Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig profiljobb, jenter!

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) ma. 25 jan. 2010 13:16 Privat melding

Har vært inne og skummet litt rundt på profiler her, og det virker som noen jenter tror det holder med fine bilder i albumet? Blanke profiler uten tekst, og bare et halv-porno bilde med sugelepper og et tomt smil? Mulig det funker for noen, men ikke noe stas med sånne profiler asså.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 25 jan. 2010 13:48

Vel...
Det er et par glupinger som har skrevet på forumet, at de opprettet falske jenteprofiler for å se hva guttene skriver.
Så det kan jo være at det er ekstra mange "sløve kniver" her inne for tiden, som ikke eier fantasi og derfor har opprettet dem ;)

Skjult ID med pseudonym Chatata ma. 25 jan. 2010 13:53

Ikke noe stas med sånne tomme profiler generelt. uansett kjønn..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 25 jan. 2010 13:57 Privat melding

at det er en del "sløve kniver" her inne er vel hevet over enhver tvil, men men.. sånn går no dagan!

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 25 jan. 2010 14:02

Tviler på at det har så mye å si om du har lite eller mye tekst i profilen. Uansett hva du har/ ikke har - er det bildene som betyr noe, menn vi jo bedras!! Still lett påkledd og med kløft så får de jentene mye post, oss andre som er litt mer seriøse havner bare med de gutta som kun sitter på gjerdet og er kikkere.. Og ja, jeg skriver mail, ser helt ok ut, men får ikke veldig ofte mail. Fikk vel erta på meg noen nå, hehe..

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 25 jan. 2010 16:20

Takk for det dole, vi får se. Har ikke den helt store troen lenger her inne. Har lurt på om jeg skal ta vekk store deler av teksten, bare for å se om det skjer noe. Når jeg får mail er det ofte fra billedløse, flørt eller hjerter. Flørtene er jo en vits da, ikke skrevet noe personlig og ingenting som tyder på at de har lest profilen.. Helt sant dole ikke noe å svare igjen på da..

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 25 jan. 2010 16:36 Privat melding

Mange gutter/ menn som også har sånne "blanke" profiler og det er forsåvidt greit om de akkurat har registrert seg men når tiden går og de ikke gidder fylle ut hvem de er eller hva de ønsker så gir det meg ikke lyst til å ta kontakt. En annen ting er når de setter hjerte på meg og ikke gidder å skrive noen ord... Hva er det for no da? venter de da at jeg skal ta kontakt? Ok så går jeg inn å ser på profilen og der står det ikke en dritt... hvordan kan de da forvente at jeg skal ta kontakt eller sette et *jeg er nysgjerrig på deg* tilbake? Jeg må ha et lite hint om hvordan de er som person og ikke bare ta kontakt ut i fra et bilde....Skal man først være her inne får man da jammen legge litt i det og før men klager på forumet over lite respons på mail eller hjerter.

Skjult ID med pseudonym Sulla ma. 25 jan. 2010 17:00

Glad jeg ikke er en av di blanke :) Dem er vel blanke i hode å da sikkert!!

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 25 jan. 2010 17:03 Privat melding

Det er vel bare å legge like mye i det som det står i profilen, er det tynt så blir responsen også tynn..
Men, det er ikke sikkert alle "tynne" profiler er like seriøse? Jeg vet ikke, kanskje de ikke er så flinke i norsk.. ;)

Enig som Svalen sier, legg litt i det så får en gjerne litt respons også.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2010 02:43 Privat melding

Ser mange her er opptatt av kvantitet av mail, og mindre opptatt av kvalitet? Er det sånn? Virker som noen syns det er mer stas å få 15 flørt fra tilfeldige brukere, det må da si mer om deg som person om du får en bra tilbakemelding enn 15 "herregud fin kløft ass"..