Alle innlegg Sukkerforum

Et sørsmål, spesielt til jentene........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 27 jan. 2010 18:49

......

Jeg har en liten "greie" jeg lurer på, og dette gjelder i det virkelige liv.

Først kjapt om meg selv, selv om det sikkert ikke er kjempeviktig: 31 år, 181 høy, 77 kg og venlig veltrent (Har trent hele livet, fordi det føles bra). Jeg VAR meget utadvent, og har alltid scoret høyt på den sjarmen det medførte. Nå har jeg blitt roligere og mere stille på mine eldre dager.

Så: Jeg var hos legen denne uka, for å hente innsovningstabeletter. Av og til sliter jeg med å sove. Men der inne har legen en assistent, som jeg har sett to ganger. Hun er en fantastisk flott jente, søt og positiv, og smiler alltid. Jeg vet ikke om hun er opptatt.

Sist: Jeg har lurt på om jeg skal si: Kunne du tenke deg å ta en kaffe/øl en kveld? Men på et så enkelt punkt stopper det helt opp, selv om det verste er et nei.

Så jenter: Er det positivt å få en slik henvendelse? Blir det bare ekstra kjipt for henne om hun må si nei? Er det vanlig at man får et slikt spørsmål? Hva er oddsen for et ja?

Eller: Bør jeg spørre???

Har aldri hatt slike problemer før, men de kjærestene jeg har hatt har vært jenter i min omgangskrets, da har jeg hatt tid til å la dem bli kjent med meg. Dette er en helt ukjent jente og en ny situasjon, faktisk:)

Skjult ID med pseudonym blondine on. 27 jan. 2010 19:12

Spør du - som du selv sier, det værste som kan skje er at hun sier nei.
Selvfølgelig kan det oppleves som litt kjipt for henne å måtte si nei - men gi henne en åpning ved å bruke humor og sjarm.

Om det er vanlig? Enkelte jenter får kanskje noen eller mange slike spørsmål, jeg har vel knapt opplevd det. Men det trenger jo ikke å være normen...

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Joa... on. 27 jan. 2010 19:14

Siden du veier 77 kilo, vil jeg tro det går greit... ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 27 jan. 2010 19:21

*flirer av "Joa..."* :-D

Skjult ID med pseudonym Pike on. 27 jan. 2010 19:23

Jeg hadde prøvd å finne ut om jenta er singel først.... :)

Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 27 jan. 2010 19:26

Vel.....

Poenget med det var vel for å si at jeg ikke er usikker av grunner som at jeg veier 278 kg og står på venteliste i USA de Dr. Hanson skal sy inn magesekken min til det halve.

Det var faktisk et seriøst spørsmål, men det ser jeg ikke er så enkelt her inne.

Men men, skal nok finne utav det.....

Skjult ID med pseudonym eia on. 27 jan. 2010 19:46

Uansett hva vi jenter her inne foretrekker så kan vi ikke svare for henne.
Men min generelle subjektive oppfatning er at det er positivt å få en slik henvendelse.
Heller 19 flaue og 1 velkommen, enn ingen overhodet.

Blir det ekstra kjipt for henne om hun må si nei? Hør her: Nå er du 31, det er jaggu på tide å se forskjell på å ta hensyn til dine omgivelser og å unnskylde deg for at du er til. Å bli bedt ut på date er en kompliment; synes hun det er kjipt er det hennes sak.

Umulig å beregne odds for et "ja", pga. variabler som om hun er singel eller ikke, om hun evt. foretrekker å være singel for tida, om du er attraktiv i hennes øyne, osv.

Det eneste som er garantert, er at du kommer ingen vei om du ikke tar sjansen. Som med alt annet her i livet.

Skjult ID med pseudonym Chatata on. 27 jan. 2010 19:48

Jeg som jente sier ubetinget JA! og selv så hadde jeg syntes det hadde vært hyggelig, og hadde det ikke passet, eller det ikke hadde fristet, så hadde jeg pent takket nei :) Eneste jeg kan se som ett problem her i din situasjon, er at damen jobber for legen din.. Ellers, STÅ PÅ! :-)) du kan ikke få annet enn ett svar

Skjult ID med pseudonym Eventyrli on. 27 jan. 2010 19:48

AMEN TIL EIA!

du kunne ikke sagt det bedre og jeg kunne ikke ha skrevet det bedre som tips!

Når det verste man kan få er et "nei takk men takk som spurte" så er ikke det slettes verst :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 27 jan. 2010 19:49

*ble nå helt svimmel av dårlig samvete for fnisingen min til Joa`s kommentar...*

Ja selvfølgelig tar vi deg alvorlig vennen! Det ble bare litt komisk et øyeblikk her når du skulle forklare dine høyst normale-og-ikke-avskrekkende-på-noen-som-helst-måte-mål!

Du får ha meg unnskyldt, jeg tror jeg er overmett etter å ha stappet i meg for mange mango som vanlig.

Spør den søte sykepleier-damen på date du! :-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 27 jan. 2010 20:00

- Å, ikke enda en! kommer hun til å si.

Tror de jentene får mer enn nok oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Emmeline on. 27 jan. 2010 20:02

Du må spørre!! Som noen nevnte så kommer du ingen vei om du ikke spør. Og at det er en dame som jobber på legekontoret trenger ikke bli så veldig kinkig selv om hun skulle takke pent nei. Man trenger ikke ta seg selv så høytidelig - takker hun pent nei så er det jo bare å fortsette å smile og hilse på henne... er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Minney on. 27 jan. 2010 20:04

Jeg ville syntes det var kjempehyggelig hvis noen inviterte meg på en øl eller kaffe, uansett hvor det hadde skjedd :)
Hva har du å tape?
Og så er det noe med at det er bedre å angre på det man gjorde, enn å tenke tilbake og angre på at du aldri turte.
Spør du får du et svar, og du fikk vite hvordan det gikk. Spør du ikke vil du kanskje rive deg i håret om noen år når selvtillitten er på topp igjen fordi du aldri fant ut av hvordan det hadde gått hvis du spurte.
Jeg synes du skal kjøre på :))) Du lever bare en gang ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 20:10

Har du baller til det, så spør henne. Jeg vurderte en gang å be ut tannlegen min, jeg...

Skjult ID med pseudonym lashes on. 27 jan. 2010 20:16

Jeg er helt enig med @Minney, hadde digget om noen spurte meg..

Skjult ID med pseudonym Joa... on. 27 jan. 2010 20:20

OK, for å være litt seriøs da, så regner jeg med at du ikke er innom legen SÅ ofte, så dersom du får et 'nei' så er det vel ikke noen krise, annet enn kanskje litt flauhet de første gangene du er der etterpå. Men sats som om du er sikker på at du får et ja. Jeg heier på deg, jeg.

Skjult ID med pseudonym sol on. 27 jan. 2010 20:20

Jeg pleier å spørre søte jenter her på sukker jeg om vi skal ta en kaffe ,øl eller sier til de at de er søte,eller om vi skal ta en date. Da får jeg alldrig svar tilbake, men hvis jeg spør eller skriver noe rundt det hun har forklart i profilen er svarprosenten en helt annen. ???????????

Skjult ID med pseudonym jente34 on. 27 jan. 2010 20:22

Gjør det! Det er så synd at vi nordmenn er så dårlige på hverdagssjekking. Tenk, så forfriskende med noen som tør å sjekke deg opp helt uten alkohol i blodet. BARE positivt! Skulle ønske det kunne komme en kjekkas bort til meg f.eks. ved ølskapet på rema og spørre om vi ikke skulle ta en øl på nærmeste pub i stedet :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 20:26

@sol
Jeg ser for meg den samtalen på legekontoret, der du spør om et eller annet med jobben, dere har fire-fem monologer hver deres vei og så spør du om hun vil ta en kaffe en dag... :-)

Problemet er jo bare at du i virkelighetens verden aldri vet om folk er single. Skulle vært som i gamle dager, da man ble ringforlovet etter to uker - eventuelt om folk brukte trafikklys som symboliserte tilnærmelighet...

Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 27 jan. 2010 20:34

Oi....

Her var det mange seriøse svar og et rungende ja for at man må ta noen sjanser her i livet. Så da er det enkelt og greit bare en ting å gjøre, og det er å spørre henne. Og det skal jeg gjøre.

Og nei, jeg er ikke mye hos legen, overhodet ikke, kun for å hente resept på 10 innsovningstabeletter, og det er ca hver 5. måned. Så da får jeg bare rive i meg alle 10 nå, sove til mandag, og stikke innom for å be om en ny resept en gang utpå tirsdagen:)

Men seriøst, godt å høre reaksjonen til så mange, og det var jo det svaret jeg håpte på:)

Skjult ID med pseudonym R on. 27 jan. 2010 20:37

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 27 jan. 2010 20:46

@Hmmm
Så du får ikke resept på mer enn én pakke av gangen, og legen vil heller ikke fakse ny resept til apoteket? Hørtes ut som en streng lege...

Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 27 jan. 2010 20:57

Det er en ny lege, dette var første gang jeg var hos ham. Man får bare en pakke, Imovane er noe man blir avhengig av, og det vil vi ikke. Og jo, jeg kan bestille på nettet fra nå, også fakser han det til apoteket.

Men kan jo ikke det nå!!! Jeg skal jo invitere assistenten ut, så da skal jeg nok stille selv. Om jeg ikke skriver i en tilleggskommentar når jeg ber om resept: Forresten, kan du spørre hun lyse assistenten din om hun har lyst til å ta en kaffe en dag....:)

Skjult ID med pseudonym wintermute on. 27 jan. 2010 21:02

Jeg er faktisk ikke helt overbevist om at alle jenter virkelig synes det er greit å bli sjekket opp i hverdagen. De fleste her sier selvsagt at de ville blitt smigret, men det betinger at du er en kjekk mann som passer hennes smak. Jeg er ikke like sikker på om jentene egentlig hadde likt å stadig bli sjekket opp av lave menn med ølvom, dårlige tenner, røykånde, og hentesveis på trikken. Selv om du selv mener du er en catch, har som regel hun en helt annen oppfatning. Hadde det vært så enkelt som "det er bare å spørre", så hadde det vel ikke vært så mye frustrasjoner rundt tilsvarende henvendelser her på sukker.

Du har ingen ting å tape på å spørre, bortsett fra et måpende "hvem tror denne taperen at han er?"-blikk tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym bølle-per on. 27 jan. 2010 21:05

Enig med pom. Det er mye teori dette at jentene vil bli sjekket opp på jobben. Akkurat som forestillingen om at rørleggere stadig får forespørsler fra kåte husmødre.

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 27 jan. 2010 21:08

Nå skal jeg være den slemme mannen her...
Jeg har en kollega som nok lett kan beskrives som attraktiv. Hun har mye kontakt med endel mennesker som kommer innom kontoret og hun blir vel spurt om telefonnummeret eller "møtes" 1-2 ganger i uka.
Hun er drit lei det, men svarer hyggelig nei for det...

På den andre siden: en legesekretær er ikke like utsatt som f.eks. en baransatt.....

Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 27 jan. 2010 21:09

Hehe....

Jeg har vel ikke sagt jeg er et catch, overhodet ikke. Men har ikke ølvom, eller hentesveis. Også røyker jeg ikke. Men du har selvsagt helt rett. Så det er som folk her sier: Enten faller jeg inn i kategorien "helt grei" for henne, og får kanskje en sjanse til en kaffe. Eller så tilhører jeg "uaktuelt", og må ta en kaffe alene. Sikkert det siste man er mest redd for, men det handler, som alle sier, om å ta en sjanse.

Og får jeg nei, så er det nei. Men jeg kommer nok ikke til å stemple meg selv som taper av den grunn. Og jeg kommer ikke til å bytte lege heller:)

Skjult ID med pseudonym eia on. 27 jan. 2010 21:10

@wintermute

Hadde vi hatt kultur for det i Norge, ville vi også hatt en annen holdning til det.
En viss forfjamselse hos mottaker er nok ikke usannsynlig, fordi dette forekommer så sjelden.
Men jeg vil ihvertfall påstå at det ville vært positivt om nordmenn hadde vært mindre kjølige og opptatt av seg selv og redd for å forstyrre andre i deres egen lille boble...

I USA er dette mer normalt, men har likevel ikke inntrykk av at damene plages med å stadig bli sjekket opp av menn som er i komplett motsatt ende av "skalaen" enn dem selv.

Frustrasjoner rundt tilsvarende henvendelser her på sukker er ikke sammenlignbart. Her består hverdagen utelukkende av amorøse henvendelser eller mangel på sådanne. En mann av det kaliberet du beskriver, har gjerne en helt annen agenda der han sitter og leser avisen på trikken, enn hans like har på jakt her inne.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 27 jan. 2010 21:24

I utgangspunktet tenker jeg, og _vet_ jeg at det stort sett er trivelig å få oppmerksomhet fra menn i andre settinger enn "ute på byen". Det virker litt mer ærlig og oppriktig da, og jeg tar det absolutt som et kompliment og smiler fra øre til øre selv om jeg kanskje ikke er interessert.

Men bare vært obs på at du faktisk er en pasient når du er der, og at det muligens skaper en litt vanskelig setting...
Om jeg hadde jobbet på et legekontor, så er det ikke sikkert at jeg hadde satt pris på å bli sjekket opp av legens pasienter, og hadde kanskje ikke endt opp med å smile fra øre til øre i en slik setting.

Men dersom hun i utgangspunktet har sansen for deg allerede, så er det absolutt verdt et forsøk!
:-)

Skjult ID med pseudonym The One on. 27 jan. 2010 23:10

@Hmmmmmm
Neste gang du er hos legen og henter sovetabletter sier du bare med et sjarmerende smil til henne.....du vil ikke bli med ut og ta en øl så slipper jeg kanskje å bruke disse ;-)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym HØHØ on. 27 jan. 2010 23:22

Spør i vei - det er bare her inne man ikke får svar på sånne spørsmål uten å kokettere en stund først ;).

(mann 46 år fra Hordaland) on. 27 jan. 2010 23:34 Privat melding

Du kan bare glemme det, man går ikke ut med pasienter.

Skjult ID med pseudonym pasient to. 28 jan. 2010 00:13

Jeg vil på deit med legen min, buhuuu....men de går altså ikke ut med pasienter altså ;(

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 28 jan. 2010 00:28

Om hun er viktig for deg og har gjort inntrykk, hadde jeg heller ventet til hun var ferdig på jobb og møtt henne liksom-tilfeldig på gata.
Sjansen for å få ja til date PÅ et legekontor tror jeg er minimal. Men hva vet vel jeg? Annet enn at jeg selv ikke hadde gjort det, og antakelig ikke hadde satt pris på det heller pga settingen.

(mann 33 år fra Telemark) to. 28 jan. 2010 02:07 Privat melding

Som en så fint nevnte her "Bedre å angre på noe en har gjort, enn å angre på noe en ikke har gjort" For det vet man jo ikke utfallet av? Gå for gull kompis!

Skjult ID med pseudonym Porkchop to. 28 jan. 2010 04:38

Bare inviter henne! DO IT!

(kvinne 50 år fra Telemark) fr. 29 jan. 2010 13:46 Privat melding

Jeg tror regelen om å ikke gå ut med pasienter er litt avhengig av hvilken relasjon man har til pasienten. En legesekretær har neppe noen emosjonell profesjonell tillitsposisjon til pasienten som hun kan utnytte seksuelt, men på den andre ekstreme siden står en psykiater eller psykolog - som under ingen omstendigheter bør date eller flørte med sin pasient.

Men altså, det kan være en god måte å spørre jenta ut på: "Er det slik at assistenter som deg ikke har lov å date pasienter som meg?" og la det gå av seg selv derfra :)))

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 29 jan. 2010 17:05 Privat melding

Jeg hadde blitt kjempesmigret uansett, og hadde nok blitt med, med mindre du i mine øyne var lite tiltrekkende.
Du får bare bytte fastlege om det blir klaff. ;-)

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 29 jan. 2010 20:46

Mrs Wright har utvilsomt det beste forslaget for en åpning, så jeg ville gått for den!

Skjult ID med pseudonym sma fr. 29 jan. 2010 21:20

Husk at hun sikkert kan gå inn på journalen din og kikke...

Skjult ID med pseudonym jaja fr. 29 jan. 2010 21:24

forget about it, Dave!!

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 29 jan. 2010 21:30

Det vil sikker være et kompliment ...men jeg ville nok spurt som mrs wright foreslår. Du må regne med et nei av fagetiske grunner... ........og så bør du spørre legen om å prøve vallargan neste gang fremfor øvrige sovetab.