Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg overfladisk nå?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sweety on. 27 jan. 2010 15:22

Man hører ofte på forumet om jenter som er frekke eller kravstore i profilen sin. Det har jeg absolutt ikke lyst til å være, men samtidig vil jeg jo ha noen som passer til meg. Og etter en del lange og korte forhold bak meg er jeg ganske sikker på hva det er jeg vil ha. En av disse "kravene" går på høyde. Jeg er ikke spesielt høy selv, bare 163 cm, men likvel er jeg veldig lite tiltrukket av det jeg anser for å være lave menn. For å være litt mer spesifikk; hvis du er under 180 er det ganske mye som skal klaffe ellers for å tiltrekke deg meg. Og er du under 175 skal du rett og sletyt være Tom Cruise i TopGun.

Jeg har en del spesifikke krav i profilen min, men ingen av dem går på utseende, alder eller staus. Alt er personlige egenskaper. Men grunnet en særdeles høy frekvens med henvendelser fra disse "lave" mannfolka (som sikkert tror det er greit å henvende seg til meg fordi jeg er så liten selv), har jeg vurdert å ta med, "ingen menn under 180" i profilteksten min. Ikke for å være slem, men det hadde spart ca 50% av alle menn som henvender seg den anstrengelsen de måtte synes det er å skrive en mail eller sette et hjerte. Men det er vel slemt det, eller?

Før jeg blir bombardert av forumets bitre krigere og utsatt for massiv nedjekking av alle 35+ mannfolk som synes jeg er frekk som ikke vil date en alenepappa på 35 år og 170 cm.... Jeg er 24 år, såpass pen at jeg får mer enn nok av henvendelser IRL OG her, og det eneste fysiske "kravet" jeg har er en høyde og en vekt som tiltrekker meg. Er det så galt?

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 27 jan. 2010 15:33

Sweety - Du er absolutt ikke overfladisk. Hvorfor skal ikke du kunne ha de valgene (kravene) du selv vil uten at noen skal kritisere det?

Gjør som du vil, og drit i disse surmulende klagefantene her inne.. Stå på :)

Skjult ID med pseudonym Pike on. 27 jan. 2010 15:38

Vet du hva, jeg synes du har all grunn til å sette de kravene jeg... selv tiltrekkes jeg IKKE av menn som er høyere enn 185 cm.

Jeg har bare bedre kjemi med de som er mellom 170 og 185... og helst mellom 170 og 180.

Jeg har valg ikke å skrive det på profilen min fordi jeg ikke vil ha pes men svarer ikke de som er veldig høye om de da ikke er ekstremt kjekke... sorry men sånn er det nå bare. Da får folk bare kalle meg overfladisk men jeg er nå engang her for å treffe en jeg vil tilbringe tid med og da er det min ( og din) fulle rett til å sette kravene.

Lykke til;)

Skjult ID med pseudonym Høy on. 27 jan. 2010 15:41

Hei, jeg er 193cm og i relativt god form. Jeg skriver allikevel ikke til jenter som har faste krav om høyde og vekt skrevet i profilen. Vi har alle krav, men det virker litt negativt når det står tall (over 180 høy. er den klassiske) Skriv heller, jeg ser helst at du er minst like høy som meg selv eller noe.
Skriver du konkret at jeg må være over 180, regner jeg med at du også har andre krav som at jeg må tjene mer enn 500.000kr osv.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 27 jan. 2010 15:41

Selvsagt er det galt for alle menn som syns du er flott, men som selv blir utelukket. Jeg har problemer med å forstå hvorfor så mange av disse mener det øker deres sjanse å klage over dette, men jeg forstår årsaken bak. Jeg blir også frustrert over alle kvinnfolk jeg syns er supre, men som har ett eller annet krav som ekskluderer meg.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 on. 27 jan. 2010 15:42

Jeg synes det er helt greit om du skriver det i profilen. Jeg ville faktisk satt pris på det, så slapp jeg å tenke mer på det (siden jeg er lav). Men jeg kan jo ikke svare for andre, så det kan vel tenkes at noen ville reagere negativt. Men det er jo alltid NOEN som gjør det.

Det er DU som skal finne noen her, så da må jo du få bestemme hva du tiltrekkes av. Eller rettere sagt; folk må godta det du tiltrekkes av. Og det å si ifra om det synes jeg er greit. :)

Skjult ID med pseudonym Salig on. 27 jan. 2010 15:53

jeg skjønner deg godt. hjernen er alt for nerme ræva :P

men pass deg for folk som er over 195!!! de har et litt annet syn på verden:)

Skjult ID med pseudonym sweety on. 27 jan. 2010 16:01

Hei takk for svar folkens. Det er jo ikke sånn at det er noe galt med menn under 180, jeg har bare litt dårlige assosiasjoner til middels høye og lave menn. øyde utstråler en form for fysisk trygghet som er viktig for meg, slik som store muskler gjør for noen jenter.

@blueeyes73: takk for ærlig svar! Lurer på om det er fler som deg:)

Vurderer nå sterkt og sette eksplisitt i profilen at menn over 35 og under 180 kan spare tiden sin :) De leter helt klart etter noen andre enn meg.

Skjult ID med pseudonym lashes on. 27 jan. 2010 16:04

Sett det i profilen, jeg ser ikke noe galt med det

Skjult ID med pseudonym sweety on. 27 jan. 2010 16:05

at det var?

Skjult ID med pseudonym The One on. 27 jan. 2010 16:28

@sweety

Det er helt legitimt at du har de kravene du har. Du skal jo finne en som DU vil ha og da helst en som vil ha deg ;-)

Det som skurrer litt for meg er at du sier at du ikke har krav utover høyde. Det stemmer ikke helt vel når du i en setning skriver at er han under 175 cm må han se ut som Tom Cruise i Top Gun ;-)

Grunnen til at jeg nevner det er ikke for å arrestere deg, men av erfaring er det ikke så lurt å ha absolutte krav. Du har drømmer om hvordan kjæresten din skal se ut og være, men du vet aldri hva og hvem som virkelig kan treffe deg i hjerteroten

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Minney on. 27 jan. 2010 16:34

Tenk om du da går glipp av Tom Cruise??? :P

Du kan jo skrive at du svært sjelden tiltrekkes av menn under 180.
Alt slikt er jo en ærlig sak :)
Så lenge man ikke har side opp og side ned om farge på hår, øyne, krav til kroppsfasong, store eller små føtter, lange fingre, små ører, osv, osv, for da vil man fort bli veeeeeldig overfladisk :P

Jeg er akkurat like høy som deg :) Men jeg har ingen problemer med en mann på 170.
Derimot er det sjelden jeg tiltrekkes av overvektige menn. Jeg er ingen sylfide selv, og kan godt falle for en mann med noen kilo ekstra. Men jeg har til dags dato aldri forelsket meg i en som har vært det man kaller overvektig.
Det med vekt har jeg sett flere menn skrive i sin profil at de vil ha en slank jente, så det regner jeg med er helt stuereint her inne.
Jeg ville sannsynligvis heller ikke blitt tiltrukket av en mann med hentesveis :P
Men det er jo slikt man kan gjøre noe med i løpet av en frisørtime :P
Neglebiting er også noe som kan ødelegge mye for tiltrekningen min hos en mann.

Jeg regner med alle har sine ting de svært sannsyligvis aldri vil falle for hos en mann eller kvinne hvis de tenker seg litt om :P

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 27 jan. 2010 17:37

For meg kan for spesifikke krav virke mot sin hensikt selv om jeg måtte fylle disse kravene. Og jeg er nok ikke den eneste. Sånn FYI.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 17:39

Hvis du ikke er interessert i menn under en viss høyde, så er det jo greit at de får vite det så raskt som mulig - kjedelig å melde frem og tilbake lenge og kanskje også treffes før man får høre at, sorry, du er for lav for meg.

Overflatisk, ja visst, men vi er jo alle overflatiske.

Skjult ID med pseudonym ceci on. 27 jan. 2010 17:54

Min erfaring er at det hjelper ikke så mye om man skriver hva man søker i profilen.
Jeg har f.eks satt at jeg ikke ønsker kontakt med menn over 48 år. Men allikevel tikker det inn meldinger og hjerter fra de mellom 50-60 år....tror mange ikke engang tar seg bryet med å lese profiler her.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 18:01

Okei, får reformulere meg, hvis du er ute etter en som er seriøs og faktisk ser på profilen, og samtidig ikke er interessert i mennesker over/under en viss høyde, så synes jeg godt du kan skrive det.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 27 jan. 2010 18:29

191 og i god form ;-) (35++), men er det ikke fritt frem å ønske hva man vil ha da? De som faller utenfor er liksom ikke målgruppen uansett. Tror ikke "vi menn" er mindre kravstore så kjør på ;-)

Skjult ID med pseudonym passasjer on. 27 jan. 2010 18:31

Det er bare glimrende om dere er åpne med absolutte krav. Har en forkjærlighet for profiler med med "kravliste". Når den faktisk eksisterer så er det bare få den ut.

Hilsen mann 179cm 35+ uten barn og evnen til å bli bitter :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 27 jan. 2010 18:52

Synes også det er helt greit å skrive hvis det er et absolutt krav. At noen små-paranoide menn da automatisk vil tro at du har en haug med andre krav også faller på deres egen urimelighet.. De er det kanskje like greit å bli kvitt med èn gang?:-)

Men hvis dette, og det at de må være under 35 år virkelig ER de eneste kravene så kan du jo understreke det?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 27 jan. 2010 19:11

Man kan jo selvsagt for ikke å tråkke noen på tærne skrive at utseende ikke betyr noe så lenge du er snill å grei. (ja noen krever tilsynlatende ikke mer?) . En svært lite effektiv metode for å sile kandidater..

Er vel som folk flest full av preferanser som liksom skal stemme med en potensiell partner. Profilens innhold inklusive bilde er første barriere. Første date den neste å er man ikke helt sikker etter den blir det fler.

Man behover jo ikke begrunne hvorfor man ikke synes det gnistret på daten, men veldig kjedelig å kaste bort for mye av egen og andres tid om man bare er klar nok i profilen ;-)

Skjult ID med pseudonym kit on. 27 jan. 2010 19:13

Om andre synes du er overfladisk, hva så?

Det er du som må leve med valgene, og hvis du virkelig ikke klarer stuttvokste gubber er det like greit å skrive det.

Skjult ID med pseudonym snømannen on. 27 jan. 2010 20:15

Helt legitimt å sette slike krav. Kjør på! Hadde du vært kanonsøt (aner jo ikke) hadde jeg sikkert lagt igjen en melding likevel. For utfordringens skyld om ikke annet, hehe.

Hilsen en på 178.

Skjult ID med pseudonym s on. 27 jan. 2010 20:30

Støtter kit.

Jeg har for øvrig samme krav (er dog mann, og ønsker ikke for lave jenter) - men irriterer meg egentlig over det. Har prøvd å overbevise meg om at kravet ER tåpelig, men faller alltid tilbake til å synes at noe mangler hvis jenta er for lav - uten å kunne konkretisere dette noe særlig mer enn som så. Blæ.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 20:31

Hmm - jeg bryr meg ikke om høyde, jeg, 99 prosent av alle damer er jo uansett en 10-15 cm lavere...

Skjult ID med pseudonym s on. 27 jan. 2010 20:33

Dvs. helt perfekt :)

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 27 jan. 2010 20:38

Alle er vi vel overfladiske, og har noen krav når det kommer til utseende og attributter som teller mer enn andre. For noen er det høyde, for andre er det vekt, og for andre igjen er det størrelsen på lommeboka. Helt greit å skrive dette i profilen, men reaksjoner fra de som ikke passer kriteriene får du nok uansett. Det beste du kan håpe på er at ingen av disse tar kontakt for å uttrykke sin misnøye. Jeg mistenker dog at du har litt flere krav til en partner enn høyde og alder, men da har du i hvert fall snevret inn utvalget ditt.

En ting som du kanskje ikke var klar over: Sukker setter lavere matchtall basert på høyde, og det kan hende at de høye gutta ikke er synlige på dine lister. Jeg selv er 190, men må som oftest kikke innom lista med matchene under 70 matchpoeng for å finne jenter som er lavere enn 165.

Skjult ID med pseudonym R on. 27 jan. 2010 20:43

@sweety - Alle har preferanser, det må da være helt greit å skrive det i profilen. Jeg foretrekker når menn skriver noe rundt hva de er ute etter og hva de _ikke_ er ute etter - ingen vits i å spane på en som ikke er ute etter en sånn dame som meg uansett :-)

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 27 jan. 2010 20:48

Støtter wintermute der - hvis du (som lav) i skjemaet setter at høyde er viktig så tolkes det av systemet som at du vil ha menn i nærheten av din egen høyde.
Mange pene jenter under 165 som jeg nesten bare grønne blad med men en dau blomst trekker ned.

Skjult ID med pseudonym lille on. 27 jan. 2010 20:49

få som sikta lågt her ser e...hmm.. aldri tenkt på at høgde kunna vara eit problem

Skjult ID med pseudonym Medium on. 27 jan. 2010 20:55

Krav er helt greit, det har vi alle. Jeg lurer bare på sånn for moro skyld hvordan det er IRL om du møter en mann du synes er kjekk og ordentlig hyggelig. Høyde virker bra også og så på første hyggelige date får du vite han er 1,79 høy.....hva gjør du da? ..kravet ditt var 1,80... ;-) Jeg er ikke i målgruppen din uansett men jeg bare lurer...!? ;-)

Skjult ID med pseudonym sweety to. 28 jan. 2010 09:28

He he... Det er jo ikke en absolutt, det er en veiledning. Jeg sier bare det at jeg har erfart med meg selv at for hver cm en mann er under 160, jo flere ting MÅ klaffe for at jeg skal være tiltrukket. Og for dem som ikke tror at jeg ikke har flere krav en alder og høyde så skjønner jo alle at det selvsagt er feil. Men mine andre krav går i all hovedsak på interesser, verdier og mål for livet. Jeg har ingen fasit på hva som tiltrekker meg utseendemessig bortsett fra høyde. Alle liker pene mennesker, men det er forskjellig måte å være pen på da. Men dette med høyde er et fellestrekk. Du blir rett og slett litt mindre attraktiv av det.

Men takk for alle svar jeg skal prøve å sette det i profilen min, så håper jeg at jeg ikke fornærmer noen:S

(mann 33 år fra Oslo) to. 28 jan. 2010 12:50 Privat melding

Sweety jeg tenker sånn selv, skal jeg på jobbintervju og det er en kar på 165-170cm som sitter der vet jeg at jeg stort sett kan glemme det, ikke nubbesjangs.
Er det en jente av typen godt humør så får jeg jobben, slik har det vært uten unntak.

Og det er ingenting galt med det, det er slik det er.

Skjult ID med pseudonym sweety to. 28 jan. 2010 13:41

Ha ha :) Nå går du sterkere ut en meg da Dette er jo å si at lave menn har så store mindreverdighetskomplekser at de vil overskygge deres profesjonalitet :) Men takk for støtten:)

(mann 33 år fra Oslo) to. 28 jan. 2010 14:39 Privat melding

Nei, om de samarbeider bedre med en som de finner mindre truende er det langt mer effektivt for arbeidet enn å velge enn de vil angripe i fylla på julebordet :)

Skjult ID med pseudonym for lav... to. 28 jan. 2010 15:17

Til TS:
Jeg vil heller si at du er for lav. Men vil ikke kalle deg overfladisk, du er bare selektiv :) Og det må alle andre også få lov til å være.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 28 jan. 2010 16:09

Om en mann sier han er 179,så kan det godt hende han egentlig er 173;-)

Skjult ID med pseudonym Aiiiiit to. 28 jan. 2010 17:47

Det er nok av folk som er "slanke" eller "atletiske", men allikevel har en matchvekt godt over gjennomsnittet. Skal ikke stole blindt på profilene her inne akkurat. Men TS, still krav, bedre det =)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 28 jan. 2010 17:49

Vil jo kalle en mann som The Governator for atletisk, selv om han har godt matchvekt. Eller Mike Tyson, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym gladjenta fr. 29 jan. 2010 00:28

hei
syns du kan skrive akkurat det du vil jeg :-)
noen vil alltid like det du skriver, mens andre vil ikke like det uansett hva du skriver eller mener ;-)
lykke til!

Skjult ID med pseudonym sweety fr. 29 jan. 2010 11:24

Vel, da har jeg hatt den "advarselen" med høydekrav ´´en dag, og allerede strømmer den negative feedbacken inn... Ikke lett når man ikke kan være ærlig...

Skjult ID med pseudonym s fr. 29 jan. 2010 11:50

"Vel, da har jeg hatt den "advarselen" med høydekrav ´´en dag, og allerede strømmer den negative feedbacken inn... Ikke lett når man ikke kan være ærlig..."

Kommer denne feedbacken fra folk som tilfredsstiller kravet ditt? Hvis det bare er folk som ramler utenfor, synes jeg du bare skal overse noldusene, og fortsette å stå på kravene :)

(Jeg har også noen ord om høyde, men ikke konkretisert dette som deg, dog. Og der faller du utenfor, så vi er sikkert like overfladiske).

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 29 jan. 2010 12:26

Du kunne kanskje moderere ordlyden litt? Type "Jeg liker høye menn som er nogenlunde på min egen alder.".

En mann på 170 cm og 35 år burde ta hintet da syns jeg.

Skjult ID med pseudonym Clueless fr. 29 jan. 2010 12:40

Fascinerende å se hvordan denne høyde-tråden fenger?
Men for å være alvorlig i 2 sek. -er det mange lave menn her som føler at høyden er et problem i forhold til å møte noen?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 29 jan. 2010 13:44

Dersom det er lave menn som syns høyden deres er et problem i forhold til å møte kvinner, så er det vel absolutt ingenting å tjene på å erklære det her?

Selv er jeg 185 cm og dermed høyere enn de fleste jenter. Jeg skal innrømme at høyde betyr en del for meg. Jeg går ikke ut med jenter over 180 cm. Er de lavere en 165 cm blir de for små igjen. Nå er jeg generelt litt svak for smurfer så jeg bøyer meg vel heller nedover enn strekker meg noe særlig høyere ved et eventuelt brudd med mine erklærte mål.

Skjult ID med pseudonym Conan fr. 29 jan. 2010 13:56

Jeg forstår deg godt, og syntes det er helt greit at du skriver de "absolutte" kravene dine. Det er tross alt, som mange har skrevet her før meg, du som skal bli fornøyd. De som klikker inn på profilen din og ikke passer til de kravene, kan da raskt søke videre, uten å kaste vekk sin eller din tid. :)

Jeg har faktisk høyde som et meget viktig kriterie selv, uansett hvor pen jenten er, så må hun være over 172 ca. Jeg liker best jenter rundt 178-185, og det teller ganske mye for meg. Grunnen er nok at siden jeg er over 190 selv, så tiltrekkes jeg av dem som ikke er så alt for mye lavere. Det dumme for meg, er at det ikke er så altfor mange jenter som er såpass høy :)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 29 jan. 2010 14:24

Jeg er ikke mer enn 1.70 men har vært sammen med en mann på 2.03 noen år. Det var ingen problemer stående,
gående eller liggende:) Jeg elsker mine high heels:)