Alle innlegg Sukkerforum

Hva sier Horoskopet om DEG?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FilosofiaX lø. 23 jan. 2010 17:06

Bare for underholdningens skyld, så sjekket jeg mitt Horoskop på et nettsted i dag, og her kom svaret:

"Du er tyr, med måne i tvilling. Dine kinesiske tegn og element er rotte og metall.

Du er utrolig smart, totalt uavhengig, super sexy. Du er også veldig engasjert, veldig romantisk, klok og reflektert, veltalende, ganske modig, kreativ eller kunstnerisk.

Du lykkes best når du er nestekjærlig, idealist."

---- Kremt kremt.. mye stemmer her etter min mening.. men super sexy kan nok diskuteres... men selvbildet steg noen grader gitt....

Sjekk deres også! Men jeg kan ikke si HVOR jeg fikk dette fra, da blir det reklame ut av det...
 

(mann 46 år fra Østfold) lø. 23 jan. 2010 17:12 Privat melding

Vet ikke tror ikke på Horoskopet. Leser du det som er i VG, SE og Hør etc så kan det gjelde for alle siden det blir formulert på en spesiell måte.

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX lø. 23 jan. 2010 17:16

Enig der, jeg har ingen tro på Horoskop, tror masse er vas.. men det er underholdende av og til, og flaks at en del stemmer. Men som du sier, dette kan stemme med mange andre.. det blir veldig overfladisk.

Tarot er nok mer treffende, om den som spår er dyktig..men mye vas der også sikkert..

Skjult ID med pseudonym Hofingen lø. 23 jan. 2010 17:41

Du får sjekke du da @FilosofiaX ;)

Skytte her...om det holder?

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 23 jan. 2010 18:02

Så vidt jeg har forstått, så er det ingen av de seriøse astrologene nå i dag som har brydd seg nøkken om at ting ser litt annerledes ut der ute i dag og at stjerner og planeter har flyttet litt på seg siden den gang premissene for horoskopene ble laget. Så så lenge ingen gidder å bry seg om det, så gidder jeg heller ikke å forholde meg til "gårsdagens nyheter"

Vi vet at månen påvirker jorda, først og fremst i form av flo og fjære. Månen gjør det i form av en eller annen form for magnetsime så vidt jeg har skjønt, det ville ikke vært helt unaturlig å tro at magnetisme også kan påvirke oss mennesker? Jeg er åpen for at andre himmellegemer også kan påvirke andre "ting og tang". Men så lenge ingen bryr seg om at planeter og soler og annet snusk faktisk har forandret plassering siden den gang noen begynte å lage premisser for horoskoper i forhold til hvordan planeter påvirker en i det øyeblikket et blir født, så synes jeg at horoskop i beste fall fungerer som en morsom selskapslek. Ut over det fullstendig uten mening!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 23 jan. 2010 18:04

Totalt uinteressant fullstendig likegyldig. Nekter å tro at man finner noe av verdi for noen der om man ikke er svak i sjela å sterk i troen ;)

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX lø. 23 jan. 2010 18:06

Hofingen_---- sjekke jeg?? :-) Sjekke hva som sies om SKYTTEN?:-)) Er ingen spåkone jeg..:-))))

Skjult ID med pseudonym Pastill lø. 23 jan. 2010 21:08

Jeg er Skorpion...match med Jomfruen, Krepsen og Steinbukken.

Husk å trekke kølapp først. ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 23 jan. 2010 21:12

Aiai, kjærlighetslivet mitt skal komme inn i en fin fase denne uka!!!

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 23 jan. 2010 21:22

Jeg er jomfru!

Skjult ID med pseudonym LovelyMan lø. 23 jan. 2010 21:27

Søkte på "skytte horoskop" på Google og fant dette på feelings.no (som forøvrig høres ut som en datingside):

----------------------------------------

Det som Tvillingene kan om informasjon, bruker Skytten til kunnskap. Den er på ingen måte grublende, men søker ofte en større mening bak alt. Vi finner mange lærere, filosofer og teologer i dette tegnet. Skytten er svært sosial. Liker å ta del i alle former for selskapligheter. Derfor er det også mange folk i underholdningsbransjen her. Er optimist av natur. Kan noen ganger være litt sleivete i sine uttalelser, uten å mene noe vondt med det. Reiser, - helst til fjerne himmelstrøk, står alltid høyt på ønskelisten.

Sterke sider
Optimisme og et lyst syn på livet og framtida, er et sterkt særpreg. Tror aldri noe annet enn, at til syvende og sist, vil alt ende bra. Utrolig evne til å finne noe positivt å klamre seg til, selv i de mest dystre situasjoner. Er ofte i godt humør, selskapelig og jovial. Høy intellektuell kapasitet.

Mindre sterke sider
Overoptimisme og et urealistisk syn på livet og tingens tilstand, kan slå tilbake. Vanskelig for å se sine egne begrensninger. På grunn av et overordnet syn og holdninger, går glipp av viktige detaljer. Gjennom sine direkte, men ofte flåsete bemerkninger, kan virke taktløs. Kan være uforsiktig og rastløs.

Herskende Planet: Jupiter
Element: Ild
Energi: Yang
Kroppsdel: Hofter, lår og lever.
Livsoppgave: Søken etter en mening, læreren
Kjente Skytter: Bethoven, Walt Disney, Tina Turner, Liv Ullmann, Frank Sinatra, Arve Tellefsen, Lillebjørn Nilsen, Winston Churchill, Steven Spielberg, Inger Lise Rypdal , Pave Johannes XXIII

----------------------------------------

Dette med overoptimisme er vel litt å ta i, ettersom jeg ser meg selv som realist. Resten stemmer stort sett (smart, som regel i godt humør osv), men det gjør det sikkert for folk med andre stjernetegn også? :p Kan ikke si jeg har stor tro på astrologi, spådom eller slikt. For uke 3 sto det at den 20. skulle være merkedag, men da skjedde det ingenting av betydning. Satt riktignok fast på toget dagen etter, men det var jo dagen etter.

Og så det jeg lurer på; hva i all verden betyr Energi: Yang? Og hva er spesielt med de kroppsdelene som nevnes, har jeg f.eks en veldig sterk lever? Og hvorfor står det at de ikke er grublere, og rett etter at det er mange filosofer blant skytter? Gjør egentlig filosofer noe annet enn å gruble?

Beklager den enorme posten, men sikkert noen som har inter

Skjult ID med pseudonym LovelyMan lø. 23 jan. 2010 21:31

Hvilken side var det forresten du sjekket på, TS? Så kanskje jeg kan finne noe litt kortere :p

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 23 jan. 2010 21:33

@blondine
Da kommer kjærlighetslivet ditt også inn i en fin fase... :-P

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 23 jan. 2010 21:34 Privat melding

Vekten, denne mnd:

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Er du på utkikk etter en kjæreste, vil det ordne seg før utgangen av neste måned. Frem til da, er du i et av årets høydepunkter for romantikk og forelskelser. Andre faller pladask for din selvsikre sjarm og eleganse. I parforhold, bør du holde deg rolig og ikke gjøre noe dramatisk. La tingene modens.

Hele året:

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Et spennende år for parforhold og kjærlighet. Mye vil hende og mye vil forandre seg – alt avhenger av utgangspunktet ditt. 2011 vil bli enda bedre, men du vil allerede i år få en forsmak på hvordan det blir. For den som vil etablere nye forhold, blir sommermåneden helt fantastiske. Du går fra den ene forelskelsen til den andre. Forhold som starter da, vil mest sannsynlig ikke vare lengre en intens sommerflørt.

Men har dere en dypere kjærlighet for hverandre, bli ikke forbauset om dere treffes igjen i 2011. Om du er i etablert og sunt parforhold eller ikke, kan du til tider være så forelsket at du lett glemmer dine daglige forpliktelser og gjøremål. Generelt er det viktig at du legger begrensinger på deg selv, men samtidig er åpen for nye og spennende muligheter. Da går kjærligheten rett til værs.

Ja da så..

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 23 jan. 2010 21:36

Tror faktisk jeg bare kan logge ut herfra og komme tilbake til sommeren, jeg...:

"Toppen av kransekaken får du mellom den 10. juli og 7. august. Da står også kjærlighetsgudinnen Venus i ditt eget stjernetegn. Bedre kan det nesten ikke bli!"

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 23 jan. 2010 21:48

Jeg er rotte, hint, hint.

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 23 jan. 2010 21:50

@rotte: smil til livet og livet smiler til deg;)

(mann 46 år fra Østfold) lø. 23 jan. 2010 21:59 Privat melding

Jeg er vekten så da er det bare å vente på at noen damer banker på. Gleder meg til neste måned.

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 23 jan. 2010 22:27

@zoid
wow - bare å glede seg, altså.......

Skjult ID med pseudonym Pastill lø. 23 jan. 2010 22:37

@blondine...hmm..jomfru sa du? ;-)

* Skorpionen:

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Det er ingen såkalte tunge planeter i ditt solare hus for partnerskap. Det indikerer at 2010 blir et år med status quo for mange Skorpioner. Jeg tyder det slik – det du velger å gjøre blir mye opp til deg selv. Universet blander seg ikke inn i dine avgjørelser. Et år hvor gifte forblir gifte og ugifte forblir ugifte, for å si det slik.

På den annen side, muligheter for flørt og forelskelser er sterkt fokusert i horoskopet ditt. Så godt som i hele 2010 gir lykkebringeren Jupiter deg en forrusende gunst av romantikk og sensuelle opplevelser. Er du single og fri, går du fra det ene herlige eventyret til det andre. Du er lidenskapelig og ønsker å gi alt av deg selv. Noe som gjør at du utstråler en indre sjarm og begjær. Ikke rart at så mange blir knallforelsket i deg!

Skjult ID med pseudonym go lø. 23 jan. 2010 22:44

Vekten her og...
Liker ikke det med forelskelse etter forelskelse, jeg vil ikke ha det sånt, jeg vil ha kjærlighet ... hva kan man gjøre da?

Skjult ID med pseudonym go lø. 23 jan. 2010 22:45

@Pastill
Det går ann å være blondine og jomfru, skjeldent men det går :)))

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 23 jan. 2010 22:46

ikke noe problem, faktisk.....

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 24 jan. 2010 00:08 Privat melding

Er Tyr. Og skal angivelig bli forført av en utledning i løpet av uka. Det kan jo bli interessant....

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 00:12

"Er du single og fri, går du fra det ene herlige eventyret til det andre. Du er lidenskapelig og ønsker å gi alt av deg selv. Noe som gjør at du utstråler en indre sjarm og begjær. Ikke rart at så mange blir knallforelsket i deg!"

Snappet teksten fra Skorpionen i 2010 her.. Er denne teksten myntet på PUA's? hehe

@Go..Hehe..joda, det går nok an det. :)

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 24 jan. 2010 00:16

Selvfølgelig må horoskopet leses med stort alvor. Hvordan kan man ellers vite hvordan dagen ens har vært hvis man ikke leser BAs (Bergens Arbeiderblad) før man legger seg?

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 01:42

Vekt og etter det jeg har lest blir det ikke særlig muntert før i 2012. Men ifg det kinesiske er jeg drage - må nesten sjekke om ikke det blir litt mer interessant lesing:))

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 24 jan. 2010 01:50

Leste ukeshoroskopet mitt, for uka som gikk - ingenting så ut til å stemme. I månedshoroskopet for januar var det en ting jeg tror de kommer til å få rett i - at hvis jeg skulle treffe en med kjærestepotensial denne måneden så kommer det ikke til å skje hjemme.

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 01:52

LOL hehe....

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 01:56

Pleier å lese VG, - horoskopet selvfølgelig. Nesten sånn at jeg forlanger noen gode ord for dagen. Passer ikke Vekten leser jeg jomfruen eller det som ellers måtte passe. Jeg har hørt at jeg skal ha huset mitt ett eller annet sted der ute.... :)

Skjult ID med pseudonym Pike sø. 24 jan. 2010 09:10

Tyren:

Aggressive. freak in bed. rare to find. loves
being in long relationships. Likes to give a good
fight for what they want.
Extremly outgoing. Outstanding kisser.

Legg merke til de to siste ordene..... sikkert derfor jeg er hekta på klining ;) Jeg bare visste det!

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 24 jan. 2010 12:52

@pike
Word!

Noen jenter som vil prøve en tyr?

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 12:59

Scorpios are passionate lovers, the most sensually energetic of all the signs. For them, union with the beloved is a sacrament, an outward and visible sign of an inward and spiritual grace.

Scorpios are extremely passionate as well as loyal in any relationship.
They have a very magnetic personality that makes people notice them when they walk by.
You can lose yourself trying to understand their mysterious personality.
They tend to overlook even the biggest faults of the people they love.

Noen som vil prøve en Scorpio? ;-)

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 13:19

@pgmp

var det nå jeg skulle respondere med "er det noen menn som vil prøve en jomfru?"

i think not......

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 24 jan. 2010 13:23

Klart vi vil prøve en jomfru. Må bare få sendt henne på kurs først

Skjult ID med pseudonym Tyrentyren sø. 24 jan. 2010 16:21

Hei:-)

Jeg er mannlig, Tyr, og en fin fyr :-) hvem skulle jeg så passe sammen med?? Bare lurer litt.

Noen som kan komme med noen tips i denne forbindelsen?? Kanskje jeg får opp besøksantallet på denne måten?
Kan vi tro på stjernetegn og Horoskop? Eller var det bare en rask måte og tjene fett med gryn på?

Hilsen fra fin tyr:-)

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 16:32

kurs i hva da? @pgmp

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 16:33

Det var kinesisk forskning for flere 1000 år siden, men idag så er det bare "en rask måte å tjene penger på". ;)

Hvert stjernetegn passer 3 andre stjernetegn TyrenTyren.

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 24 jan. 2010 20:42

Vekten is me:

Very gentle.
Nice.
Love is one of a kind.
Have own unique sexiness.
Great in Bed.
Good kisser !!!

Høres jo bra ut og stemmer nok helt sikkert!! ;P

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 24 jan. 2010 20:44

En av de stemmer hvertfall på meg:P jeg er også vekt

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 20:46

Alt stemmer med meg selv om jeg er Scorpio ;)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 24 jan. 2010 20:48

jeg er kreps... vi skal visst være veldig hjemmekjær og være gode husmoremner .... legg merke til mangelen på smileys her

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 20:49

@megvel... *hint* Krepsen matcher *host*Scorpio. ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 24 jan. 2010 20:55

:)@pastill..ja har hørt rykter om det.. dumt vi ikke tror på de greiene der hehe... men om scorpio har vektens kvaliteter i tilegg burde det kanskje revurderes;)

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 20:57

@megvel..vi kan velge å tro på det akkurat idag?... den listen til vekten er bare begynnelsen...hva venter vi på? ;)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 24 jan. 2010 21:00

Aner ikke egentlig.. regner igrunnen med du er på vei over allerede:)) så kjekt da.. hoho

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 21:03

Jeg er hos deg før du rekker å åpne døren....;-) *løper raskere enn sin egen skygge*

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 24 jan. 2010 21:14

*setter brownisene til steking i ovnen*...smiiiiiiiiiiler og tørker henda i forkleet

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 21:21

mmh.. høres godt ut... *venter i sofaen med arkroken klar* ;)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 24 jan. 2010 21:27

surprise!!!:))))

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 24 jan. 2010 21:33

fikk et horrorscope en gang som sa atte jeg var et relliøst og godt mennske. men jeg er jo atteist!

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 21:38

megvel.. :-*