Alle innlegg Sukkerforum

Å trå over grensen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Henrik lø. 30 jan. 2010 02:57

Jeg oppdaget at min søte (!) flamme hadde slettet bilder på MIN pc (ja, hun hadde lovlig tilgang og mulighet - og ja, bildene involverte andre jenter - dog ikke av dodgy' kvalitet..) fordi "jeg ikke behøvde dem lenger...."(!!!)
Jeg er - som dere sikker skjønner - ikke helt ferdig med dama...(hun er faktisk et godt menneske)
Tap av bildene kan jeg leve med, men ikke med tillitsbruddet...
Kan jeg? Gi meg saklige og oppdragende argumenter og ord - om dere har noen :-)

Skjult ID med pseudonym :) lø. 30 jan. 2010 03:20

Det beste er nok om du setter deg ned og tar en alvorsprat med henne - jeg ville gitt henne reisepass. Hun har krysset en strek hun absolutt ikke burde syns jeg. Regner forøvrig med at du hadde rensket pcen for "personlige" ting, siden du hadde gitt henne løyve, og det sier du jo også du har gjort. Men likevel, tror jeg ville flydd derifra på herrens glade vinger. Hun viser en holdning til dine ting som absolutt ikke er bra, og hun tar seg for mye til rette. Har opplevd noe av det samme selv. Kontrollerende atferd har en tendens til å progrediere. Et godt menneske, ja hva er det da?

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 30 jan. 2010 03:33

Da tenker jeg med det samme hvorfor har hun gjort dette? Dette lover ikke godt uansett. Manglende tillit i et forhold kan bli noe som alltid vil være fraværende, og hvis du synes det er greit så er det opp til deg. Noen mennesker kan nok ha en god grunn til å ikke velge stole på personen de er sammen med. Det kan også være fra tidligere erfaringer evnt. forhold at personen er usikker, men det kan være ødeleggende og noen trenger nok å få proff. hjelp. Dette her kan bli enda verre, og da er det ikke sikkert du vil mene hun er et godt menneske selv om du også kanskje har feil her.

Noen ganger er det forståelige grunner som at den man er sammen med er uærlig og personen har vært utro. Likevel blir det feil mener jeg å gå bak ryggen å sjekke vedkommende. Da blir ofte den personen som har opplevd tillitsbruddet den personen som må sjekke hele tiden om det den andre personen har sagt eller gjort. Har selv erfart en kjæreste som var en lystløgner, men jeg gikk ikke inn på hans pc å sjekket bilder m.m. Det var bare en følelse jeg fikk og han husket jo ikke så godt de løgnene sine ved konfrontasjon. Valgte å bryte med han og det var det best valget for meg. Har opplevd sjalu kjærester som ikke stoler på meg helt uten grunn, og noen ganger vil man ikke få det til å fungere hvis ikke vedkommende med problemet tar tak i det. Enten den som er uærlig eller den som er sjalu. For noen kan det hjelpe å gå til en samlivsterapeut, men det avhenger jo selvfølgelig hvos lenge man har vært sammen.

Oppdragende...unnskyld meg, men er dere ikke over 16 da? Oppdragelse får man hjemifra, men saklige argumenter er noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 30 jan. 2010 04:04

Den forestilling, du har dannet dig om verden, bliver væltet omkuld. Som et gennembrud af en ny bevidsthed slår lynet ned og tvinger dig til at forkaste det, du kender, fordi det ikke er godt nok. Bagefter er intet det samme.
Det kan føles utroligt hårdt, men trøst dig med, at det er et nødvendigt skridt på vejen til den fulde forståelse af dig selv og dit liv.

(Dette var mitt tarotkort for dagen en fb-app - men jeg syns det passet litt for deg. Men det er vel neppe noen presis-vitenskap:)

Skjult ID med pseudonym Feig lø. 30 jan. 2010 07:08

Pleier å stå frem med profil navn men velger å være feig denne gangen.
Har opplevd opplever litt av det samme at den personen har stått deg kanskje nærmest lyver til meg hele tiden for ikke å såre meg eller noe rart merkelig som skjer opp i hodet hennes.
Problemet er at løgnen blir oppdaget i løpet av kort tid. Hadde løgnen angått bare henne hadde det vært det samme men i mitt tilfelle er barna våres uskyldig tredje part.
Det rarest er at hun ikke forstår at jeg ikke stoler på henne.
To utrykk jeg liker. Er man kald så hjelper det ikke å pisse i boksa i lengden og en annen smaker det dritt så er det dritt.
Oppsummering hold deg unna denne damen hun er ikke til å stole på.
Er du så uheldig at du har unger med henne så må du ta hensyn til barna men du trenger ikke stole på henne.
.

(kvinne 50 år fra Telemark) lø. 30 jan. 2010 09:58 Privat melding

Hva gjør du på sukker.no hvis du har dame?

Jeg ville sagt til dama, ikke til deg: Løp som faen. Har du ikke tillitt til fyren, er det ikke verdt det.

Skjult ID med pseudonym Henrik lø. 30 jan. 2010 10:24

Jeg er ikke "på sukker" lenger - min profil er deaktivert. Men siden mitt medlemskap ikke er utgått kan jeg allikevel bruke diskusjonforumet :-)

Skjult ID med pseudonym tulla lø. 30 jan. 2010 10:28

Jeg og lurer på hva du gjør her inne TS??

Skjult ID med pseudonym pike lø. 30 jan. 2010 10:43

Dama er et godt menneske?

Hadde jeg hatt en flamme som bare så mye som tok i min pc eller min telefon hadde jeg sagt ifra. Slik oppførsel er rett og slett ikke akseptabel og jeg hadde uten å tenke på det bestemt meg for å avslutte kontakten.

Mennesker som føler de må sjekke opp andres personlige ting som pc og telefon er ikke annet enn kontrollerende og som oftest veldig usikre på seg selv. Og hvordan i all verden kan hun gå inn å slette bilder? Hva gir henne rett til det liksom? Og at du forsvarer henne gjør deg rett og slett bare til en tøffel i mine øyne.

Men kanskje det er et slikt forhold du vil ha? Bli styrt på en slik måte?

Merkelig!

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 30 jan. 2010 10:49

Hvis det bare er snakk om festbilder og lignende så er det jo veldig spesielt, ja. "Trenger dem ikke lenger"? Greit nok at du ikke "trenger" bildene lenger, men det er nå tross alt uansett en del av din fortid (og kanskje også nåtid dersom det er venner på de bildene), og ikke noe hun kan avgjøre på egen hånd. Hadde hun lagt det frem for deg og sagt at hun ikke syntes noe om bildene hadde det vært LITT annerledes, men selv da ville det jo vært merkelig, siden du skriver at det ikke er noe 'dodgy' med dem. Klart - har du bilde av at du råkliner med en eks som skrivebordsbakgrunn, så... Men uansett. Merkelig.

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 30 jan. 2010 10:57 Privat melding

Skjønte ikke dette helt ... du har truffet henne på sukker? "Jeg er - som dere sikker skjønner - ikke helt ferdig med dama" Dere har blitt et par og nå skal du bli kvitt henne ??
Du har gitt henne full adgang til pc og så straffer du henne for å gjøre som hun vil ????

Skjult ID med pseudonym Lori lø. 30 jan. 2010 11:27

Jeg syntes dette er å trå over streken. Hun har ikke noe med å rote rundt på din pc, selv om hun får låne den. Syntes du skal si klart i fra hva du mener om det i alle fall.

Skjult ID med pseudonym amadeusM lø. 30 jan. 2010 11:41

Snooket sikker i mobilen også hun...
Da har du fått deg en dame som må har kontroll , kommer til å byr på problemer hun..

Prøv om du kan reset PC til en tidliger dato og se om bildene kommer opp igjen , og dump kjerringa

Skjult ID med pseudonym linda lø. 30 jan. 2010 11:50

"Jeg er ikke "på sukker" lenger - min profil er deaktivert. Men siden mitt medlemskap ikke er utgått kan jeg allikevel bruke diskusjonforumet"

Synes ikke da at du er noe bedre selv. Har du dame så har du dame, da har du ingenting på ett nettsted for single å gjøre.
Dama kan jo tydeligvis ikke stole på deg heller.
Skal du diskutere, så finnes det nok av andre diskusjonsforum som er bedre.......

Skjult ID med pseudonym blondine lø. 30 jan. 2010 11:52

Det var da fælt så dømmende folk var her, da......

Det hun har gjort er ikke bare ufint, det er faktisk ulovlig. Tro det eller ei, men det finnes lover mot slikt!

Når det er sagt, tenker jeg: Rekk opp hånden den som er feilfri og ikke trår over grenser.
Å dømme dama til å være kontrollerende, at hun leser mobilmeldinger - og at hun dermed bør dumpes er i beste fall velment. Men det er å trekke slutninger på alt for svakt grunnlag. Jeg forstår heller ikke hvorofr folk lurer på hvorfor TS er her inne? det er vel hans sak?

TS: du har vært utsatt for et ulovlig tillitsbrudd. Du må vurdere om dere kan reparere det og kan leve med konsekvensene av det - eller om tilliten er brutt for alltid.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 30 jan. 2010 11:55

Lurer veldig på disse bildene jeg da ... Hva mener TS med :"dog ikke av dodgy' kvalitet." ? Så nei , det er ikke pornobilder, men alikevel ... Hvorfor skal han ha liggende bilder av andre damer ? Det er jo tydelig at han bare trenger en liten grunn for å dumpe denne dama så han kan gå tilbake til bildene sine.

Skjult ID med pseudonym leettlurt lø. 30 jan. 2010 11:56

@blondine

når ts snakker om tillitsbrudd og det å trå over grensen, så er det veldig relevant å nevne at han leker seg på datingsted. Det har også med tillitsbrudd og trå over grensen å gjøre

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 30 jan. 2010 11:56 Privat melding

Hvordan gjelder den loven om han har gitt henne full tillgang til pc ???

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 30 jan. 2010 12:43

Jeg er enig med @leettlurt jeg. Sjalusi er faktisk av og til berettiget, ikke noe tull og fjas og manglende selvfølelse. Noen ganger er sjalusi ren paranoia. Men andre ganger er det magefølelsen som roper et varsku.

Men likevel vil jeg mene at hvis man er så usikker at man må ha "bevis" i form av å sjekke noens data, bør man i stedet sette seg ned og sjekke magefølelsen. Innerst inne vet man hva som er sant hvis man bare tør å se.

For øvrig er jeg av den typen som lever et liv jeg kan stå for. Derfor er jeg ikke redd for at en kjæreste skal sjekke min datamaskin. "What you see is what you get". Lev med det eller gå. Jeg gidder hverken skjule noe, eller leve opp til noe, og hvis noe ikke passer deg så er jeg ikke den rette for deg.

Skjult ID med pseudonym snowflake lø. 30 jan. 2010 12:48

Jeg har masse "skrot" på min pc, inkludert mail og bilder av folk jeg en eller annen gang i historien har hatt kontakt med.
Det betyr ikke at jeg har noe å skjule, bildene har jeg ikke sett på siden den gang da, men jeg er ikke flink til å sette meg ned og holde vårrengjøring på pc'n i tide og utide så derfor ligger de der ennå. Jeg har også bilder av folk jeg fortsatt har kontakt med, venner og bekjente, som jeg ikke har hatt eller kommer til å ha noe kjæresteforhold med.

Jeg tror vel de fleste med digitalkamera og en ikke helt ny pc har det på samme vis...?

Hvis jeg fikk kjæreste nå og han plutselig så det som sin rett å avgjøre hva jeg trenger eller ikke trenger å ha liggende på pc'n min, og foretok denne "oppryddingen" uten min viten, ville jeg tatt det som en fornærmelse og seriøst vurdert om forholdet hadde en fremtid. Spesielt hvis forholdet var relativt nytt (som TS sitt høres ut til å være, ettersom medlemskapet hans her ikke er gått ut ennå).

At man bruker forumet fordi medlemskapet fortsatt er gyldig, betyr da ikke at man leker seg på datingsted på den måten at man sitter med døra på gløtt i forhold til den nye kjæresten. Det er uansett fint lite sjekking som foregår på forumet. Og når profilen er deaktivert har man heller ingen matchliste.

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 30 jan. 2010 13:01 Privat melding

@snowflake
Vil nok tro om du får deg kjærste så tar du deg tid til en "vårrengjøring" i pc-verden.
(hmmm.. tror jeg skal ta en vårrengjøring av min egen pc)
@yourX
Vil tro dette er et ganske ustabilt forhold. Jeg ville ikke likt at typen min hadde mange bilder av damer på pc , som han har hatt kontakt med. Om han vil ha playboy-damer der gjør meg ingenting .. men dette er å holde mulighetene oppe for videre kontakt.

Skjult ID med pseudonym snowflake lø. 30 jan. 2010 13:13

@Smily, når jeg får meg kjæreste så vil jeg håpe jeg har litt andre ting å bruke tiden min på.

Tok heller ingen opprydding på pc'n i mitt forrige forhold, hvorfor skulle jeg det? Hadde faktisk annet å gjøre enn å sitte og glo på bilder av andre folk. Og kjæresten min hadde også annet å gjøre enn å lete etter skrot på min pc.. ;o)

Mye av dette husker jeg knapt hva er, mapper i mapper i mapper som ikke er åpnet på flere år. Greit det tar sikkert opp litt plass, men ikke så mye at det er påtrengende nødvendig å rydde for at pc'n skal fungere bra.

Merk at TS ikke nevner hva slags bilder det er, kun at de "involverer andre jenter". Det kan altså være bilder fra turer og festlige anledninger der det er flere mennesker på samme bilde. Ville DU slettet alle bildene dine når du fikk deg kjæreste, kun fordi det befant seg diverse folk av det motsatte kjønn der? Ville DU satt pris på om kjæresten din gikk inn på din pc og slettet det HAN ville, uten din viten?

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 30 jan. 2010 13:17 Privat melding

Jeg ville slettet alle bilder av de mennene jeg tidligere hadde hatt kontakt med ja ... hvorfor skulle jeg ha de liggende ?

Skjult ID med pseudonym kjøttbein lø. 30 jan. 2010 13:20

greit nok at det kansje ikke var pent gjort å slette bilder uten å ta det opp først, men synes ikke han var noe bedre heller.
Hvorfor ha bilder der i det hele tatt? Og hvorfor reagere på sletting av bilder som strengt tatt kansje ikke burde vært der heller?
Og hvorfor være på sukker? Å skylde på at man ikke er på datern, men bare bruker forumet blir for dumt og bidrar ikke akkurat til at man bør stole på hverandre. Diskusjonsforumer som er mye mer aktive finnes overalt....

For meg så virker det som TS ikke har helt troen på forholdet og beholder bilder, og oppholder seg på sukker for å ha en backup-plan hvis ting går galt....

Skjult ID med pseudonym snowflake lø. 30 jan. 2010 13:40

Høres ut som dere forutsetter at bildene det er snakk om her, gjelder ekser og/eller jenter fra Sukker? Eller at dama i utgangspunktet hadde all grunn til å tro at det var noe mistenkelig?

Smily, om du f.eks. hadde bilder fra sommerferien i -03 der kompisene til venninna di og halve slekta figurerte i diverse anledninger, ville du slettet dem sånn i "forebyggende øyemed" fordi din nye kjæreste kunne finne på å tro at du hadde noe skummelt på gang med han ene med kort hår til venstre i bildet som du ikke engang husker navnet på?

Uansett sier det mer om den som sletter bilder fra en annens pc uten at de vet det, enn om den som hadde bildene liggende.
Bare det å i det hele tatt komme på den ideen sier meg at forholdet antakelig ikke er liv laga uansett.

Og hvis jeg hadde grunn til å mistenke noe muffens, så hadde jeg nok hatt et helt annet oppgjør med kjæresten lenge før jeg ville innbilt meg at å slette noen bilder ville "hjelpe på"...

Skjult ID med pseudonym Lars lø. 30 jan. 2010 14:18

En ting burde man lære av dette:
Ta ALLTID backup av bilder og annet du ikke vil miste på PCen uansett.

Skal du låne bort PC til noen, sett passord på din profil og lag en gjesteprofil med begrenset tilgang.

Skjult ID med pseudonym Henrik lø. 30 jan. 2010 23:37

Takk for mange svar - men en spesiell takk til Blondine: Du tenkte annerledes. Det var gode ord. Takk

MEN: Jeg er ikke TS

Skjult ID med pseudonym ania sø. 31 jan. 2010 00:19

Jo, det er du :-)
TS betyr trådstarter.

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 31 jan. 2010 00:36

@TS eller Henrik

TS betyr trådstarter og utifra hva du skriver er du nok han. Det er ikke noe rart du takker blondine ettersom hun ikke er noe kritisk mot deg og hva du gjør her inne. Da må jo det forholdet være rimelig ferskt så lenge du ikke har lagt ned profilen din, og da forstår jeg ikke en gang at du spør om dette. Har man et tillitsbrudd så tidlig mulig fra begge sider ettersom hennes versjon har jo ikke kommet frem her så er det dødfødt tror jeg. Merkelig at du ga henne tilgang så tidlig til din pc. Det hadde jeg aldri gjort ettersom det skal man ikke treng å gjøre. Man må velge å stole på hverandre ellers er det liten vits. Det er ikke greit at hun har gjort dette mot deg, men jeg har bare en følelse her at du unnlater å si hovedgrunnen til hvorfor dette har skjedd. Hvorfor kom det til at hun fikk tilgang til din pc? Hadde hun misstanker at du hadde andre damer fordi du fremdeles var på sukker etter at dere hadde blitt sammen eller? Bare spør ettersom du sier jo ikke noe om hva du selv har gjort her eller ikke.

@blondine

" Å dømme dama til å være kontrollerende, at hun leser mobilmeldinger - og at hun dermed bør dumpes er i beste fall velment. Men det er å trekke slutninger på alt for svakt grunnlag. Jeg forstår heller ikke hvorofr folk lurer på hvorfor TS er her inne? det er vel hans sak?"

Så det er helt greit å dømme henne utifa det tynne grunnlaget og ikke han som faktisk bare forteller sin versjon. Han har/er jo vært her på sukker og det skal man vel ikke mener flere av oss unntatt deg selv når man er i et forhold.
En annen ting hvis han har godkjent at hun får tilgang til hans pc kommer man ikke langt hvis han anmelder det.

Joda noen her dømmer både han og henne nord og ned, men både de som gjør det og deg selv skal være noe forsiktig med å trekke slutninger som det du gjør her mot henne. Ingen av oss unntatt de to vet hele sannheten. Det med at man dømmer henne er bare velment, men han skal ikke ta i mot noe kritikk ettersom det blir å trekke slutninger på alt for svakt grunnlag i følge deg selv. Det du sier der må du vel selv innrømme ikke henger helt på greip.

Skjult ID med pseudonym Henrik sø. 31 jan. 2010 07:33

@seriøs : min profil er deaktivert (vi "slutta" på sukker begge to etter første date - som forøvrig varte i flere dager)
I dag er siste dagen jeg har adgang til å være her, så en 'fortsettelse følger' blir det ikke.
Hvorfor gir jeg tilgang til min pc til en jeg knapt kjenner? Vel jeg stoler på folk jeg tar med meg hjem. Det er enkelt.
Kanskje jeg går skikkelig på trynet en dag (at jeg taper mer enn noen bilder) men den tid, den sorg.