial, morsom, initiativrik, veltrent, sporty og nevenyttig + singel, er rundbrennere?

Vet ikke om dette var ment som en spøk, eller er det et uttrykk for at du begynner å bli så desperat at du må degenerere andre for å heve deg selv opp i mulighetens rammer?

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:19

MrSpiff: meg du snakker til?

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 jan. 2010 11:25

Men drømmemann legger jo egentlig opp til at man kan drømme litt ;)

Men jeg kjenner ham da i flere varianter enn de to nevnte. Og dessuten hender det rundbrenneren slår seg til ro, eller at kjernekaren vrakes - "one womans trash is another womans treasure".

Vil jo si at drømmekvinnen ofte minst matcher drømmemannen.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 14 jan. 2010 11:27

@snillguttn, jeg skriver til trådstarter (derav gjenntok jeg noe av det han skrev).

Skjult ID med pseudonym snillguttn to. 14 jan. 2010 11:27

@vibe: du mener at menn har like høye krav i profilteksten sin til kvinner, som kvinner har til menn? Eller missforstod jeg?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 14 jan. 2010 13:11

@ MrSpiff

Det er selvfølgelig satt litt på spissen, men ja, det er det jeg mener. Hvis noe virker for godt til å være sant, så er det fordi det nettopp er for godt til å være sant.

Videre så er det ganske riktig for å heve meg selv opp i mulighetens rammer jeg hevder dette. Jeg vil dog påstå at jeg ikke degenererer andre, bare forsøker å avlive myten om herr perfekt.

Det er ikke bare uflaks som gjør at vi som er her er single. Det er konkrete årsaker til det og de knytter seg høyst sannsynlig til menneskelige svakheter som er mindre attraktive.

Alternativt har man bevisst valgt å være singel. Jeg spekulerer i at motivasjonen da er at man trives med friheten som singel, men at han stadig vil ha seg litt i ny og ne.

Skjult ID med pseudonym sjult to. 14 jan. 2010 13:17

Å være bevist singel, det er imot naturen og ikke særlig fornuftig heller. Men det ser ut at det singellivet er mere populært nå for tiden.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 14 jan. 2010 13:36

@vibe

Hvis kjernekaren blir dumpet så blir han snappet opp igjen lenge før han registrerer seg på sukker. Kanskje han mener at nå fortjener han en periode som rundbrenner og i så fall så finner du han her.

Det er jo mulig å temme en rundbrenner, men slår han seg først til ro så er det 50 damer som vil ha ham. Det er altså 2% sjanse for at du står igjen som den lykkelige og 98% for at du blir skuffet. Alt jeg ønsker er at damene her spiller på litt bedre odds…

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 14 jan. 2010 13:46

Noe er å spekulere.
Men det er noe helt annet å påstå.

Din teori bygger på at jenten blir ved din side, om du er en kjernekar.
De fleste vet at jenter (og for den del menn) ikke er et homogent vesen som oppfører likt.
Derav er det mange kjernekarer (og kjernejenter) som blir utsatt for er forhold som ikke fungerer og det ender med at man blir singel.
Han kan godt være på sukker, om han f.eks. har mangel på fritid til å lete etter den rette.
H*n kan godt være på sukker fordi h*n føler det er lettere å "sortere" hvem man vil treffe.
Da er man altså per din definisjon en rundbrenner.
Derav degenererer du hans integritet (etter min mening) med den overfladiske analysen din(igjenn etter min mening).

Men for all del.
Kan være det er verdt forsøket for din del :)

(mann 39 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 13:59 Privat melding

@sjult: Det er jo så langt fra sannheten som det overhode kommer an å komme da. Det er imot naturen å VÆRE i et forhold. Kun 3% av pattedyrene praktiserer monogami. Så monogami er vel snarere unntaket enn regelen.

Med dette sagt er jeg helt klart en forholdsperson, men det er da pokkern ingen som holder ut med meg :P

Hva mener forresten folk her om sex første, andre, tredje eller en tidlig date? Bombe at jeg sporer av, men har jo LITT med emnet å gjøre da.

/snill

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 14 jan. 2010 14:24

Hvilken date man har sex på og om man har flere dates senere har litt å si for om man fortjener betegnelsen rundbrenner eller ikke. Utover det vil jeg kalle det en ren avsporing...

;-p

Nå var ikke denne tråden ment så veldig seriøst så samme for meg...

(mann 39 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 14:32 Privat melding

Atreju73: Tok det opp siden folk begynte å snakke på rundbrennere ;) Sorry man :)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 jan. 2010 15:31

snillguttn,
ja, det er endel mannlige profiler som minst har like høye krav til damene.
Hun skal være slank og sprek, sporty men ikke for sporty, snill og omsorgsfull, feminin, trives i jobben etc.
(for å ikke mistolkes; jeg har selv moderat beskrivelse i egen profil så det er ike for å rettferdiggjøre meg selv, men påpeke at menn er like "ille").

Så er det de som er vanskelig å tolke, som skriver slikt som
"hun skal ha modellkropp og være superpen... neida, drømmer får være drømmer, men fint om hun tar vare på seg selv".
Selv om han mener akkuratd et han sier, så er det litt turn off for meg. Selv om jeg tar vare på meg selv.

(mann 39 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 15:39 Privat melding

@vibe: Regnet igrunn med at vi kunne være like drøye, men vinkla det fra mitt ståsted. Jeg har jo ikke for vane å smugtitte på gutta. ;)
Jeg tenker litt sånn at hvis man har for lite virker en desp, og har en for mye er man kresen... Ingen av delene er optimalt.

Ser de der hos jenter også. "Han må være høy, mørk og kjekk. Hvis du lurer på hva kjekk er så kan du se for deg "den og den kjendisen"... Og den samme neida`en som du snakker om. Jeg tror aldri jeg har skrevet noe til noen av de som skriver sånt, kanskje sendt en spydighet. Innrømmer at jeg er så primitiv. Hender jeg skriver noe sånt som "sikker på at du ikke har glemt noe ang drømmemannen?" Merkelig nok får jeg aldri svar, men klarer bare ikke dy meg.

Èn ting er hvertfall helt klart, man MÅ ha MASSE selvtillitt. Tror det er nevnt i 80% av profilene. Kjemi er nevt i 75%, dog har jeg ikke noe problem med å skjønne sistnevnte. Skjønner, i bunn og grunn, selvtillit-biten også, men jeg er temmelig sikker på at mange "spiller" selvsikre pga dette, og det kan umulig være bra det heller. ;)

Skjult ID med pseudonym sjult to. 14 jan. 2010 18:02

snill
Ser ut at vi viker mere og mere mot dyreverden og er mindre og mindre mennesker vi folk..
Synd bare at vi har fått mere enn bare instinkter å holde på med og litt større hjerner enn de andre, så vi bør vite bedre og kunne holde våre instinkter i sjakk..

(mann 39 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 18:25 Privat melding

sjult: du som dro inn naturen... ;) Er enig med deg i det der vettu.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 14 jan. 2010 18:31

Joda han finnes, men dere gidder ikke bli kjent med han ;o)

(mann 39 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 18:47 Privat melding

Nettfeber: hehehe, herlig kommentar :)

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 jan. 2010 21:55

@Atreju,
"Hvis kjernekaren blir dumpet så blir han snappet opp igjen lenge før han registrerer seg på sukker. Kanskje han mener at nå fortjener han en periode som rundbrenner og i så fall så finner du han her"

Hvordan i all verden "vet" du dette da? Jeg tror jeg har litt bedre grunnlag enn deg til å uttale meg på... om ikke du har en fake dameprofil på gang da, men "hun" har i så fall bommet. Men jeg ser jo ut fra din argumentasjon at du selv ikke definerer deg som en kjernekar. Men altså; jeg har faktsik truffet flere kjernekarer på sukker, og to av dem har jeg hatt lengre forhold med.
For det første begge gjorde da de ble single, var ikke å gå på byen eller sjekke kolleger - men å gå på sukker.
Så jeg tror faktisk at det er her du finner dem...den korte perioden de er single.

Skjult ID med pseudonym Guapo to. 14 jan. 2010 23:37

Har fått ordet "drømmemann" kastet etter meg et par ganger av jenter jeg har møtt ute på byen. Er jo noen som skriver til meg her inne også, men sjelden de rette. Naturligvis skriver jeg til de jeg selv finner interessante uoppfordret også.

Men noen jenter har en ganske omfattende kravliste. Og de har jeg sett her inne ganske lenge...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 15 jan. 2010 00:26

@Vibe
Fair enough. De kjernekarer jeg kjenner er ikke og har aldri vært på sukker. I så fall må det ha vært bak ryggen på noen slik at de faktisk ikke er så skikkelige kjernekarer som jeg har trodd.

Ellers kjenner jeg mange brukbare karer som er eller har vært på sukker. De er likevel et godt stykke fra den typiske beskrivelsen av drømmekjæresten og i likhet med meg, så har de slitt med å vekke entusiasme hos kvinnene her. Det underbygger min følelse av at krav og forventninger til menn her er urealistiske og urimlige.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 18 jan. 2010 17:11

Om damen mener du er for god til å være sann dukker det opp et rødt flagg der inne et sted som mener at dette kan ikke være sant. Like greit å dumpe "svindleren" først som sist ;-) Da kan drømme mannen som fikk så mange fantastiske tilbakemeldinger bare stå der å lure på hva som egentlig skjedde? hihi

En teori fremsatt av en venninne.....

Skjult ID ma. 18 jan. 2010 17:17

Tja det finnes mye forskjellige mennesker tenker jeg. Både menn og kvinner.

Jeg er 30, jomfru og aldri hatt et forhold. Jeg har lyst å møte ei jeg kan bli skikkelig glad i, kanskje gifte meg med og få barn sammen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 18 jan. 2010 17:27

Dette er jo en en annen form for " får ikke svar fra damer for de krever for mye"-tråd

Man får beskjed om å beskrive drømmemannen og da er det mange som gjør det .... om du da har en tre/fire ting av seks ,og har et fint/tøft profilbilde, er de som er seriøse villig til en date. :o)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 18 jan. 2010 17:40

hahaaaa Opplever at min beskrivelse av meg selv (som jeg er selvsagt) matcher alle krav opp mot 8-10, men likevel NOT.

Når jeg vet at jeg er ærlig å svaret fra supermatchen er "jeg tror ikke du er den jeg ser etter" må jo hennes profil være en bløff av dimmensjoner ;-)

Jeg ser nå bare komikken i dette jeg nå.. Tror det er sunt ;o)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 21 jan. 2010 10:21

Jeg er forundret over hvor enige damer er om drømmemannen. De beskriver jo nærmest samme fyr alle sammen! Videre frustrerer det meg at beskrivelsen ligger tett opp mot min direkte motsats!

Ok, det er kanskje en overdrivelse, men det er pent lite jeg har felles med denne drømmemannen.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 21 jan. 2010 13:21

Med meg er det motsatt (mener jeg selv da:), hjelper lite det også om det er en trøst ;o)

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 14:38

hmmmm var det ikke du Atreju som i en annen tråd skrev at du helst ikke ville ha jenter som hadde 2-3 barn og var i rettsak om villa etc? du ville helst ha eller hvordan beskrev du det? jeg sikter meg helst mot de under 30 ... som ikke hadde barn?

eller har jeg forstått deg feil?

du vet når du peker med pekefingeren mot andre er det tre fingre som peker mot deg selv? ( ikke vondt ment altså :) )

jeg tror alle har rett til sin egen "liste" ... min inneholder 20 forskjellige MUST HAVE... men det vil da ikke si at jeg ikke er fornøyd med 19 i stil... hehe dessuten er kjemien mellom to mennesker uforklarlig og kan det hende at man rett og slett faller som en som har kun 6 av 20

ettersom singelperioden blir lengre er det jo mange som firer på kravene fordi de føler seg ensomme.... men la oss som da velger IKKE å fire på kravene og kanskje velger å bruke lengre tid på å møte drømmemannen få gjøre det! kanskje derfor det kalles drømmemannen ;)

tror det meste her har med selvtillit å gjøre jeg... jeg går ikke rundt og tror jeg er guds gave til menn men vet da at jeg på mine gode dager er både søt og sexy og her inne må du selge deg selv... som en klok mann sa en gang: you never get a second chance to make a first impression ... og ettersom førsteinntrykket mine fremtidige dater får er fra min profil må jeg gjøre den så attraktiv som mulig!

*smilersøtt*

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 21 jan. 2010 15:50

Jeg mener ikke at man ikke skal kunne ha forventninger eller til og med noen krav til drømmepartneren. Man kan bare ikke forlange at de har alt!

Ellers har jo ens eget selvbilde og beskrivelse veldig mye med selvtillit å gjøre ja. Har man nok selvtillit så mener man jo også veldig ofte at man faktisk HAR alt.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 21 jan. 2010 15:59

Ok, Atreju,
så du vil ikke beskrive deg som _noe_ av disse tingene; utadvent, sosial, morsom, initiativrik, veltrent, sporty og nevenyttig?
Du er heller ikke snill og trofast skjønenr jeg, fordi dette er egenskaper som kjennetegner kjernkaren, og han er du jo ikke.

Jeg synes ikke noen av disse egenskapene er spesielt sjeldne eller uoppnåelige, så hvorfor eliminere disse "kravene" da?
Det er nå engang slik at enkelte egenskaper ikke anses like positivt eller egner for en kjæreste. Som feks innadvendt, asosial, kjip, dvask, lat og klønete. Er man som sistnevnte må man vel bare akspetre at det går lenger mellom tilbudene, ingen har sagt at livet skal være rettferdig. Men det e rlitt tidlig å bli bitter i en alder av 36, og bitterhet er i alle fall en turn off!

Skjult ID med pseudonym rotte to. 21 jan. 2010 22:56

Jeg er nok heller marerittmannen.
Siste date for 20 mnd siden.
Selv initiativtakere har jeg skremt bort etter en svarmail.
Faktisk.