Alle innlegg Sukkerforum

Å 'lodde stemningen'....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Neida fr. 29 jan. 2010 16:55

Siden 98,7% av de som har vært innom profilen min IKKE har gitt meg noe hjerte eller skrevet noen førstemelding, så har jeg prøvd å finne andre metoder for å finne ut om de som er innom kan være interessert.

Og da er det jo (tror jeg?) bare en måte igjen: se hvem som er innom flere ganger. Er en person innom flere ganger på ganske kort tid, må det vel være noe interessant der, skulle man tro?

Så nå nylig tenkte jeg på ei av de som har vært innom profilen en del ganger, og tenkte som så at:

"OK; nå går jeg innom profilen hennes en siste gang, og hvis hun da kommer innom min profil etterpå IGJEN når hun ser jeg har vært innom, DA sender jeg en melding."

Som sagt så gjort; jeg gikk innom profilen hennes igjen. Og joda - ikke så lenge etter kunne jeg se at hun hadde vært innom min igjen! Så jeg sendte en hyggelig melding. :)

Men var hun interessert? Neida. Ikke noe svar.

Æsj - tenkte jeg hadde en ganske god metode for å lodde stemningen der, men akk.

;)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 29 jan. 2010 16:58

Hvor lenge har du vært her da @neida? Må ha tålmodighet vettu! Også er det bare å prøve seg noen ganger med meldinger til interessante profiler. Ikke alle du får napp hos uansett. En av dere må jo være jegeren - ikke sant?!

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 29 jan. 2010 16:59 Privat melding

Sånn er det bare, man har null peil på hva den andre parten tenker.. Om jeg er inne mange ganger, er jeg hvertrfall intressert, men pingle som jeg er, sender jeg ikke mail..

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 29 jan. 2010 17:06

Jeg har prøvd meg på noen forskjellige måter, men jeg har ikke funnet noen regel. Bortsett fra at de jentene som faktisk sender meg en melding etter at de har vært innom profilen min, de er fatisk interessert til en hvis grad iallefall.

Det at jeg er har vært innom en profil ett par ganger er også ett godt tegn på at jeg er interessert, men har bare ikke funnet noe fornuftig å si i første melding. Og av og til er det bare fordi jeg er distre eller vedkommende har endret bilde så jeg ikke husker at jeg har vært der.

Hadde håpet da jeg kom meg inn her at hjertene ville være en indikasjon, men den gang ei. Hadde to som satte interessert i meg, men da jeg sendte melding kom aldri noe svar.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 29 jan. 2010 17:08

Hjerte betyr ikke automatisk svarmelding @kiwi Bob! For min del tar jeg det som en hyggelig greie/ kompliment at jeg er interessant, men ikke som en forespørsel om å sende melding tilbake! Det kommer jo an på om jeg er interessert!

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 29 jan. 2010 17:08

Heh...jeg hadde ei som stadig var innom profilen min, satte hjerte på meg, lot det gå noen dager, tok bort hjerte, og satte det igjen etter enda noen dager. Svare på meldingene gjorde hun ikke, men er stadig vekk innom profilen min. Noen jenter er bare rare :P

Skjult ID med pseudonym Lori fr. 29 jan. 2010 17:14

@wintwemute: Det kan ha noe med timeingen å gjøre. Ikke alle syntes det er gøy å skrive med mange interessant samtidig, så det kan hende at man da setter folk som interessant mens man her på let etter kontakt, men fjerner det når man har fått en dialog med noen man liker.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 29 jan. 2010 17:15

Det handler ikke om vanlig folkeskikk @kiwi bob!! Det er bare sånn det fungerer. Jeg sender faktisk svar på alle meldinger, men en melding og et hjerte er faktisk ikke det samme!! Hvorfor mener du forresten at et hjerte skulle bety at det er krav om svar fra den andre??

Skjult ID med pseudonym Acelezz fr. 29 jan. 2010 17:23

Jeg har sendt melding til ei dame som sendte meg en flirtemelding.. uten å få svar på den.. så mye rart der ute :o)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 29 jan. 2010 19:25

98,7% er da ganske bra uttelling!

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 29 jan. 2010 19:44

De damene jeg skriver til svarer alltid, men jeg går ikke etter utseende. Jeg tar kontakt med de damene som har litt mellom ørene, det ser du fort på profilteksten. Da går det an å kommunisere seg fram mot en date , evt. finner man ut at man ikke passer sammen, i all vennskapelighet. Hva vil du med en pen dame med null i innhold? Hva vil du gjøre hvis hun finner på å åpne munnen i et finere seskap? Hvem skal du imponere med utseendet hennes? TENK!!!

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 29 jan. 2010 19:53

Den eneste som til nå, i denne tråden har nevt noe om utseende..er en som IKKE går etter utseende...Tenk det, imponerende!

Skjult ID med pseudonym nettfeber fr. 29 jan. 2010 19:55

@Veteran En pen dame behøver ikke si noe faktisk. Hun gjr en god jobb med å pynte opp omgivelsene ;-)

Nja ikke gitt at de som er pene ikke er smarte og motsatt, men for noen er det noe man sikekrt kan trøste seg med ;o)

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 29 jan. 2010 20:00

Jøss, fint at noen saumfarer forumet og analyserer det for oss. Er det ingen som gir uttrykk for at utseende er veldig viktig? Snakker ikke om denne tråden spesielt, men hvis du følger litt med, så er damer og menn på både førti og femti temmelig opptatt av utseende, selv om de har brent seg både en og to ganger på drømme-prinser og -prinsesser. Kanskje på tide å gå etter kvaliteter som betyr noe?

Skjult ID med pseudonym nettfeber fr. 29 jan. 2010 20:05

Har jeg sagt noe annet da enn at det ikke er gitt at pene er dumme å mindre pene smarte da??
Selvsagt betyr utseende noe å da spesielt i den aller første fasen. Etter noen dater vil det vise seg om det også er mer bak fasaden. MEN det er ikke gitt at resultatet her blir bedre om man fokuserer på de man oppfatter som mindre atraktive.

Eller hva herr Veteran? ;)

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 29 jan. 2010 20:07

Hvis man er så heldig å treffe en dame som er både pen og klok, så er hun neppe ledig.

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 29 jan. 2010 20:10

Er noen som bare tittet på denne tråden, ikke hele forumet, så analysen er det du som står for @Veteran

Skjult ID med pseudonym nettfeber fr. 29 jan. 2010 20:10

Hehe mulig det, men har du vært borti alle da ?
Det samme sier damene om greie mannfolk, de skal etter sigende være gift alle sammen. Jeg VET at de tar feil ;o)

Skjult ID med pseudonym Luringen fr. 29 jan. 2010 20:18

@Veteran har helt rett! Etter fylte tretti skal ikke en dame se etter mr.perfect, men etter mr. god nok!

Skjult ID med pseudonym nettfeber fr. 29 jan. 2010 20:21

Hmm jeg ser etter akkurat den jeg vil og det synes jeg damene skal også.. Noe annet ville vel nesten vært et problem for de fleste?? Tror ikke menn er mindre nådeløse der enn damene.

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 29 jan. 2010 20:32

@TS - been there, done that...
Jeg regner bare med at enten var da meldingen min for dårlig, eller hu fant seg noe bedre på samme tid. Her loss, not mine.

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 29 jan. 2010 20:38

Fant seg en penere, kan man si

(mann 46 år fra Østfold) fr. 29 jan. 2010 21:33 Privat melding

Bare send en melding hvis det er noen du liker skader jo ikke :)

Skjult ID med pseudonym lille fr. 29 jan. 2010 21:58

sender mld til de som har satt hjerte..event ingen respons..sort...inne å titter..sort..liker du meg ikke første gang du ser så er et ikke intr for meg...funker bra for meg iallfall..