Alle innlegg Sukkerforum

Få egne barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tvilende to. 14 jan. 2010 22:59

Jeg er i en situasjon at jeg etter en sykdom ikke kan "produsere" barn selv. Dette har vært et problem i et påbegynnende forhold tidligere. Jeg lurer på hvordan sukkerfolket stiller seg å date en som ikke kan "gi" deg egne barn? Når i en datingprosess forteller man slikt?

Jeg har har spurt flere venner om dette irl, og svarene er stort sett at det ikke er noe problem, men det er jo lett å si når man ikke er i situasjonen selv tenker jeg. Men lurer allikevel på hva dere her inne tenker om saken. Jeg er forresten en mann som har passert 30, så de aktuelle er ofte kvinner som har lyst på barn/flere barn.

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 14 jan. 2010 23:00

Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym lashes to. 14 jan. 2010 23:05

Jeg syns dette er noe man forteller på første date, om man føler den daten kan føre til flere. Hadde vært helt greit for meg, om du var åpen for alternative måter å få barn på

Skjult ID med pseudonym Nok to. 14 jan. 2010 23:07

En ubetinget fordel som meg som ikke vil ha flere....

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 14 jan. 2010 23:08

hadde det vært meg du traff og det klaffa på alle andre måter så hadde jeg ansett meg heldig... det ville blitt en utfordring, men om jeg fikk det vite, helst etter at det begynte nærme seg noe seriøst, el sex...så tror jeg ikke jeg hadde droppet en flott mann pga det.. men jeg har 2 barn. en uten ville kanskje tenke annerledes...går ann adoptere også:))

Skjult ID med pseudonym sløvihue to. 14 jan. 2010 23:08

Alternative måter hvordan da lissom?

Skjult ID med pseudonym tvilende to. 14 jan. 2010 23:09

@bangalter
Enig, vi passer nok ikke sammen. Lykke til videre til deg også.

@lashes
Det er slikt jeg har gjort det også, med dårlig resultat. Har ikke noe problemer med alternativer..

Skjult ID med pseudonym MiA to. 14 jan. 2010 23:09

@tvilende: Det finnes jo alternativer til egenproduserte barn i dag, ferdigpakke, adopsjon, sæddonasjon osv. For meg ville det vært avgjørende hva du mener om biologisk tilknytning. Vil du ha barn? For meg ville det vært fint å få vite noe om dine meninger om dette ganske tidlig i et bekjentskap

Skjult ID med pseudonym lashes to. 14 jan. 2010 23:12

@sløvihue: Adopsjon og sæddonasjon

Skjult ID med pseudonym nordjenta to. 14 jan. 2010 23:12

@ts
Det fins jo mange løsninger på det å være ufrivillig barnløs, så det i seg selv er (i mine øyne) ikke et veldig stort problem, på den andre siden er det vel mange som vil ha egne barn. Det er jo individuelt hvordan man reagerer på noe sånt. Når man skal fortelle noe sånt er vanskelig å gi noe fasitsvar på. Noen vil kanskje vite det med en gang, mens andre mener at det er noe du ikke trenger fortelle før du vet om det er noe som kan bli et seriøst forhold.

Skjult ID med pseudonym tvilende to. 14 jan. 2010 23:13

@MiA
Jeg mener farsrolle ikke har noe med biologi å gjøre, det er en rolle. Egen familie ønsker jeg meg, om de kommer ferdigprodusert eller gjennom andre alternativer betyr ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym Vianaldo to. 14 jan. 2010 23:14

for meg som en dag gleder seg til å bli pappa vil det være uaktuelt med et forhold da, men om man skulle få vite dette etter en lang periode hvor følelser begynner å bli innvolvert, så blir det jo værre. derfor er jeg enig med lashes om at dette bør komme opp i en samtale så tidlig som mulig i forholdet.

Skjult ID med pseudonym Nok to. 14 jan. 2010 23:41

Din situasjon er ikke så annerledes fra min: Jeg har ett barn og vil ikke ha flere. Jeg blir vraket av en del menn når jeg sier at det er uaktuelt å lage familie, hvor han kan få egne barn med meg. Men det er bare sånn det er. Da er de ikke bare på jakt etter et forhold, men etter en de kan stifte familie med. Det må jeg respektere. Men ikke alle søker det.

Jeg må derfor kun søke etter de som har fått de barna de vil ha, eller de unntakspersonene som ikke ønsker seg egne barn.
Det bør nok du og. Så slipper du å føle at du gir fra deg en bra person du begynner å få følelser for pga. det.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 14 jan. 2010 23:50

Som Nok skriver; Ikke glem at gruppen med "unntakspersoner" (Der ble jeg jammen definert også, gitt) finnes både her inne og der ute :)

Jeg er jente i slutten av tredveåra, ønsker ikke egne barn og søker kjæreste som har fått de barna han eventuelt skal ha.

Skjult ID med pseudonym MiA fr. 15 jan. 2010 00:02

@TS: Jeg er uenig i at du skal se etter unntakspersoner som ikke ønsker barn, du blir sikkert en glimrende pappa, enten du blir adoptiv-, ste- eller pappa via donor når du har funnet ms. Right. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 15 jan. 2010 00:14

@MiA; Definisjonen på unntakspersoner ble beskrevet som de som ikke ønsker EGNE barn. Det er en vesentlig forskjell på å ikke ville ha egne og det å være, som du skriver, blandt de " som IKKE ønsker barn.

Men det var nok en avsporing fra tråden. Poenget er som du skriver at TS har liten grunn til bekymring! :)

Skjult ID med pseudonym Nok fr. 15 jan. 2010 00:36

@Mia: Det er en vesentlig forskjell som HeltEnkelt påpeker der.
Hvorfor skulle TS se etter noen som ikke ønsker barn hvis han ønsker seg familie? Det ville jo vært et passe dumt forslag! Egne barn med HAM derimot.... Kan det jo være greit å luke vekk...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 15 jan. 2010 09:17

Jeg søker etter jenter som ønsker seg barn eller flere barn om de har fra før. På meg virker det nærmest som de fleste har fra før og ikke ønsker flere, så det brude ikke være noe problem å finne for TS.

Når det gjelder noen som ikke har barn fra før derimot, vil det sannsynligvis være et problem. Selv er jeg nærmest kategorisk på at jeg ikke vil være sammen med ei jente hvis barn i framtiden en gang er helt utelukket.

Skjult ID med pseudonym Clueless fr. 15 jan. 2010 09:45

@TS:

Jeg er en kvinne som har passert 40, og ikke EN gang i løpet av mitt liv har jeg diskutert dette med kvinner som insisterer på eget gen-avkom. Menn derimot er ofte litt mer skeptiske til alternative metoder som adopsjon. Kvinner som vil ha barn er bare interessert i å få et barn, uavhengi av "produsenten." :-)

Så jeg tror ikke du skal bekymre det unødig over dette.

Skjult ID med pseudonym jepp fr. 15 jan. 2010 10:49

Det er min erfaring også, TS. Det er som oftest menn som bryr seg om overføring av egne gener.

Om jeg fikk velge, ville jeg heller adoptert dersom jeg skal ha flere barn. Men for mange menn virker dette som en nødløsning.
(Men nå er det ikke de som er gravide, føder og ammer heller, da... ;-)

Skjult ID med pseudonym tvilende fr. 15 jan. 2010 22:13

Takk for alle svar. Da ser det ikke ut til at det er helt håpløst :p

God helg til alle!