Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym snop lø. 16 jan. 2010 15:34

Er jeg den enste som ikke har vært i syden og ikke har ønske om det? ....Jeg trenger ikke ha det øverst på lista for å trives på ferie. Turer er koselig både i Norge og Land ellers... Er jeg unormal?? Dame 39 år ;O)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 16 jan. 2010 15:46

Det er jo fordi du ikke vet hva du går glipp av!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 16 jan. 2010 15:53

Går glipp av? For alt du vet har hun hud som ikke trives i sterk sol, eller kanskje hun har flyskrekk. Ikke stort å gå glipp av i såfall. Selv har jeg ikke vært i USA, og har heller ikke noe stort ønske om å reise dit selv om de som har vært der synes det er så fantastisk.... For argument's sake..

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 15:56

Må man prøve alt man ikke har lyst til, for å bekrefte at man ikke går glipp av noe altså?
Hmm. Da skulle jeg fått det travelt

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 16 jan. 2010 15:57

For meg er Syden ikke bare en chartertur i Europa men spennende reiser til Sydlige strøk.
Jeg syns det er synd å gå glipp av uten å ha prøvd :)

Men nei, du er ikke unormal av den grunn!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 15:59

@snop, nei du er ikke unormal.
Jeg liker syden men hater måten man kommer seg dit på, så hvis jeg kunne astralprojisert meg til en strand der nede på to sekunder ville jeg vært der oftere.

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 16 jan. 2010 16:09

Jeg har heller aldri vært i syden. Jeg har intet ønske om å å reise på charterferie.

Derimot har jeg vært 9 ganger på Inter-rail, både med og uten små unger, og har vært i Italia, Kriatia, Spania, Portugal og andre "syden-land". Jeg liker sol og varme, og kan kose meg stort på en fortausrestaurant på en strandpromenade.

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 16 jan. 2010 16:10

Hehe, kokosøster, flyskrekk du å?? ;) Les boken av Alan Carr! Røykefyren. Det hjelper faktisk :)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 16 jan. 2010 16:16

Blondine: Du har vært i Spania og Portugal og andre sydenland, men aldri vært i Syden?
Den skjønte jeg ikke helt...?

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 16 jan. 2010 16:25

snop:

Når du skriver sydenferie slik du gjør, så tenker jeg med en gang på badeferie og slaraffenliv. Og slike sydenturer har jeg bare hatt et par av da jeg var i 20-årene. Ellers reiste jeg en del i Sydeuropa tidligere, men da har jeg sett på det mer som oppdagelsesferier.

Nå kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å ta en chartertur til syden igjen med bading og slaraffenliv. Men jeg klarer ikke å planlegge tur med noen, siden de andre gjerne vil kombinere det med noe mer aktivt i tillegg, mens jeg har mest lyst på en uke med bare bading, varm sol, god mat, vin og sløve kvelder på hotelrommets balkong ;-)

Selv har jeg havnet i den gropen, at skal jeg på aktivitetsferie nå, skal det helst være i forbindelse med en hytte, med vandresko, ski eller sykkel...og da er det like greit å gjøre det i Norge, eller bruke nabolandene.
Leeeenge siden jeg har vært på turer til det "ordentlige" utlandet :-)

Skjult ID med pseudonym snop lø. 16 jan. 2010 16:30

Ja men der jo hygglige svar og få også jo tusen takk for dem =) og frøkna det gir litt mer mening med du sier, har lyst å slippe og følge strømmen til en hver tid... vi blir som gjeng med sauer som gjør som alle andre hehe =) "ironi"

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 16:33

@pusen, nei jeg har ikke det minste flyskrekk.
Men jeg hater å stå i kø og vente og stå i kø og vente og bære og løfte og stresse og stå i kø og vente enda litt mer og mas og kjas og sure svette medpassasjerer.

Skjult ID med pseudonym snop lø. 16 jan. 2010 16:36

ååååååhhhh takk kokosøster jeg skal IKKE til syden hehe ..... Å jeg velger å tro jeg er normal.. ;O)

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 16 jan. 2010 16:39

snop:

Det kommer litt an på hvilken støm og hvilken saueflokk man ønsker å unngå, det ;p

Jeg tror det er langt mer eksotiske steder enn "syden" det er viktig å reise til i dag for å kunne vise til at man er bereist.
Og etter charterfeber-serien som gikk på en eller annen kanal, så har jo alle som tar charterturer til syden nå blitt "noen innmari harry mennesker med generell lav IQ"

Men hadde altså vært deilig å vært harry og hatt lav IQ i en lat og solvarm ukes tid ;-)

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 16 jan. 2010 16:39

@pusen
Litt retorisk formulert den der, da. Jeg har aldri vært på såkalt Syden-ferie, og vet ikke helt hvor Syden er.

Skjult ID med pseudonym ååååååå lø. 16 jan. 2010 16:46

jeg er veldig fornøyd med at jeg er allergisk mot stress:)) for da kan jeg reise rundt uten å la reisen dit være ett ork. en kald pils el en kopp kaffe og bare humre inni meg når jeg iakktar de rødsprengte kjeklete medpassasjerene... reisen er ikke ventetid, men en del av det å reise:))) men til spørsmåler.. tror ikke det er unormalt nei, og så lenge det ikke er ett ønske går du vel ikke glipp av noe heller..
har vært noen ganger på slike turer, koser meg ihjel jeg.. .. men mange andre reiser som er mer fristende etterhvert:) sååå mye å glede seg til:)) innenlands og utenlands, turen blir formet av deg selv...

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 16:47

Syden er et land med paraplydrinker og masse kvapsete vinterbleke skandinaver som krangler om plassen på stranda.

Neida, "klassisk" syden-tur er helt greit det (når man først kommer frem), og herlig med sånt slaraffenliv som frøkna beskriver. Men det var den reisinga frem og tilbake. Usj. Pes... jeg bruker to dager bare på å riste av meg irritasjonen og komme på hva det egentlig var jeg skulle gjøre. Slappe av ja. Og to dager senere er det på'n igjen. Drar jeg på sydentur må jeg MINST ha to uker der.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 16 jan. 2010 16:48

@Blondi Et sted syd for Sinsenkrysset vanligvis.. Mange steder å velge mellom ;-)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 16:49

@ååååååå, får man kjøpt en sånn dings som automatisk gjør en immun mot det stresset som man til enhver tid er omgitt av på vei til og fra sitt reisemål? :o) *vil ha*

Skjult ID med pseudonym ååååååå lø. 16 jan. 2010 17:18

hehe beklager kokosøster:) hva skulle jeg humret av da? neida, det å være makelig anlagt kan innimellom ha sine fordeler vettu;)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 17:35

Jeg er makelig anlagt. Mitt mellomnavn er makelig. Var jeg mer makelig ville jeg vært død. Men jeg må kanskje anlegge meg en evne til fandenivoldsk skadefryd som utklasser min iboende lett-tente irritabilitet *mumle*

Å, vi lever alle under pisken

Skjult ID med pseudonym snillguttn lø. 16 jan. 2010 17:49

Er jeg den eneste som reagerer på "syden er et land" ?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 16 jan. 2010 17:55

Tja. Du er muligens den eneste som tar det bokstavelig?

Skjult ID med pseudonym ååååååå lø. 16 jan. 2010 18:07

forskjell på makelig og lat.. makelig er å for meg ikke gidde ligge arbeid i ting som ikke trengs.. eller som kan gjøres om til lek..prøve å gjøre kjedelige ting litt mer gøy og hele tiden finne noe som er bra i det uansett. prioritering det hele:) men så er jeg veldig priviligert, og ser ikke den pisken overhodet...men kommer vel der etterhvert jeg og.. men foreløpig er jeg visst ikke "helt inn" og merker ikke noe til den berømte tidsklemma:)..
vel tyrkia er et land og samtidig syden:) iallefall for meg... så både ja og nei, kommer ann på hvordan du leser den det @snillgutt:))
Ja kokosøster er egentlig ikke noen kunst, muligheten er der:) med humor og god musikk kommer vi langt selv når vi står i kø..

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 16 jan. 2010 18:43

Syden for meg er sydover... og innebærer mange land! Charterferie er for meg ikke en harrytur. Blir det noe annet om man flyr med rutefly til Tenerife og leier seg inn på hotell?

Jeg har ikke noe imot å være hverken harry eller ha lav iq, da er jeg i såfall i godt selskap, og kunne godt satt meg på et fly i morra til gran canaria og sløva der en uke. Paraplydrinker er ikke så fælt heller.. :)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 16 jan. 2010 21:48

Man drar vel dit man ønsker? Kjenner mange som heller drar nordover eller litt østover/vestover som ikke er så beriket med sol og varme. Det er da helt i orden. Gjør det! Du er ikke unormal for det.

I samme slengen kan jeg selvfølgelig nevne at jeg drar motsatt vei, altså til "Syden". Ikke så mye jeg blir provosert over men de som gjør den klassiske sydenturen til noe negativt er en av de. Man trener da ikke henge med på all den klassiske reiseleder/utflukter/party-greiene som arrangeres. I mange tilfeller ser jeg bare guidene i det jeg går av flyet og når jeg kommer tilbake til flyplassen når ferien er over. For meg er det likeens med å bestille fly og hotell på egenhånd.

En liten observasjon her er jo at det er mange av damene som har skrevet i tråden som ikke hadde passet meg i det hele tatt. Orker ikke ha med ei dame som bare stresser og ojer seg på turen til. Dette er en del av ferien som jeg foretrekker å nyte. La de som vil stresse, jeg ser på i harmonisk ro. Jeg vil ha ei dame som ikke stresser!!!