Alle innlegg Sukkerforum

Luxusproblem!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tuppelure fr. 22 jan. 2010 14:40

Hei hei i luka i slutten av uka....
Jeg lurer igjen jeg da. Jeg har et luxusproblem... Da jeg har vært på nett date`ing , nå ca 7-8 mnd har jeg skaffet meg ett "problem" eller skal jeg kalle det det tro??.... Har hatt noen dater og noen av dem har vært veldig koselig men ikke vært i så jeg har funnet kjærligheten. Så da selv om jeg ikke har funnet kjæresten min enda er jeg jo venner med flere av di jeg har vær på date med,, spesielt er dem VENN MED MEG.... som på facebook og sms er det jo koselig å snakke med folk ...
Dem vil lissom holde kontakten med meg .... sender nuslige hilsninger og div.... jeg har jo skat i fra at det ikke vil bli noe mellom oss men det er lissom ikke nok da.... Det jeg lurer på er om det spesielt gutta som vil holde slik kontakt eller er jenter å slik.... håååååper vel på at jeg skal snu eller noe, jeg vet ikke. Jeg vet at jeg er ei lett jente å prate med og har vel forstått etter hvert at jeg er liten søt og blid , lett å bli gald i men.... jeg blir litt fortvillet også...... har jo masse gode venner jeg trenger jo ikke så utrolig mange gutte venner ikke slike....bare i dag har jeg fått 7 sms om "finne på noe i helga" hmmmmmm får vondt av gutta jeg da sukk!!

Skjult ID med pseudonym ..... fr. 22 jan. 2010 14:45

ser hva du sier.. og vært der selv.. vi vil ikke såre og pakker det inn:) men noen gutter henger på og håper nettopp på at du skal innse at de er jo kjærestemateriale likevel.. trenger vise mer av seg selv og håper det vil snu...og det kan det kanskje.. men i de tilfellene vi er helt sikre, er det bedre kutte kontakt, la de heller bli litt ekstra såret, så kan de komme videre...

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 22 jan. 2010 15:03

Er du ærlig, så får de jo skylde seg selv om de virkelig ikke er ute etter å bare være venner. Hvis man finner kontakten men ikke gnisten her, så vil jeg jo holde kontakten med de jeg møter her.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 22 jan. 2010 15:18 Privat melding

Dette handler vel om å være tydelig på hva du vil? Du sier du har vært tydelig på at det ikke blir noe mellom dere. Det har du sikkert vært. Men hva om de spør om dere kan være venner framover, er du like tydelig da? Eller sier du ja? I så fall kan ikke de vite at du har nok venner fra før.... Og du kan vel ikke vite om de vil noe mer eller om de faktisk bare har lyst til å finne på noe i blant - som venner?

Jeg har også fått et par venner herfra, som jeg av og til finner på noe med etter at vi har skjønt at det aldri kommer til å bli noe mellom oss. Skulle de tro at jeg går rudt og håper på noe? Bare fordi jeg spør om de vil på kino en gag i måneden? Nei, vet du hva! Det hadde vært passe dumt fra min side... Og hvis noen tror det, er det passe innbilsk fra deres side. Men det kan jeg faktisk ikke tenke meg at de tror. Så lenge man er tydelig i sin kommunikasjonen, går det bra. Noen blir kanskje såret, men ingen misforstår og ingen holdes for narr. Og det er det viktigste slik jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym tulla fr. 22 jan. 2010 15:59

Venner er for livet, mens kjærester kan komme og går...
Behold de vennenne som betyr noe for deg, gode venner kan man vel ikke ha for mange av vel?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber fr. 22 jan. 2010 16:39

Jeg tror du muligens kan sende ut tvetydige signaler. Sier nei med ord, men andre ting skaper tvil om det du sier egentlig er 100% sikkert.. Du er i så fall ikke alene om det blant dine medsørstre. Knekke koder er en øvelse ikke alle mestrer.. :-)