Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mye betyr utseendet for deg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Minney fr. 22 jan. 2010 19:04

Jeg ser at det er mange forskjellige meninger ute og går når det kommer til hvor viktig bilde er på profilen.
For meg betyr ikke utseendet mest, da det indre er mer viktig. Men utseendet har klart noe å si. Spesielt dersom personen ikke finnes tiltrekkende rent fysisk i det hele tatt i mine øyne. Han kan likevel sikkert være både varm og god, og kunne sikkert blitt en god venn.
Men for mange her inne, så er det å finne kjærligheten viktig.
Hvis du tar en liten test for deg selv.
Gå igjennom de med bilde du har høyest match med her inne :) Hvor stor prosent-andel av disse ville det vært uaktuelt å kontakte dersom du kun ser på bildet? (utelukk alder og andre ting, se kun på utseendet)
Hvor stor andel av dem ser "kyssbare" ut etter din "smak"?

Nå ser jo ofte mange annerledes ut når man treffer dem i virkeligheten. Og da får man jo med personlighet også, slik at utseendet kan endre seg til det "bedre" eller til det "verre".

Men jeg tror de aller fleste hvis de skal være ærlige med seg selv, går forbi enkelte profiler pga utseendet på bildet. Og at de ville gjort det samme om de først hadde blitt "kjent" med personen gjennom brev og fått bildet i etterkant. Eller da ikke gått forbi, for det er jo for sent. Men takket for seg på en høflig og minst mulig sårende måte. Og da er det vel bedre å ha sett bildet i forkant?

Skjult ID med pseudonym go fr. 22 jan. 2010 19:07

Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye !

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 22 jan. 2010 19:09

Utseendet betyr en del for meg når det gjelder å finne en kjæreste, men ikke i større grad enn at hun må være innenfor 'min smak'. Og det kan være så mangt. Men jeg liker feminine jenter med langt hår og smilehull, må jeg innrømme. Men jeg har blitt interessert i mange forskjellige typer utseende jenter oppigjennom.

Skjult ID med pseudonym Pike fr. 22 jan. 2010 20:18

Uff jeg må nok innrømme at utseendet betyr en del ja. Men må samtidig si at jeg har forelsket meg i forskjellige typer menn så om man bare hadde gitt mange nok en sjanse så hadde man kanskje funnet noe i en man først ikke trodde var aktuell.

Men sånn er det nå bare på nett...grusomt hard .... men det er jo så vanvittig mange kjekke menn her inne og hvorfor skal man ikke si ja til både humor og et flott ytre?

Skjult ID med pseudonym Hofingen fr. 22 jan. 2010 20:37

Utseende betyr selvfølgelig en del, men personligheten betyr myyyye mer........

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX fr. 22 jan. 2010 20:41

Det som er avgjørende, er det som kommer innenfra, for det kan overgå det ytre iht sjarm og varme. Øynene er viktig, fordi de forteller så mye.. man kan bli glad i et menneske uansett. Glansbilder kommer man ikke langt med, om det er tomt i øverste etasje. Vi alle har pluss og minussider. Utsseende er det første man blir kjent med, etterpå er det det indre. En forelskelse kan blekne fort, på tross av et "perfekt" ytre, om det indre er kaldt og kjølig. Det er klart man skal like det man ser, men så spørs det HVA man ser, eller VELGER å se da:-)

Skjult ID med pseudonym lille fr. 22 jan. 2010 20:46

@filo...
Det er klart man skal like det man ser, men så spørs det HVA man ser, eller VELGER å se da:-)

helt enig..bra skrevet :-)

Skjult ID med pseudonym Pike fr. 22 jan. 2010 20:51

FilosofiaX: godt sagt :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 22 jan. 2010 20:52

For meg blir det en salig blanding av det indre og ytre som teller for at jenta skal være interessant! Det er imidlertid like viktig at hun har glimt i øyet, er trygg på seg selv og at hun formidler dette med litt entusiasme og humør i profil og meldinger som at hun går an å hvile øynene på ;) Må nok innrømme at jeg også stopper litt ekstra ved jenter med et "skummelt blikk" - noe som fanger og vekker interesse ved første øyekast! Og det er mange kyssbare her inne - helt klart! :) Men det hjelper ikke med kyssbart hvis jeg ikke har noe å bryne meg på...

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX fr. 22 jan. 2010 20:54

Takk for det, Pike og lille.. det hender det kommer et lysglimt fra toppetasjen her en gang imellom:-)) Tenk hvor fredelig verden hadde blitt om vi var så enige, og tenk så lite skillmisser det hadde vært.. joje meg...

Skjult ID med pseudonym Avania fr. 22 jan. 2010 21:01

Jeg har en ikke-dualistisk oppfatning av forholdet mellom utseendet og personlighet; de er ikke separate størrelser, men snarere avspeilinger av hverandre. Hvordan en mann ser ut forteller meg mye om sjelslivet hans.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 22 jan. 2010 21:03

@Avania: Hva mener du med å kunne lese sjelslivet til en mann av utseendet?

Skjult ID med pseudonym lille fr. 22 jan. 2010 21:07

skilsmisser @filo..

fyst åe finne me ein kar før e kjæm so langt....men forøvrig enig...om alle hadde vøre enige so hadde det vøre fint..

sku ønske e hadde samme egenskap som @ avania.....kanskje e hadde spara me før mykji..."bæsj" ( dialekt)

Skjult ID med pseudonym Avania fr. 22 jan. 2010 21:13

Hæ? Kan ikke alle det?? Sånt er jo helt basic... Kanskje jeg er klarsynt ;)

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 22 jan. 2010 21:22

Avania

Er ikke du å pilser? (

Skjult ID med pseudonym Avania fr. 22 jan. 2010 21:55

Nei, kom meg ikke av gårde allikevel elfrodo - fikk besøk av tvillingsøsteren min og ble sittende og skravle litt for lenge.. :)
Hvilket selvsagt innebærer at jeg må drikke og flørte og danse og herje dobbelt så mye neste gang det er sukkertrolltreff... :/

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 22 jan. 2010 22:15

@FilosofiaX
Jeg er enig i mye av det du sier. Men det var ikke det jeg var ute etter i denne tråden. Du snakker om at øynene betyr mye for deg. Det gjør de for meg også :)
Men ikke alle profilbilder har øyne som for meg ser snille ut, og de profilene hopper jeg over. Noen ser kanskje ut som glansbilder, og med øyne som lyser av "se på meg". Så jeg snakker ikke her om glansbilder og såkalt veldig "pene" mennesker.

Når man ser på profilbildene her inne, så tiltrekkes man mer av noen enn andre. Og det trenger ikke ha noe med graden av hvor kjekke/pene menneskene er. Det er kanskje et glimt i øyet, et smilehull, eller noe annet som bare "er der".

Det er fortsatt ingen som har svart på hvor mange MED bilde de hopper over profilen til kun basert på det de ser av utseendet.
Noen som vil svare på det?
Selv hopper jeg over en god del. Rett og slett fordi det ikke er min "type" mann rent utseendemessig.
Nå har jeg ingen mal på hvordan en mann jeg tiltrekkes av ser ut, for de kan være svært forskjellig utseendemessig. Men det er liksom noe man bare ser når man ser det.
Selvfølgelig er det svært mange som ligger i "ser helt ok" ut bunken. Og her spiller selvfølgelig profiltekst og andre ting svært stor rolle. Og det er som oftest i denne "bunken" jeg opplever at noen som ser helt "vanlige" ut, blir utrolig vakre pga sin indre sjarm og personlighet.
Men uansett hvordan jeg snur og vender på det, så er det en del menn jeg aldri ville besøkt profilen til, fordi man ser et bilde av noe man ikke ønsker som kjæreste.
Noen her som er så idealistiske at de aldri hopper over en profil pga bildet i profilen?

Skjult ID med pseudonym flobben fr. 22 jan. 2010 23:22

For å være helt ærlig så hopper jeg også over en del profiler kun pga bilde.
Mange av de jeg hopper over kan sikkert være veldig pene i andres øyne, men de passer ikke meg.
F.eks damer med mange tatoveringer, hår style som jeg ikke liker osv. Grunnen til det er at jeg tenker slik at hvis de er villig til å legge ut slike bilder så er de sikkert slik i virkeligheten og dermed føler jeg at personligheten dere ikke passer meg. Jeg liker ikke mange tatoveringer, utfrika folk med farga hår i rare farger osv.

De er sikkert veldig hyggelige personer, men antageligvis veldig ulik meg som person.

(mann 37 år fra Akershus) fr. 22 jan. 2010 23:27 Privat melding

Utseende betyr nok mer for meg når jeg har møtt henne og blitt kjent med henne. Jeg opplever ofte at utseende tar mer form når personligheten kommer frem. Bilder alene er ikke nok.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 23 jan. 2010 18:11

Selvsagt betyr utseendet mye, men jeg er samtidig veldig enig medforegående taler. For meg er ikke utseende nødvendigvis noe som kan graderes, det handler snarere om jeg synes den og den er pen eller ikke, og bare jeg går inn på onlinelista mi, er det få, om noen som ikke virker pene på bildene.

Så for meg handler bilder kanskje mer om hvordan man liker å fremstille seg enn om man er den hotteste, mest sexy dama på denne siden av Drammenselva.

Skjult ID med pseudonym mmm lø. 23 jan. 2010 18:46

Utseende betyr nok mye for første inntrykket, men jeg prøver å være veldig forsiktig med å kun bruke utseende som parameter for å vise interesse for noen her inne. Fordi noen er veldig fotogene og man blir skuffa når man møtes, andre er ikke og man blir veldig positivt overraska. Jeg kan ikke kvantifisere hva jeg ser etter. De som jeg finner interessante har ikke noen spesielle fellestrekk. Så det blir veldig individuelt.

Dog kan jeg vel si at for meg er det forskjell på hva jeg definerer som vakker og hva som jeg er interessert i. Pluss jeg har vel forholdsvis realistiske forventninger så en del havner i "altfor pen kategorien", da jeg selv ikke akkurat er noen undertøysmodell med sixpack. Dog glimter jeg til i ny og ne og prøver meg på noen fra øverste hylle. hehehe.

Skjult ID med pseudonym Wolverine lø. 23 jan. 2010 20:06

Utseende teller mye, men en som er pen og har dårlig indre ryker glatt ut over en som ikke er fult så pen, men har noe i toppen :)

(mann 28 år fra Nordland) lø. 23 jan. 2010 20:08 Privat melding

Uansett om man ser ut som Brad Pitt eller ei postkasse, vil man få mye bedre odds ved å laste opp bilde.

(kvinne 57 år fra Buskerud) lø. 23 jan. 2010 20:30 Privat melding

Ja, Wolverine! bedre å være ung, pen og ikkaeha dårlig ånde... Nå tuller jeg vel, men det som skorer på nettet er absolutt ikke relevant i det raele og virkelige

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 23 jan. 2010 20:47

@Minney,
er enig i hovedsak, men mi erfaring er at man må møte folk for p vite hvordan de egentlig er. Det er mange typer jeg har truffet live som jeg aldri ville sjekket ut på nettet, fordi de ikke er billedpene, men i virkeligheten har "it".

Har vel nevnt det i en annen tråd, at typer som Sivert i Madrugada, Arne Hjeltnes, Skavlan eller Dagfinn Lyngbø ville skilt seg ut profilmessig på sukker, men i virkeligheten har utstråling og selvtillit som gjør dem attraktive. SÅ det å se seg blind på bilde tror jeg er en av de tingene som gjør det vanskelig å sjekke på nettet.

Skjult ID med pseudonym Pastill lø. 23 jan. 2010 21:00

Jeg er enig i innlegget til Vibe her. Jeg ser damer i RL som jeg kunne tenke meg, men har samtidig tenkt tanken om at jeg aldri ville kontaktet flere av de om de hadde profil på sukker som jeg vurderte ut ifra bilde.

Jeg har dette i bakhodet, men luker desverre bort noen profiler pga. bilde allikevel. Kan nevne at jeg også luker ut de som er for altfor pene.
Nettsjekking er "unøyaktig" og vi kan jo ikke date hver eneste her for å få bekreftet både det ene og det andre. ;)
Hvor mange profiler er det som gir ett feil bilde av persjonen? Det er ikke rent få.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 23 jan. 2010 21:01 Privat melding

Uteseendet betyr jo mye, jeg må jo finne mannen attraktiv. Men attraktiv betyr ikke at han skal se sånn og sånn ut..

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 23 jan. 2010 21:13

@yourX
Det er derfor du vil ha ham!
*løper og gjenner meg under sofaen*

(mann 55 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 01:57 Privat melding

Utseende, klart det har betydning, men som flere sier, vi snakker ikke om glansbildet og sånn. Her er det hva hver enkelt føler når man ser et bilde. Flere profilbilder burde ikke vært valgt, mulig mitt eget er feil også ;-) men så har noen et album og da kommer sjelen mer frem. Det kan være ansikts uttrykket, øynene eller holdningen til personen i bildet som gir det du vil ha. Personlig har jeg på 1 ½ mnd blokkert 1200 jenter på grunn av, bilde, for unge, for gamle, for dårlig profil, og profiler beskrivelser som ikke tiltaler meg, og til slutt personer som ikke svarer meg i løpet av 14 dager etter at de har lest mitt brev. Resultat, mindre å se gjennom, men mange nok, og har nå kommet i kontakt med, til nå, koselige jenter som ikke hadde topp match med meg, men virker gode i sjela, og pene i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 24 jan. 2010 08:17

Utseendet betyr mye, for jeg er en overflatisk person.

Skjult ID med pseudonym snuppa sø. 24 jan. 2010 08:35

Klart utseendet betyr noe, men har merket meg at folk stort sett blir pene i mine øyne når en blir kjent med dem og det er jo der personligheten kommer inn.

(mann 43 år fra Rogaland) sø. 24 jan. 2010 10:31 Privat melding

Ingen av mine tidligere kjærester er vært like, noen med mer "utseende" med seg enn andre. Noen får blikk på gaten, andre ikke fullt så mye. Men - uten unntak, alle har vært helt nydelige i mine øyne...

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 24 jan. 2010 12:31

yourX,

det er _nettopp_ det som er poenget - at disse mennene ikke er hotte av utseendet, de ser helt vanlige ut.
Men de har andre kvaliteter som ikke kommer frem på bilde. Du nevner jo nettopp selv talentet til Høyem.
Jeg synes derfor at det fysiske til en person er mer enn utseendet, det har med selvtillit å gjøre, kroppsspråk, glimt, energi, karisma - og det fanges ikke opp på bildet.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 24 jan. 2010 12:45

Utseende betyr mye, både på nett og i det virkelige livet.

Det er ikke ofte jeg åpner med at du er så støgg at du er nødt til å ha masse andre gode egenskaper....

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 13:18

@Vibe.. Enig med du, men det gjelder for "hun" i mitt tilfelle. :)

Skjult ID med pseudonym sirje sø. 24 jan. 2010 13:31

Hehe kit

Men så er det neppe ofte du ramler over noen som er SÅ stygge heller?

De fleste av mine ekser er ihvertfall ikke noen jeg ville snudd meg etter på gata i utgangspunktet, og der er jeg neppe alene vil jeg tro... 90% her inne er temmelig gjennomsnittlige.

Nettdating gjør oss litt skrudde tror jeg, er nok mange potensielt gode matcher som aldri finner hverandre fordi man ikke har det ubestemmelige blikkfanget i et lite bilde.

Skjult ID med pseudonym Pingla sø. 24 jan. 2010 14:09

Utseende på bilde har mye å si bare på bilde for de fleste har jeg følelsen av. For meg er utseende av mindre betydning helt til vi møtes, men da spiller det litt mer rolle da. Ei hyggelig og arti jente blir jo også fort penere i mine øyne da den dagen vi møtes. Slik tenker jeg i alle fall, og vel det har ikke skuffet ennå samme om jeg har vært skeptisk et par ganger, så er det en møter IRL ofte mye penere enn det du så på bildet.

Jeg er på 2 slike date sites, og på den andre siten er bildene mindre enn her. Det er bra for meg som har litt tåkete bilde fra et mobil kamera ser jeg, for det blir klarere og penere der noe jeg også merker veldig på responsen. Jeg har alle mine dater derfra, og de fleste jeg har endt opp å skrive i lengre tid med er fra den siten. Jeg liker sukker mye bedre da som site, men jeg må skaffe meg et bedre bilde her inne, det er rimelig klart.