Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig symbiose

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 26 jan. 2010 17:42

Det er ikke fritt for meldinger a la dette: "Spør hvis det er noe du lurer på! Jeg forresten gidder ikke å svare på dumme spørsmål og standard høflighetsfraser. HVIS DU IKKE HAR BEDRE FANTASI SÅ GÅ VIDERE!!". Dette er gjerne det eneste som står i hele profilen.

Felles for de jentene som har disse meldingene, er at de som regel ikke er de aller mest attraktive Sukker kan by på, og definitivt av typen som ikke får mye oppmerksomhet utenfor nettets fibertråder. På nett får de derimot leve det livet de skulle ønske de hadde, og kan tilogmed tillate seg å avvise folk før de i det hele tatt har tatt kontakt.

Er ikke dette litt sørgelig? I starten tenkte jeg det bare var morsomt. Etterhvert ble jeg bare flau, mens nå er jeg mest trist. Hvorfor fungerer gutter og jenter så dårlige sammen, egentlig? Hadde menn hatt livmor, ville jeg definitivt vært homo.

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 18:13

@bangalter: Hvorfor generalisere utfra NOEN profiler til at gutter og jenter fungerer så dårlig sammen?
Ja, det er nok endel som skriver disse frasene i profilen (eller praktiserer det her på sukker), være seg menn eller kvinner. Men hva med å fokusere på den andelen av profiler der disse frasene er fraværende? Pliiiiiiis, bare sånn for at du ikke skal være trist mer :)

Skjult ID med pseudonym Eirinpia ti. 26 jan. 2010 18:14

Enig med EI9 her...

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 26 jan. 2010 18:22

Det er ingen generalisering her. Ordet "generalisere" må forresten være et debattforums svar på kreft. Blir for dumt at man absolutt hele tiden skal være nødt til å ta alle mulige forbehold slik at folk ikke skal føle seg generalisert.

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 26 jan. 2010 18:23

dole: Det er helt riktig, det. Jeg tenker bare; hvorfor utnytter de ikke helle situasjonen (der de tydeligvis er veldig attraktive) til noe positivt? De gir iallefall vann på mølla til de som hevder at svært mange jenter bare er her for å booste sitt eget ego.

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 18:24

@bangalter: grunnen til at jeg flagga med generaliseringsvimpelen var at du selv dro den slutningen at kjønnene fungerer dårlig sammen og at du på bakgrunn av dette ville ha vært homo om menn hadde hatt livmor. Mulig jeg ikke leste logikken ved slike konklusjoner basert på NOEN profiler, i såfall: my bad!

Skjult ID med pseudonym Eirinpia ti. 26 jan. 2010 18:26

Men hvorfor i all verden går du ikke bare videre da? hehe.. hjelpes meg... å hyle sånn for noe så teit... De jentene/guttene kan for det selv om de får lite brev... Du får heller skrive til oss som faktisk skriver litt på profil siden sin! SELV om vi ikke tror vi er noe guds gave til menneskeheten... Men nå skal det sies at jeg tror alle tør å leve ett litt annerledes liv på nettet da jeg tror brorparten av de som er her inne er litt sjenert i virkeligheten....

Og tilltater de seg å avvise folk..så la dem gjøre d da?? Taper du på det? Du vil jo ikke ha noe med disse jentene å gjøre uansett om jeg har forstått deg riktig...

Utrolig dumt å bli trist over noe slikt ihvertfall.. hehe..

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 26 jan. 2010 18:48

Hva er det du egentlig ikke forsto her, Eirinpia? Så mange spørsmål, når det burde være så lite å lure på...

EI9: Det var et hjertesukk.

Skjult ID med pseudonym Eirinpia ti. 26 jan. 2010 18:53

hehe.. jeg forstår ikke hvorfor du blir trist over at disse jentene skrive slike ting.. Gå videre til neste profil og glem dem?

Skjult ID med pseudonym so what ti. 26 jan. 2010 20:34

Det er for å si det mildt jævlig irriterende at hver mann som hevder arrogante kvinner med stort oppmerksomhetsbehov og ditto manglende selvinnsikt er et stort problem med nettdating skal hugges ned og fremstilles som en sutrepave. Gå bare videre, jo da i mitt tilfelle er det egentlig ikke noe stort problem, har flere som jeg mailer med nå. Problemet er derimot at man får et veldig negativt kvinnesyn etterhvert. En ting er de som ikke svarer et større problem er at de man dater ofte har datet en haug med andre og hele tiden tror de kan få noen bedre. De skylder som regel på kjemi eller ett eller annet vås. Hm, merkelig siden de helt klart hadde det hyggelig på date. Nei etter at de kommer hjem og sjekker sukkermail lurer de på om ting EGENTLIG var så bra allikevel...........versågod neste. Jeg er arrogant nok til å mene at jeg objektivt sett er en betraktelig mer attraktiv mann enn de som har avvist meg.
Ok, hvorfor finner jo jeg ikke noen IRL siden jeg er så bra da. 1. De fleste av mine venner har familie, jeg er nyskilt bidragspappa. 2. På arbeidplassen min er det kvinner , ja gifte ca 10-20 år eldre enn meg. 3. Venner jo masse, men jeg er nyinnflyttet. Blir ikke invitert sammen med slekt, vennepar og barndomsvenner når det er grillfest i hagen. Tror det er mange menn som kjenner seg igjen i dette. Heldigvis har jeg tross alt begynt å komme i kontakt med mange kvinner IRL, allikevel er mange av dem i forhold så det stopper på en måte der. Sukker burde jo være glimrende siden de alle her er single (eller burde ha vært...) og man kan komme i kontakt med kvinner man ellers aldri ville ha møtt. Sukker er perfekt om man vil ha uforpliktende sex, ikke til å finne seg kjæreste!

Skjult ID med pseudonym Nåja ti. 26 jan. 2010 20:48

Kom igjen, få det ut!
Tydeligvis mange som irriterer seg her. Kanskje Sukker ikke er stedet, har dere prøvd andre datingsider?

Skjult ID med pseudonym lol ti. 26 jan. 2010 21:01

Hehe.
Give it up.. de vil ikke høre.. de vil bare klage.

Skjult ID med pseudonym mmm ti. 26 jan. 2010 21:02

Mitt inntrykk er at folk, enten man liker det eller ikke, legger igjen det meste av folkeskikken i det man blir anonym på internett. Menn som kvinner. Enten det er nettdating, forum(trolls anyone?), online spill, osv. Det er som russetida, folk som egentlig virker helt normale og greie, tar helt av når de plutselig ser ut som nestemann(og det er alkohol i bildet da). Man må bare lære seg å deale med det. Joda, det er greit å få det ut i ny og ne. Bare husk når du får det ut gjør det anonymt så det ikke reflekterer tilbake på deg. :)

Og jepp, det er det samme på alle datingsider. ;) Så man kan like greit venne seg til det her som andre steder. hehehe.. Ikke for å knuse håpet til noen.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 26 jan. 2010 21:50

Jeg har skrevet til en slik jente - og fått svar!
Etter en kraftanstrengelse fant jeg noe jeg kunne lure på. Frøken var jo så søt..... og blond, og sikkert verdt noe å lure på. Så, jeg skrev mitt velvalgte spørsmål - med snev av humor - og svaret kom etter to uker: "Hvorfor lurer du på det?"!
Jo takk. Myten ble bekreftet.

Skjult ID med pseudonym flow on. 27 jan. 2010 00:06

Synd, men jeg tror mmm er inne på noe vesentlig... Likevel, velger å tro at det fortsatt er noen med folkeskikk og gangsyn i behold. Det er uansett min erfaring. Jeg har vel vært heldig med de jeg har hatt kontakt med da, for det har vært trivelige mennesker på alle måter :)

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 27 jan. 2010 00:17

pgmp, hehe. Det er nok en del som er sånn. Synes disse "Spør hvis det er noe du lurer på"-profilene er ganske morsomme. Hva faen skal man spørre om når det ikke står noe som helst i profilen, liksom? Om noen søker Snåsamannen, bør de skrive det.

Skjult ID med pseudonym flow on. 27 jan. 2010 00:23

LOL... bangalter... det må være dagens kommentar, eller hur ?? :) - snåsamannen haha.... Men det er veldig mye sånn andre veien også da, bare for å nevne det, i tilfelle noen tror alle damer er som tingeling :)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 27 jan. 2010 01:15

Er alle menn som Tingeling også?

Skjult ID med pseudonym flow on. 27 jan. 2010 07:42

Neida, noen er mer grinebitete enn som så :)

Skjult ID med pseudonym nudisten on. 27 jan. 2010 07:43

Trist med desillusjonerte damer på over 30 som ikke skjønner hvorfor ingen vil ha de som de er, de har jo funnet trivselsvekten sin og greier.... for å riktig sette stemningen er Oprah et fast daglig innslag, "what have you done for me lately"...

Skjult ID med pseudonym flow on. 27 jan. 2010 07:50

Enig med nudisten at det er trist når livet går forbi uten at man opplever å kunne påvirke eller delta, men jeg skjønner egentlig ikke hvordan du kan tenke at dette gjelder bare for kvinner ... ?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 27 jan. 2010 08:15

Det første spørsmålet som falt meg inn var:
Hvorfor går du inn på profiler til jenter "som regel ikke er de aller mest attraktive Sukker kan by på" ?

Betyr det at du ikke finner dem attraktive, siden du beskriver dem på en slik måte.

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 27 jan. 2010 12:40

Skjønner ikke helt hva du spør om. Jeg ser ikke kun på profiler med drop dead gorgeous damer, så at jeg faktisk er inne på profilen gir verken et signal på min smak eller deres billedlige attraktivitet.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 27 jan. 2010 14:23

Det JEG ikke skjønner er disse evige trådene som omhandler svakheter ved det annet kjønns profiler???

Er det ikke bare å akseptere at folk har forskjellige motiver for å være her, og forskjellig tilnærming for å oppnå det de vil!?

@bangalter,
Du har vel vært her lenge nok til å vite at det finnes mange rare dyr i Arken! Er dette virkelig noe du gidder å bruke tid på?
Som noen her påpeker er det bare å ignorere de du finner sjangseløse og heller konsentrere seg om de du finner interessante?
For jeg antar at det er noen av dem her også...

Bruk heller energien på å løfte nivået på tråder her inne, er det noe det er mangel på her så er det interessante diskusjoner!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 27 jan. 2010 14:58

Da misforstod jeg frasen ""som regel ikke er de aller mest attraktive Sukker kan by på" "
Jeg tolket det som at du mente de var mindre pene...

Men hva er verst?
At de har skrevet det de har skrevet, eller at de blokkerer deg etter at du har vært inne på profilen?

Selv har jeg sett få(mikroskopisk mengde) av disse tomme profilene der de har dette(og lignende) som eneste setning.
Så jeg kan ikke si jeg kjenner meg igjen i symbiose problemene du beskriver.
Men for deg er det nok absolutt reelt, siden du opplever det som du beskriver.
Men det betyr ikke at det er generelt problem mellom gutter og jenter.
Ved tanke på alle superbrukerne som er her inne og det lille antallet superbrukere som skriver på klagemuren, så velger jeg å tro at dette ikke er et hjertesukk eller problem for de fleste.
Da vil jeg si at det er et problem mellom deg og jenter + et par andre.

PS: Du trenger ikke være Snåsa mannen for å komme med et spørsmål som ikke er dumt eller en standardfrase. Om du mener man må være det, vil jeg tro du har store problemer med å komme i kontakt med jenter på byen.. Eller går de rundt med plakater som forklarer interessene, jobb, ønsker m.m. der du bor, så du kan komme med et bra spørsmål/frase?

Skjult ID med pseudonym mmm on. 27 jan. 2010 15:07

@MrSpiff

På byen holder det ofte med ett hei, litt øyekontakt, spandere en drink eller ett kompliment. Ingen av delene fungerer så veldig bra her på nettet. ;)

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 27 jan. 2010 15:15

Clueless: Skjønner ikke dette "bruke tid på"-argumentet som til stadighet dukker opp. Hvorfor er det verre å bruke tid på dette, enn å bruke tid på noe annet? Er det slik at du gjør produktive ting 24 timer i døgnet? Selv vil jeg anslå at jeg har brukt omtrent ti-femten minutter totalt sett på denne tråden. Den er basert på observasjoner jeg har gjort over lang tid, og ingenting jeg har avsatt noe nevneverdig med tid på. Det lille av tid jeg har brukt på det, har jeg brukt fordi jeg finner fenomenet interessant på et sosialantropologisk plan (det er også mye av grunnen til at jeg synes Sukker kan være verdt å bruke noen kroner på). Det mener jeg også at jeg er i min fulle rett til, slik du er i din fulle rett til å ignorere denne tråden.

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 27 jan. 2010 15:20

MrSpliff: Jeg opplever det langt enklere å komme i kontakt med personer ansikt til ansikt. Ikke fordi jeg har så jævla mange gode spørsmål på lur, men fordi man da kommuniserer på en helt annen måte. Å finne noe fornuftig å spørre en tom profil om har jeg derimot litt problemer med. Spesielt når de på forhånd har annonsert at de mest sannsynlig ikke vil ta seg tid til å svare.

Ellers var tolkningen din riktig. Vet ikke helt hva som får deg til å tro at du har misforstått.

(mann 33 år fra Oslo) on. 27 jan. 2010 15:25 Privat melding

MrSpiff det er jo ganske normalt det han skriver om, en jente som kanskje ikke er så tiltrekkende som skaper seg en nettpersona som hun lever gjennom og feeder av oppmerksomhet fra desperate/utlendinger og på den måten så får hun også vært med på leken.
Det er jo de selv som velger å lage slike profiler, og det er svært mange av dem selv om det kanskje er mer ett nettby-fenomen.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 27 jan. 2010 15:35

hmm.. Jeg syns som regel de tomme profilene tilhører svært fysisk attraktive jenter. Typen som er vant med å få oppmerksomhet uten egen innsats.

Er de fra middels til mindre tiltrekkende så gjør de ofte en god jobb på profilen.

Skjult ID med pseudonym sweety on. 27 jan. 2010 16:07

Ha ha... da vet vi det vi som har skrevet en del i profilen vår... :) At vi er mindre tiltrekkende :) *slette all profiltekst så fort som mulig*

Skjult ID med pseudonym lashes on. 27 jan. 2010 16:09

Haha, takk for den liksom:P

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 27 jan. 2010 16:43

Jeg kan legge til at det ikke plager meg at de har tomme profiler. Jeg ser meg mett på bildet, så klikker jeg meg videre til en med tekst som jeg faktisk kan skrive til.