Alle innlegg Sukkerforum

Hva er feil med profilen min?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:25 Privat melding

Det går dager mellom hver gang jeg kanskje får en melding eller et hjerte fra en mann, men de fleste mennene som henvender seg til meg, skriver fra bildeløse profiler og virker ikke seriøse. Jeg forstår ikke hvordan andre jenter her inne kan si de strømmer over med meldinger når jeg ikke får så mange. Hva er galt? Er jeg for gammel, stygg eller er det det at jeg er alenemor? Jeg har prøvd å endre på tekst og bilde uten at det har hjulpet nevneverdig.

Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 14:30

Synes det er rart jeg, du ser jo flott ut :) Men så er jeg jente selv da og kan kanskje ikke uttale meg. Selv får jeg mange meldinger, men aner egentlig ikke hvorfor. Er bare takknemlig ;)

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:32 Privat melding

Hvor gammel er du da MM? Kan jo være at alderen har noe å si. Husker da jeg begynte å nettdate for første gang for ti år siden, og da fikk jeg enormt mange meldinger. Da tenkte jeg at det hadde med det at det var flere menn enn kvinner på sånne steder, og jeg vet jo at det har utjevnet seg nå.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:32 Privat melding

Dole, hvordan skulle jeg forandret på bildene?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:37

Avstand kanskje? Tror muligens at sukkermedlemmene er konsentrert i sentrale østlandsstrøk.

Byttet bilde for snart to døgn, antall besøk har rundet hundre!! (mot normalt 0-2 i døgnet i snitt) Men så varer det vel ikke lenge før profilbildepolitiet fjerner det heller tipper jeg.

Hvorfor bildet vekker så stor nysgjerrighet kan jeg bare ha en misstanke om, men fakti\um er at bildet er det som er utslagsgivende for om noen gidder å lese resten av profilen eller ei. Det er jo bekreftet så det holder med mitt lilel eksperiment ;o)

For gammel ja, men for hvem? Om du henvender deg til 38 år gamle menn er det ikke usannsynlig at de helst ser etter ei som er litt yngre. Om det er en trøst er det jo menn i alle aldre her å jeg vil anta at den aldersreferansen blir med oppover ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 24 jan. 2010 14:37

Du har et flott profilbilde og noen flotte bilder, og noen typiske hverdagsbilder som ikke er direkte flatterende. Det burde være veldig positivt å vise seg fra alle sider. Det er jo slik vi mennesker er. Men mange er ikke så ærlige/modige at de legger ut så usminkete versjoner av seg selv som du gjør. Kanskje du skulle prøve å fjerne albumet og bare ha profilbildet der en stund?

Og dersom du skriver godt med en person, kan du jo heller vurdere å sende flere hverdagsbilder før dere møtes, slik at han har et mer nyansert inntrykk?
Bare et forslag...

Skjult ID med pseudonym MM sø. 24 jan. 2010 14:38

Jeg er 51 år, så det er vel neppe alderen som gjør at det blir en del meldinger :) Går ut i fra at interessen faller med årene. Eller tar jeg feil? Mulig jeg treffer en del med teksten i profilen min, hva vet jeg. Det som jeg synes er det aller viktigste er at jeg er helt ærlig og kan stå 100 % for det jeg skriver og beskriver. Og at bildet stemmer godt med virkeligheten. Viktig når det blir dater mener jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Paprika sø. 24 jan. 2010 14:40

Synes du ser ut som en flott jente, men jeg tror mange her er ute etter å finne den rette - så kanskje droppe det med at du ikke vil være noens rette?

Og så trenger du kanskje ikke ramse opp så mange av dine negative sider... ikke sikkert alle synes det er negativt å finne ut slike ting om deg når de blir kjent med deg! Og det kan gi et litt rart inntrykk at DU virker tilsynelatende veldig oppmerksom på det...

Husk at på et sted som dette gjelder det å selge seg selv litt (ikke overdrevet eller uriktig, da!) - og gi et best mulig førsteinntrykk. Som du sier selv, det har utjevnet seg en del, så du har mange konkurrenter her ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:45

Sitat : "Til deg som leter etter den rette må jeg desverre skuffe deg. Jeg ønsker ikke å være den rette eller drømmedama di. Det er en alt for stor byrde å bære for lille meg. Jeg vil bare være en du kan leve med, en du finner fred med, din beste venn"

Synes vel den er lite ambisiøs og en unødvendig ærklæring :-/ Finner man hverandre blir man automatisk drømmeprinser og prinsesser for hverandre. Det er vel så selvsagt at man nesten (helst) ikke behøver å skriv noe om det ;o)

Nesten så jeg lurer om du egentlig er på kompisjakt etter å ha studert de første linjene av din "søknad" ;-)
Det er vel ingen som søker etter en som ikke er den rette, skjønner? ;o)
hehe sikkert ikke sånn ment fra deg, men det kan se slik ut

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:48 Privat melding

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger :) Jeg har justert profilen nå. I forhold til innledningen så er det egentlig bevisst, for jeg orker ikke noe heseblesende intenst forelsket forhold der jeg blir satt på pidestall. Jeg har vært der og det var jammen mye å leve opp til :) men skal tenke litt på innledningen, om jeg kan skrive noe annet.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:50

Oisann trodde ikke det var sånn forhold fungerer, men da er du vel ute etter en god venn likevel da eller?

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:53 Privat melding

Egentlig vil jeg ha et rolig forhold ja, som starter og bygges på vennskap. Det har jeg også skrevet i hva jeg søker.

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 14:55

Jeg opplever det samme som deg. TS- Det kan ha med avstand å gjøre....jeg bor på Sørlandet.

Er du med på et eksperiment? Vi setter hjemfylke Akershus for et døgn for å se om det hjelper, hehe

(jeg tuller, med et snev av seriøsitet, - det hadde vært jæ**a gøy og prøvd...)

Skjult ID med pseudonym Paprika sø. 24 jan. 2010 14:55

Så bra!
Fikk mye mer umiddelbart positivt inntrykk av profilen din nå. Passer til det flotte profilbildet, for du ser ut som ei gladjente ;-)
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:56

Lovlig det, men alle betingelser og forbehold du velger å kringkaste eksluderer en stadig større gruppe menn. Når det er nettopp responsen du savner er det viktig å være klar over den ;o)

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 14:57 Privat melding

Hihi, Blondine, skal prøve på det og se ja :)))

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 14:59

@blondine Det der er ikke uvanlig.. Mailet til medlemmer som hevder at de bor i "mitt nabolag" å når jeg stiler mailen deretter kommer det for en dag at de ikke akkurat bor sentralt nei. Noen halvgarderer med at de er flyttbare,....

Vet ikke om du vil vinne noe på det, men det kan jo tenkes :-)

Skjult ID med pseudonym lurifax sø. 24 jan. 2010 15:04

@ TS

Har du sendt noen bra meldinger selv til aktuelle kandidater? Det er jo greit å finne ut i hvilken liga man spiller før man passivt begynner å lure på det. Du er helt gjennomsnittlig, og der ligger jo de fleste. Det betyr egeninnsats, god oppførsel og realisme.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 15:08 Privat melding

Ja, jeg har sendt meldinger selv. Jeg er bare forundret over det som skrives ellers her at jenter her på sukker.no får så mange meldinger at de ikke greier å svare alle. Det er da jeg lurer på om det er normalen og hvorfor det ikke skjer med meg. Jeg er jo til og med super-bruker.

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 15:11

@nettfeber

Jeg ønsker ikke å vinne på det - bare se om det virker, for moro skyld.

For all del - jeg har ingen interesse av å skule at jeg bor på Sørlandet. Satser på rush i profilen til sommeren - det er jo et privilegium å kjenne noen som har et stort hus nær sjøen i Sørlandets triveligste by!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 15:13

@blondine Prøv du får garantert mer oppmerksomhet ;-) Du må jo være den perfekte sommerflørten med hus på sørlandet ;-)

Skjult ID med pseudonym opsi sø. 24 jan. 2010 15:17

Det finnes noen som liker å klage her inne på dårlig respons, og de bruker gjerne det samme argumentet med at "alle" jentene drukner i mail... det er nok en overdrivelse så bare slapp av det er ingenting galt med deg ;-)

Når det gjelder geografi så er det vel ikke til å komme bort fra at det sentrale østland er i flertall her.
Aldersgruppen 25-35 også... og som jente stiller man ikke akkurat fremst i køen hvis man er eldre, da de fleste menn vil ha noen som er samme alder eller yngre.

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX sø. 24 jan. 2010 15:46

Svar til Trådstarter: Svaret er enkelt: Du er for pen, for smart, for "skummel", intelligent, bare DET er skummelt for mange menn!
Du vet hva du vil, du er reflektert, seriøs og åpen.. Du virker sterk og modig.. tror kanksje menn vil ha de enkle kvinnene som ikke stiller så mange spørsmål jeg:-) Har samme "problem" selv.. uten å si at jeg er sånn og sånn bra.. Men vi kvinner med ben i nesa, og stiller litt krav, har selvrespekt, vi blir ofte hoppa over..

Slike som deg, meg og mange i vår sistuasjon, trenger en sterk, selvtenkende og reflekterende mann, enn mann som ikke føler seg "truet" av en sterk kvinne. Mange menn tror jeg blir redde, og de misforstår, de tror vi er rødstrømper som skal herse med dem, men slik er det aldeles ikke!! Vi er romantiske, ydmyke og lyhøre.. det er bare det at vi klarer å stå på egne ben.. vi tør å si HVEM vi er, HVA vi ønsker oss, og kaller en spade for en spade..

Du har en flott profil, tiltrekkende utseende, og du har massevis oppe i toppetasjen!

Gråt ikke om de hopper over deg, da er det ikke en slik type mann du trenger.

Toget er ikke gått!!

Sitt ikke og vent, men more deg og kos deg mens du venter:-)

LYKKE TIL!!

Og til dere menn: ikke være redd sterke kvinner! De kan være myke som fløyel på innsiden:-) Og ikke minst snille mot menn!

Skjult ID med pseudonym eddie sø. 24 jan. 2010 15:53

Hei!

Inntrykket mitt er: Teksten din er grei men bildene er kjedelige. Det er ikke stygt, det er helt ok, men du skiller deg ikke ut heller. Her inne gjelder det å skille seg ut. Dessuten er bildene i albumet nesten likt profilbildet ditt. Når jeg ser i albumet vil jeg se noe annet enn på profilbildet.

Uansett: du burde få et bedre profilbilde, og du burde få flere bilder i albumet. Litt mer kvinne, ikke så mye tante.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 15:54 Privat melding

@FilosofiaX, jeg må nesten le :) Da jeg la ut forespørselen min her, hadde jeg en tekst med noen av mine negative sider og et album med mindre flatterende bilder. Jeg fikk korrreks for det, og nå er altså profilen min alt for suveren, det skremmer vekk gutta? Vel, jeg må i hvert fall takke deg for gode ord etter at jeg har skjønt av diskusjonen at jeg er temmelig gjennomsnittlig og bør kjenne min verdi, hihi!! *SMASK*

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 15:55 Privat melding

@eddie, jeg har nettopp ryddet opp i alle mindre flatterende bilder i albumet mitt etter råd lenger opp i tråden ;))))) Hvordan skiller man seg ut egentlig? Må jeg ty til den berømmelige kløften?

Skjult ID med pseudonym lurifax sø. 24 jan. 2010 16:03

@filosofiaX

Det var det mest håpløse resonnementet på forumet til dags dato. Håper ikke TS tar i mot det som et godt råd.

Menn føler seg ikke "truet" av kvinner. Bortsett fra de som skryter på seg så mye trening og aktivitet at det høres for slitsomt ut. Men erfaringen viser a de overdriver.

MEN, vi frastøtes ofte av kvinner som sier de er sterke, og som har behov for å si det, hvilket er et tegn på at de ikke er det.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 16:08

@lurifax.. Noen sliter nok med rollen som nummer to i et forhold, både når det gjelder status og inntekter.
Dog virker det på meg som om mange av disse lederskikkelsene (sterke kvinner) har en stor porsjon Testosteron i kroppen og er lite feminine. Tipper den siste forklarer vel så mye om "problemet"..

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 24 jan. 2010 16:43

Ts: ikke alle strømmer over med besøk, mails, og hjerter.. Jeg syns bildet ditt er fint jeg, men nå er jo jeg jente da.. Jeg har hatt bilde av kløften, og det generer ikke akkurat den type mail man ønsker, eller som jeg ønsker hvertfall. Så jeg hadde holdt meg unna det om du ønsker seriøse henvendelser (seff var jo ikke allt useriøst, men det var ikke verdt det)

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 24 jan. 2010 16:57

Hos meg går det også veldig i rykk og napp når det kommer til brev og hjerter.
Men man kan jo uansett ikke gjøre så mye annet enn å bare være seg selv. Nytter lite å tenke på hva andre her inne får og ikke får av brev, hjerter og oppmerksomhet.
Jeg tar det ikke så tungt om det er en dag eller flere på rad hvor jeg ikke får noe post fra noen.

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 17:27

MrsW. Godt jobba. Profilen har blitt veldig mye bedre!!

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX sø. 24 jan. 2010 17:38

Til lurifax

Når jeg mener "sterk", så snakker jeg ikke om fysikk her, men om sterke meninger og det å kunne stå på egne ben, selvstendighet.

MIN erfaring med menn, er at mange ønsker det "enkelt", altså en kvinne som ikke konkurerer ut mannen. Tror maneg menn er redd for at sterke kvinner er for maskuline, både i kropp og sjel.

Er man samfunnsengasjert og har sterke meninger (som meg;-) ).. så har jeg selv blitt møtt med skeptiske og undrende blikk fra menn. Er man "enkel" i tankegangen, er det kanskje det beste, eller at man er A4.. freiest å håndtere slike kvinner;-)

Jeg er verken maskulin eller sitter i toppstilling, men jeg har meninger og engasjement, og liker å bryne tankevirksomheten en del.

Jeg evt det er menn som liker dette men jeg har inntryll av, at på nettsteder, så er det fest og moro som gjelder veldig mye, og helst noen som er ukompliserte.

Og så tror jeg det er det gammeldagse mønsteret som aldri helt blir borte..

En annen ting, jeg tror mange har problemer med å kommunisere.

Mrs. Wright er helt ok etter hva jeg har lest og sett.... ok, bilder sier mye..man kan kanskje legge ut bilder i forskjellige situasjoner av seg selv osv.

Men ok, skriver man FOR mye, kan DET skremme, for da tror man at man blir overkjørt og tar pusten fra en annen, og like ille er det å IKKE skive særlig, da er man LUKKET person osv.

Er enig i det du skriver om det å si man er sterk, for det kan misforstås og få en negativ betydning.

En balansert profil, der man er klar og tydelig, i det an er ute etter, og ikke hva man IKKE vil ha.

Modig av deg, Mrs. Wright å si meninga di her:-)

Man lærer av erfaringer, selv det med å skrive en profil. Men det er lov å frandre på måten man skriver på, om man selv føler det er riktig.

Skjult ID med pseudonym FilosofiaX sø. 24 jan. 2010 17:40

Obs. Det ble visst en del skrivefeil her..jeg har IKKE drukket altså!! Men det kunne se sånn ut...

Skjult ID med pseudonym flow sø. 24 jan. 2010 17:46

Jeg syns det er like frastøtende når en person stadig må flagge med kunnskap, mental eller fysisk styrke, uavhengig om personen er mann eller kvinne. Da tenker jeg at vedkommende har et eitrende stort markeringsbehov, med stort ego og liten personlighet og det er no good... :)

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 17:50 Privat melding

Jeg er enig i at mange kvinner som sier at de er sterke, ofte er svært skjøre. Jeg tenker på slike mennesker som trær som ikke bøyer seg for vinden, men brekker når vinden blir for sterk. Jeg tror nok at de som er sterke, ikke trenger å utbasunere det, og jeg tror at for å være sterk må man kjenne sin egen fiende, dvs kjenne sine svakheter og være komfortabel med dem.

Samtidig tror jeg at det er noe i det at enkelte profiler kan skremme folk vekk, fordi personen bak virker som alt for suksessfull og perfekt, så fjern fra vår egen virkelighet der man kjenner på sin egen usikkerhet og mangler. Jeg har selv skydd unna slike profiler, men det hendte at en slik en likevel tok kontakt med meg og vi utviklet et forhold. han var nok veldig ressurster ja, men hadde sine like intense svake sider.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 17:53

Har skrevet i min profil at sterke jenter med egen mening verdsettes positivt å da er det faktisk at de står for noe og har meninger jeg tenker oå. En værhane som ikke har meninger om noe som helst er litt tamt.
En "kom å se på meg dame som ikke trenger å si noe" kan bli traurig i lengden..

Skjult ID sø. 24 jan. 2010 18:00

går dager mellom hver gang man får melding?
Synes du skal være fornøyd. Vet at det enkelte som får 20 om dagen, mens andre som meg får kansje 5 i året :)

Men er egentlig poenget å få flest meldinger eller flest besøk?
Om du f.eks skremmer vekk noen pga noen av dine interesser eller hobbyer, så er vel det like greit. Da er det jo ikke den personen du er ute etter uansett.

Så lenge du er ærlig i profilen, så vil jeg påstå at man burde foretrekke kvalitet fremfor kvantitet :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 24 jan. 2010 18:07

Du er inne på noe vesentlig der. Målet er ikke å være "bestis" med alle, jeg vil ha kun en som vil ha meg å da er ærlighet i profilen viktig. Har man spesielle hobbyer eller "greier" er det like greit å skrive det med en gang. De som ikke liker det du driver med eller hvem du er kan vel strengt tatt holde seg unna ;o)

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 18:29

jeg er litt lei av begrepet "sterke kvinner" - hva i all verden er det da?

Jeg har mange nok ganger hørt kvinner som omtaler seg selv som sterke si at menn er redd de fordi...og her kommer en oppramsing av x antall gode egenskaper. Altså en forherligelse av seg selv og all skyld til mannen.
Jeg var en gang på seilkurs med ei jente som nok definerte seg selv som sterk - akademisk lederjobb og greier.
Hun fiksa absolutt ingenting på seilkurset - og presterte å legge skylda på instruktøren "du gjør meg utrygg"...
blæh!!!

Unnskyld avsporingen!

Skjult ID med pseudonym Pastill sø. 24 jan. 2010 18:34

@Blondine: Hehe.. De som fremhever at de er sterke, gjør det ofte for å skjule sin egen usikkerhet og svakhet. Før eller siden så røper de seg. ;)

Skjult ID med pseudonym blondine sø. 24 jan. 2010 18:36

@pastill

men hva ønsker de mennene som sier de foretrekker "sterke kvinner" da? kvinner som sier de er sterke - og altså ikke er det, eller kvinner som ikke definerer seg selv som sterke (men kanskje er det) og dermed ikke svarer på disse ønskene? Kinkig, hva?

Nok en gang: Beklager avsporingen, TS.

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 18:39 Privat melding

Husker jeg hadde en date en gang som sa at han hadde behov for at kvinnen trengte han, dvs han oppfordret meg til å vise mine svake sider og være litt hjelpesløs. Lettere sagt enn gjort å late som man ikke kan svømme når man først har lært det, liksom :) Men egentlig er jeg veldig sårbar, det er bare det at jeg må være trygg på mannen før jeg viser mine sårbare sider, ellers blir jeg veldig overgitt. Så sårbarhet er for virkelig sterke jenter:)

Skjult ID med pseudonym lurifax sø. 24 jan. 2010 18:45

Du virker klok TS. Hvordan har responsen vært i løpet av dagen, nå som du har markedsført deg litt her?

Jeg ser du søker menn fra 28 til 50. Ikke ulovlig det, men kjenner jeg menn rett så er det vel i aldersgruppen 40-50 du bør lete, og derfor også skrive det, fordi menn ønsker seg ikke de som helgarderer. Menn i den alderen er late, og ønsker ikke konkurranse fra jyplinger. Og jeg tror at du har få seriøse interessenter i de lavere deler av aldersskalaen, også

(kvinne 50 år fra Telemark) sø. 24 jan. 2010 23:52 Privat melding

Jeg har ikke fått noen flere henvendelser enn vanlig. Og det til tross for at jeg har forandret bosted til Oslo som et eksperiment.

Når jeg skriver 28-50 er det fordi det er ærlig ment. Jeg får likevel henvendelser fra menn opp til 70 år og gutter ned til 22. Grunnen til at jeg skriver fra 28 år er fordi unge menn oftere er klare for forpliktelser mens menn i førtiåra er oftere nyskilte og vingeklipte og mer skeptisk til et alvorlig langvarig forhold. Jeg henvender meg likevel ikke til de som ikke har spesifisert at de ønsker kontakt med en dame i min alder.

Skjult ID med pseudonym blondine ma. 25 jan. 2010 00:12

Du gjorde det, du! Forandret bosted!

Du er tøff - heier på deg jeg!

Skjult ID med pseudonym eddie ma. 25 jan. 2010 16:54

"@eddie, jeg har nettopp ryddet opp i alle mindre flatterende bilder i albumet mitt etter råd lenger opp i tråden ;))))) Hvordan skiller man seg ut egentlig? Må jeg ty til den berømmelige kløften?"

Det kan være verdt å vurdere, noen ganger kan litt kløft være et stort pluss for min del. Jeg vet ikke hvordan kroppsfasongen din er, og det er mange måter å vise kløft, noen bedre enn andre naturluigvis. men viser du kløft på en bra måte: det kan være et pluss for min del.

Når det gjelder åssen bildet ditt skal skille seg ut så er det vanskelig å si med et par ord. Det har å gjøre med følelsen du får med en gang du ser bildet. Bildet ditt der du har hodet på skrå...der er du kanskje inne på noe. Kanskje et bilde som ligner på dette, men uten briller? Briller kan være fint, men jeg har på følelsen at du burde vurdere et bilde uten briller.

Glem alt med hvordan du har skrevet profilen: er den bra nok for deg er den bra nok for andre, dette har lite å si fordi ingen leser teksten i en profil de ikke åpner.

Profilbildet: her må du gjøre forbedringen hvis du vil ha bedre respons, og her ligger 90% av forbedringspotensialet. Når folk kikker gjennom hundrevis av profiler...man orker ikke lese masse tekst...ting går fort...man ser et bilde på en vegg av femti andre bilder - man får en følelse - man reagerer på denne følelsen, og går inn på denne profilen istedenfor den ved siden av. Du må hevde deg for å bli prioritert- end of story.

Hvis du vil ha bedre respons bør du ta mange bilder av ansiktet ditt med ulike ansiktsuttrykk. En ørliten forskjell kan gjøre en enorm forandring. Få gjerne en mannlig bekjent til å vurdere hvem han syns er best, eller bare ta noen du liker og legg dem ut, og test hvem som gir mest treff. I albumet bør du gjerne ha noen bilder som viser personlighet, kanskje ting du gjør, bilder som viser andre sider av deg selv. De bør være annerledes enn profilbildet, der ansiktet står i fokus og ansiktsuttrykket er viktigst. Vis helst mer av kroppen i albumet, fordi mange menn tenker det verste hvis de bare ser ansiktet til en jente (og etter egen erfaring...med god grunn).

Tar du de tingene jeg nevnte her seriøst garanterer jeg deg at du har muligheten til å mangedoble antall henvendelser. Etter at du har gjort den jobben kan du kose deg, gjøre mindre arbeid, og nyte mye mer muligheter. Dag etter dag, uke etter uke, mnd etter mnd...inntil du står der på alteret!:)

Håper det var til hjelp, lykke til!