Alle innlegg Sukkerforum

www.laddertheory.com

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nils to. 14 jan. 2010 18:20

Hva synes du og hvilket argument har du ?

Skjult ID med pseudonym Dr. Phil to. 14 jan. 2010 18:47

Ganske krass og 'kald' språkbruk og holdninger, men om man ser litt humor i det må jeg (dessverre) innrømme at en del biter faller på plass...
Jeg tenker ikke bevisst over om jeg kan tenke meg å ligge med ei jente eller ikke når jeg møter henne, men det kan godt tenkes det skjer en lignende prosess i underbevisstheten; ihvertfall at jeg vurderer attraktiviteten. Det er nok også noen unntak fra reglene i "teorien". Men hvis man 'modererer' det litt, tror jeg nok det er noe i det.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 14 jan. 2010 19:02

Stigeteorien har jeg fått i vrangstrupen for lengst ;-)
Har en følelse av at dette er mer teori-lesning for menn enn for kvinner?

Jeg har sett på forumet tidliger at noen menn prøver å tre denne teorien ned over hodene på oss kvinner, der de mener den beskriver den fulle og hele sannheten, og da blir jeg nok litt... eller veldig vrangvillig.

(mann 33 år fra Oslo) to. 14 jan. 2010 19:05 Privat melding

Ja jeg er også uenig, det er ikke de kameratene jeg har som er rikest eller behandler jenter dårligst som får flest jenter men rett og slett de som er best trent kombinert med godt humør....type muskuløse airheads som alltid er glade.

(mann 49 år fra Østfold) to. 14 jan. 2010 19:27 Privat melding

Ladder theory er politisk ukorrekte harde generelle fakta presentert på en humoristisk måte. Tror siten er 7-8 år gammel.