Alle innlegg Sukkerforum

Om å gå videre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MiA on. 27 jan. 2010 00:12

Ofte oppstår det usikkerhet om hvor forholdet skal gå videre etter et par dater. Hvordan kan denne usikkerheten unngås? Det er vanskelig både for menn og kvinner å sende og motta de riktige signalene i denne fasen? Jeg trenger bedre antenne ;o)

Jeg er redd for å bli såret og er kanskje derfor litt ekstra forsiktig med å være nok frempå og tydelig. Hva med deg?

Skjult ID med pseudonym Børre on. 27 jan. 2010 00:23

Dette vil variere fra hver eneste persjon du møter, og du må ta det på feelingen med hver enkelt. Følelsesmessige antenner er medfødt, og kan ikke læres. ;) Hver eneste persjon oppfører seg, og har forskjellig holdning, og ikke minst hva de sier.
Holder du tilbake for mye følelser, så vil han merke det før eller siden og miste interressen.

Det er ingen fasit på det meste som spørres om på forumet, fordi det er så individuelt for hver enkelt person og hver situasjon.

Skjult ID med pseudonym Hr. Ludo on. 27 jan. 2010 00:57

Kommunikasjon er vel alfa og omega her.... Jeg for min del setter umåtelig pris på at hun jeg dater er enkel å forholde seg til uten alt for mange skulte hentydninger, hint og vanskelige tolkninger. Kanskje TS burde gøre daten sin oppmerksom på det nok så tidlig i prosessen at det er litt vanskelig? Da slipper i allefall h*n slipper å gå rundt å ikke skjønne noen ting....

Tja TS, jeg tror at det beste jeg kan si her er vel at du må følge magefølelsen din, og skulle det bli til en nedtur så har du i det minste blitt en erfaring rikere.... Skulle det bli til en opptur så stiller jeg opp å spiller brudemarsjen på munnharpe:-)

Også Børre skriver mange kloke ord her, og det finnes ingen fasit bortsett fra de du finner hos deg selv.

Skjult ID med pseudonym Porkchop on. 27 jan. 2010 01:25

Jeg liker å gå rett på sak, og si det med en gang, så kan spørsmålene komme etterpå. Det blir vanskeligere om man skal forklare seg først, og så si hva det gjelder.

Skjult ID med pseudonym mmm on. 27 jan. 2010 06:15

Jeg er som Porkchop, hvis jeg begynner å falle for ei så sier jeg det rett ut. Så slipper jeg å lure, dog som TS sier det gjør jo vondt hvis følelsene ikke er gjensidige. Noe av grunnen til jeg gjør det tidlig så det ikke gjør så vondt. "Heldigvis" er ikke det noe jeg har måtte gjøre ofte. :)

Skjult ID med pseudonym Lori fr. 29 jan. 2010 17:10

Om man er usikker, så tenker jeg at det ikke er riktig. Er man to, og er det interesser der, så går det av seg selv. Man bør ikke tvile så tidlig, da har man jo ikke engang sett personens verste siden ennå. ;-) Skjer det etter noen månder mener jeg det blir mer verdt å dvele ved.