Alle innlegg Sukkerforum

Aldri svar - hva er det jeg gjør feil?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 11:09 Privat melding

Nå vil jeg gjerne ha en ærlig tilbakemelding her. Hva er det som er gærent med profilen min? Jeg har hørt at det er mange menn som opplever at de aldri får svar på mailer, men fra jente-hold har jeg latt meg fortelle at de fleste opplever det motsatte: så stor pågang at de ikke orker å svare alle. Det er altså ikke tilfelle med meg. Tvert imot. Nå vet jeg godt at jeg ikke akkurat er noe fruktfat, men så ille ser jeg da ikke ut likevel?

Med ujevne mellomrom forsøker jeg å maile noen jeg finner interessante - og bare så det er sagt: Jeg pleier å styre unna de smellvakre. Jeg kjenner da min besøkelsestid og prøver å være en smule realistisk. Men uansett hvem jeg mailer så skjer ett av to: I de fleste tilfellene får jeg ikke svar i det hele tatt. (Og ja - jeg følger med på "siste besøkende". Jeg ser at de har vært innom og kikket på meg.) I noen få tilfeller får jeg svar, men da med innhold: Beklager, men nei takk. Noen begrunner dette med at de akkurat har truffet en dame som er såpass interessant at de vil forfølge dette videre. Det pussige er at disse profilene blir stående uforandret - gjerne i uke etter uke - uten noen som helst form for "oppdatering" på at de muligens har truffet kvinnen i sitt liv.

Jeg kan ikke begripe at det skal være så fordømt vanskelig å få napp. Jeg vil ha kjæreste! Alt jeg ber om er en noenlunde oppegående fyr med sunne interesser som bor innen rimelig avstand fra meg selv. (Med "oppegående" mener jeg en som blant annet kan stave.) Er det slik at majoriteten av brukere her inne har dannet seg et bilde av en kjæreste med utseende som en supermodell, og at alle vi andre blir veiet og funnet for lette?

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 9 des. 2007 11:19

Dette blir jo ikke så hjelpsomt, men jeg synes profilen din ser fin ut. Pene bilder, ironi, dybde og den er passe seriøs! :o) Skjønner ikke at du ikke får meldinger på den? :o) Bekrefter vel bare at menn er litt rare noen ganger? :o)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 11:58 Privat melding

Heisann...

Tittet på profilen din jeg da... (fikk masse tips om og endre mitt eget profil bilde og det vil jeg tipse deg om også..)
Det er kanskje litt mye - men husk alt er en smak sak..

Men bildet tatt av deg i nesten profil hadde jeg tatt bort - det gjør deg ikke rettferd.... Vinkelen er ikke helt super.. (driver og tar litt bilder sånn på hobby basis og hadde tatt det bort...) Ikke meningen og fornærme deg....

Synes selv det ikke er lett alltid på nettet men det et muligheter for oss alle tror nå jeg da... Her er det faktisk slik at man må danne seg et bilde av den man titter på med bilde og en skriftlig profil....

LYKKE LYKKE TIL...

Klem Cino

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 12:07 Privat melding

Hei Cino.
Jeg kunne selvsagt tatt bort profilbildet og dermed "kamuflert" at jeg har ørnenese. Men er det så lurt da? Hvis jeg får napp og det ender med en date, vil jo fyren oppdage at jeg har stor nese uansett - og kanskje for sent?

Jeg skal tenke på det. Jeg har andre bilder som kanskje får meg til å se "penere" ut. Men samtidig er jeg redd for å poste bilder som fremstiller meg som penere enn jeg faktisk er. Bilder kan absolutt lyve.

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:08 Privat melding

Egentlig synes jeg at menn på din alder bør svare, men jeg synes dette var litt leit å lese å jeg våger meg. Profilen din viser en smart og kreativ dame som virker snill. Bildene er ok men kankje du skulle ta noen hverdagsbilder? Kanskje du kan si mer om hva du leter etter? Jeg vet ikke for jeg liker profilen din. Jeg svarer uten pseudonum slik at du kan lese min og gjøre din egne refleksjoner. Hva med å melde deg på nyttårsfest? Da møter man mange mennesker og sikkert veldig moro.

Til dere menn som kunne tenke dere en date med Tårnsvalen- TA KONTAKT


(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:13 Privat melding

Profilbildet ditt utad er det med flaggene... ;o) Det synes jeg er litt mye....
At du har en nese som er litt stor er jo noe av ditt særpreg og ikke noe du skal skjule.. Men et bilde tatt forfra viser jo også dette. Du er jo en utrolig flott jente.... Som Zhair skiver hvor er hverdags bilde av deg evt?? Der du synger synes jeg var flott... Viser også en side av deg som er wow.....

Legg inn ulike bilder slik som du har i albumet ditt..... Da kan du vise dine ulike sider...

Uansett lykke til..

Cino

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:17 Privat melding

Enig med Cino jeg ville også fjernet flagg og trukket frem sang!

Jeg ble litt intressert i det du skriver om vill fantasi- hva består den av?- burde du skrive mer om det?

(mann 40 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:18 Privat melding

Generelt kan man vel si at man bør ta kontakt med ALLE de man synes virker interessante, og det gjelder både for menn og dame; noen bomskudd vil det bli(kanskje mange), men det må man bare regne med her også. Hvor og hvordan man treffer den virkelig spesielle er det ingen fasit på, men det jeg observerer er at det funker for mange andre å finne seg noen, så da er det vel håp for alle andre og, gjelder bare å ikke stresse for mye med det, da risikerer man bare frustrasjon. Lykke til uansett:)

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:19 Privat melding

Jeg synes du er flott, jeg, Tårnsvalen - men jeg er kanskje litt partisk, siden jeg faktisk vet hvilken fantastisk person du faktisk er ;o)

Det hadde egentlig vært interessant å høre hva menn sier om dette...

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 12:25 Privat melding

Og jeg synes Valkyrien er fantastisk! :-) Særlig i bikini på luksushotell. ;-)

Nå har jeg byttet ut noen bilder. Bedre slik?

Skjult ID med pseudonym Kandolor sø. 9 des. 2007 12:25

@ Tårnsvalen: Ingen andre råd enn de som allerede er kommet fra Cino , Mr.A. & Zhair :)
Jeg også likte profilen din, men tenkte på de samme tingene som er nevnt.
Du virker som en flott, varm, morsom dame med dybde og som jeg tror undervurderer utseendet sitt! :)
Synes du er flott jeg! (Hadde jeg bare vært eldre og mann, så...) ;) Nydelig hår også!
Eneste (som nevnt) Flaggbildet får meg litt til å tenke "nordmenn i syden" ;)

@ Zhair: Bare et obs: Hvis Tårnsvalen (og andre kvinner...) skal få sett på profilen din så må du åpne for at de med match under <70 kan få se... (upraktisk dette...skulle vært slik at de hadde vært automatisk åpne for de av samme kjønn) :)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 12:27 Privat melding

Fint bilde..... ;o)

klem M

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 12:32 Privat melding

Og jeg synes Valkyrien er fantastisk! :-) Særlig i bikini på luksushotell. ;-)

Nå har jeg byttet ut noen bilder. Bedre slik?

Skjult ID med pseudonym Zhair sø. 9 des. 2007 12:40

@Kandolor

Takk, skal åpne for det nå!

(kvinne 47 år fra Buskerud) sø. 9 des. 2007 12:57 Privat melding

Mennene her ER rare! Synes du har en kjempefin profil jeg. Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym fremmed sø. 9 des. 2007 13:27

@Tårnsvalen

Ikke noe å si på profilen din ,du er morsomt ,varm , dyp og alldeles helskjønn men kansje du sikter deg inn på feil menn når du
tar initiativet :-))

mvh

Skjult ID med pseudonym fremmed sø. 9 des. 2007 13:28

Mvh. en mann

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 13:39 Privat melding

Angående hvem jeg sikter meg inn på: Jeg pleier å satse på menn som matcher fra 85 (helt noe høyere) poeng og oppover med meg - altså menn som en i utgangspunktet skulle tro hadde en del felles med meg. Når jeg skriver en mail er det fordi jeg finner en som har interesse for musikk (som er hovedinteressen min) et sympatisk utseende uten å være skremmende vakker (fordi de skremmende vakre oftest går for minst like vakre partnere, og dessuten ofte (men ikke alltid) har en tendens til å være litt overfladiske). Med andre ord: Jeg tror ikke jeg selv at jeg sikter for høyt. Likevel hører det med til sjeldenhetene at jeg blir påstandert noen setninger i form av et svar. De fleste gidder ikke engang såpass, selv om jeg altså ser at de har vært innom og kikket på meg.

Og er ikke det egentlig en skrekkelig uting, forresten? Jeg mener: Hvor mye koster det å taste et par setninger med et hyggelig avslag? Jeg svarer alle. Uten unntak. Men så har jeg jo heller ikke så vanvittig stor pågang at jeg ikke har tid til såpass.

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 13:40 Privat melding

"påsPandert" skulle det være ... (Sa hun som forutsetter at menn skal være i stand til å stave noenlunde riktig.) ;-)

Skjult ID med pseudonym jeebus sø. 9 des. 2007 13:40

Sukker.no kan være ganske brutalt. Mange bruker det for "shoppe rundt". Menn på 40 vil ha damer på 32. Jenter på 30 blir sjekket opp av bad boys på byen, men har sukker som en ekstra mulighet, i tilfelle. Dette er for å sette det litt på spissen.

Jeg har også tilgode å møte ei jente her som ikke ikke er fra før involvert i en gutt, på den måten at de er i et "av og på" forhold, akkurat blitt slutt,men fremdeles følelser eller at de har et par gutter i stallen, fordi de er usikre. Om jenter har det samme problemet med gutter, må jentene svare på.

Når det er sagt, jeg synes du har en bra profil, tårnsvalen. Hvis du følger et par av tipsene ovenfor her, har du gjort alt i din makt, og sjansene dine burde være store for å finne det du leter etter :)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 13:44 Privat melding

Hei...
Alle opplever dette med og ikke få svar... Selv om man har fått hjerter eller ikke.. Mange her inne er tittere...
Som jeebus sier det kan være ganske brutalt men jeg er enig i at man BØR svare om ikke annet for og si "takk- men nei takk".

Ønsker alle som er i samme båt som meg selv lykke til... Det ordner seg velger jeg og tenke...

Klem Cino

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 9 des. 2007 13:47 Privat melding

Det med alderspreferansen er det ikke tvil om at stemmer på mange. Jeg blir litt matt. Jeg synes for eksempel at en fyr på 46 måtte være temmelig ideelt for meg, men jeg har ofte følelsen av at 46-åringen betrakter MEG som for gammel!!! Han har sett for seg en jente i begynnelsen av tredveårene. Hvilket vil si at jeg må opp mot 55 år og eldre for å bli betraktet som attraktiv, og ærlig talt ... det er ALT for gammelt for meg. Da er han faktisk nærmere foreldrene mine i alder enn meg.

Jeg er i utgangspunktet ikke på leting etter en fyr med voksne barn, men en med barn i samme alder som min egen sønn. En som er i noenlunde samme livssituasjon som meg.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 9 des. 2007 13:52


Min erfaring er at aktivitet er viktig. Selv om en får mange avslag (eller ikke svar) så er det bare å stå på videre. I det siste har jeg kun vært aktiv her på forumet uten å engasjere meg så mye i det å skrive meldinger. Resultat: 0 meldinger på de siste 3 ukene (bortsett fra noen med kun praktiske opplysninger).

(PS! Jeg vet jeg har en kjedelig profil og den kunne vært så mye bedre, men lar den være...hehe)

Lykke til tårnsvalen :-)

Skjult ID sø. 9 des. 2007 13:54

Jeg er ike helt enig i det med alder.
Jeg er selv i midten av førti årene og har vært både sammen med, og truffet jenter som er bitte litt eldre enn meg.
Flotte jenter som absolutt kan konkurere med langt yngre jenter.
For meg betyr ikke alder noe. Alderen sitter i hode.
Lykke til med nye fine bilder.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 9 des. 2007 14:04 Privat melding

Jeg har fulgt med i forumet en tid, men ikke vært aktiv. Morsom lesing, og jeg ser dere hadde en vellykket fredagshappening:)

Jeg synes du har en alle tiders profil Tårnsvalen, passe humoristisk og passe laidback. Jeg ville nok merket meg den om jeg var kar.

(mann 58 år fra Oslo) sø. 9 des. 2007 16:43 Privat melding

tårnsvalen, synes profilen din er fin. Foretrekker heller jenter som er "godt voksne" enn de som ikke er eldre enn at de kunne vært dattera mi. At majoritetet er ute etter en kjæreste lik en supermodell tror jeg vel ikke, men noen er vel litt fristet til å sikte litt høyt da "utvalget" er så stort. Har sendt noen mailer selv som jeg ikke har fått svar på, får håpe det er de som har så stor pågang at de ikke klarer å svare på alle, he he.. :0) Har fått et par mailer fra noen jenter i slutten av 20åra som det kommer frem er bosatt i Russland og Ghana som jeg ikke har svart på, mistenker at de har andre hensikter enn det sukker er tiltenkt.
Ellers så er jeg helt enig i at man bør svare på all post man får, om den er interessant eller ikke.

cino, fulgte litt med på tråden med treff på Cafe Con bar, artige innlegg, regner med dere hadde det morro. Var opptatt den kvelden, men hvis det blir en oppfølger kunne jeg tenke meg å bli med neste gang.