Alle innlegg Sukkerforum

Å sende mail etter mail på tross av at mottager ikke svarer....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lori fr. 29 jan. 2010 17:20

Jeg har opplevd flere ganger at noen tydeligvis er interesserte, mens jeg er litt lunken (les: ikke nødvendigvis uinteressert). Men når da brukeren sender meg mail på mail (og jeg rekker ikke svare) og sier at han vil snakke med meg i telefonen, legge meg til på Facebook osv, så føles det såpass pushy og invaderende, at jeg rett og slett trekker meg unna. Det virker desperat og jeg begynner lure litt på vedkomnes sosiale antenner. Jeg deler heller ikke ut telefonnummer og navn til en sånn person.

Hvorfor kan ikke folk bare vente på svar? Jeg, i respekt for meg selv, "maser" ikke på folk for å få en liten bit av deres oppmerksomhet. Jeg vll at noen skal gi den til meg helt frivillig.

Er det noen som har synpunkter? Hvorfor gjør noen gutter dette?

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 29 jan. 2010 17:41

Høres ut som litt misforstått 'jegerinstinkt'?
Kanskje de tenker at dersom de ikke gir seg, så vil du bli 'forført' til slutt?
Er jo litt sånn i romantiske filmer - hun er lunken, han gir seg ikke, og til slutt - når hun kommer hjem og det er ti tusen blomster og en haug med store hjerter i inngangspartiet hennes - så må hun bare gi seg ende over, og de lever lykkelig etc. etc.

Jeg har faktisk sett det fungere for noen. Faren min ga seg ikke ovenfor moren min, og til slutt ble de sammen. Samme med en kamerat av meg og hans kjæreste.

Personlig ville jeg ikke ha gjort det uansett. Ihvertfall ikke i Sukker-settingen.

På Sukker: Har jeg sendt en melding, så regner jeg med at hun svarer dersom hun er interessert. Og jeg gidder ikke å mase meg til oppmerksomhet.
Tror nok jeg også ville ha unngått en sånn person. Ikke sikkert vedkommende har problemer, men det er jo vanskelig å vurdere på nettet.

Skjult ID fr. 29 jan. 2010 17:54

Du er jo tydeligvis ikke interessert nok hvis man må sende mail etter mail, så hvorfor ikke bare blokkere han?
(for det er rart hva man får tid til hvis man er virkelig interessert....hehe)

Skjult ID med pseudonym nettfeber fr. 29 jan. 2010 19:29

Han er antagelig virituelt forelsket å tenker ikke helt klart.. Å da gir han seg neppe med det første. Alternativt er han litt naiv eller at han er så "god" at bare du ga han en sjanse så ville du forstå.

Jeg ville aldri gjort det som du beskriver det...

Skjult ID med pseudonym Lori lø. 30 jan. 2010 00:21

@skultID: Jeg har blokkert disse. Jeg syntes rett og slett det føles litt ekkelt, for man vet jo aldri om det er friske mennesker. De fleste ønsker jo litt feedback og tar ikke til takke med en kald skulder. Jeg orker uansett ikke masekopper. :-P

Jeg kan av og til vente med å svare fordi jeg er opptatt også, altså. Det hender faktisk at man bare er innom og leser, men ikke rekker svare. ;-)

(mann 36 år fra Akershus) lø. 30 jan. 2010 00:40 Privat melding

Jeg holder meg til en mld, om de ikke svarer, så går jeg ut i fra at de ikke er interessert. Kunne sikkert sendt en til, om det var ei jeg virkelig ville ha kontakt med, men man vil jo ikke bli sånn som du skriver her :)

Da virker det jo litt mot sin hensikt :)

Skjult ID med pseudonym Lei sø. 31 jan. 2010 15:42

Hva med å svare kort at man ikke er interessert? Når man som brevskriver ser at mailen er lest så forventer man en tilbakemelding om ikke med en gang så i løpet av et døgns tid i hvertfall. Som meg så er det sikkert en del som opplever at man sender mail på mail uten å høre så mye som ett kvekk og da er det jo ikke rart om man ønsker å sende ihvertfall en i tillegg til åpningen for man ønsker jo tross alt å finne noen alle som er her inne..... Men to mailer er vel nok og om man ikke da gir seg er det jo greit å blokkere de vekk......

Skjult ID med pseudonym teit ti. 16 feb. 2010 15:34

Det er faktisk litt frustrerende når man skriver mail og ikke får svar! Dere jenter kunne svart kort: "Beklager, du er ikke min type!" Jeg opplevde dette tidligere og det viste seg at det var helt greit å motta en slik mail istedet for noen mail i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym pusi ti. 16 feb. 2010 15:40

Personlig har jeg skrevet en slik kort melding om at jeg dessverre ikke er interessert, det jeg fikk tilbake da, var en mail som begynte med "Jeg gir meg ikke" ...?????

(mann 29 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2010 18:31 Privat melding

@ pusi
Noen mener jo at dette kun er kodesnakk for "prøv hardere", og skal da prøve å overbevise deg videre! Noen mennesker og sosiale antenner? hehe

Personlig syns jeg at en mail skal holde, og jeg ser strengt talt ikke problemet med å sende en mail tilbake.
Det kommer jo selvfølgelig litt ann på, utifra hvor seriøs mailen var, men hvis f.eks en jente har tatt seg tid til å lese igjennom profilen min og deretter tar initiativ og sender en mail. Så føler jeg at jeg i det minste kan gi et høffelig svar, dette er da allmenn folkeskikk.

Skjult ID med pseudonym vanskelig? ti. 16 feb. 2010 18:54

Jeg tror man bare må forstå at her inne finner man alle typer mennesker, også de med lite utviklete sosiale antenner eller de man av andre grunner bare må la vær å svare. Jeg tror ikke nettvett nødvendigvis handler om å svare alle.
Jeg har forsøkt det til enkelte som er helt uinteressante (for meg), men det merkelige da er at det virker som at negativ respons "fyrer de opp" , og de slutter ikke å sende meg mail. Selv om jeg kanskje bare skriver "beklager er ikke intr" "du er ikke det jeg ser etter" o.l. Det er synd, for noen synes også det er ok at jeg gir tilbakemelding, men den negative tilbakemeldingen jeg har fått fra enkelte gjør at jeg nå helt har sluttet å svare. De som tar seg bryet med å sende et langt og personlig brev svarer jeg, men det er ikke de som ikke tar et nei for et nei heller. Selv om jeg mener at man ikke kan gi klarere tilbakemelding enn taushet. Det jeg må få lov til å forbeholde meg retten til da, er å blokkere de jeg ønsker. Jeg er faktisk her for å seriøst forsøke å finne en som passer for meg. Og det gjør ikke alle her inne, eller alle "der ute heller" - og heldigvis for det...

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 16 feb. 2010 19:32

Jeg ser ikke helt problemet her. Er det plagsomt så er det bare å blokkere. Tror man at man kanskje kan bli sjarmert så bør man vel være glad for at de fortsetter å sende meldinger?

(mann 42 år fra Telemark) ti. 16 feb. 2010 23:25 Privat melding

Folk er forskjellige, noen er spontane mens andre er tilbakeholdne.........når noen bombaderer en med henvndelser er det naturlig å bli litt skeptiske...men skal vi anta at alle disse har dårlig sosiale antenner så er det kanskje fordi vi har det selv!
Det er kanskje også noen som ahr vært her lenge uten å få så mange henvendelser eller svar, da kan en nok lett bli "litt gira".
Men det er nok noen av de som er litt desperate og.

PS: Det er også en ikke ubetydelig gruppe mennesker som lider av psykiske sykdommer, som fremprovoserer en slik atferd......... det kan kanskje forklare litt av det.