Alle innlegg Sukkerforum

Profil og albumbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The One fr. 15 jan. 2010 13:47

Det har vært en rekke tråder som klager over bilder som brukes på profilene. Enten så har man for mange bilder av fjell eller så er katta eller hunden uinteressant. Menn står i bar overkropp og tar bilde på badet, mens noen damer viser for mye kløft osv....osv

Det er ingen som har sagt hva som er bra bilder i hverken profil eller album. Hvor mange bilder bør det være med som et minimum? Er kleskoder som blir vist viktig? Bør de vise litt mer hvem du er utenom bare det rene utseendet?

Siden jeg er en av de useriøse uten bilder i profilen tenkte jeg kanskje at jeg skulle tørke støvet av det engangskameraet som jeg kjøpte på super'n på 80 tallet og gjøre en innsats. Da hadde det vært greit med litt tips, kanskje for noen andre også. Det er fint om dere skriver kjønn og ca alder for å se om det er noen forskjell i meninger rundt dette.

På forhånd takk

Skjult ID med pseudonym frk.singel fr. 15 jan. 2010 22:11

Legg ut bilder av hva du vil. det forteller andre hva du er interessert i. De som ikke liker hunder, klager på at det er så mange slike bilder. De mer urbane, liker ikke alle fjellbildene. Er du null motor interessert, så er du lei av alle de som legger ut bilder av sine motorisert kjøretøy osv. Jeg har aldri forstått hvorfor folk klager på typer bilder.
Synes det er et yppelig bidrag evt å bli interesser, eller å frasortere kandidater.
Legger du ut et tåkete uklart bilde, ja så viser du at ikke tåler å vises i nærbilde.

Jeg synes da det er bedre å vise kleskoden som du sier. Ha på deg noe som er litt typisk deg. Litt større sjanse for å tiltrekke deg litt samme type menneske kanskje.

Men tror nok også det er bra ikke legge ut altfor mange bilder, bare så du viser et utvalg av deg og dine interesser. Du har helt sikkert en som kan hjelpe deg med å ta fotoet av deg, med digital kamera, så man riktig kan sløse med filmen, og så velge ut de fotoene som viser deg på ærligste måte.

Skjult ID med pseudonym Acelezz fr. 15 jan. 2010 22:15

Det ikke mange har fått med seg er at bilde kan gi ett inntrykk av personligheten til folkene. (forhåpentligvis)

Liker man ikke dyr eller fjell på bildene, så er vel ikke denne personen noe å trakte etter.

Men det jeg ikke skjønner er hvorfor klage på det? alle er forskjellige, så finn da heller en person med de bildene man ikke finner frastøtende...

Skjult ID med pseudonym O-Solo-Mio fr. 15 jan. 2010 22:24

Det viktigste for meg er at det er flere klare, tydelige, nyere bilder av deg, i forskjellige situasjoner, og både på nært hold og på avstand. Det tar seg bedre ut at man er tatt bilde av av andre, og ikke står på badet hele tiden... Men et par 'selvknipsede' bilder kan man også bruke.

Skjult ID med pseudonym no. fr. 15 jan. 2010 22:27

Enkelt... vær deg selv. Alle vil bli likt for den man er ikke sant =) Det er jo det det handler om her .

Skjult ID med pseudonym nordjenta fr. 15 jan. 2010 22:42

Har litt mer enn 2 bilder i albumet og har bilder som viser noe som er typisk for meg. Er f.eks United fan, så jeg har et bilde av meg i fotball skjorte. Bildene er tatt siste 2 årene, så de "lyver" ikke om hvordan jeg ser ut.. Enig med de som sier det bør være litt forskjellige bilder. Men jeg lurer på en ting, det er så mange som har bittesmå bilder er det mobil bilder? Er litt nedtur når det står det er bilde i albumet og så er de så små at du ser egentli ikke noe av personen. Folk må gjerne ha bilder av bikkja, katta, MC'en osv.. Men ha bilder av deg selv og:) Det er noen som har bare av andre ting, men det er jo personen man er interessert i å se:)

Skjult ID med pseudonym frk.singel fr. 15 jan. 2010 22:46

nordjenta...hva forteller det deg at de legger ut små usynlige bilder? Det gir jo også et budskap. Litt småjuks ikke sant! Bla videre, neppe noe for deg.

Skjult ID med pseudonym japp fr. 15 jan. 2010 23:24

Det optimale er å legge ut akkurat de riktige bildene i riktig antall slik at drømmedama blir fornøyd.

Resten av oss har helt sikkert en helt annen oppfatning av hva som er riktig.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 16 jan. 2010 14:29

Hei

Takker for svar så langt. Jeg har jo selvsagt en oppfatning om hva jeg syns er bra selv selvsagt og jeg må si at de profilene jeg syns er best er de som har et bilde som viser damene pyntet. Altså i kjole eller et annet pen antrekk. Et bilde som viser hverdagspersonen og et som det er med i en eller annen aktivitet som de driver med og ikke minst minimum et hvor de smiler.