Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Horten ti. 19 jan. 2010 16:34

ÅÅHH Nå kom jeg på en fin historie!! Jeg bare MÅ fortelle!!

Jeg har vært snorkeoperert. Og operasjonen virket , i ca 10 dager. Turde jo ikke snorke for det gjorde VONDT. :)

Skal IKKE dra noen flere detaljer rundt det der sånn bortsett fra å nevne at den gangen jeg var inne for å undersøkes (noen år siden da) så satte de på meg fin hvit plastledning inn gjennom nesa og halveis ned i halsen og en annen dings med hvit plastleding under munnen for å sjekke om det kom luft der. Alt sammen ledsaget av lekker hvit sykehusteip. Hver ledning gikk langs kinnet og OVER øra før den forsvant ned under snippen der den var koblet til en kostbart-utseende greie i metall og glass. En sånn diskret liten sak på størrelse med en liters kartong med melk. Den var jo OGSÅ selfølgelig teipet fast etter alle kunstens regler midt på brøstet for jeg skulle jo SOVE med alt dette utstyret på da og da de hadde fått på plass alt var klokka vel sånn 1730 tror jeg. Truru jeg var bærre lækker med alt det utstyret på eller? Hadde booket meg inn på et hotell i drammen så dro dit for å prøve å få meg litt søvn innimelleom alt avlesningsutstyret.

Nuhvel

Den kvelden var det landskamp i fotball mellom norge og england!

For den uinvidde betryr dette at offentlig puber og hoteller er STAPPFULL av tildels fulle nordmenn eller engelskmenn som enten er på gråten, eller ekstatiske.

Så dar vasser man da inn. Og må gå GJENNOM tv stuen, FORAN tvn i et rum FULLT av de før nevnte mannfolk i varierende faser av ekstase siden norge ledet..

Det ble HELT TYST!! Den berømmelige knappenålen kunne hatt gjesteopptreden!

Så delte den før så ekstatiske mengden seg i to, og som Moses gikk jeg verdig gjennom en full sal full av måpende menn med skjerf og ølglass... Og åpnet heisdøren (takk GUDENE for at den var nede!!) og forsvant oppover til de øvre gemakker....

jaja. :) Bare noe jeg kom til å huske på nå da... :9

Skjult ID med pseudonym Hofingen ti. 19 jan. 2010 16:54

Artig historie det da :D

Skjult ID med pseudonym ...! ti. 19 jan. 2010 16:59

...men det virka bare i ti dager?

Jeg hadde en svoger som ble snorkeoperert, to ganger tror jeg, men det funka ikke på han.
Har heldigvis ikke dette problemet selv.

Skjult ID med pseudonym Horten ti. 19 jan. 2010 17:05

Ble operert to ganger. Problemet med sånt er at det som kuttes vekk enkelte ganger faktisk vokser ut igjen. Så andre gangen kutta de drøvvern også for godt mål og renska ellers godt opp der inne... Ble operert med laser siste gangen...mmm Uforglemmelig. De som har hørt gutta som sveiser kjenner den lyden som kommer idet de starter å sveise.. zzzzzzGONKZZZZZZZZZ også lukta det bacon! Hadde fått lykkepillen både foran og bak så jeg bare flirte og ble småsulten.. Egg og bacon ER jo ellers favoritt retten da!!