Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr det

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nils lø. 16 jan. 2010 10:54

Mange av jentene under 30 har i det siste kalt seg eller skrevet XoXo eller XOxo eller XOxO i profilene sine.

Hva betyr det? På slutten av 90tallet forsvant helt personlighet som et trekk ved den siste generasjon og alle gjør bare det de skal gjøre for å vise at de er med - Snowboard, salsa, klatring, SV osv osv...men hva er den XOXO som siste del av personlighetutrydding? what is it.

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 16 jan. 2010 10:58

XO betyr vel at de er glade i konjakk?

Selv kan jeg styre meg når det gjelder brunt brennevin :-)

(mann 34 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:05 Privat melding

"Hugs and kisses", enkelt og greit. Har nok fint lite med konjakk og XML-formatet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym O lø. 16 jan. 2010 11:05

I en tid der vi sier (eller skriver ihvertfall; håper ikke folk sier det!) LOL, ROFL, LMAO og så videre, har vi også (tydeligvis) begynt med forkortelser for kyss og klem.

Og det er det XOXO betyr; kyss og klem. Visstnok står Oen for klem, og Xen for kyss.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:07 Privat melding

Har alltid sett på LoL som veldig passivt agressivt eller bittert

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 11:11

Du er med andre ord LoL?

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:21 Privat melding

Jeg er direkte, ingenting passiv med meg din feige faen.

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 11:26

SteinR, du er en interessant fyr..

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 11:27

Må skynde meg å si at det var veldig positivt ment! Før jeg får meg en midt i fleisen!

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 16 jan. 2010 11:31

@ Stein R

Jeg setter større pris på menn som er direkte enn menn med mot tja.... som en spissmus:)

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 11:34

@lilli: mente verbalt jeg da.. de armene der kan jo bære hvem som helst over dørstokken.. drømme drømme..:)

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 11:38

Tror ikke han er mannevond.. bare frustrert over den tiden vi lever i, og alle ektefødte barn av moderniteten.. Jeg vil gjerne bli bært jeg..

(mann 44 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:42 Privat melding

Disse uttrykkene har jo eksistert lenge, men var vel lenge forebehold nerds og geeks, før de ble allemannseie. De fleste av dem kommer såvidt jeg vet fra tidlig elektronisk kommunikasjon hvor man ikke hadde Mb eller Kb overføringer. Dog mener jeg at XOXO predaterer elektronisk kommunikasjon, mente dette var vanlig for kvinnelige stjerner å skrive under autografene. Mener å ha sett ett eller annet kvinne mennneske festet til svart hvit film bruke det.

Meeen, det jeg lurte mest på her var vel hva som er passivt aggressivt eller bittert med LOL?

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:44 Privat melding

Filosofia det jeg mener er at alle har en rett til å si sin mening om en sak som diskuteres uten at noen går på dem som person, og den retten har de også lov til å forsvare uansett hvem de er og hva de mener.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 11:46

Stein: Du er passiv-agressiv i begrepets reneste form. Fremstiller deg selv som pikenes jens og snill gutt, men er en tikkende bombe.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 11:49 Privat melding

Ser dere hva jeg mener, istedenfor å si hva han mener om begrepet som diskuteres, så går han på meg som person uten noen annen hensikt enn å ville ta meg og jeg gir han en sjangse til å skade meg om han vil, ta kontakt og vi kan gjøre opp...hvor som helst og når som helst og du får lik sjangse som meg til å skade meg akkurat som jeg får til å ta deg, og stol på meg om jeg får sjangsen vil jeg gjøre mitt beste.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 11:56

Takk for at du beviser mitt poeng. Litt kritikk, og du blir med en gang truende. Har sett dette utallige ganger. Jeg hadde aldri latt min datter ha noe som helst med deg å gjøre. Det hjelper lite å være selvutnevnt gentleman når man har så dårlig selvkontroll.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:01 Privat melding

Du burde skamme deg om du har en datter som ser opp til deg og du gjemmer deg back skjuldtid for å angripe mennesker som person fordi du ikke makter å ha en mening om en sak.

Jeg har full kontroll og går aldri noen gang over på det personlige før en person går på meg, det er selvkontroll.

Det mestrer ikke du, med andre ord, du er feig og har ikke selvkontroll.

Jeg er heller ikke sint, stort sett alltid smilende blid og kan med stolthet si at jeg alltid har behandlet kjærestene mine veldig godt uten unntak.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 12:05

Jada, du er glad i å fortelle hvor blid og snill du er - men det hjelper lite når du ikke tåler den minste kritikk før du blir truende. Hva om du en dag får en dame som gir deg litt motstand? Hvor snill er du da? Jeg kjenner typen.

Tror alle har forståelse for at man ikke blottlegger navn og bilde når man kritiserer en type som deg. Jeg er ikke interessert i å gå og se meg over skuldra når jeg er ute - bare fordi jeg en gang har gitt deg et uskyldig lite stikk på et diskusjonsforum.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 16 jan. 2010 12:10

@lilli: den der var drøy, unødvedig!

@skjult id: Tror du virkelig @steinR hadde brydd seg om deg om han hadde truffet på deg ute? Jeg tivler på det hvertfall;)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:11 Privat melding

Du forstår ikke, jeg vil aldri oppsøke noen som helst konflikt med deg, men jeg gir deg sjangsen til å gjøre det med meg siden du har noe uoppgjort med meg...det er en sjangse som det er mye stolthet i.

Når det gjelder jenter har jeg opplevd at de blir så sinte på meg at de skriker av fullhals fordi jeg vil se fotball og jeg bare flirer, jeg liker når jenter viser litt følelser og er imot enhver form for aggressjon mot kvinner da de ikke kan styre sine følelser slik som vi kan.

Men ett spørsmål...bare svar om du greier å ta øynene vekk fra hvem jeg er 1sekund, hvorfor må du si noe om meg? hvorfor kan du ikke heller si nei der er jeg uenig, jeg tror heller det viser osv osv? Hvorfor har du den trangen til å ville gjøre andre vondt? hvorfor er det så utrolig vanskelig å bare holde seg til sak? Alt du behøver å gjøre er å si, unnskyld og her er hva jeg mener om det som diskuteres. Men du kan ikke....den store siviliserte mannen som du er, allmektige akademiske majestet...men neida..en enkel ting som å holde seg til sak det blir umulig.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:12 Privat melding

skjult id jeg synes det er trist at de fleste menn i Norge er som deg, totalt blottet for enhver stolthet...ikke rart norske jenter ofte blir forelsket i gutter fra andre land når de er unge jenter ute på tur..plutselig treffer de noen som har massevis av stolthet og viser hvem de er og står for det 100% hele veien ut.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 16 jan. 2010 12:17

Misunnelig?

Skjult ID med pseudonym nostredam lø. 16 jan. 2010 12:19

Er det ikke på tide å ta seg en tur ut døra og finne en strøjobb @Skult ID, idstedet for å sitter her?
@SteinR, du må huske at @Skjult ID bare forfølger jenter som ikke svarer eller vi chatte med ham.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 12:20

Stein: Jeg har da ingen interesse eller behov for å møte deg ansikt til ansikt for å kunne ha en mulighet til å sloss med deg. Sorry, men dette er en type neanderthaleroppførsel jeg holder meg langt unna.

Lashes: Sannsynlgivis ikke, men hvorfor ta sjansen? Jeg fnyser ikke av trusler.

Skjult ID med pseudonym gamedaws lø. 16 jan. 2010 12:22

Syns det er rart at SteinR alltid blir forsvart her inne. Jeg har også sett at han oppfører seg truende i mange tråder. Folk her oppmuntrer jo til dette, virker det som...

(mann 44 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:23 Privat melding

Hvorfor er det slik at alle som har litt mer muskler enn normalt bruker doping? Hvorfor kan ikke folk ha de kroppene de har av hard trening, diett, og i noen tilfeller gode gener?

Ikke det at jeg vet eller ikke vet om SteinR har gjort det, men er bare litt lei av at alle slenger ut den beskyldningen uten å vite helt hva de snakker om.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 16 jan. 2010 12:23

SteinR har i hvert fall evnen til å sette seg selv i sentrum...

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 12:24

Ingen som har beskyldt SteinR for å dope seg her, såvidt jeg kan se.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:25 Privat melding

Homo sapiens sapiens var den rasen som utryddet neanderthalere(Homo neanderthalensis) i Bosnia området, holstens-istiden, de forfulgte dem og tok visse individer av hunnkjønn og drepte menn/barn til det ikke var flere igjen i Europa og bare noen få 100 igjen i Asia.

Kan du i det minste prøve å disse meg på en korrekt måte?

(mann 44 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:26 Privat melding

Oi, det var voksent. LOL

Jeg må snart lære... Do not feed the Trolls! :)

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 12:29

SteinR, din streben etter å fremstå som forumets intellektuelle alibi er virkelig komikk på høyt plan. Du har jo ingen som helst forståelse for enkle språkelige virkemidler.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:29 Privat melding

Jaja han har fått sjangsen, jeg sa min mening om tema og jeg håper trådstarter fikk oppklart det han lurte på og jeg håper alle kan poste her med eller uten bilde/navn og alt mulig og gi hverandre positive elementer om de velger å nevne person og at alle som behandler hverandre godt her med den intensjonen at de vil at alle skal ha det bra eller vil gi et svar uten å gå på noen som helst annet enn sitt mening om tema har en kjempefin helg :)

Ned med mobbere!

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:33 Privat melding

lilli svaret er nei og jeg havner i den kategorien som respekterer alle for hvordan de ser ut enten de er små, mellomstore eller kjempestore og har ingen formening om andres fysikk. Jeg synes det er kjempetrist når noen slenger ut boler til en gutt som trener eller mobber en jente fordi hun har litt ekstra.

Skjultid, det kan godt være det er komikk.

Fint at det morer deg.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:38 Privat melding

Som sagt, alt jeg kan si at det er bare å ta kontakt om du vil meg noe og vil gjøre opp for det som du ikke tåler, hvorfor du hater meg og hvorfor du vil meg noe vondt kan bare du svare på men du får i det minste sjangsen og det er en stor ære.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 12:39 Privat melding

Og når det gjelder olm og olm(het) så er det kuer som tar flest menneskeliv uprovosert "lilli"...så kanskje du kan kneppe igjen din egen dåse litt?

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 16 jan. 2010 12:42

Kan du ikke bare spore opp IP-adressen til skult id og lilli da, SteinR? Da har du jo både telefonnummer og gateadresse på et blunk ;)

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 12:44

Mulig jeg er blind eller sløv, men jeg ser ingen trusler fra SteinR.........

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 12:54

De er jo spredd utover hele tråden, snillguttn. Selvfølgelig ikke direkte, men det ligger jo implisitt i det han skriver. Nå senest til "lilli":

"Og når det gjelder olm og olm(het) så er det kuer som tar flest menneskeliv uprovosert "lilli"...så kanskje du kan kneppe igjen din egen dåse litt?"

Trenger ikke å bruke mye fantasi for å tolke dette som en drapstrussel. Ikke at jeg tror SteinR skal drepe noen, men man bør uansett ikke akseptere denne typen språkbruk.

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 12:58

Sorry mate, jeg har ikke nok fantasi til å se på det som en drapstrussel. Synes ofte folk bør kneppe igjen litt jeg. Særlig her inne. hehe.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:01 Privat melding

Ikke jeg heller...herregud han prøver hardt han der, som en slags insekt i en dødskamp som spreller på ryggen.

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 13:03

SteinR: pass deg nå, det der tolker han garantert som en trussel ;) hehe

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:03 Privat melding

Spiller ingen rolle, han kan bare ta kontakt om han en dag blir en mann.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 13:04

Hun.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:06 Privat melding

æsj

Skjult ID med pseudonym nostredam lø. 16 jan. 2010 13:06

Skjult ID er bare grinete, fordi han ikke fant seg en strøjobb i dag.

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 13:11

Hærreminhatt! Var her inne på sukker for ca ett år siden, og må bare si at jeg er kraftig sjokkert over hvordan tonen har utviklet seg her inne på forumet.. Dette er faktisk en datingside!! Er det noen som i det hele tatt er her for å finne en å bli glad i? Jeg synes sukker.no burde følge litt med på dette!! Kan jo bli mørkredd av mindre.. Hva er det med folk for tiden? Hvorfor er alle så aggressive.. ?

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 jan. 2010 13:12 Privat melding

Skjult ID : Kan du prøve å la være å provosere SteinR, please! Jeg kan ikke akkurat si at jeg elsker SteinR's meninger og ytringer over alt på jord jeg heller, men du går løs på han og hakker på han og tillegger han også egenskaper du ikke vet noe om.

SteinR: Hvis du klarer å heve deg over og ignorere disse dusteuttalelesene fra skjult ID og noen andre her, da er du MANN i mine øyne! :-) Jo mer sint du blir, jo enklere blir både meningene dine og måten du ytrer dem på.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:16 Privat melding

Marini der viser du at du er uenig med meg som i mine meninger og det er akkurat det jeg synes et forum burde være og bestå av, du begrunner det ikke men du sier det enkelt og greit, om jeg er en mann eller ikke i dine øyne blir mer en vurderingssak på individueltstadium med mange faktorer og er ikke direkte drittslenging.

Og jeg er ikke sint eller har aldri blitt det, det er enorm forskjell fra å gi noen en sjangse til gjøre opp og legge det frem på en behersket måte der de kan prøve alt de kan å ta livet av meg fra å klikke, banne, skrike og slå i bordet. Med andre ord jeg er ikke sint og synes de er svært heldige som får en åpen invitasjon til å gjøre opp, det i seg selv er en ære.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 13:21

Er forundret over hvordan virkelighetsoppfatningen er for en del her. Med en gang noen er uenige med SteinR her, så inviterer han dem til å møte han privat. Jeg siterer:

"hvor som helst og når som helst og du får lik sjangse som meg til å skade meg akkurat som jeg får til å ta deg, og stol på meg om jeg får sjangsen vil jeg gjøre mitt beste."

Så er det altså slik at man ikke kan reagere på slike kommentarer uten å bli stemplet som et usympatisk troll. Men ja, det er jo ingenting nytt at mange jenter dessverre vil ha slemme gutter. Det ødelegger for oss andre.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:23 Privat melding

filosofia: er du mørkredd? ;) hehe.

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 13:25

Skjult ID: Det er mange måter å lese det du akkurat siterte han på der... Jeg er temmelig sikker på at han mener det på en helt annen måte enn du tolker det på.... Men mulig jeg bare er blåøyd.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 13:30 Privat melding

Nei jeg skriver om du går på meg som person først skjult id, men det velger du selvfølgelig ikke å ta med...men som sagt om du vil skade meg har du sjangsen og det tilbudet står så lenge jeg lever.

Skjult ID lø. 16 jan. 2010 13:31

Det er jo ikke nødvendig å tolke det han skriver, vel? Han sier jo rett ut at han vil gjøre sitt beste til å skade skjult ID om han får sjansen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 16 jan. 2010 13:32

Vær så snill, ta denne "diskusjonen" et annet sted...

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 14:10

Ja, jeg begynner å bli mørkredd.. så mange sinte mennesker der ute.. hjelp!!

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 14:29

de er ikke sinte, de bare vet ikke bedre ;)

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 16:32

Eller.. de er ikke sinte, bare veldig veldig skuffa :)

(mann 53 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 16:49 Privat melding

Vær så snill å hold dere til tema da:-.Ikke rart vi ikke gidder å snakke her inne.

Mobbing av enkeltpersoner er for meg undermål, og er langt unna det jeg vil at man skal leve etter.
Syntes at SteinR må få si akkurat det som han mener, og vil helt sikkert tro at han respekterer alles andre meninger.
Hallo folkens....lever vi en verden hvor alle er enige? Vi er jo tross ikke i gamle Sovjetunionen. Meninger og ytringer utvikler:)
Men det denne tråden handlet om var forkortelser av ord, og må si at jeg selv heller ikke kan alle disse kodene.

Ha en fin dag.

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 16:51

hehe, godt sagt filosofia :P

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 16 jan. 2010 16:53

http://www.noslang.com/dictionary

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 17:05

@er44: nå er det vel sånn i det virkelige livet også at samtaler utvikler seg i ulike retninger.. noe som gjør dialog spennende.. ikke alltid så lett å holde tråden :)

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 17:12

og igjen er jeg enig med filosofia. Merker jeg ofte er enig med henne :P + at er44 sporer like mye av selv :P

(mann 33 år fra Oslo) lø. 16 jan. 2010 17:12 Privat melding

er44 der du og meg ihvertfall 100%enig, hvem som helst skal ha ha lov til å si sin mening om hvilket som helst tema uten at mennesker skal angripe personens karakter,utseende eller vekt/intelligens og andre personlige egenskaper/trekk som ikke har noe som helst med sak å gjøre og jeg forventer faktisk at folk som ikke respekterer den grunnstøtten er ute etter noe mer enn å diskutere.

Skjult ID med pseudonym filosofia lø. 16 jan. 2010 17:23

@snillguttn: hehe.. jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir, for mine venner er dine venner, og dine venner er mine venner..tralala

@steinR: enig med deg.. det handler om ikke å dømme noen som helst.. FOR-dommer kan vitne om angst og redsel for det ukjente.. det vi ikke har kontroll over.. tror jeg da :)