Alle innlegg Sukkerforum

Komplimenter til den andre!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 18:47

De fleste av oss veit at å gi hverandre oppriktige komplimenter er noe av det bedre vi kan gjøre!! Det gir så mye å kunne bidra positivt inn i hverandres liv med gode ord i en passende stund.

Overfor en kjæreste er det kanskje desto viktigere å være flink til å gi og motta komplimenter. Jeg tror det er som å vanne en plante - det gir ny næring og vekst og kan gjøre et forhold sterkere.

Hvilke komplimenter opplever du som de viktigste å få av den andre??

Skjult ID med pseudonym Eirinpia ti. 26 jan. 2010 19:01

At jeg betyr noe viktig i hans liv..og at jeg utgjør en forskjell!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 19:33

Gode komplimenter som sier noe om meg som menneske setter jeg utrolig stor pris på!! Godt å få høre av ei jente at jeg innehar klokskap og varme!! Takker den fantastiske jenta El9 for masse komplimenter her inne! :)

Fint hvis noen også vil bruke tråden til å gi andre her inne på forumet komplimenter og honnør!!

Skjult ID med pseudonym snuppå! ti. 26 jan. 2010 21:14

@ gråtass: da starter jeg med å slenge ut et kompliment her;o) du virker jo bare som en utrolig morsom gutt! Jeg er ikke så aktiv her inne på forumet, men har lest en del og fått meg mange gode lattere av kommentarene dine ja!!!:O)

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 21:17

At mannen snakker mens man har sex! Sier at jenta er fin, deilig, bla bla bla.... menn som ikke sier en dritt er turnoff. Fysj!

Skjult ID med pseudonym mumle ti. 26 jan. 2010 21:34

Hvis man synes det mangler noe om ikke skravla går i ett, så har man ikke hatt skikkelig sex.

(kvinne 50 år fra Telemark) ti. 26 jan. 2010 21:42 Privat melding

Veldig enig med alle her, jeg :)))

Synes det er viktig med komplimenter i alle settinger, hverdag, jobb, familie, og spesielt viktig er det å gi barna komplimenter for det de gjør, hvordan de tenker, hvilke holdninger de har og alt det der:)

Jeg er dog usikker på noen menns måte å gi komplimenter på. Hvordan skal man egentlig reagere på et utsagn som: "Fytte feite så digre pupper har jeg aldri sett!". Jeg fikk i hvert fall veldig delte følelser.. Men noen menn er bare mer avanserte enn andre:)) jeg husker en kjæreste jeg hadde.. jeg har fremdeles noen av SMS'ene hans lagret på SIM-kortet. De var avhengighetsdannende og han ga dem hver eneste dag .)))) De gikk mye på betydningen av forholdet vårt og slike ting :) At jeg var en viktig støttespiller for han og sånt. Det var så koselig!!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 21:42

Tusen takk @snuppå!! Det var utrolig hyggelig å høre da!! Du er sannelig flink til å få et tassehjerte til å hoppe av glede!!:)

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 21:43

mumle: men det går an å si innimellom at den andre er deilig eller god... osv... trenger ikke skravle.... ;)

Skjult ID med pseudonym kløna ti. 26 jan. 2010 21:52

.....at det beste han vet....er å tilbringe tid sammen med meg...... :-)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 21:56

@pike: Trenger du bekreftelser i senga el:) Tviler du på dine kvaliteter.. haha

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 22:00

@gråtass: komplimentene er deg vel unt :)

Ad komplimenters betydning, dreier ikke det seg mest om behovet for å bli sett som det unike mennesket man er da?
I forlengelsen av dette er komplimenter fra personer som kjenner meg noe av det som varmer mest. Når det er sagt settes det minst like stor pris på at disse menneskene sier ifra og pirker borti når det gjelder de ikke like flatterende sidene ved meg som person. Igjen: det handler om å bli sett som det mennesket man er...

Angående skravling / ikke skravling: det er så absolutt en fordel med en mellomting...... :)

Skjult ID med pseudonym Acelezz ti. 26 jan. 2010 22:03

* bøyer seg nok en gang for konsulentens flotte bidrag* :o)

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 22:09

snikkerboa: jeg tviler ikke på meg selv nei, men som alle andre jenter liker jeg å høre at jeg er søt, god, sexy osv......

MEN jeg tror menn tenker slik: søte, snille, sexy jenter får høre altfor ofte at de er det så da holder jeg like godt kjeft...

det er jo ingenting som er bedre enn å høre den du elsker med si at han liker deg.... ;) slik skiller i alle fall jeg klinten fra hveten ;)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 22:10

Takker igjen El9!! Du er ei av de gode omsorgsfulle damene her inne, som gir masse av deg selv på alle måter!! Du ruler!! :)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 22:16

@Piken: Men fra spøk til revolver.. Gutter er smertelig klar over alt det dere trenger og høre hele tiden:) Noen ganger må vi jo bare si det fordi dere praktisk talt "peser" dere til det. Jeg vil jo tro at den du får med deg i sengen liker deg da... Så sant ikke kl. er 04.00 en søndagsmorgen og øl-brillene er på:) De fleste gutter har jo ikke med seg en sort plastikkpose på innerlommen lissom..hehe

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 22:17

*takker Ace og gråtass for godord, takknemlig for at rødming ikke synes pr taster* :o)

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2010 22:19 Privat melding

snikkerboa: nei man trenger jo ikke å høre det hele tiden da...og jeg ville aldri "pest" meg til det... gutter som ikke gir komplimenter og gir av seg selv skygger jeg bare unna... så enkelt er det :)

(mann 43 år fra Vestfold) ti. 26 jan. 2010 22:27 Privat melding

Pike vil gjerne ha nye beilere!! Flink pike!! ;) Rock on baby!!

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 26 jan. 2010 22:27 Privat melding

@girly75: Noen må ha bekreftelser hele tiden.. det kan du ikke nekte på altså! Men folk er forskjellige. Viss ting må komme naturlig og si. Men har flere ganger fløt meg rett og slett presset til og si noe tilbake for at det ikke skulle bli så altfor kleint:)

Skjult ID med pseudonym snuppå! ti. 26 jan. 2010 22:32

@gråtass: hehehe, du får jammen sagt det du! nå ble jeg også glad!:D
@girly: veldig enig med deg! Komplimenter og bekreftelse er utrolig viktig for at et forhold skal fungere og vare, og noe vi alle er avhengig av i større eller mindre grad! Dersom det ikke kommer "naturlig" fra partneren så trekker jeg meg fint tilbake...
Som gråtass sa det så fint: "det gir ny næring og vekst og kan gjøre et forhold sterkere" så enig så enig!:O)
@snikkerboa: ja det er vel et kjent "fenomen" at vi jenter gjerne trenger mer bekreftelse enn hva dere gutter gjør. Men kan dere ikke bare gi oss komplimenter litt oftere da?!hehe;) så slipper dere at vi "peser" og maser...Det skal så utrolig lite til for å gjøre oss happy happy!:)

Skjult ID med pseudonym Acelezz ti. 26 jan. 2010 22:32

de fleste mennesker liker vel å få komplimenter. Om det gjelder utseende eller andre ting spiller ingen rolle.
Får et menneske bare negative tilbakemeldinger blir nok selvtilliten og humøret deretter..

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 22:33

snikker: nei man skal ikke føle seg presset til noe.... men det er bare så klassisk at menn holder munn under akten og så sier de: hvis du ikke hører meg si noe er alt perfekt...HALLOOOOOOO!!!!

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 26 jan. 2010 22:35

Undres om mine planters hodeheng gir et sammenlignbart bilde på hvorfor jeg er single

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 22:38

@snuppå!: Jeg har overhode ikke noe problemer med og gi jenter komplimenter:) Men noen ganger begynner jentene og fiske litt vel tidlig.. og da er det helt unaturlig for meg og kjøre på med masse komplimenter. Hehe, ja du mener det er utrolig lite som skal til.. Enten hjelpe til med huslige syssler eller kjøpe oss fri.. hoho. eller slipper man unna med et velplassert kompliment?

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 22:38

Jeg trenger masse bekreftelse jeg @snuppå og er ikke redd for å si det!! Tror faktisk alle mennesker trenger det på mange forskjellige måter for å kjenne at de lever. Det handler ikke nødvendigvis om bekreftelse i forhold til mangel på selvtillit eller dårlig selvbilde!! Det er naturlig menneskelig å bli bekreftet av sine medmennesker!! :)

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 22:40

snikkerboa: hvordan kjøper du deg fri? kniiis

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 22:42

@Pike: Er det klassisk... jøss. kjipe gutter du har vært borti da:) Man holder da ikke munn under akten. Må jo leve seg litt inn:)
Du får sette på en god gml. dag schøne Helga film i bakgrunnen så får du brummende lyder i massevis:)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 22:45

@Piken: Vel.. jeg tror ennå ikke jeg har klart det noen gang:) Men det er jo kjent at hvis man sender damer på shopping så får man jo litt husfred iallefall noen timer.. hehe. Selv om man vet at det ligger 2 tonn klær i skapet med merkelappen på:)

Skjult ID med pseudonym Pike ti. 26 jan. 2010 22:49

snikkerboa: jeg husker alltid å ta bort merkelappene ;) slette alle spor ... har jeg lært fra mine 4 søstre... OG mor... hehe

Skjult ID med pseudonym snuppå! ti. 26 jan. 2010 22:50

@snikkerboa: hehehe, å neida, dere trenger ikke kjøpe dere fri!;) mer enn godt nok med et velplassert kompliment;) et kyss på kinnet og et "så fin du var i dag" gjør underverker!!!:O) men selvsagt, viktig at det kommer naturlig! og klart....vi blir blir veldig glad om dere lager middag til oss en dag også!;)
@gråtass: godt å høre dere gutter også innrømme det;) jeg er også avhengig av å få bekreftelse fra min "bedre halvdel", men som sagt, det skal så lite til!!! Dere virker jo bare gode begge to, bare synd at dere bor på "feil" side av landet;)

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 22:55

Men hvorfor hovedfokuset på å få, få, få og få? Hva med det at det faktisk er en egen gevinst i opplevelsen av det å gi komplimenter? Erfaringsmessig ligger halve gevinsten nettopp der ved at det skaper en varm og god følelse OGSÅ hos giveren. Komplimenter som hales ut av én etterlater en bisk smak i munnen, mens komplimenter som bobler frem av seg selv er en glede å gi.....

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 22:56

@snuppå: Gi meg muligheten til å gi deg flere komplimenter ved å snike deg inn på meg!! Tror du er fra flatlandet der olja rår!!;)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 22:56

@Piken: Hva... Ærlighet varer lengst... det sa min mor:)
@Snuppå!: Ja for meg så må det komme naturlig.. tar tid for meg før jeg braser ut med både det ene og det andre:) Men jeg liker veldig godt og varte opp jeg.. middag er morro og lage. Alltids vært jeg som har laget middag hver eneste dag.. for da kan jo jeg også bestemme hva som skal spises.. hehe.

Ikke bli helt kjærring her nå da Gråtass:) haha

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 22:58

@El9: Du er jo så klok og reflektert i kveld!! *klapper og bøyer meg i støvet* Det varmer jo å kunne gi et kompliment eller gjøre en tjeneste uten forventning om noe tilbake!! Helt enig!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 23:00

@snikkerboa
Jeg er helt kjerrring på innsida!! Seriøst - og stolt av det!! :)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa ti. 26 jan. 2010 23:01

@Gråtass: Hahahaha.. jeg tror du har funnet en lur måte og hoie inn damen på her nå jeg:)

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 26 jan. 2010 23:04

@gråtass: Hæ? Bare lutter enighet? Hvor ble det av lugginga... ;)

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 23:07

Bare nyter å være enig med deg i kveld, fordi jeg skjønte du ville ha meg utpå, søte venn!! Jeg lot meg ikke lure - er faktisk helt enig med deg. Å gi noe oppriktig er nesten alltid bedre enn å få!!

Skjult ID med pseudonym blondine ti. 26 jan. 2010 23:09

kjerringer finnes i alle aldre og av begge kjønn, Gråtass. Og det er helt riktig å være stolt av det.

Jeg hadde forøvrig tenkt å komme raskt inn i denne tråden tidligere i kveld og spørre om du vil gifte deg med meg? ..... men jeg ble litt forsinka,

(hvorfor? jo, en mann som starter en slik tråd må jo være et kupp....)

Skjult ID med pseudonym snuppå! ti. 26 jan. 2010 23:15

@EI19, gråtass og co: så enig så enig! å gi et kompliment som du ser at "mottaker" blir glad for er jo bare den beste feelingen!!! ingenting som er bedre!
@gråtass: *ler* stemmer nok det ja...;) skjønner ikke hvordan du fant utav det...muligens å'en i snuppå som avslørte meg der ja...:p

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 26 jan. 2010 23:22

Åhhh, tusen takk @Blondine!! Det du sier må være et av kveldens største komplimenter. Og det fra min egen cougar!! Smask!!;)
*rødmer nesten!*

@Snuppå: jeg tok deg vel på ordlyden i nicket ja! ;)

Skjult ID med pseudonym blondine ti. 26 jan. 2010 23:26

Bare hyggelig, Gråtass

*hvisker* men du - jeg tror vi må vente med det bryllupet til jeg er rettmessig skilt....

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 29 jan. 2010 10:37

Jeg får høre at jeg er søt og har pene brune øyne. Ingen av delene er jeg spesielt begeistret for. Søt syns jeg passer for kaniner og kattunger. Jeg har ikke noe ønske om å være det. Pene øyne er kun flaks i det genetiske lotteriet og har lite med meg som person å gjøre.

Beste komplimentet jeg har fått som jeg har satt pris på er fra en britisk jente som kalte meg en gentleman. Dette kom hun fram til etter å ha kjent meg i mindre enn 48 timer.

Når det gjelder å gi dem så er jeg elendig. Jeg tar det for seriøst, som om det må være virkelig dypt og ektefølt alle sammen. En kompis sa til meg "fake it until you make it" og det tror jeg er et godt råd. Komplimenter koster ingenting å gi, så det er bare å spre dem rundt seg selv de ikke stammer fra selve hjerterøttene.