Alle innlegg Sukkerforum

Varsellampe..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 4 okt. 2006 23:59

Hei!

Jeg er ny bruker av Sukker og snubla akkurat over dette diskusjonsforumet. Idet jeg ser hvor mange kvinner som reagerer på at menn treffer andre er det et par ting jeg bare ikke kan forstå.. (men så er som kjent menn fra mars og kvinner fra venus osv.)

Altså, idet dere kvinner dater menn som dere merker treffer flere, hvorfor går ikke den store varsellampen på, og hvorfor bryter dere ikke av med en gang? (altså: dersom det er slik at dere selv helst liker å treffe en i gangen..)

Er det slik at det kanskje er "greit" at menn treffer andre, dersom det er "vanlig praksis"? Hva skjedde med å stole på egne innstinkter, bryte av med slike menn (for dere må jo merke det fort om dere ikke bevisst har på skylappene) og heller finne menn som har samme holdinger/verdier som en selv?

For tro meg.. de finnes!

Skjult ID med pseudonym arielsen to. 5 okt. 2006 00:28

Jeg tror ikke det nødvendigvis er så lett å oppdage at den man dater også dater andre. Hvilken varsellampe er det som liksom skulle gå av, og av hvilken grunn? Tror du at menn/kvinner som dater mange sitter med litt sleskt smil og myser på sitt offer?

Det er etter min mening ikke noe galt i at mennesker møter flere mennesker over en kortere periode for å finne noen.

Man må bare ta sjansen på at den man møter er et menneske som vil satse om det skulle føles riktig for begge parter.

Det blir litt rart å gjøre det til hovedpoeng dette med antallet man møter i sin søken etter den store kjærligheten synes jeg.

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 5 okt. 2006 02:00 Privat melding

Føler meg kallet til å svare litt her, for jeg er jo en av de som har reagert på pararelldating (ikke seriedating). Dette handler ikke om antall. Men som Arielsen sier - det er nok ikke så lett å oppdage.

Nå skal det sies at jeg ikke har særlig dårlig erfaring med å date pararelldatere, men reagerte fordi det viste seg å være mer normalt enn jeg trodde. Tror nok ikke disse pararelldaterne annonserer under daten at de dater flere samtidig, og de er nok ganske gode på å skjule det, inntil de blir konfrontert med det. Og ja - min varsellampe lyser når jeg får vite det, og vil handle deretter.

Skjult ID med pseudonym dame 33 to. 5 okt. 2006 20:24

Paralelldateing er komplisert. Det er komplisert for den som gjør det og den som møter en paralelldater. Jeg er skikkelig slem: Merker jeg at min date har flere jern i ilden er det hasta la vista, mens jeg for min egen del paralelldater innimellom*. Men da definerer jeg dateing som kaffebarbesøk, kanskje et glass vin og (kanskje) såvidt litt klining:-)

* noe som ville være uaktuelt om jeg møtte en som var helt rå:-)

Skjult ID med pseudonym justaguy to. 5 okt. 2006 20:33

Mange kvinner er forvirret og vet ikke hva de egentlig vil ha, og de har dobbeltmoral til langt opp under øra. De fortjener ikke bedre.

Skjult ID med pseudonym arielsen to. 5 okt. 2006 23:59

Det er ikke lett å finne noen - la oss nå først av alt slå fast det. Det man må ta stilling til er hva man er villig til å finne seg i for å eventuelt møte noen som det kan bli seriøst med.

Både menn og kvinner driver med såkallt parallelldating, det tør jeg vedde sjelen min på.

Hvis jeg merker at en annen kvinne har flere jern i ilden så vurderer jeg om hun er verdt en innsats eller ikke, så enkelt er det egentlig. Det er jo ikke for å være slemme mot hverandre man møter mange, men fordi man har mulighet til det rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Dame34 fr. 6 okt. 2006 00:55

Vi damer er da ikke noe bedre i det hele tatt. Jeg har flere veninner som holder på litt med flere, da mener jeg snakker på telefonen og mailer med flere. Kanskje 4-5 stykker på en gang og treffer noen av dem. Å ha som utgangspunkt å treffe den store kjærligheten her tror jeg er litt naivt, man er bare en heldiggris hvis man gjør det og en av de ytterst få.

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 6 okt. 2006 12:40 Privat melding

Hehe, jeg tror de fleste jenter ikke er noe bedre på dette med parallelldating enn menn... :)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 6 okt. 2006 12:47 Privat melding

Jeg skjønner ikke at det skal være noe problem at noen dater flere samtidig! Det er mange interessante jenter her så hvorfor skulle man ikke få lov til å date noen før man bestemmer seg for hvem man har lyst til å satse på??? Skal man bare satse på den første, og så gjøre det beste ut av det?? Det er vel en grunn at så mange forhold ryker...

Det blir som med ungkaren på TVNorge. Han koser seg med alle damene og så velger han til slutt en av dem. Jentene vet hva som skjer, men i stedet vekker det bare konkurranseinnstinktet og jentene kjemper til siste rose. Skal du være med på leken får du også tåle steken!

Det er lov å være kresen og unne seg litt moro mens man ennå er single :) Jeg har valgt å være ærlig om at jeg dater flere, og responsen fra nye potensielle dates har ikke blitt mindre....snarere tvert i mot :)

Sees på sukkerfesten!

(mann 38 år fra Oslo) fr. 6 okt. 2006 19:04 Privat melding

dame 33:

Dobbeltmoralen lenge leve!

Skjult ID med pseudonym AlphaMale lø. 7 okt. 2006 10:07

Jeg vil oppfatte en jente som paralell-dater/puler og er åpen om det, som mer attraktiv enn en som kun seriedater og evt seriepuler, fordi dette viser at vedkommende evner å nyte singellivet, har høy sexdrift, er frigjort, oppfattes som attraktiv blant menn og er effektiv i arbeidet med å finne en egnet kjæreste.

Enhver frisk, sunn og singel mann vil paralelldate/pule om han har muligheten til det. Noe annet er naturstridig. Om dere kvinner møter en singel mann som gir uttrykk for at han ikke paralelldater/puler, bør derfor varselklokkene ringe da dette tyder på at vedkommende enten ikke har draget på damene (lav markedsverdi, en få vil ha) eller at han lyver (uærlig og upålitelig).

En som er trygg på seg selv og egen markedsverdi vil, i alle fall i den innledende fase, bare oppfatte det som positivt at den man dater og har sex med også treffer andre, da dette hjelper til med å synliggjøre egen relative markedsverdi. At daten/sexpartneren puler andre bidrar dessuten også til at det går lengre tid før daten/sexpartneren blir forelsket. Sistnevnte øker tiden man får på å vurdere vedkommende sexpartner før man blir stilt overfor det klassiske ultimatum; enten å kutte ut andre sexpartnere eller tåle at vedkommende forlater ens harem.

Konkurranse og det å måtte gjør litt innsats, øker targets psykologiske verdi.

Skjult ID med pseudonym Undrende lø. 7 okt. 2006 14:16

AlphaMale: hehe.. det er vel greit å konstatere at folk er forskjellige og har ulike holdninger i hvert fall.

Som mann er jeg er stikk uenig i det du skriver, og tanken på at kvinner skal oppfatte at den generelle mann (jmfr. AlphaMale) har de samme holdninger som deg skremmer meg litt.

I mine øyne vitner antallet man treffer noe om hvor lite man vet om hva man vil. Dersom man er bevisst hva man kan tilby og vet litt om hva man skal se etter i en potensiell kjæreste, vil det ikke være nødvendig å treffe flere, eller konkurrere for på den måten å gjøre seg selv "mer interessant". Det skaper ekstra forvirring i en ellers utfordrende nok prosess. Alle hindringer spart på den veien er man tjent med! Tillitt (som er kjempeviktig) skapes ikke ved å stadig vise til hvor mange andre som er interressert.

Å måle seg selv opp i mot en markedsverdi er vel i og for seg en annen sak enn å være ute etter en kjæreste?

Kanskje er det for noen sånn at konkurranseinnstinktet vekker til live starten for romantiske følelser. For meg er det ikke sånn, men for all del, jeg respekterer at det kanskje er slik for andre, og jeg sier: "kjør på"! Og godt at vi alle er forskjellige. Jeg styrer unna!

Jeg har for stor respekt for den kvinnen jeg dater til å ikke gi henne fullverdig oppmerksomhet i den tiden hvor vi dater. Å treffe andre vil for meg virke ganske useriøst. Jeg trenger ikke treffe flere samtidig for å styrke min egen tro på min "markedsverdi". Hvis din metode å vise dine kvinne at du er interessant går ut på å vise hvor mange andre kvinner som er interressert, vil du kanskje ende opp med en kvinne med lignende konkurranseinnstinkt.

Å date veldig mange på en gang vitner i mine øyne mest om usikkerhet i forhold til seg selv, eller mangel på innsikt i hva man egentlig er ute etter.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 14:48 Privat melding

Takk undrende!

Godt å få inn noen menn her som også representerer den siden av saken!

(mann 47 år fra Akershus) lø. 7 okt. 2006 15:52 Privat melding

Det er mange menn som tenker som Undrende. Ikke alle menn synes det er naturlig å bygge harem og pule flest mulig damer. Man trenger ikke være homo for å bry seg om hva jenter tenker. Man kan faktisk være på jakt etter en livspartner, og ikke bare en sexpartner, uten at noen varselklokker trenger ringe hos verken menn eller kvinner.

Man kan faktisk være trygg på seg selv, UTEN å synes det er ok at partner har sex med andre, om noen i forvirringens ytterste alpha-mørke ikke skjønner det. Det er såvidt der er verdt å bruke tid på å skrive dette, for de fleste som forstår hva jeg skriver, visste det allerede - og de som ikke forstår det, forstår helt sikkert akkurat like lite nå. Monogame menn har ikke har drag på damer? For en underlig idé.

Og med dette har jeg forhåpentligvis bidratt til at ingen parallellpulende damer setter meg som interessant. Takk og pris, så slipper vi kaste bort hverandres tid ;p Om man konsentrerer seg fullt og helt om en/ei, blir det mer på han/henne om dere skjønner ;)

Alle er forskjellige. Alpha-males er selvfølgelig sjelden vare, og de har sin tilhengerskare blant damene såklart. Ikke er det rart heller. Men jeg tror nok mennesket som art er mindre homogen enn de fleste andre arter, "free will and all".

(mann 38 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 17:43 Privat melding

Undrende og hr1970:
Flotte og reflekterte innlegg begge fra begge to!

hr1970:
Jeg slutter meg til din allianse av forenede profiler mot parallellpulende pik(k)er.

Skjult ID med pseudonym Etikk lø. 29 des. 2007 18:26

Du verden for et vokabular - parallellpuling, du liksom!

Takk for at det finnes menn som Undrende og hr1970, og TAKK FOR AT DERES STEMME OGSÅ HØRES her. Mer av det, parallellpulerenes resonnementer er usannsynlig uinteressante å lese. What a life, sukk....;-(

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 29 des. 2007 18:43

Jeg prater med flere menn om gangen her inne og har også vært på date med flere menn med korte mellomrom.. Men jeg setter en grense ved klining... man kliner ikke med flere menn i uken f.eks.
Det å kysse noen er så spesielt hvis det er med noen du liker og hvis jeg liker en person godt nok til å kysse han vil jeg ikke treffe andre ...
Men jeg tror at hadde jeg fått vite at en jeg datet datet fler samtidig.. hadde konkuranse delen av meg overtatt .. hihihih... og hadde vel tatt det som en utfordring å overbevise han om at jeg var det beste valget. hihihi