Alle innlegg Sukkerforum

Hva er "regelen" egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 18:17

Vi er jo alle her inne for å møte spennende personer og kanskje en man kan finne noe spesielt med. og på veien flørter man jo en hel del, dater og har kontakt med forskjellige menn. Som singel jente har jeg jo også andre single guttevenner som jeg flørter med, går på kino med og spiser ut sammen med når det passer seg slik.

Men de jeg har møtt frem til nå er jo egentlig bare gode venner som av en eller annen grunn ikke er kjærestematerial.

Når man da treffer en her inne som man begynner å skrive med. Og man merker at det blir oftere og oftere kontakt. Man går over til msn og kanskje til sms. Hva er da "regelen" . Er det da greit at man flørter og har kontakt med flere?

Jeg er jo lite opptatt av hva en gutt gjør fordi jeg ikke er en særlig sjalu person. Om han dater jenter mens han har kontakt med meg og ennå ikke møtt meg synes jeg egentlig er helt greit for dagen vi møtes og det klaffer for begge vil det jo falle seg naturlig etterhvert å avslutte kontakt med andre. Men jeg har noen ganger merket at gutter gjerne vil vite hvor mange andre gutter man har kontakt med og det synes jeg er litt rart å snakke om. Synes det er litt privat egentlig jeg.

Hvordan gjør dere dette? Kun kontakt med en og en? Eller hva er det beste tipset her egentlig? Og hva sier man til gutter som vil vite om de er de eneste? kan jo ikke lyve heller...HALLO det snør jo pene menn her inne....

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 21 jan. 2010 18:28

Syns siste setningen din var den beste i hele innlegget @pike! :D At det snør pene menn her inne var helt nytt for meg.. Men det er vel årstida for det da!:)
Jeg har selv en formening om at jeg ønsker å date jenter en for en - syns rett og slett det er slitsomt følelsesmessig å forholde seg til flere på en gang. Da tror jeg for min del det hadde blitt mer "shopping"! Men det har vel også noe med at enkelte jenter her inne blir mer nedsnødd av pene menn enn omvendt.... hehe

(mann 48 år fra Oslo) to. 21 jan. 2010 18:46 Privat melding

Er vel ikke noe problem, så lenge man er monogam når det begynner å bli seriøst. Blir smådumt å være sjalu på andre når man bare forsker lit for å finne en evt. partner.

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 21 jan. 2010 18:49

Jeg synes en i gangen er best.

(mann 49 år fra Vestfold) to. 21 jan. 2010 18:56 Privat melding

Jeg er heller ingen sjalu person, men selv holder jeg meg til ei om gangen om det kommer til dating, skal jo holde tankene i orden også :P

Skjult ID med pseudonym CCL77 to. 21 jan. 2010 19:03

Det er best å skrive med ei om gangen synes jeg.. Sender ikke ut noen nye mailer selv i alle fall.

Synes det snør med pene jenter her inne og ;).. Synd at avstanden er så stor i mange tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 19:04

Men da spør jeg... hva er en date? mange av mine guttevenner som tar meg med ut på middag og vi begge vet vi KUN er venner men som kaller det en date?

Gråtass: egentlig regner det jo menn.... men er jo ikke sesong for det nå ...derav snø... er det forresten du som er gråtassEN?

Skjult ID med pseudonym NyBruker to. 21 jan. 2010 19:07

Jeg spurte om det samme da jeg var helt ny her for en måneds tid siden.. Personlig synes jeg det er helt greit å date flere på en gang, man merker jo selv når det blir så seriøst at man kun holder seg til ei. Personlig ville jeg aldri spurt ei jente om hun dater andre, og det er flere grunner til det. Jeg interesser meg ikke i hvem hun dater, jeg har ikke noe med hvem hun dater og jeg har ikke lyst til å stille et spørsmål hvor jeg føler at jeg kanskje presser jenta til å fortelle en hvit løgn eller noe. På samme måte foretrekker jeg å ikke bli spurt om jeg dater andre selv. Det jeg derimot kan finne på å spørre om er om hun får mye respons her på sukker, men det er egentlig mest på grunn av at jeg er nysgjerrig på kjønnsrollene her inne..

(mann 48 år fra Oslo) to. 21 jan. 2010 19:07 Privat melding

Date vel egentlig et møte med en person i håp om at det skal bli noe mer ut av det, en middag med venn er vel ikke en date - selv om det ofte betegnes som det i Norge.

Skjult ID med pseudonym MissMe to. 21 jan. 2010 20:23

Jeg har også vært borti menn som har reagert når jeg har svart bekreftende på spørsmål om jeg har kontakt med flere, FØR jeg har møtt dem! Syns det blir litt rart, for jeg vet jo ikke om vi finner tonen ansikt til ansikt selv om vi flørter på chat. Jeg er jo helt ærlig hvis de spør, syns det er bedre enn å lyve om det. Syns ikke det er noe galt i å date flere heller (om det ikke går så langt at vi hopper til køys), det er jo først da jeg får en indikasjon om personen er aktuell eller ikke.

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 21 jan. 2010 20:32

Jeg har da vært på den slags dater du nevner @pike med noen få jentevenner, men kaller det da gjerne en vennedate! ;)
Og hvis du lurer på hvem jeg er så får du sjekke det ut @pike!:P

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 20:35

gråtass: hehe skal gjøre det... men jeg er jo ennå anonym her inne og vil gjerne holde det slik en stund til... :) *listerseginnpåprofilentil.....*

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 21 jan. 2010 20:36 Privat melding

Tror ikke du trenger å tenke på om det er noen "regler"... Den dagen du finner noe intressangt nok vil det ordne seg av seg selv .. da vil du ikke treffe andre, bare han :o)

Skjult ID med pseudonym filofax to. 21 jan. 2010 21:23

".HALLO det snør jo pene menn her inne....". Greit å vite at det er nok å være pen for å få kontakt med damene her inne da ;)

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 21:30

filofax: skrev jeg noe sted at det KUN var nok å være pen?

men ærlig talt når man tydeligvis kan få BÅDE pen OG morsom OG sporty i en pakke ...hvorfor i all verden skal man velge bort den pakken? GLISER

Skjult ID med pseudonym filofax to. 21 jan. 2010 21:32

Vel, når du nevner pen som eneste ting, regner man jo ikke med at det er det minst relevante for deg. Thats it.

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 21 jan. 2010 21:36

Enig med @filofax! Hadde vært bedre å skrevet at det snør ned med morsomme menn her inne - godt kledd for en topptur!!:)

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 21:43

Poenget mitt var vel å få svar på hva man burde gjøre: date en eller flere?

og jeg har fått et svar her av smily som jeg faktisk tar litt til meg... det på slutten av innlegget var vel mer ment som en morsom greie... synes det er flott at det snør ned med pene menn her inne jeg... det er jo til tider som å sitte og bla i et magasin fylt med modeller... hehe... kan like det jeg... men han jeg skal date må nok ha mer enn KUN det å være pen på et bilde....

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 21 jan. 2010 21:44

... hva med å si at det snør "fine" menn her inne, da? :-)

Det er jo ikke alltid så lett å vite hvilket adjektiv man skal bruke, men jeg tror egentlig at @Pike prøvde å komme med et kompliment til dere menn her inne ;p

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 21 jan. 2010 21:50

Og jeg synes heller ikke det er på sin plass at en mann spør om jeg har flere jeg taster med her inne. Jeg svarer selvfølgelig helt ærlig når han spør, men jeg lurer også fælt på hvorfor han har behov for å vite det. Det blir litt klamt for meg, faktisk...

Skjult ID med pseudonym Pike to. 21 jan. 2010 21:52

frøkna: thnx...:) og jeg føler det også litt klamt... litt sånn kontrollfreakfølelse....

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 21 jan. 2010 22:03

@frøkna: jeg syns det var kjempepositivt skrevet av @pike at det snør pene menn, men hadde vært enda bedre hvis det snødde klovner her inne for min del! Da kunne jeg greit ha strøket meg av lista.... Og hva er forresten en pen mann eller dame - ganske individuelt slik jeg ser det! :)

Skjult ID med pseudonym filofax to. 21 jan. 2010 22:03

Jeg har aldri spurt jenter om de skriver med, og/eller dater, andre. , MEN ei jeg skrev med/datet sa hun ikke engang skrev med andre her inne, helt uoppfordret. Hun sa det ganske tidlig også, faktisk. Husker ikke hva jeg svarte, men noe i de baner av at jeg ikke har noe med det. MEN når hun da er pålogget 24/7 så får jeg vanskelig for å tro på det. Kan jo være hundre grunner til at hun er pålogget, er klar over det. Jeg hadde faktisk foretrukket om hun ikke hadde sagt noe som helst om saken, for jeg har virkelig ikke noe med det.... OG det kunne jo være en oppfordring til at jeg skulle si det samme, men jeg lyver da ikke.....

Jeg synes dette er en privatsak, og jeg vil tro det er mer unormalt enn normalt å kun maile med en av gangen her inne... Ingen som har spurt meg heller, så sånn sett har jeg vel truffet de rette jentene for min del.... Man bør ikke bli "sjalu" før man i det hele tatt blir sammen.... Mener jeg da.

Skjult ID med pseudonym mmm to. 21 jan. 2010 22:31

Jeg mener det er greit å maile/smse/msne og date flere samtidig, men for meg så ville jeg kuttet kontakten med de andre hvis jeg fikk følelser for ei, eller hoppa i køya med ei(litt gammel dags der. :) )

Skjult ID med pseudonym go to. 21 jan. 2010 22:33

mmm
Jeg er gammeldags også, jeg :)

Skjult ID med pseudonym filofax to. 21 jan. 2010 22:34

Jeg er så gammeldags at jeg skal vente til etter ekteskapet ;)

Skjult ID med pseudonym Guapo to. 21 jan. 2010 23:14

Skriver med flere samtidig, men det går en grense på hvor mye tid man vil bruke her inne og kapasiteten for å skille de fra hverandre. Har skjedd en gang at jeg rett og slett har tatt copy-paste på en melding fordi jeg skulle skrive om det samme, men naturligvis glemte å endre noe som ikke gjalt den andre, hehe.

Hvis jeg skal date en person for andre gang, kan det være at man kan ta en date i mellom, men hvis det blir en tredje date med vedkommende er det uaktuelt å date andre samtidig. Stort sett er det noe i det hvis man ønsker å treffes mer enn én gang. Kan fort bli vanskelig å gi alt i den retningen man bør hvis man i tillegg skal håndtere andre.
Det tenker jeg.

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 21 jan. 2010 23:18 Privat melding

Spill med åpne kort, er det som umiddelbart slår meg. Den som kjenner spillereglene har selv ansvaret for å delta i spillet eller å forlate det.
Og juks er tillatt i dette spillet, men det avslører seg lett er jeg redd, og anbefales derfor ikke .....