Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal jeg legge i hjertene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 13:48

Jeg er en dame som har bikket 50 og som har vært her ca en uke, helt ny i nettdating. Hva skal jeg legge i hjertene som en del menn setter på profilen min? Betyr de egentlig noe dersom jeg ikke får melding også? Ønsker de å si noe, eller er det egentlig bare noe tull? Dere med erfaring, opplys meg :)

Skjult ID med pseudonym eia sø. 24 jan. 2010 13:56

Mange bruker hjertene som "huskelapper" for seg selv, for å få oversikt over profiler de muligens skal ta en nærmere titt på igjen.
Jeg foretar meg ingenting medmindre jeg får en mail!

Men det har selvfølgelig hendt at jeg har sett på en profil jeg har fått hjerte av, og funnet den interessant slik at jeg har sendt en mail selv. Men for oss jenter er det ofte slik at vi får en del mail, og de som bare setter hjerte havner da ikke akkurat først i oppmerksomhetskøen medmindre de er særdeles spesielle...

Er det noen av de som har satt hjerter på deg, som du synes virker spennende, - så send dem en mail da vel :-)
Du har jo ingenting å tape på det!
Kan også være at noen av dem ikke tør å ta første steget...

Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 14:01

@eia takk for svar, det fortalte meg i grunn veldig mye.

Som du skriver, noen av de som har satt hjerte på meg virker veldig interessante, og da er det egentlig litt irriterende at de ikke skriver noen ord også. Men kanskje jeg skal sende en mail og sjekke ut ståa litt....

Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 14:06

Dole, kan du ikke bare be om et bilde da??

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 14:09

Hei MM
Vær glad for de hjertene du får, gult eller rødt, og ta dem som tegn på at noen likte det de så, dvs et hyggelig nikk eller et kompliment :)

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 14:11

Har du bilde i profilen din, da MM?

Jeg er på din alder (litt yngre, men tror ikke det spiller noen rolle...) og har IKKE bilde i min profil.
Jeg har i albumet, men ikke som profilbilde.

Jg får ikke overnhengende mye mail, og heller ikke så alt for mange hjerter, så jeg svare på alle. Får jeg et hjerte, går jeg inn i profilen. Da ser jeg fort om den er interessant. Om profilen er bildeløs spiller ingen rolle, da bare ber jeg om et bilde, men er den tekstløs, da gir jeg klar beskjed om at jeg trenger mere opplysninger. Tekstløse profiler er - for meg i det minste - langt mer iriterende enn bildeløse.

Ta hjertet som et komplement, du - og da er det jo høflig å takke, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 14:24

Takk for mange bra svar.

@blondine, ja jeg har bilde i profilen. Og det er sikkert grunnen til at jeg får veldig mange meldinger, de fleste hyggelige, noen veldig interessante. Men det er disse hjertene jeg har vært nysgjerrig på. Om jeg burde sende melding og takke for komplementet, hm... litt usikker. Burde kanskje uansett gjort det til de som er interessante?

Også er jeg enig i det som noen skriver om bildeløs kontra tekstløs. Heller en bra profiltekst enn bilde, det motsatte synes jeg er håpløst, hvis det ikke står noe som helst.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:27 Privat melding

Jeg bruker også hjerter som en huskelapp, til jeg finner på noe glupt å si til vedkommnende.