Alle innlegg Sukkerforum

Virtuelle eller virkelig verden

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Østfold) sø. 24 jan. 2010 14:02 Privat melding

Hei gutter og jenter noe jeg lurer på siden jeg ikke har sjekket jenter på godt over ti år da jeg har vært gift. Kanskje litt dumt å stå frem med bilde og profil navn i denne type tråd men jeg har ikke noe å gjemme.
I går sendt jeg ut en del meldinger til 11 damer som jeg syns hadde en hyggelig profil. Jeg sendte ikke noen veldig personlig melding men sa jeg syns de virket hyggelig og ønsket å bli bedre kjent. Av de 11 har 10 lest melding og en har gitt beskjed at de ikke var interessert. Tidligere så har jeg tilpasset meldingene til å være personlig med like dårlig resultat.

Nå er ikke dette en klage melding at ikke flere svarer men jeg lurer på hva både gutter og jenter ville gjort hvis en fremmed i den virkelige verden kom bort på til deg og sa at de syns de virket hyggelig eller penn og måtte bare si det.
Personlig så hadde jeg blitt smigret og begynte å snakke med denne personen.

Nå har ikke jeg mye erfaring med sjekking etter over ti år i et forhold så det er hyggelig med tilbakemelding.
Forhåpentligvis så stemmer teorien min får i hvert fall prøvd den på sukker festen :)

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 24 jan. 2010 14:15 Privat melding

Hei Petern,

Jeg skal prøve å gi deg et svar. I den virkelige verden er det litt høyere terskel på det å komme bort til en jente og gi henne et kompliment og det ville jo være galskap da og jeg må tro at det er ytterst få jenter som da ville snudd seg og ignorert en mann som kom med en hyggelig tilnærmelse :)

Samtidig må det være lov å være ærlig og kunne si både irl og på nett at takk for det men jeg er ikke interessert.

Dessuten tror jeg at neon jenter her inne får masse mail. Og særlig på en lørdag kveld er det lett at innboksen fylles. Jeg tror om jeg skulle gitt deg noen tips så ville det være å kontakte jentene på en personlig måte og kanskje på tider som det ikke er så opplagt mye trafikk om du skjønner. Din mail forsvinner i mengden da.

Så er det vel et must at du skriver noe personlig også da. Men det rare er at kjemi kan man bare ikke forklare. Man får en magefølelse...Jeg har også fått en del mail de siste dagene men jeg er ikke interessert fordi jeg har bestemt meg for å bli kjent med noen få. Eller kanskje bare en! GLIIIS... så da faller jo de andre litt utenfor....og får av meg et pent standard negativt svar :)

Ønsker deg uansett lykke til og flasher meg selv også jeg ettersom du har vært så åpen om å si hvem du er ;)

God søndag :)

PS Et annet tips jeg fikk fra en her inne var å være aktiv på forum. Slik har man et fortrinn foran alle andre menn når det gjelder jentene.... man blir kjent via tråder, fjas og annet tull....

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:23 Privat melding

Hei Petern :) For noen dager siden markerte jeg deg med gult hjerte. Det var liksom ment som et hint skjønner du ;) Men jeg hørte ikke fra deg og tenkte som så at det også var et hint.

Men sånn ut over det har jeg samme erfaring som deg. Sender meldinger til menn men får ikke svar. Tipper det handler om at ikke alle er like aktive her inne, mange får sikkert mange svar og er kanskje halveis opptatt på annet hold. Så.. jeg bare fortsetter å sende hjerter, flørter og meldinger jeg, de dagene jeg gidder.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:28

Tror ikke man må legge så mye i manglende svar eller forsøke og overanylysere hva man skal tolke av det.
Aksepter det å lev med det. Ikke sikkert det er "deg" det er noe feil med :-)
Ellers er jeg veldig enig med det som ellers er sagt her.

Skjult ID med pseudonym ceci sø. 24 jan. 2010 14:34

Kan bare snakke for meg selv....men jeg tror ikke det er så fryktelig viktig hva man skriver egentlig.
Det avgjørende er om man "faller" for det ytre, iallefall i første omgang på en nettside.
Selv er jeg en dame som får endel mail fra dere menn. Både korte og lange avhandlinger, personlige og upersonlige
Hvis det er 3-4 menn som skriver f.eks "Hei, du var søt.Lyst til å bli kjent!? så svarer jeg kun de(n) som har et utseende som tiltrekker meg og hvor profilen har et innhold som jeg liker.
Skulle jeg bli kontaktet på et utested irl av menn blir det jo mer direkte og da er man nesten forpliktet til å svare, man kan ikke bare se dumt på deg og ikke si noe. Men om det er negativt svar eller positivt svar man får irl er igjen basert på ytre tiltrekning, de første minuttene iallefall.

(mann 46 år fra Østfold) sø. 24 jan. 2010 14:41 Privat melding

Girly takk for tilbakemeldingen og du har et veldig godt poeng at det sikkert ikke er så lurte å sende ut en melding da de fleste andre er online.
Det krever mye mer selvsikkerhet å ta kontakt med en jente i den virkelige verden. Men jeg lurer på hadde det vært større muligheter å bli kjent med noen på den måten eller hadde dere bare blitt skremt?
Mrs wright har sendt deg en melding men må innrømme det ikke er ofte jeg ser på hjerte delen av sukker.

(mann 36 år fra Akershus) sø. 24 jan. 2010 14:41 Privat melding

Dette er jo egentlig en gjenganger på forumet, folk som klager (ikke det at jeg synes du klager Pettern) over folk som ikke svarer. Skulle jentene svart alle som tok kontakt, så tror jeg ikke de hadde gjort noe annet, for jeg ser for meg at vi gutter skriver litt flere meldinger enn det jenter gjør :)

Men får man ikke svar, så må man bare ta det som et hint om at det ikke var av interesse, og bare gå videre :) Enkelt og greit.

tror heller ikke vi kan sammenligne nettsjekking med sjekking i virkeligheten, da dette er to forskjelloge risikosporter.

(mann 46 år fra Østfold) sø. 24 jan. 2010 14:45 Privat melding

Tråden var ikke ment som en klage men et spørsmål om hva som er mer effektive å sjekke en vilt fremmed som man ser i edru tilstand i den virkelig verden eller her inne.
Igjen denne tråden er ikke ment som en klage bare et spørsmål.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 24 jan. 2010 14:49 Privat melding

Ikke send "ferdiglagede" meldinger - heng deg på noe i profilen til den du kontakter. Det er få ting som er mindre tiltrekkende (for meg ihvertfall) en *hei, du er pen/kjekk/søt/sjarmerende. Ta gjerne kontakt* Rett og slett fordi det ikke sier meg det minste om personen i andre enden av "samtalen". Har hun kun sett på bildet mitt eller har hun i det hele tatt lest teksten min? Gjør kontakten personlig (men ikke for personlig heller da ;-D ) - nei, du er ikke garantert svar men du øker sjansene betraktelig.

I det virkelige liv har du også mulighetene til å "snakke" med øyne, kroppsspråk etc. her inne har du et bilde og en tekst...