Alle innlegg Sukkerforum

Bilder og interesser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 17 jan. 2010 12:19

Jeg har en teori om at valg av bilder i albumet ikke alltid gjenspeiler interesser.

- Hvis du er reiseglad legger du ikke ut bilder foran Eiffeltårnet eller pyramidene
- Hvis du liker deg på fjellet legger du ikke ut bilder fra Besseggen
- Hvis du liker deg på byen legger du ikke ut cosmo-bilder
- osv.

Husker i hvert fall ei jeg hadde en liten håndfull dater med før jul. Hun var veldig glad i friluftsliv, og nesten hver gang jeg sendte en SMS skrev hun at hun var eller var på vei til et eller annet sted i Oslo-marka. Og det gikk ikke frem av profilen, ingen reklamebilder for Stormberg og bare de vanlige glosene om at det er ålreit med en tur ut i skauen.

Det er et eller annet med at det som er dagligdags for deg kanskje ikke er det du vil skryte mest av?

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 17 jan. 2010 12:30

Mulig du er inne på noe zoid. En livsstil blir jo gjerne til ved at man gjør ulike ting uten å fokusere eller tenke så mye på det. Det er liksom bare "sånn det skal være." For min del blir jeg ofte overrasket eller litt oppgitt når tilbakemeldinger fra ulike folk er "Å, så flink du er til å trene!" eller "Jammen er du sprek!" når jeg har svart på hva jeg har gjort den eller den dagen (har da gjerne vært og besøkt et eller annet fjell i Bergenstraktene). Tilbakemeldingene er jo bare positivt ment, men det blir helt mismatch i forhold til at dette fjellgreiene ikke har noe som helst med prestasjon eller flinkhet å gjøre, men alt med "slik er det bare" og hva jeg føler for å gjøre. Vil ikke ha skryt for det, for da fjernes fokuset fra hva det betyr for meg /opplevelsen til at "man skal være flink og sprek"...

Skjult ID med pseudonym sissi sø. 17 jan. 2010 14:50

Hehe. Ja har sett mange profiler der det virker som man skal gi et inntrykk av noe som egentlig ikke er sånn.
Men har også sett profiler der det kryr av bilder fra turer i fjell og fjord og greier, og der det også fremgår at dette er noe som er en veldig viktig del av livet og fritiden til vedkommende, og at det er viktig å finne noen som deler dette, så .. det gjelder vel ikke alle

Skjult ID med pseudonym kit sø. 17 jan. 2010 14:57

Du er nok inne på noe, en vil vel formidle glansbildet.

Jeg har bitt meg merke med at det er veldig få som har bilde av seg selv i sofaen foran TV-en. Likevel er de veldig oppdaterte på hva som blir sendt... Selv har jeg ikke bildet av meg mens jeg trakasserer forumet, selv om jeg til tider bruker mye tid her :)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 17 jan. 2010 15:15

Tror jeg skal ta masse bilder av meg selv i sofaen foran tv`n, med pc`n i fanget :P

Skjult ID med pseudonym oy sø. 17 jan. 2010 15:42

For å vise hva du IKKE gjør så mye av, etter teorien her? ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 17 jan. 2010 15:44

Jeg gleder meg til Zoids samlede tolknings-/teoriverker kommer ut :)

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 17 jan. 2010 16:05

folk er ulike og gjør ulike ting. er dermed uenig i at det kan utledes en generell teori om folk bildeprefranser vs. aktiviteter på på bakgrunn av spesiell dateopplevelse.

hva har du til dessert idag?

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 17 jan. 2010 18:49

@TS
Jeg har selv tatt bort fra profilen min at jeg trener ganske mye.Dette fordi jeg fikk mye "pepper" . Folk var så lei av alle profiler som var aktive hele tiden...mente det var skryt..
Så nå står det ingenting om det der...(men jeg trener jo like mye.) Men nevner det ikke noe særlig lenger da det tydeligvis skremmer mange...og det er jo ikke meningen:)

Skjult ID med pseudonym Snorre sø. 17 jan. 2010 18:52

Jeg hadde noen dater med ei dame som ikke reklamerte for Stormberg eller noe, men da vi startet å snakke litt skrøyt hun av hvor mye tid hun brukte i mark og skog, og hvor glad hun var i skiturer både langrenn og alpint og gåturer. Flott, tenkte jeg, jeg liker jo en skitur eller to selv. Orker ikke sitte hjemme hver forbanna kveld.

Så begynte vi å treffes, jeg foreslo en tur ut nå og da for å variere litt, bli litt kjent på andre arenaer enn hjemme. Men, neida hun ville alltid bare sitte hjemme og proppe seg full av sjokolade. Film, middag, sjokolade, sofatjeneste - det var alt det gikk i hele tiden.

Jeg gikk lei.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 17 jan. 2010 19:05

Jeg sier ikke at det er noen allmenn lov, men jeg tror faktisk at det gjerne er slik at man, dersom man har et avslappet og lystbetont forhold til en fritidsinteresse, så forsøker man ikke å fremheve det fremfor alt. I tillegg tror jeg at det da er lettere for meg å bli med på det og kanskje være med å utvikle noe man har felles - da ligger ikke det i bunn for førsteinntrykket man har av den man tar kontakt med. Selvsagt innenfor rimelighetens grenser...

Skjult ID med pseudonym Turdame sø. 17 jan. 2010 20:30

Hva med å begynne å legge ut bilder hvor man ser pen ut, gutter? På guttas profiler er det veldig mye toppturbilder med hjelm og solbriller i kombinasjon med fyllebilder tatt med dårlig mobilkamera og med et høyt hevet glass foran halve ansiktet! Gi oss noe bedre å se på!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 17 jan. 2010 20:31

@Turdame
Det gjelder ikke bare menn, skal du vite...