Alle innlegg Sukkerforum

Unge jenter og selvbedrag...(???)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The Second sø. 24 jan. 2010 22:58

Igår var jeg ute på byen og møtte noen av jentene jeg går på skole med. Det ble den samme historien som alltid, blikk og flørting fra deres side, men med en gang jeg responderer på det så trekker de seg unna. For eksempel: En av dem sier at hun er så provosert av holdningene mine (på skolen), men likevel flørter hun på byen og på fest.... Jeg prakker ikke meningene mine på folk, men legger heller ikke fingrene imellom dersom jeg blir spurt om noe. Hvorfor snakker de til meg i det hele tatt, når de bare er ute etter å få bekreftelse på sitt selvbedrag, samtidig som de _vet_ at det får de ikke av meg?

Ja, jeg vet dette høres ut som en sytetråd, men begynner å gå lei av dette nå!

(mann 49 år fra Østfold) sø. 24 jan. 2010 23:04 Privat melding

Det du anser som tilnærmelser fra deres side er kanskje ikke ment som det? Kan jo være årsaken til at de trekker seg unna når du skrur på sjarmen?

Skjult ID med pseudonym The Second sø. 24 jan. 2010 23:09

Ser absolutt poenget ditt, men jeg ville ikke skrevet denne tråden hvis jeg ikke var sikker... Blir for mye detaljer hvis jeg skal forklare hvordan...

Skjult ID med pseudonym Ennah sø. 24 jan. 2010 23:21

Kan jo tenkes at de synes du er dritsexy, men velger å holde seg unna for å unngå trøbbel... :). Smarte damer, kanskje... :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 24 jan. 2010 23:32

Minner meg om en sang :

"Jenter fra Bergen er noe for seg, de sitter på ferjen og smiler til meg. Men når jeg smiler tilbake så snur de seg vekk! Ja jenter fra Bergen er sannelig frekk!"

tror dette sikkert kan gjelde flere enn jenter fra Bergen gitt ;-) Og vi jenter kan jo av og til virke frekke fordi vi ønsker litt mer jakt fra guttas side(..) tro det eller ei! :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 25 jan. 2010 13:06 Privat melding

Men hva med deg selv? gjør de noen innsats for deg? er de verdt deg? er det noe som helt grunn for at du skal flørte med dem bare fordi du er singel? Ikke skru på sjarmen for en jente som avviser deg, stolthet først også flørt.

Skjult ID med pseudonym The Second ma. 25 jan. 2010 18:34

Takk for at du fikk meg ned på jorden igjen steinR!

@eventyrli: men hva er det som er så rasende festlig med denne "jakten"?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2010 12:23 Privat melding

Second ingen problem :) ikke bruk 1 sekund på en jente som skal baite deg...kjøp heller en corona med lime/sitron bit og neste gang hun sier noe til deg så putter den i kjeften på henne.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli on. 27 jan. 2010 12:30

@the second

hva som er så rasende festlig med "jakten".
vel vi jenter kan være noen rare dyr - ergo byttedyr - og byttedyr må jegeren jakte på for å få fellt. Du får ta jegerprøven så kanskje lærer du en ting eller to om jakten på kvinnfolk ;-)

@steinR
skal putte den limen inn i kjeften på deg jeg når du dingler fra toppen av klatretauet og ikke tør å se ned :-D *hevnen er søt*

(mann 33 år fra Oslo) on. 27 jan. 2010 21:50 Privat melding

Nesten Frøken Eventyr, hevnen er sur blir det da ;)