Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym undrer sø. 31 jan. 2010 11:19

Jeg er 33 år, og har skrevet i profilen at jeg ønsker en flørt som kan utvikle seg med en mann fra 30 til 38 år. Likevel får jeg masse henvendelser fra menn på 40 og helt opp til 55. Leser de ikke profilen, eller tenker de at de er såpass attraktive at jeg kommer til å falle pladask uansett ....? Jeg er ikke veldig opphengt i alder, men jeg faller sjelden for menn som er mye eldre enn meg, og en som er ti år eldre enn meg eller mer er helt uaktuell. Hvorfor respekterer ikke menn dette? Selv om jeg får mange mailer og flørter fra menn som er en del yngre enn meg, driver jeg ikke selv og egler meg innpå disse, da ville jeg bare følt meg dum (i tillegg til at jeg har mest tro på at det kan bli noe seriøst med en som er mer lik meg i alder).

Flere jenter (eller gutter) som opplever tilsvarende?

Nå får jeg vel høre at jeg er sur (klassisk respons fra menn når man ikke er interessert i dem) og at jeg må ta det som et kompliment, men beklager, det gjør jeg ikke, og dessuten kaster de jo bare bort tida si, kan de ikke heller ta kontakt med noen som sier at de er interessert i menn på deres alder?

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 31 jan. 2010 12:22

Jeg er mann, like gammel som deg, og får i henvendelser fra damer opp mot 50. Jeg synes faktisk det er litt morsomt, og sender dem et hyggelig avslag i retur Av og til blir det noen meldingsutvekslinger av ren kuriositet.. Det nytter i hvert fall ikke å bli forferdet om en på 40 prøver å ta kontakt med en på 33, selv om det ikke er din greie.

Så nei, alle respekterer ikke, eller legger merke til krav du har satt i profilen din, før de henvender seg til deg. Det er noe man må leve med når man har en profil ute på nett. For meg er det at jenta er snill og empatisk viktigere enn alder, men det er mange som ikke fyller dette kravet som likevel tar kontakt ;)

Skjult ID med pseudonym Chatata sø. 31 jan. 2010 12:36

Her inne bør en ha skuldrene senket og lar en seg iritere over at noen hverken leser, eller kansje bare faktisk syntes du ser så bra ut! og tar kontakt pga det... ja da blir det stress å være her gitt!

At de bare må ta kontakt uansett "håpløs" aldersforskjell....vel, så er vel det ikke noen skandale for min del. En velger jo selv hvem en vil ha kontakt med av de som er så "dumme" å maile deg...tiltross for at du har spesifisert tydelig hvilken alder du ønsker å treffe.....værre en det er det ikke :-)

Skjult ID med pseudonym undrer ti. 2 feb. 2010 12:49

@wintermute: Forferdet og forferdet, fru Blom :)

Men uansett får denne problemstillingen meg til å lure på en annen ting også – hvor er de oppegående, kjekke og morsomme karene på min egen alder? Jeg synes det virker som om de som kontakter meg, er enten 26 eller 46, for å sette det litt på spissen ... er disse mindre kresne (huff)? Eller tenker menn på 30–39 at hvis de skal slå seg til ro nå, må dama være perfekt på alle områder, og så er det ingen damer som er bra nok? Eventuelt bare jeg som ikke er bra nok ... snufs ... hehe.
Det er jo bedre at en på 46 tar kontakt enn at INGEN gjør det (såvidt), og smigrende at en på 26 tar kontakt, men hvor er han på 36? Ja, jeg bare undrer ...

Skjult ID med pseudonym LB ti. 2 feb. 2010 14:40

Jeg er mann på 39 år og har fått førstemeldinger fra jenter som knapt har rundet 20 år. Så det går vel litt begge veier. Noen jenter er tydeligvis klar for noen som er en del eldre.

Skjult ID med pseudonym MM ti. 2 feb. 2010 16:43

Skjønner at det er alle varianter av å ta kontakt på tvers av de alderspreferansene som er satt i profilene. Vi hører om jenter som får meldinger fra mye eldre menn, eldre menn som får meldinger av unge jenter, unge menn som blir kontaktet av mye eldre kvinner.

Også er det hva jeg opplever, jeg er en kvinne på 51 som ofte får meldinger av unge menn, fra midt i 20 årene og oppover, selv om det i min profil står at jeg ønsker kontakt med menn fra 46 til 56. Så det virker som om ingen kjønn eller aldersgrupper er noe bedre eller verre enn andre.

Nei, det er bare å la være å irritere seg over det, overse det eller sende en høflig tilbakemelding om aldersforskjellen og kanskje ta det som et komplement :)