Alle innlegg Sukkerforum

Menn og bilder....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 8 des. 2007 04:53

Hvorfor setter svært mange menn inn bilder her av huset sitt, bilen, motorsykkelen, båten, bikkja, eller seg selv i sykkelhjelm eller fullt slalomutstyr etc? Er det bare meg som synes dette er merkelig? Jeg er ikke interessert i hva slags bil, båt- eller andre materielle ting han eier, heller ikke hva slags slalomutsyr han bruker. Hva med et bilde som viser ham selv? Mener menn at det er det vi kvinner er ute etter, eller er det det vi kvinner virkelig er ute etter......? Noen synspunkter?

(mann 49 år fra Oslo) lø. 8 des. 2007 11:01 Privat melding

jeg smiler med en flaske Zalo på bilde...slå den liksom..ler

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 des. 2007 11:08 Privat melding

Jesus, det er neppe slik at gutta tenker "OIOI JEG MÅ VISE HENNE AT JEG HAR DE TØFFE SKIA HER, DA BLIR HUN KLAM I HAKKET DA!".

Det er mer snakk om å prøve vise hvem man er gjennom en serie bilder. "Hei, jeg er den type fyr som liker hunder, liker skiturer, skog og mark, båtlivet, og lego". I stedet for å skrive det, viser de det.

Skjult ID med pseudonym lady lø. 8 des. 2007 11:22

Jeg er så enig med deg!!!

Har mistet lysten og kuttet ut mange ganger selv, grunnet tåpelige poseringer med statussymboler.

Men det er nok et tegn på lav selvtillit, har jeg funnet ut, at mennene ikke stoler på at de selv er nok til å fenge interessen, og så pøser de på med statussymbolene sine. Men en Zalo-flaske er ikke dumt, det viser sans for HUMOR, og det elsker vi damer!

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 des. 2007 11:36

Hvorfor er det så mange damer som poserer halvnakne på motorsykkel da ......eller skriver at de har høyskole utdannelse ..........

og du........må være sån og sån :-))

What is the diferent ? Gudskjelov så finne det for en hver smak.....(kvinne 49 år fra Hedmark) lø. 8 des. 2007 12:03 Privat melding

*hmmm....halvnaken på motorsykkel...hadde jeg ikke tenkt på gitt.......får legge meg på pansert i steden jeg da....har jo ikke "sykkel" ...og smiler litt hemlighetsfull*

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 des. 2007 12:25

Flirer!

Du får pokker meg sagt det, Brødmannen! :-)

Skjult ID med pseudonym allure lø. 8 des. 2007 12:28

"klam i hakket" XD

Skjult ID med pseudonym Mr.A lø. 8 des. 2007 12:41

Damer som poserer halvnakne på motorsykkel? Hvem? Hvilken? Hæ?
Ble nesten kla...Ehm....glem det!

(mann 42 år fra Telemark) lø. 8 des. 2007 13:00 Privat melding

Sier meg enig med Brødmannen :-)
En bør vise en serie med bilder, litt av deg selv og ikke så 'photoshopet' at første date blir en nedtur, med litt om livet du lever og interesser du har, mens jeg også tok med et bilde av utstillingskatta til fader'n som advarsel til alergikere - for det er vel 'hele pakka' dere jenter søker...?
Selv utfordrer jeg jenter med bikini/puppe-bilder til å vise meg litt mer av livet sitt, og dumper dem hvis de blir et godt svar skyldig...

(mann 49 år fra Oslo) lø. 8 des. 2007 14:50 Privat melding

@ kvinne... her på sukker er vel også 50 % av damene med en ryggsekk på en eller annen bilde.. kanskje toner den " jeg elsker fjellet" litt ned også ?.. en gang i livet over 1000 meter gjlr en ikke til en Arne Næss

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 8 des. 2007 20:01 Privat melding

Jeg syns det er flott jeg og litt søtt, dersom gutta er litt stolte av tingene sine:=)

og har lyst til å dele det med oss andre.

K

Skjult ID med pseudonym tigerdyr lø. 8 des. 2007 20:57

Syns også det er flott og litt søtt, dersom du er litt stolt av tingene dine og har lyst å dele det med oss andre.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 lø. 8 des. 2007 21:06

synes igrunnen det er fint jeg, at man legger bilder av seg selv der man gjør, bruker tid på, noe som faktisk er viktig for dem i hverdagen/livet.

Det er da vel ikke for å skryte av hva de har materiellt sett, slik jeg oppfatter det ihvertfall, men for å vise hva som interesserer dem, og det bør vi vel være en liten smule interessert i om vi vil finne en partner, bør vi ikke?

disse nakne overkroppene knipset i speilet derimot... vel... jeg skjønner jo at det er litt på samme måte, det er en interesse de har, som antagelig tar mye av tiden deres. Greit å vite, men jeg blir nok dessverre litt turned off av det. Det betyr heller ikke nødvendigvis at man lever så innmari sunt, jeg trener sammen med en gjeng muskelklumper, og i den generelle hverdag, har jeg nok ett minst like sunt kosthold som dem, om ikke sunnere.

Synes på lik linje det er litt flaut med kvinnfolk som flasher mesteparten av hva de har av pupper, trutmunner og liknende, men greia er jo at man viser hva hvem man er og da vil jo de som er interessert i det, ta kontakt, selv om mange kanskje vil synes det er ganske så teit. Det er jo ikke de som synes det er teit, man er interessert i å bli kjent med uansett.

Men, ang menn og bilder ute aktive, legg gjerne med ett eller flere bilder der man også ser hvordan du ser ut, for om det BARE er blury bilder der man verken ser øyne eller smil, så har man jo ikke sjans til å se om der er noen sjarm.